Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Neden amniyo önerdi doktorun ?

Kızlar daha soğuk algınlığı veya grip olup doktora giden var mı? Bir şey yapıyorlar mı? 2 gündür bu acıyı çekiyorum
Aşırı öksürüğüm vardı 2 hafta önce evde her yolu denedim asla işe yaramadı, kadın doğumcum kbbye yönlendirdi. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bi de burun açmak için serum verdi anca iyileşebildim
Çok geçmiş olsun

Ben de istiyorum hediye almak ama şöyle 22 Haziran benim küçük oğlumun doğumgünü. İkisine de scooter alacağız. Doğumda da tekrar bir şeyler almak konusunda kararsızım. Küçük doğduğunda büyüğe bisiklet almıştık. Kardeşin getirdi demiştik inanmıştı safım
Şimdi ikisine tekrar küçük bir şey olabilir bakalım düşüneyim biraz

Biraz daha bekle 1 taşla 2 kuş vurmuş olursun arada çok kısa bir zaman olacak cunku.

Biraz daha bekle 1 taşla 2 kuş vurmuş olursun arada çok kısa bir zaman olacak cunku.

Beklentiyi çok yükseltiyosunuz bizim zamanımızda ülker gofret almışlardı kardeşim getirdi diye öylede mutlu olmuştummmmm yapın geçin öyle

Beklentiyi çok yükseltiyosunuz bizim zamanımızda ülker gofret almışlardı kardeşim getirdi diye öylede mutlu olmuştummmmm yapın geçin öyle
Artık devir değişti
Bayadır istiyordu ben de doğumda alacagımı soyledım.
Pahalı ürünler olunca parca parça sıparıs verdım. Kargolar gelınce hediye kutusu yapıp kaldıracağım.

" sizi de görücez " görmesek bılr lafın gelişi işte

Öksürük değil de benim her yerim ağrıyor. Boğazım kesik gibi acıyor. Ayaklarım boynum kafam gözlerim her yerim ağrıyor. Sürekli bir boğazda burunda yanma var .Acile gitsem ir şey yapamazlar galiba

Öksürük değil de benim her yerim ağrıyor. Boğazım kesik gibi acıyor. Ayaklarım boynum kafam gözlerim her yerim ağrıyor. Sürekli bir boğazda burunda yanma var .Acile gitsem ir şey yapamazlar galiba
Ben de boğaz ve baş ağrısı vardı sonra sinüzite döndü ve kulağıma vurdu. Acilin müdahale edeceğini sanmıyorum

Ya bende çok kararsızım ne hazırlayacağım konusunda, rüşvet gibi olmasın istiyorum ama kızımda mutlu olsun istiyorum ah yine duygulandım çok korkuyorum o mahsunlaşıp üzülecek diye

Kız onu her gün yiyorlar
Bizde bakkal vardı düşün ufak bi gofretle beni geçiştirdiler Yeni nesil akıllı
Hahhhhahha şaka tabi ben olsam bende alırdım kesin güzel bişi, büyükler bizi bi gofretle kandırdı

Ya bende çok kararsızım ne hazırlayacağım konusunda, rüşvet gibi olmasın istiyorum ama kızımda mutlu olsun istiyorum ah yine duygulandım çok korkuyorum o mahsunlaşıp üzülecek diye
Yaaaa dün abimlerle karşılaştık annemlerde, 2. Çocukları oldu 2 ay önce,
İlk çocukları 4 yaşında kıskandı biraz tabi, bebeği sevemedik kıskanıyo hala hala diye hemen ilgi bekliyo ellememi istemedi, bende bilerek ellemedim o üzülmesin diye , kardeşini öpmeye çalışıyo ama onun küçük olduğunu anlamıyo ağlatıyo, annesi fln kaç kere bağırdı, bi üzülüyo kırılıyo alınıyo dediğin gibi masumlaştı birden annesi bebek için kızınca ,
Yani güzelce durumu anlatabilir hiç öyle davranmıyo, üzüldüm Oda çocuk daha sonuçda
Hemen geldi benim kucağıma otırdu konuşmadı bidaha
Çok zor cidden yaaaa ikisini idare edebilmek

Magnezyumu hap olarak mı alıyorsunuz ? Bana suda eriyen vermiş . Meyve aromalı bile değil içesim gelmiyor ya zaten ilaçlara karşı bi önyargım var hapı varsa bende hap olanından isteyeyim en azından bir kerede gider

Kızlar ben son 35 gündür hiç kilo almadım. Ama en başından beri +14 kilo almıştım :/ artık yemek yiyince çok rahatsız oluyorum.
Bu bana da oldu ya. En başından beri 7 kilo almıştım. Son 2 aydır sadece yarım kilo falan aldım. Son gittiğimde bebek büyüyordu, karnım da epey ilerledi ama sanki benim yüzüm inceldi. Beslenmem de yerinde. Doktora sorduğumda zamanla alacaksın dedi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…