- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.401
Dün komaya girmediysem ,artik hic bisey olmaz evel allahGünaydınçok kaçırmayın tatlıları sonra bebeiş ler çok oynuyor
Löp löp et olsun büyüsün kuzucuklarDün komaya girmediysem ,artik hic bisey olmaz evel allah
Bayram havasini iliklerine kadar yasattim yavruma
Ayy çok geçmiş olsun yok benim tüm gün uzanıp dinlenmeme rağmen öyleydi ilk kez böyle canımı yaktı ve uzun süre hareket etti. Ne ara uyudu anlamadım hep uzansam da fıldir fıldır olunca yoruldum resmen dün hiç tatlı da yemedim anlamadım bi derdi mi var acaba falan dedimBugün bayram gezmesindeydim ve oturduğum yeri bilemedim resmen. Bir saniye durmadı
Benimde sanki böbreklerime baskı yapıyor böyle şiş gibi hissediyorum ama uzanınca geçiyo gerçekten
Aynen cidden çok güzell böyle renklerDimi ya böyle desenler bulunmuyor işte buradaben de o yüzden nextten alıyorum tanesi de 65₺ gibi birşey. Öyle aman aman pahalı da değil
Bende evdeyim kız kendim yaptım kendim yiyorumBak tokatlıcam sizi ama sarmalar tatlılar alla alla ben evde öyle oturuyorum gidemedim memlekete
Lop löp kilo olsun da görün
Ben yapmadım bi dün dışarı çıktık esim baklava dondurma yedi ben sade iki top dondurma yedim. Yapsam evde yerim çünkü ahahshsBende evdeyim kız kendim yaptım kendim yiyorumoluyor valla daha 2 ay var şimdiden 12 kilo aldım
Benim de ayaklarım yanıyor gece ama şeker yükleme testim de normal çıktı... tansiyonum desen hep düşük ama ödemim var . Şundan dolayı böyle oluyor diyemiyorum hiçBen yapmadım bi dün dışarı çıktık esim baklava dondurma yedi ben sade iki top dondurma yedim. Yapsam evde yerim çünkü ahahshs
Normalde takmaz yerdim ama bu son günlerde ayağımın altı yanıyor insülin direncim var gebelikten önce de yükselince böyle yanardı riske atamadım iki hafta sonra kontrol var gidip şeker ölçüm cihazına uc yazdırıp bi kontrol etcem yüksek değilse tatlıya devam
Ben de dün diyeti bozdum kıpır kıpırdı yawrum kaç gündür hareket etmiyor diyordum meğer çocuğun ağız tadı yokmuşDün komaya girmediysem ,artik hic bisey olmaz evel allah
Bayram havasini iliklerine kadar yasattim yavruma
Günaydın kızlar iyi bayramlar tatlılardan sarmalardan sonra ödemle başı derde giren oldu mu? Ne ödem yaptım ben ahnasıl geçecek bu şişlikler ???
Ayy hele az önce kafasini oksadim resmenAyyy resmen giremiyorum bayram ziyaretlerinden sakaryaya geldimmarada okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı,
Benim bebişde bayramda çok hareketi hep tekmeliyo annesini, artık bildiğin sertleşti bacağını hissediyorum tamamennelimin altında kayıp gidiyo fln ahh ahh
Bu bayramıda sağ sağlim atlatalımda, kurban bayramınaa kucaklarımızda olsun bebişlerimiz
Hahaha bayram onlarada geldi 2 tatli gördü yavrularBen de dün diyeti bozdum kıpır kıpırdı yawrum kaç gündür hareket etmiyor diyordum meğer çocuğun ağız tadı yokmuş
Konumuz tatli şeker oldugu icin sende bizim gibi fazla kaçırdın demiRahmin cıkıcak bu tekmelerden niye bu kadar asagıya vuruyor ya korkuyorum vala bildiğin asagı da gibi
Yaaaa kıyamam onun kafasınaAyy hele az önce kafasini oksadim resmen
Karnimin sol tarafinda yuvarlak bir cikinti olustu ayagi degil baya kafaydi yaoksadim ovdum falan 15 dk
Aminn aminn inşallah
Kız benim bi yere gittiğim mi var evdeydim ne tatlısı tatlı sevmiyorum zaten bi çikolata yesem dünyanın suyunu içiyorum üstüme benim işim tuzlaKonumuz tatli şeker oldugu icin sende bizim gibi fazla kaçırdın demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?