Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bugün bayram gezmesindeydim ve oturduğum yeri bilemedim resmen. Bir saniye durmadı
Benimde sanki böbreklerime baskı yapıyor böyle şiş gibi hissediyorum ama uzanınca geçiyo gerçekten
Ayy çok geçmiş olsun yok benim tüm gün uzanıp dinlenmeme rağmen öyleydi ilk kez böyle canımı yaktı ve uzun süre hareket etti. Ne ara uyudu anlamadım hep uzansam da fıldir fıldır olunca yoruldum resmen dün hiç tatlı da yemedim anlamadım bi derdi mi var acaba falan dedim

Bende evdeyim kız kendim yaptım kendim yiyorum oluyor valla daha 2 ay var şimdiden 12 kilo aldım
Ben yapmadım bi dün dışarı çıktık esim baklava dondurma yedi ben sade iki top dondurma yedim. Yapsam evde yerim çünkü ahahshs
Normalde takmaz yerdim ama bu son günlerde ayağımın altı yanıyor insülin direncim var gebelikten önce de yükselince böyle yanardı riske atamadım iki hafta sonra kontrol var gidip şeker ölçüm cihazına uc yazdırıp bi kontrol etcem yüksek değilse tatlıya devam

Benim de ayaklarım yanıyor gece ama şeker yükleme testim de normal çıktı... tansiyonum desen hep düşük ama ödemim var . Şundan dolayı böyle oluyor diyemiyorum hiç Allah yardımcımız olsun sağ sağlim geçirelim inşallah bu günlerimizi

Günaydın herkese iyi bayramlar
Aklıma birşey geldi bende sezeryan oldum ama hiç hatırlamıyorum
Yüzüstü yatmayı çok özledim
Sezeryandan ne kadar süre sonra yatabilmiştinz hatırlayan var mı

Günaydın kızlar iyi bayramlar tatlılardan sarmalardan sonra ödemle başı derde giren oldu mu? Ne ödem yaptım ben ah nasıl geçecek bu şişlikler ???

Dün ayakkabım canımı yaktı ilk kez.
Bol bol su içmek lazım bende çok içemiyorum sanırım ondan arttı

Ayyy resmen giremiyorum bayram ziyaretlerinden sakaryaya geldimm arada okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı,
Benim bebişde bayramda çok hareketi hep tekmeliyo annesini, artık bildiğin sertleşti bacağını hissediyorum tamamenn elimin altında kayıp gidiyo fln ahh ahh

Bu bayramıda sağ sağlim atlatalımda, kurban bayramınaa kucaklarımızda olsun bebişlerimiz

Ayy hele az önce kafasini oksadim resmen

Karnimin sol tarafinda yuvarlak bir cikinti olustu ayagi degil baya kafaydi ya oksadim ovdum falan 15 dk
Aminn aminn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…