- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.361
Benimki de son ikidir yüzünü plesantaya kapatmıştı, bir de çok büyükler sığmıyolar ekrana bir türlü göremiyorum sanırım en son 24lerde görmüştüm yüzünü unuttumKızlar merhaba, hayırlı bayramlar. Bugün doktora gittik 30+2 1700 gram 43 cm. Yüzünü asla göstermiyor, sizinkilerde öyle mi
Aklım almadı neden gittiBenim eşimde taaa 12 saatlik yola memlekete gitti .bende evde yalnızım korkuyorum kasılmaların var biraz..8 yıldır alıştık gurbette bayramlara..yatıyorum
Benim hareketleri canımı çok yakıyor sancı mu anlamadım yoksa tekme mi . Bas aşağı duruyordu acaba döndü de ayakları aşağı mu vuruyor anlamadım yaBen de de sabah kaşık agrısı vardı uzandım vala biyere gidemem hiç
Malesef kesinlikle yüzünü göremiyorumKızlar merhaba, hayırlı bayramlar. Bugün doktora gittik 30+2 1700 gram 43 cm. Yüzünü asla göstermiyor, sizinkilerde öyle mi
Tekmedir o sabah benim rahim cıkıcak sandım gerçekten canımı yakıyor hareketleri artıkBenim hareketleri canımı çok yakıyor sancı mu anlamadım yoksa tekme mi . Bas aşağı duruyordu acaba döndü de ayakları aşağı mu vuruyor anlamadım ya
Malesef kesinlikle yüzünü göremiyorumhep eli ile kapatıyor
Ovalasaydin biraz pozisyon değiştirirdi belki.Valla kizlar bugün ben de bir tuafim normalde canım yanmazdi ama yerimden horlatan şeyler oluyor.. bebeğin tekmesi mi sancı mi anlamadım sabahtan beri böyle..
Normalde kahvaltı edip dışarı çıkacaktık az erteledim . Bebek sağ tarafa tamamen toplandı, karnım bile sol taraf düz sağ taraf top gibi şişti orada duruyor anlamadım ne oldu bugün bu çocuğa
Sorma vurunca direk tuvalete koşuyorum. Aşağı bastiriveriyor ayaklarını1 kiloyu geçtiler ya, ayaklar aşağıda olduğunda cidden yer çekimininde etkisiyle çok can yakıyorlar. Mesaneme vurduğunda ben korkunç bir yanma hissediyorum mesela sistit olmuş gibi oluyorum falan korkunçççç
Anlamadim inan bir anda böyle can yakması normal mi ki .. hep hareket ediyordu ama bugün aniden öyle acıyor ki sancı mi acaba diyorum..Tekmedir o sabah benim rahim cıkıcak sandım gerçekten canımı yakıyor hareketleri artık
Vallahi hislerimi birebir anlatmışsın prematüre anneleri hep bu yollardan bu hislerden geçiyor sanırım inşallah biran önce geçse de şu süreç sağlıkla alsam kucağıma 3 ay filan olabilir dedi doktor bugunBende öyleydim canım devamlı ağlıyordum kim olduğu farketmez yabancı bir insan merhaba dese bile ağlayarak merhaba diyordum lohusaligin verdiği duygu karmaşası da vardı bebeğinin yanında olmamasından kaynaklı duygu yorgunluguda oluyor hepsini dibine kadar yaşadım ağlamak istiyorsan bir güzel ağla valla o kadar rahatliyorsunki anlatamam ahh o çevredekiler yok mu moral vereceklerine hep kızarlar onlar haklı sen yanlissin gibi o devamlı kızanlar yüzünden benim sütüm gelmedi birde ben preeklampsi yaşadığım için tansiyonum firliyordu günde en az 4_5 tane tansiyon hapı alıyordum gerçekten çok zor günler yaşadığım için biliyorum Allah kimseye yaşatmasın ama sunuda soylim herşey yoluna giriyor düzeliyor sen iyi ol ki o minik bebisine bakasin senden başka kimse bakamıyor zaten birde o kadar çabuk gelisiyorlar ki anlatamam kızımın prematüre elbiselerini hala koklayıp ağlıyorum ne günlerdi diye kızım gözyaşlarimi siliyor Allah'ın izniyle sizlerde bu zor günleri atlatacaksiniz sağlıkla gelecek yavrun sarılıp bol bol opeceksin inşallah
Allah razı olsun teşekkür ederim. Bugun yeni resimlerini çektirebildik sadece. Anlık solunum durmaları oluyomuş müdehale ediyorlarmış uyku apnesi diyolar idrar çıkışı iyiymiş bu bizim için güzel bişey dediler ultrasona girecek nörolojik ve organlarına bakılcakmışSevgili Gebeler
Bayramınız Mübarek Olsun
İnşAllah bir sonra ki senede evlatlarımızla birlikte sağlıcakla , huzurla oluruz .
