- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.501
Ben de magosit içiyorum. 1 kere kramp oldu şimdiye kadar.........
Ben de hapını sorayim eger etki konusunda farkları yoksa
Ben yüzuklerimi uzunca bir süre takamadim.Bu yüzükler artık benim parmaklarımı sıkmaya başlıyodelireceğim incecik parmaklarım vardı şuan dolma
Gidiyo dimi doğumdan sonra
Canım ben de ne tarafa yatarsam yatayım kalktığımda yattığım tarafta kalçadan bacağa uyuşmuş oluyor biraz sonra düzeliyor . Kan akışından kaynaklı heralde ama bi çözüm bulamadımHanımlar afiyet şifa olsun tatlılar, çikolatalar.
Ben de 2 gündür gece yan yatınca sağ sol farketmez biraz zaman geçiyor ve kalçam uyuşuyor. Ağrı ile diğer tarafa dönüyorum biraz sonra diğeri de öyle. 2 gecedir uykusuzum. Böyle birşey okumadım sanırım burada, nedendir acaba. Kuyruk sokumu ağrısı oluyor arada pelvik genişlemesi diyorum da yine pelvik yanları iki tarafta ama daha aşağısı gibi uyuşma. Yaşayan var mı?
Herkese selaamm15 20 gün de üç hastane çıkışını giydiririm idare eder herhaldeo zaman ben de hiç 0 ay almıyorum canım.. bulursam 0-3 ay alayım bulamazsam 1-3 ay alayım o da olur o zaman.. 03 ay dan daha mı bol olur ki dedim 1-3 ay ama bebekler hızlı buyurmuş zaten ha 03 ay ha 1-3ay demi umarım doğru düşünüyorumdur
Ben yüzuklerimi uzunca bir süre takamadim.Ayakkabılarının bazıları bir daha hiç olmadı. 36 numara giyiyordum. 37-38 bandına çıktım.
Ben baya kucağına verdim 19 ay araları temkinliydim ama kısıtlamadim. Yakin yasa rağmen hiç sorun yaşamadım. Halada eşitlerim sen abisin demem mesela. Bence 4 yaşındakide bebek yenidoganda 6 yasindakide. Babaanne anane karışıyor ama en güzeli onları çok müdahale ettirmemek. Zaten tedirgin ve kaygili olacak büyükler illaki biz bile kaygılıyız.Tam olarak aşağıdaki durum.
Çok kızıyorum öyle annelere ağlatır uyandırır diye ellletmiyolar, ben bunu asla yapmam ama bir süre gelen giden herkes ufaklığı soruyor, seviyor ona hediye alıyor ya büyük mahsublaşıyor üzülüyor. Gözlemime gören aneanne babaanne çok evham yapıp aman o bebek o küçük elleme etme diyor.
Herkesi uyardım ama Lohusa psikolojisiyle delirmem inş
Başka yerden çıkacak dedimEe sen ne dedim?
Hadi yaaaaaaBen yüzuklerimi uzunca bir süre takamadim.Ayakkabılarının bazıları bir daha hiç olmadı. 36 numara giyiyordum. 37-38 bandına çıktım.
Ah canim benim ya Allah yardımcımız olsun ama sanki cok hareket yaptıkça daha da aziyor gibi benim ki hic çözümü yok gibi tek temennim kalıcı olmasınEvet benimki ilerledi. Bacagimdakiler iyice belirginleşti, genital bölgedeki kabartı da çoğaldı. Normalde coraspin kullandığım için doktorlar çok önemsememisti ama kalp fmaar doktoru yine de doppler ultrason istedi. Simdilik sorun görülmedi. zaten hamilelikte tedavisi yok.cok ayakta kalmamak ve çok hareketsiz olmamak gerekiyor. Geçmiş olsun.
Günaydin , benimde 2 tane belirgin şekilde çıktı , geçen kontrolumde sordum doktora . Hamilelikte olması çok normal ,hemoroid de çıkabilir muhtemelen dedi. İlerleyen zamanlarda baskıyla birlikte ağrı da yapar dedi ki nitekim birkaç gündür de hafif hafif hissetiriryor.Canim ben de farkettim genital bolgemde mor mor kabartilar var ic kisimda ve şiş sekilde genital bölgem zaten ağrırdı cok atelye duramazdım 32. Hafta icindeyim iki gün sonra kontrole doktoruna soracağım siz ne durumdasiniz?
Anneme bahsettim ,2 hamileliğinde de olmuş ve doğumdan 1 ay sonra tamamen gitti dedi .Ah canim benim ya Allah yardımcımız olsun ama sanki cok hareket yaptıkça daha da aziyor gibi benim ki hic çözümü yok gibi tek temennim kalıcı olmasın
Öyle kötü senaryolar okudum ki gözüm korktu yok dogumda pıhtılar dökülmüş yok yoğun bakıma alinan olmus yok kiminde kalıcı olmus ....bakalim yarın dr gitcem o ne diyecek:) cok teşekkür ederim canım rahatladım biraz Allah beterinden korusun...Günaydin , benimde 2 tane belirgin şekilde çıktı , geçen kontrolumde sordum doktora . Hamilelikte olması çok normal ,hemoroid de çıkabilir muhtemelen dedi. İlerleyen zamanlarda baskıyla birlikte ağrı da yapar dedi ki nitekim birkaç gündür de hafif hafif hissetiriryor.
Anneme bahsettim ,2 hamileliğinde de olmuş ve doğumdan 1 ay sonra tamamen gitti dedi .
Hiç okumayın bile , kötüyü okuyarak bilinç altimiza yerleştirmemize gerek yok hiç bir kötü şeyi . Herkeste farklı olabilir ama en iyisini bizi bulacağını düşünelim . Mesela simdi bayram olunca farklı farklı kişiler doğum hikayesi anlatmak isteyebiliyor , başta direk söylüyorum "olumsuz bir şey içeriyorsa lütfen anlatmayın" neden kötü olasılıkları dinleyip kendimi ona hazırlayalım kiÖyle kötü senaryolar okudum ki gözüm korktu yok dogumda pıhtılar dökülmüş yok yoğun bakıma alinan olmus yok kiminde kalıcı olmus ....bakalim yarın dr gitcem o ne diyecek:) cok teşekkür ederim canım rahatladım biraz Allah beterinden korusun...
Doğunca da aynı bedende olmayı özlüyor insanKızlar doğuma zaman azaldıkça, test yapıp hamileliğimi ilk öğrendiğim gündeki mutluluğumu anımsar özler oldum şimdiden.. bebeğimize kavuşmak apayrı bir sevinç mutluluk ama öğrendiğim an keşke hiç geçmese çok mutlu oluyor insanhele ki uzun süre bekledikten sonra
Canım benim takip edemiyorum epeydir. Dualarımdasınız benimde ilk bebeğim prematüre geldi.. kendini kuvvetli tut prematüre gücü diye bir gerçek var okadar çabuk toparlayacak ki kuzucuk hep dualarımdasınızMerak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?