- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.461
Yoğun geçiyor tatil yazamadimBuralar sessiz
Var mı ilk çocuğa hediye hazırlayan benim gibi?
1 tane büyük boy kutu dolusu oyuncak alıcam.
Başladım siparişleri vermeye
Minyatür oyuncak ev eşyaları istiyor.
Sylvanian Familıes ailesi ve eşyalarını istiyor .
Bari azar azar sıparıs vereyım dedim
Hepsini aynı anda almak koyar
Salonu, yemek odası, 3 lü karakter aldım.
Daha sonra da mutfak eşyalarını, buzdolabını ve biraz da tabaklı yemekleri alacağım.
Neyseki diğerine de kalacak
İçim rahatlıyor biraz
Ben oldum 2 kere. Ama hiç bir müdahale yapılmadı. Çok ağrın olursa parol al dedi o kadar.Kızlar daha soğuk algınlığı veya grip olup doktora giden var mı? Bir şey yapıyorlar mı? 2 gündür bu acıyı çekiyorum
Hiç 0 ay almadim. 0 3 aldim ama baya, biraz büyük duracak belki ama defileye çıkmayacak ve 0 ay 3200 doğan bebeğe bile hemen küçüldü diğerlerinde ve 0 3 te hiç kötü durmuyordu zaten topluyor kendini tulumlarda ancak denk geliyor.Kizlar tulum ve ikili takım olarak 0-3 ay almak istiyorum 0 ay hiç almayacağım 03 ay da olur değil mi ? 3 tane 0 ay hastane çıkışı alacağım için sonrasında giymek için de 0 ay tulum ya da ikili takım almalı mıyım yoksa 03 ay da olur mu ??
Ayyy sağol canım son olarak şey soracaktım çoğu tulum ve ikili takımda 03 ay değil de 1-3 ay var ya direk 0 ya direk 3 ay var 0-3 ay yok . bu yüzden 1-3 ay alsam da olur mu yoksa onlar yeni doğana çok büyük gelir 03 ay olanlara mi bakayım?Hiç 0 ay almadim. 0 3 aldim ama baya, biraz büyük duracak belki ama defileye çıkmayacak ve 0 ay 3200 doğan bebeğe bile hemen küçüldü diğerlerinde ve 0 3 te hiç kötü durmuyordu zaten topluyor kendini tulumlarda ancak denk geliyor.
1 3 te olur ama kalıp kalıp değişir. Ama zaten 1 3 bile alsan 15 20 günde başlar giymeye bide yıkayınca çekiyor bunlar biraz olur yaniAyyy sağol canım son olarak şey soracaktım çoğu tulum ve ikili takımda 03 ay değil de 1-3 ay var ya direk 0 ya direk 3 ay var 0-3 ay yok . bu yüzden 1-3 ay alsam da olur mu yoksa onlar yeni doğana çok büyük gelir 03 ay olanlara mi bakayım?
15 20 gün de üç hastane çıkışını giydiririm idare eder herhalde1 3 te olur ama kalıp kalıp değişir. Ama zaten 1 3 bile alsan 15 20 günde başlar giymeye bide yıkayınca çekiyor bunlar biraz olur yani
Canim ben de farkettim genital bolgemde mor mor kabartilar var ic kisimda ve şiş sekilde genital bölgem zaten ağrırdı cok atelye duramazdım 32. Hafta icindeyim iki gün sonra kontrole doktoruna soracağım siz ne durumdasiniz?Kizlar gebelikte ortaya çıkan varış/genital varisten haberiniz var mı? İlk gebeligimde böyle bir şey yaşamamıştım ama galiba şimdi başıma geliyor. Vajina dış dudağında hafif bir kabartı vardı bir iki haftadır; Deri üzerinde, ağrısı falan yok. Onu internette araştırırken genital varis diye bir şeye rastladım ve vücudumu kontrol ettim. Meğer kasık bölgemde varis oluşmuş ve ayrıca bacağımın arkasinda mavi mavi damarlar belirmiş. Şaşkınım.
Tam olarak aşağıdaki durum.Niye üzülecek ki ?
Yaaaa dün abimlerle karşılaştık annemlerde, 2. Çocukları oldu 2 ay önce,
İlk çocukları 4 yaşında kıskandı biraz tabi, bebeği sevemedik kıskanıyo hala hala diye hemen ilgi bekliyo ellememi istemedi, bende bilerek ellemedim o üzülmesin diye , kardeşini öpmeye çalışıyo ama onun küçük olduğunu anlamıyo ağlatıyo, annesi fln kaç kere bağırdı, bi üzülüyo kırılıyo alınıyo dediğin gibi masumlaştı birden annesi bebek için kızınca ,
Yani güzelce durumu anlatabilir hiç öyle davranmıyo, üzüldümOda çocuk daha sonuçda
Hemen geldi benim kucağıma otırdu konuşmadı bidaha
Çok zor cidden yaaaa ikisini idare edebilmek
Anladım. Benim öyle problemlerım olmayacak diye dusunuyorum.Tam olarak aşağıdaki durum.
Çok kızıyorum öyle annelere ağlatır uyandırır diye ellletmiyolar, ben bunu asla yapmam ama bir süre gelen giden herkes ufaklığı soruyor, seviyor ona hediye alıyor ya büyük mahsublaşıyor üzülüyor. Gözlemime gören aneanne babaanne çok evham yapıp aman o bebek o küçük elleme etme diyor.
Herkesi uyardım ama Lohusa psikolojisiyle delirmem inş
Ben t-shirt yaptırdım. ..........Doğdu...... abi oldu diye. Ona sevindi benim ki. Gerçi benimki büyük bilmiyorum ki hatta kendi harçlığı ile oyuncak aldı kardeşine. Eşyaları yerleştirirken yardım etti. Arada sordu ben doğmadan da böyle hazırlık yaptınız mı diye.Ya bende çok kararsızım ne hazırlayacağım konusunda, rüşvet gibi olmasın istiyorum ama kızımda mutlu olsun istiyorumah yine duygulandım çok korkuyorum o mahsunlaşıp üzülecek diye
Arada da öğrenmek istediği şeyler varBen t-shirt yaptırdım. ..........Doğdu...... abi oldu diye. Ona sevindi benim ki. Gerçi benimki büyük bilmiyorum ki hatta kendi harçlığı ile oyuncak aldı kardeşine. Eşyaları yerleştirirken yardım etti. Arada sordu ben doğmadan da böyle hazırlık yaptınız mı diye.
9 canım. Sorma öyle şeyleri soruyor bundan yaptınız mı bundan aldınız mı diye. Deminde tvv de filmde bebek agliyordu. Canavarlar vardi. Bizimki oturmuş ağlıyor.Arada da öğrenmek istediği şeyler varkaç yaşındaydı?
Kizlar hastane çıkış seti 0 ay mi olmalı 0-3 ay mı?? 0-3 ay hastanee çıkışı için çok büyük olur sanki çocuğa demi
Ee sen ne dedim?Benim küçük bugün göbek deliğimi açmamı ordan kardeşine bakmak istediğini söyledioğlum ordan çıkmayacak kardeşin dedim eee o zaman nerden çıkacak diye soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?