Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Geçmiş olsun
Tatile denk gelmesi de üzücü

Kizlar bugün bebek masaallah diyeyim ama çok hareketli ve canımı çok yakıyor bu riskli bir durum mu yoksa normal mi ?? Artık acaba bana bir sinyal mi veriyor diye düşünmeye başladım
Benimki sürekli öyle canım hatta bazen karnım fena kasılıyor. Geceleri uykumdan uyandırıyor. Doktorum bir sıkıntı olmadığını öyle kramp kasılma olduğunda dinlenmem gerektiğini söyledi sadece

Benimki sürekli öyle canım hatta bazen karnım fena kasılıyor. Geceleri uykumdan uyandırıyor. Doktorum bir sıkıntı olmadığını öyle kramp kasılma olduğunda dinlenmem gerektiğini söyledi sadece
Ya cok geçmiş olsun o zaman sana vallahi bir gün oldu yoruldum acıdan .. ordan oraya ordan oraya gidiyor karnımda bi o tarafa bi bu tarafa daha once hiç böyle yapmazdı hadi o neyse ama tam apandisit olan bölgeye vuruyor mu napiyo anlamadım öyle canım yanıyor ki. Ben zaten tüm gün dinlendim canım oturduk evde kasılma gibi değil aslında canımı çok yaktı bugün ya
Çok mu tatlı yedin
Hic yemedim bayramda bi yere gitmedik evdeyiz tüm gün

Rabbim su mübarek günlerin hürmetine hem senin hem günahsız yavrunun yar ve yardımcısı olsun inşallah canım

Valla bilemiyorum kızlar, iki doktor da vermedi birşey. Belki çok düşük değildir. Ben de 200 değerler de görünmüyor ama aşağıya atıyorum değerleri.
Benimde sağlık ocağında yaptırdığımda 208 çıktı iki gün sonra doktor kontrolünde 120 çıktı ben anlamadim bu işten.

Ah battaniyeye bayıldım
Bende english home dan pike ve nevresim aldım cidden şahane renkleri vs

Tulumları çok tatlıymış nerden aldınız ve kaç aylık

Son attığın tulumlara bayıldım soft renkler fln güle güle kullansın bebiş

Tulumları çok tatlıymış nerden aldınız ve kaç aylık
Next marka tulumlar, burada da anlatmıştım yurtdışından getiritiyorum 15 güne geliyor 5 li olan 3-6 ay diğerleri 6-9.
Son attığın tulumlara bayıldım soft renkler fln güle güle kullansın bebiş
Dimi ya böyle desenler bulunmuyor işte burada ben de o yüzden nextten alıyorum tanesi de 65₺ gibi birşey. Öyle aman aman pahalı da değil

Ah battaniyeye bayıldım
Bende english home dan pike ve nevresim aldım cidden şahane renkleri vs
Ah dimi ben de nevresim fln beğendim ama daha park yatakta yattıkları için alamadım inanılmaz güzeller
Ben de yedim bugün bozdum diyeti şekerim bugünlerde hep sınırın üstünde
Ben bugün 170 den aşağı indiremedim şekeri ama öyle bir yedim ki allah affetsin

Bugün bayram gezmesindeydim ve oturduğum yeri bilemedim resmen. Bir saniye durmadı
Benimde sanki böbreklerime baskı yapıyor böyle şiş gibi hissediyorum ama uzanınca geçiyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…