- 23 Ekim 2018
- 16.270
- 37.629
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.381
Geçmiş olsunValla bize nazar değdi kızlar. Ben çok hastayım. Yerimden kalkamıyorum .gözlerimi açamıyorum.Onceden de korona olmuştum aynı onun gibi oldumAyaklarımı uzatıp yatamıyorum bebek kasiliyor .Böbreğimime ne yatıyor orası taş gibi oluyor .oturamıyorum resmen ayağı benim ayağımdan çıkacak. Allahim mutluyum hareketli diye ama bu kadarı da fazla mı ne Hani diyorlar ya sen doğunca gör .Yok anam benim en büyük hedefim doğurmak. Bu çocuk benim iflahımı kesti .Sağlıkla zamanında bir doğsa da doya doya ilaç içsem.
Benimki sürekli öyle canım hatta bazen karnım fena kasılıyor. Geceleri uykumdan uyandırıyor. Doktorum bir sıkıntı olmadığını öyle kramp kasılma olduğunda dinlenmem gerektiğini söyledi sadeceKizlar bugün bebek masaallah diyeyim ama çok hareketli ve canımı çok yakıyor bu riskli bir durum mu yoksa normal mi ?? Artık acaba bana bir sinyal mi veriyor diye düşünmeye başladım
Çok mu tatlı yedinKizlar bugün bebek masaallah diyeyim ama çok hareketli ve canımı çok yakıyor bu riskli bir durum mu yoksa normal mi ?? Artık acaba bana bir sinyal mi veriyor diye düşünmeye başladım
Ya cok geçmiş olsun o zaman sana vallahi bir gün oldu yoruldum acıdan .. ordan oraya ordan oraya gidiyor karnımda bi o tarafa bi bu tarafa daha once hiç böyle yapmazdı hadi o neyse ama tam apandisit olan bölgeye vuruyor mu napiyo anlamadım öyle canım yanıyor ki. Ben zaten tüm gün dinlendim canım oturduk evde kasılma gibi değil aslında canımı çok yaktı bugün yaBenimki sürekli öyle canım hatta bazen karnım fena kasılıyor. Geceleri uykumdan uyandırıyor. Doktorum bir sıkıntı olmadığını öyle kramp kasılma olduğunda dinlenmem gerektiğini söyledi sadece
Hic yemedim bayramda bi yere gitmedik evdeyiz tüm günÇok mu tatlı yedin
Rabbim su mübarek günlerin hürmetine hem senin hem günahsız yavrunun yar ve yardımcısı olsun inşallah canımŞu mübarek günde Rabbim duanı duamızı kabul etsin sağlıkla gelsin kollarıma inşallahiyiler sağolsunlar bugun rica ettik resmini çekti doktorda çıktı anlattı durumu hakkında bilgi verdi sürecin zor olduğunun farkındayız baya kötü döndüm eve açıkçası sanırım bol inişli çıkışlı günler bizi bekliyor
Benimde sağlık ocağında yaptırdığımda 208 çıktı iki gün sonra doktor kontrolünde 120 çıktı ben anlamadim bu işten.Valla bilemiyorum kızlar, iki doktor da vermedi birşey. Belki çok düşük değildir. Ben de 200 değerler de görünmüyor ama aşağıya atıyorum değerleri.
Ah battaniyeye bayıldımHerkese iyi bayramlaar
Ben de yıkayıp ütülerim eşyaları diyordum ama bayramda da yapamıcam galibailkinde bu haftada çantam bile hazırdı neyse sabah son kargoyu getirdi eşim bebek eşyası kısmı bitti bu arada battaniye çok çok güzel tam yazlık english home da bebek ürünlerinde indirim vardı 50₺ ye geldi. Ağız mendilleri fln da çok güzel
Ahh yok yok tatildeyim zaten aile ziyaretleri vs evde değilim eve döndüğümde yapacağım ya sanki bir eşiğe gelmişim gibi oldu yaniBayramdan sonra yapılır vicdan yapmaaa. Dinlenmeye bak.
Tulumları çok tatlıymış nerden aldınız ve kaç aylıkHerkese iyi bayramlaar
Ben de yıkayıp ütülerim eşyaları diyordum ama bayramda da yapamıcam galibailkinde bu haftada çantam bile hazırdı neyse sabah son kargoyu getirdi eşim bebek eşyası kısmı bitti bu arada battaniye çok çok güzel tam yazlık english home da bebek ürünlerinde indirim vardı 50₺ ye geldi. Ağız mendilleri fln da çok güzel
Çok saçma olmuş ama seni tek bırakmasıAraba getirmeye gitti canım hem bayramı geçiriyim hemde doğum yaklaşıyor arabayı getiriyim diye..yoksa gitmezdi araç lazım
Ben de yedim bugün bozdum diyeti şekerim bugünlerde hep sınırın üstünde
Next marka, internetten almıştır, türkiyede satışı yokTulumları çok tatlıymış nerden aldınız ve kaç aylık
Valla iyi oldu süper dinleniyorumÇok saçma olmuş ama seni tek bırakması
Sen hep istirahat et kafanı dinle bahaneyle bari
Son attığın tulumlara bayıldım soft renkler flnHerkese iyi bayramlaar
Next marka tulumlar, burada da anlatmıştım yurtdışından getiritiyorum 15 güne geliyorTulumları çok tatlıymış nerden aldınız ve kaç aylık
Dimi ya böyle desenler bulunmuyor işte buradaSon attığın tulumlara bayıldım soft renkler flngüle güle kullansın bebiş
Ah dimi ben de nevresim fln beğendim ama daha park yatakta yattıkları için alamadım inanılmaz güzellerAh battaniyeye bayıldım
Bende english home dan pike ve nevresim aldım cidden şahane renkleri vs
Ben bugün 170 den aşağı indiremedim şekeriBen de yedim bugün bozdum diyeti şekerim bugünlerde hep sınırın üstünde
Bugün bayram gezmesindeydim ve oturduğum yeri bilemedim resmen. Bir saniye durmadıYa cok geçmiş olsun o zaman sana vallahi bir gün oldu yoruldum acıdan .. ordan oraya ordan oraya gidiyor karnımda bi o tarafa bi bu tarafa daha once hiç böyle yapmazdı hadi o neyse ama tam apandisit olan bölgeye vuruyor mu napiyo anlamadım öyle canım yanıyor ki. Ben zaten tüm gün dinlendim canım oturduk evde kasılma gibi değil aslında canımı çok yaktı bugün ya
Hic yemedim bayramda bi yere gitmedik evdeyiz tüm gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?