Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar merhaba, hayırlı bayramlar. Bugün doktora gittik 30+2 1700 gram 43 cm. Yüzünü asla göstermiyor, sizinkilerde öyle mi
Benimki de son ikidir yüzünü plesantaya kapatmıştı, bir de çok büyükler sığmıyolar ekrana bir türlü göremiyorum sanırım en son 24lerde görmüştüm yüzünü unuttum

Ben de de sabah kaşık agrısı vardı uzandım vala biyere gidemem hiç
Benim hareketleri canımı çok yakıyor sancı mu anlamadım yoksa tekme mi . Bas aşağı duruyordu acaba döndü de ayakları aşağı mu vuruyor anlamadım ya
Kızlar merhaba, hayırlı bayramlar. Bugün doktora gittik 30+2 1700 gram 43 cm. Yüzünü asla göstermiyor, sizinkilerde öyle mi
Malesef kesinlikle yüzünü göremiyorum hep eli ile kapatıyor

Tekmedir o sabah benim rahim cıkıcak sandım gerçekten canımı yakıyor hareketleri artık

Ovalasaydin biraz pozisyon değiştirirdi belki.
Sorma vurunca direk tuvalete koşuyorum. Aşağı bastiriveriyor ayaklarını

Tekmedir o sabah benim rahim cıkıcak sandım gerçekten canımı yakıyor hareketleri artık
Anlamadim inan bir anda böyle can yakması normal mi ki .. hep hareket ediyordu ama bugün aniden öyle acıyor ki sancı mi acaba diyorum..
Dışarı da çıkamadık bi türlü geçmedi bu his.
Bir de gülümsebebek arkadaşın yazdığı gibi sümüksü akıntı geldi korktum normal derdim ama onun da sonrasında doğum oldu ya bi tedirgin oldum

Vallahi hislerimi birebir anlatmışsın prematüre anneleri hep bu yollardan bu hislerden geçiyor sanırım inşallah biran önce geçse de şu süreç sağlıkla alsam kucağıma 3 ay filan olabilir dedi doktor bugun

Allah razı olsun teşekkür ederim. Bugun yeni resimlerini çektirebildik sadece. Anlık solunum durmaları oluyomuş müdehale ediyorlarmış uyku apnesi diyolar idrar çıkışı iyiymiş bu bizim için güzel bişey dediler ultrasona girecek nörolojik ve organlarına bakılcakmış

Sağım yaparken sürekli ya Şafi çekiyorum sütüm olsun yarasın evladıma şifa olsun diye o hastanede olmak bile iyi geliyor 10 adım yakınında olmak görmesemde yalnız bırakmıyorum yanındayım seni bekliyorum der gibi hissediyorum

Herkese iyi bayramlar ,temmuzdaki kurban bayramında bakalım kimin ailesi +1 ya da +2 olacak
gulumsebebek bebeğinden ayrı geçireceğin son bayramın olsun inşallah .
Amin inşallah Allah razı olsun unutmayıp dua ettiğin için bize de Doktor bugun 3 ay olabilir dedi ama tabi Allah bilir belki kurban bayramında Rabbim kucağımda nasip edecek Allah büyüktür inşallah

Kendime bebek hazırlıkları için bayramı hedef koymuştum, bayram gelsin yıkarım, ütülerim, bayram gelsin çantamı hazırlarım, odalarını düzenlerim, temizliği yaptırırım.
Şimdi bayramın tadını çıkaramıyorum sonrasını düşünüyorum hep

Eve gidince şunu yapıcam bunu yapıcam vs

En güzelini düşün canım sana senden daha fazla destek veren moral veren olmayacak demek ki bizler güçlüyüz ki bu kadar güçlü bebeklere sahip oluyoruz 3 ay sonra kocaman bir bebek olarak dönecek Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bir şekilde yoğun bakım ünitesinde çalışanlar cidden çok vicdanlı oluyor sen emin ol ki minnaka çok iyi bakıyorlardır benim kız 10 gün kaldı bize 4-5 gün sonra çıkarın dediler ama ben hastaydım hastanede yattım iylesemedim biz hala yoğun bakım hemsirelerimizle görüşüyoruz Rabbim yolumuzu vicdanlı iyi insanlara cikarsin inşallah

Şu mübarek günde Rabbim duanı duamızı kabul etsin sağlıkla gelsin kollarıma inşallah iyiler sağolsunlar bugun rica ettik resmini çekti doktorda çıktı anlattı durumu hakkında bilgi verdi sürecin zor olduğunun farkındayız baya kötü döndüm eve açıkçası sanırım bol inişli çıkışlı günler bizi bekliyor

Valla bize nazar değdi kızlar. Ben çok hastayım. Yerimden kalkamıyorum .gözlerimi açamıyorum.Onceden de korona olmuştum aynı onun gibi oldum Ayaklarımı uzatıp yatamıyorum bebek kasiliyor .Böbreğimime ne yatıyor orası taş gibi oluyor .oturamıyorum resmen ayağı benim ayağımdan çıkacak. Allahim mutluyum hareketli diye ama bu kadarı da fazla mı ne Hani diyorlar ya sen doğunca gör .Yok anam benim en büyük hedefim doğurmak. Bu çocuk benim iflahımı kesti .Sağlıkla zamanında bir doğsa da doya doya ilaç içsem.

Herkese iyi bayramlaar
Ben de yıkayıp ütülerim eşyaları diyordum ama bayramda da yapamıcam galiba ilkinde bu haftada çantam bile hazırdı neyse sabah son kargoyu getirdi eşim bebek eşyası kısmı bitti bu arada battaniye çok çok güzel tam yazlık english home da bebek ürünlerinde indirim vardı 50₺ ye geldi. Ağız mendilleri fln da çok güzel

Eklentiler

• D45DF882-ADA2-49C1-B7BE-F8CAB044CD18.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 125
  • 0F92FEBC-C83B-4E3B-96F1-71FCA4D81D53.webp
    114,6 KB · Görüntüleme: 130
  • 85A22E7C-F574-4086-8356-BD69C4387A32.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 118
  • 4AE0C0AC-62C5-4F02-8166-EBC66E058EFE.webp
    116,3 KB · Görüntüleme: 124
  • AC915D17-9679-4E9A-8BF9-52D97DA4F951.webp
    68,9 KB · Görüntüleme: 127
Bayramdan sonra yapılır vicdan yapmaaa. Dinlenmeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…