- 15 Mart 2021
- 1.778
- 2.918
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.441
Neden amniyo önerdi doktorun ?Benim de oldu ve ıslaklık sarımsı. Dört gün önce amniyosentez olduğum için doktora sordum hemen. 4 günde delik kalmaz akıntıdır dedi. Devam ederse acile git dedi. Devamı gelmedi. Ama çok korkuyorum. 18 haftalık gebeyim. Hiç 3 parmak kadar su gibi akıntısı olan olmuş muydu
Aşırı öksürüğüm vardı 2 hafta önce evde her yolu denedim asla işe yaramadı, kadın doğumcum kbbye yönlendirdi. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bi de burun açmak için serum verdi anca iyileşebildimKızlar daha soğuk algınlığı veya grip olup doktora giden var mı? Bir şey yapıyorlar mı? 2 gündür bu acıyı çekiyorum
Ben de istiyorum hediye almak ama şöyle 22 Haziran benim küçük oğlumun doğumgünü. İkisine de scooter alacağız. Doğumda da tekrar bir şeyler almak konusunda kararsızım. Küçük doğduğunda büyüğe bisiklet almıştık. Kardeşin getirdi demiştik inanmıştı safımBuralar sessiz
Var mı ilk çocuğa hediye hazırlayan benim gibi?
1 tane büyük boy kutu dolusu oyuncak alıcam.
Başladım siparişleri vermeye
Minyatür oyuncak ev eşyaları istiyor.
Sylvanian Familıes ailesi ve eşyalarını istiyor .
Bari azar azar sıparıs vereyım dedim
Hepsini aynı anda almak koyar
Salonu, yemek odası, 3 lü karakter aldım.
Daha sonra da mutfak eşyalarını, buzdolabını ve biraz da tabaklı yemekleri alacağım.
Neyseki diğerine de kalacak
İçim rahatlıyor biraz
İkilim testim çok iyi iken üçlü 1/8den büyük risk şeklinde gelince mecbur kaldıkNeden amniyo önerdi doktorun ?
Biraz daha bekle 1 taşla 2 kuş vurmuş olursunBen de istiyorum hediye almak ama şöyle 22 Haziran benim küçük oğlumun doğumgünü. İkisine de scooter alacağız. Doğumda da tekrar bir şeyler almak konusunda kararsızım. Küçük doğduğunda büyüğe bisiklet almıştık. Kardeşin getirdi demiştik inanmıştı safım
Şimdi ikisine tekrar küçük bir şey olabilir bakalım düşüneyim biraz
Evet ben de öyle düşünüyorum ama doğumgününde de bir şeyler vermek gerekirBiraz daha bekle 1 taşla 2 kuş vurmuş olursunarada çok kısa bir zaman olacak cunku.
2 kere çok masraf olurEvet ben de öyle düşünüyorum ama doğumgününde de bir şeyler vermek gerekir
Mantıklı2 kere çok masraf olur
Doğum gününü bir sekilde geçiştirsonucta gelen giden de alıyordur bısıler degil mi?
Ben de istiyorum hediye almak ama şöyle 22 Haziran benim küçük oğlumun doğumgünü. İkisine de scooter alacağız. Doğumda da tekrar bir şeyler almak konusunda kararsızım. Küçük doğduğunda büyüğe bisiklet almıştık. Kardeşin getirdi demiştik inanmıştı safım
Şimdi ikisine tekrar küçük bir şey olabilir bakalım düşüneyim biraz
Biraz daha bekle 1 taşla 2 kuş vurmuş olursunarada çok kısa bir zaman olacak cunku.
Kız onu her gün yiyorlarBeklentiyi çok yükseltiyosunuzbizim zamanımızda ülker gofret almışlardı kardeşim getirdi diye öylede mutlu olmuştummmmm yapın geçin öyle
Artık devir değiştiBeklentiyi çok yükseltiyosunuzbizim zamanımızda ülker gofret almışlardı kardeşim getirdi diye öylede mutlu olmuştummmmm yapın geçin öyle
Öksürük değil de benim her yerim ağrıyor. Boğazım kesik gibi acıyor. Ayaklarım boynum kafam gözlerim her yerim ağrıyor. Sürekli bir boğazda burunda yanma var .Acile gitsem ir şey yapamazlar galibaAşırı öksürüğüm vardı 2 hafta önce evde her yolu denedim asla işe yaramadı, kadın doğumcum kbbye yönlendirdi. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bi de burun açmak için serum verdi anca iyileşebildim
Çok geçmiş olsun
Ben de boğaz ve baş ağrısı vardı sonra sinüzite döndü ve kulağıma vurdu. Acilin müdahale edeceğini sanmıyorumÖksürük değil de benim her yerim ağrıyor. Boğazım kesik gibi acıyor. Ayaklarım boynum kafam gözlerim her yerim ağrıyor. Sürekli bir boğazda burunda yanma var .Acile gitsem ir şey yapamazlar galiba
Doktorum serum takarlar dedi ama acildeki doktorlara güvenmiyorumBen de boğaz ve baş ağrısı vardı sonra sinüzite döndü ve kulağıma vurdu. Acilin müdahale edeceğini sanmıyorum
Buralar sessiz
Var mı ilk çocuğa hediye hazırlayan benim gibi?
1 tane büyük boy kutu dolusu oyuncak alıcam.
Başladım siparişleri vermeye
Minyatür oyuncak ev eşyaları istiyor.
Sylvanian Familıes ailesi ve eşyalarını istiyor .
Bari azar azar sıparıs vereyım dedim
Hepsini aynı anda almak koyar
Salonu, yemek odası, 3 lü karakter aldım.
Daha sonra da mutfak eşyalarını, buzdolabını ve biraz da tabaklı yemekleri alacağım.
Neyseki diğerine de kalacak
İçim rahatlıyor biraz
Niye üzülecek ki ?Ya bende çok kararsızım ne hazırlayacağım konusunda, rüşvet gibi olmasın istiyorum ama kızımda mutlu olsun istiyorumah yine duygulandım çok korkuyorum o mahsunlaşıp üzülecek diye
Bizde bakkal vardı düşün ufak bi gofretle beni geçiştirdilerKız onu her gün yiyorlar
Hahhhhahha şaka tabi ben olsam bende alırdım kesin güzel bişi, büyükler bizi bi gofretle kandırdıArtık devir değişti
Bayadır istiyordu ben de doğumda alacagımı soyledım.
Pahalı ürünler olunca parca parça sıparıs verdım. Kargolar gelınce hediye kutusu yapıp kaldıracağım.
" sizi de görücez "görmesek bılr lafın gelişi işte
Yaaaa dün abimlerle karşılaştık annemlerde, 2. Çocukları oldu 2 ay önce,Ya bende çok kararsızım ne hazırlayacağım konusunda, rüşvet gibi olmasın istiyorum ama kızımda mutlu olsun istiyorumah yine duygulandım çok korkuyorum o mahsunlaşıp üzülecek diye
Bu bana da oldu ya. En başından beri 7 kilo almıştım. Son 2 aydır sadece yarım kilo falan aldım. Son gittiğimde bebek büyüyordu, karnım da epey ilerledi ama sanki benim yüzüm inceldi. Beslenmem de yerinde. Doktora sorduğumda zamanla alacaksın dedi sadece.Kızlar ben son 35 gündür hiç kilo almadım. Ama en başından beri +14 kilo almıştım :/ artık yemek yiyince çok rahatsız oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?