Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dün benimki bayram ziyaretlerinde coştuu valla .
Halbuki 4 dilim tatlıcık yedim
Anlaşılmasın diye Karnımın üstüne elimi koymama rağmen hopladı , zıpladı , tekmeledi durdu .
Ben sesten kalabalıktan sandım ama
Tatlı gören masumlar coştu ..
Demek ki yanlız değilmişim

Günaydın çok kaçırmayın tatlıları sonra bebeiş ler çok oynuyor

Valla benimki bu sabah aç karna çılgın attı içeride açım aç der gibi.

İki sabahtır yatarken sağ tarafıma kramp sokuyor neyin üstüne kuruluyosa. Kalkıp oturmak zorunda kalıyorum

Oğlumda kramp falan pek olmazdı. Son haftalarda karnım yamulurdu bir tek.
Bu çok cazgır mı olacak ne

Hanımlar afiyet şifa olsun tatlılar, çikolatalar.

Ben de 2 gündür gece yan yatınca sağ sol farketmez biraz zaman geçiyor ve kalçam uyuşuyor. Ağrı ile diğer tarafa dönüyorum biraz sonra diğeri de öyle. 2 gecedir uykusuzum. Böyle birşey okumadım sanırım burada, nedendir acaba. Kuyruk sokumu ağrısı oluyor arada pelvik genişlemesi diyorum da yine pelvik yanları iki tarafta ama daha aşağısı gibi uyuşma. Yaşayan var mı?

Artık büyüdüler canımızı acıtıp bir yerlere baskı yapacaklar paramız buramız ağrıyıp acıyacak galiba tatlı telaş bunlar

Benim de gündüz neredeyse hareket yok. Gece yatınca yada sabah aç karnına uyandığımda hareket arşa çıkıyor. Yemekten sonra ses yok.

Magnezyum kullanıyor musun

Artık büyüdüler canımızı acıtıp bir yerlere baskı yapacaklar paramız buramız ağrıyıp acıyacak galiba tatlı telaş bunlar

İki gebeliğimin bu kadar farklı olması çok ilginç. Oğluma hamileyken konforum hiç bozulmamış.

Gerek yaş faktörü, gerekse bebeğin yerleşiminin bu derece farketmesi çok tuhaf geliyor.
Resmen ah diyorum karnımı tutarak bazen sanki dikkat çekmeye çalışıyormuş gibi

Az kaldı ama son haftalar bu kadar hızlı geçmeyecek bize. Gün sayar hale geleceğiz gibi

Benim de gündüz neredeyse hareket yok. Gece yatınca yada sabah aç karnına uyandığımda hareket arşa çıkıyor. Yemekten sonra ses yok.

Benim de dün gezme tozma faslından çok anlamadım daha sakindi. Misafirlikte tatlı yiyince de çok çıldırmadı
Ama sabahları hareketsizken deli oluyo içeride

Siyatik sinire baskı olunca uyuşma oluyormuş. Hepsi geçecek inşallah

Yaş önemli galiba cidden valla yaşı küçük Bi hamile var of bile demiyor maşallah ben de her şey çıktı uykusuz gecelerim de cabası oldu yine de sağlıcakla gelsinler de şükür Bu günlerimize

Yaş önemli galiba cidden valla yaşı küçük Bi hamile var of bile demiyor maşallah ben de her şey çıktı uykusuz gecelerim de cabası oldu yine de sağlıcakla gelsinler de şükür Bu günlerimize
20 yasindayim ilk hamileligim dokuluyorum annem 40 yasinda 4 yil once kardesimi dogurdu benden iyi geziyodu alakasi yok yada ben curugum

Benim de oldu ve ıslaklık sarımsı. Dört gün önce amniyosentez olduğum için doktora sordum hemen. 4 günde delik kalmaz akıntıdır dedi. Devam ederse acile git dedi. Devamı gelmedi. Ama çok korkuyorum. 18 haftalık gebeyim. Hiç 3 parmak kadar su gibi akıntısı olan olmuş muydu

Kızlar daha soğuk algınlığı veya grip olup doktora giden var mı? Bir şey yapıyorlar mı? 2 gündür bu acıyı çekiyorum

Buralar sessiz

Var mı ilk çocuğa hediye hazırlayan benim gibi?

1 tane büyük boy kutu dolusu oyuncak alıcam.
Başladım siparişleri vermeye

Minyatür oyuncak ev eşyaları istiyor.
Sylvanian Familıes ailesi ve eşyalarını istiyor .

Bari azar azar sıparıs vereyım dedim
Hepsini aynı anda almak koyar

Salonu, yemek odası, 3 lü karakter aldım.
Daha sonra da mutfak eşyalarını, buzdolabını ve biraz da tabaklı yemekleri alacağım.

Neyseki diğerine de kalacak
İçim rahatlıyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…