Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yoğun geçiyor tatil yazamadim ben hot wheels seti var istedikleri birer tane ondan alacağım zaten yeterince pahali setler yeter artar. Bebeğin ilk zamanlarında onları oyalama yeter bana

Kızlar merhaba, ben 30 haftalık hamileyim. Kasık ağrılarım olmaya başladı bazen 1 gün sürüyor. Bu haftalarda bu durunu yaşayan oldumu ?

Kizlar tulum ve ikili takım olarak 0-3 ay almak istiyorum 0 ay hiç almayacağım 03 ay da olur değil mi ? 3 tane 0 ay hastane çıkışı alacağım için sonrasında giymek için de 0 ay tulum ya da ikili takım almalı mıyım yoksa 03 ay da olur mu ??

Hiç 0 ay almadim. 0 3 aldim ama baya, biraz büyük duracak belki ama defileye çıkmayacak ve 0 ay 3200 doğan bebeğe bile hemen küçüldü diğerlerinde ve 0 3 te hiç kötü durmuyordu zaten topluyor kendini tulumlarda ancak denk geliyor.

Ayyy sağol canım son olarak şey soracaktım çoğu tulum ve ikili takımda 03 ay değil de 1-3 ay var ya direk 0 ya direk 3 ay var 0-3 ay yok . bu yüzden 1-3 ay alsam da olur mu yoksa onlar yeni doğana çok büyük gelir 03 ay olanlara mi bakayım?

1 3 te olur ama kalıp kalıp değişir. Ama zaten 1 3 bile alsan 15 20 günde başlar giymeye bide yıkayınca çekiyor bunlar biraz olur yani

1 3 te olur ama kalıp kalıp değişir. Ama zaten 1 3 bile alsan 15 20 günde başlar giymeye bide yıkayınca çekiyor bunlar biraz olur yani
15 20 gün de üç hastane çıkışını giydiririm idare eder herhalde o zaman ben de hiç 0 ay almıyorum canım.. bulursam 0-3 ay alayım bulamazsam 1-3 ay alayım o da olur o zaman.. 03 ay dan daha mı bol olur ki dedim 1-3 ay ama bebekler hızlı buyurmuş zaten ha 03 ay ha 1-3ay demi umarım doğru düşünüyorumdur

Canim ben de farkettim genital bolgemde mor mor kabartilar var ic kisimda ve şiş sekilde genital bölgem zaten ağrırdı cok atelye duramazdım 32. Hafta icindeyim iki gün sonra kontrole doktoruna soracağım siz ne durumdasiniz?

Kızlar iyi bayramlar hepinize..
Bakıyorum 30'lu haftaları gelmiş çoğunuzun vay bee hem zaman geçmiyor gibi geliyor hem de su misali...
Ben yoğunum bayram telaşı, okullar, ödevler, kızlarımın yaklaşan doğum günleri vs. Bebişte iyidir heralde eskisi kadar fıkır fıkır değil de daha çok ittirme şekline döndü hareketleri yeri daraldı artık normaldir.
Son sayfalara bakabildim herkes iyidir umarım. Ben çocuklara hediye almayacağım benimkiler büyük olduğundan ne beklentileri var ne de inanırlar Ne isterlerse normalde de alınıyor zaten onları en çok şaşırtan bebeğin kendisi olacak İkisine de doğum günü yapacağım bu ara beklentileri sadece bu elbiseler konseptler araştırıyoruz bakalım. Kıskançlık olur mu bilmiyorum yaşayıp göreceğiz...

Niye üzülecek ki ?
Tam olarak aşağıdaki durum.
Çok kızıyorum öyle annelere ağlatır uyandırır diye ellletmiyolar, ben bunu asla yapmam ama bir süre gelen giden herkes ufaklığı soruyor, seviyor ona hediye alıyor ya büyük mahsublaşıyor üzülüyor. Gözlemime gören aneanne babaanne çok evham yapıp aman o bebek o küçük elleme etme diyor.
Herkesi uyardım ama Lohusa psikolojisiyle delirmem inş

Anladım. Benim öyle problemlerım olmayacak diye dusunuyorum.
Kızım 6.5 yaşında ve bebeğin altını ben açıcam
O bağlayacak ek gıdaya geçince meyvesini püresini o yedirecek.
Uzak tutmayacağım alışsın. O da zaten duracağı yeri bilecek bilinçte diye dusunuyorum.

Ben zaten kendi bebeğimi degil, onun bebeğini taşıyorum
Aşırı şekilde bebekleri seviyor

Anane babaanne müdehale etmeye kalksa ben onları uyarırım çekinmem

Ya bende çok kararsızım ne hazırlayacağım konusunda, rüşvet gibi olmasın istiyorum ama kızımda mutlu olsun istiyorum ah yine duygulandım çok korkuyorum o mahsunlaşıp üzülecek diye
Ben t-shirt yaptırdım. ..........Doğdu...... abi oldu diye. Ona sevindi benim ki. Gerçi benimki büyük bilmiyorum ki hatta kendi harçlığı ile oyuncak aldı kardeşine. Eşyaları yerleştirirken yardım etti. Arada sordu ben doğmadan da böyle hazırlık yaptınız mı diye.

Arada da öğrenmek istediği şeyler var kaç yaşındaydı?

Arada da öğrenmek istediği şeyler var kaç yaşındaydı?
9 canım. Sorma öyle şeyleri soruyor bundan yaptınız mı bundan aldınız mı diye. Deminde tvv de filmde bebek agliyordu. Canavarlar vardi. Bizimki oturmuş ağlıyor. Benim kardeşim de bu hale düşerse diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…