Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki bir tık küçük ya, birazcık üzülebilir ilk anda ama bende bol bol müdahale edeceğim, onu dahil edeceğim bir şekilde atlatacağız diyorum

Aslında dediğin gibi 0 yada 0-1 olması lazım 52cm olucak sanırım açıklamalarıda oku
O zaman başka siteden bakayım canım bu sitede hastane çıkışları 03 ay galiba gerçi hepsine bakmadım ama bence de büyük olur haklısın. Beden olarak Yenidogan (0ay) bulup alayım hastane çıkışını sagol canim

Ya yerim daha bile çok yaptık aslında. Yani ben öyleydim. Şimdi daha nokta atışı şeyler ve sallapati durumlar söz konusu

Kızıma kostüm alacağım bayılıyor kostümlere, eşim diyor ki hastaneye gelirken giymek isterse napalım

Yeminle alacak bir oyuncak gelmiyor aklıma. Çoğu geçmiş elimizden çeşit çeşit.

Bademcik ameliyatı olacak diye istediği uzaktan kumandalı bugatti arabayı alacağım bu hafta

En son bir hareketli kumandalı t-rex dinozor istemişti. 800₺ diye almadım.
Doğumdan sonra çok kıskanacak diye kardeşinden jest olarak almak istiyorum ama alternatif bir model bakıyorum

Öyle valla. Dedim bende oğlum bak bunların hepsini sana almıştık. Kardeşine bir kaç yeni kıyafet aldım sadece. Yatak senin yorgan senin oyuncak senin. Hepsini sana aldık zamanında. Teyzesi sabun yaptıracak bana yapılmadı diyor. E sana da magnet yaptırdık. Bütün doğum günlerini konseptli yaptık. Sabunlar koku taşlar..... Ahh ahh ahh

Benim öyle wenatura. Pika sendromu sebebiyle suda eriyen verdi mg da demiri de.
Ben şöyle bir yöntem buldum magnezyum için az bir meyvesuyunda eritip fondip yapıyorum çeyrek çay bardağı gibi mesela.
Meyve suyu yoğunsa eğer azıcık suda eritip koyduğumda oldu hiç anlamıyorum o şekilde

Magosit hap içiyorum.
Suda eriyeni içmek bana da külfet geliyor..

Kizlar hastane çıkış seti 0 ay mi olmalı 0-3 ay mı?? 0-3 ay hastanee çıkışı için çok büyük olur sanki çocuğa demi
Canım aslında bunu etikete göre sınıflandırma .
Görmeden de almanı tavsiye etmem .
Kalıptan , markadan , ürün dikimine varana kadar değişkenlik gösterir .
Ben sadece “2 takım 0-3 ay yenidoğan” aldım hastane çıkışı olarak .
Maddiyattan dolayı da kıyafete çok yüklenemedim . Lâkin aldığım da 8-9 parça kıyafet ve onları da hep 3-6 ay aldım .

Bi laf var ;
“Çocuğun giydiği haram , yediği helal”
Büyüdükçe , ihtiyaç oldukça , kilo -boy durumuna göre alınmalı diye düşünüyorum .

Evet benimki ilerledi. Bacagimdakiler iyice belirginleşti, genital bölgedeki kabartı da çoğaldı. Normalde coraspin kullandığım için doktorlar çok önemsememisti ama kalp fmaar doktoru yine de doppler ultrason istedi. Simdilik sorun görülmedi. zaten hamilelikte tedavisi yok.cok ayakta kalmamak ve çok hareketsiz olmamak gerekiyor. Geçmiş olsun.

Ben de minyatür ev eşyalarını almadım zamanında. Şuan 1500 ₺ ye yakın para harcadım
Mutfak
Masa takımı
7 adet karakter
Koltuk takımı

Aslında bisi itiraf edeyim, kendim için de almıyor değilim cok tatlılar.cok gercekcıler

Neyseki geride bir kiz daha var

Ben de çok almicam canım aynı fikirdeyim.
Görüp alamam tek tek bak gez yorucu oluyor hem idrara sıkışıyorum hem yoruluyorum netten alacağım topluca sevmezsem iade ederim hayırlısı artık ama gidip almayı açıkçası düşünmüyorum internet daha pratik geliyor .
0-3 ay hastane çıkışı bence büyük olabilir ben de mesela bi tek hastane çıkışını yeni doğan (0 ay) alcam , geri kalan ikili takım , tulum ve zibinlari 0-3 ay alcam onlari 0 ay almicam gereksiz bence çünkü hızlı büyürler ama bence hastane çıkışı için 03 ay büyük olur gibi geliyor canım

Tabi ya senin ikinci de kız olacak. O da oynar onlarla
Benimki abisinin oyuncaklarından kaçta kaçıyla oynar şüpheli

Peki aynı etkiyi mi yapıyor ?

Bence yapıyor. Şimdilik çok fazla kramp yaşamıyorum. Ama düzenli içersem.

Sadece son iki sabah sağ tarafımda bir krampla uyandım. Onun dışında rahatım.

İlerleyen zaman daha iyi gösterir. Ona göre doktora sorarım değiştirse mi diye

........
Ben de hapını sorayim eger etki konusunda farkları yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…