Gruptaki en erken anne olangulumsebebek …
Bugün hayırlı haberler almanı umutla bekliyoruz.
(Bayram boyunca çok yazışma yapmayın nolur , sayfalarca okuyamıyorum sonra gelişmelerden geri kalıyorum)
Sağım yaparken sürekli ya Şafi çekiyorum sütüm olsun yarasın evladıma şifa olsun diye o hastanede olmak bile iyi geliyor 10 adım yakınında olmak görmesemde yalnız bırakmıyorum yanındayım seni bekliyorum der gibi hissediyorumCanım üzülme biliyorum üzülme demek kolay sen orda o orda ama İnan hersey gecicek öbür bayram o da yanın da olucak iki tane kürtajim oldu o hastane de o kadarr ağladım ki beni çok iyi anlıyorum allahım safi ismiyle şifa versin bir an önce yanına gelsin sen annesin anneler hep güçlü olurlar annemden biliyorum onlar seni hissederler hep dua et ya -safi de ben çok yaparım içim ferahlar Allah hiçkimseyi evlatla sınamasın güzel günler yakın
Amin inşallah Allah razı olsun unutmayıp dua ettiğin için bize deHerkese iyi bayramlar ,temmuzdaki kurban bayramında bakalım kimin ailesi +1 ya da +2 olacak
gulumsebebek bebeğinden ayrı geçireceğin son bayramın olsun inşallah .
Eyvahhh kaçırıyorum diye korkutuyorSorma vurunca direk tuvalete koşuyorum. Aşağı bastiriveriyor ayaklarını
En güzelini düşün canım sana senden daha fazla destek veren moral veren olmayacak demek ki bizler güçlüyüz ki bu kadar güçlü bebeklere sahip oluyoruz 3 ay sonra kocaman bir bebek olarak dönecek Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bir şekildeVallahi hislerimi birebir anlatmışsın prematüre anneleri hep bu yollardan bu hislerden geçiyor sanırım inşallah biran önce geçse de şu süreç sağlıkla alsam kucağıma 3 ay filan olabilir dedi doktor bugun
Şu mübarek günde Rabbim duanı duamızı kabul etsin sağlıkla gelsin kollarıma inşallahEn güzelini düşün canım sana senden daha fazla destek veren moral veren olmayacak demek ki bizler güçlüyüz ki bu kadar güçlü bebeklere sahip oluyoruz 3 ay sonra kocaman bir bebek olarak dönecek Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bir şekildeyoğun bakım ünitesinde çalışanlar cidden çok vicdanlı oluyor sen emin ol ki minnaka çok iyi bakıyorlardır benim kız 10 gün kaldı bize 4-5 gün sonra çıkarın dediler ama ben hastaydım hastanede yattım iylesemedim biz hala yoğun bakım hemsirelerimizle görüşüyoruz Rabbim yolumuzu vicdanlı iyi insanlara cikarsin inşallah
Araba getirmeye gitti canım hem bayramı geçiriyim hemde doğum yaklaşıyor arabayı getiriyim diye..yoksa gitmezdi araç lazımSeni bırakıp neden gitti??
Bayramdan sonra yapılır vicdan yapmaaa. Dinlenmeye bak.Kendime bebek hazırlıkları için bayramı hedef koymuştum, bayram gelsin yıkarım, ütülerim, bayram gelsin çantamı hazırlarım, odalarını düzenlerim, temizliği yaptırırım.
Şimdi bayramın tadını çıkaramıyorum sonrasını düşünüyorum hep
Eve gidince şunu yapıcam bunu yapıcam vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?