Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu yüzükler artık benim parmaklarımı sıkmaya başlıyo delireceğim incecik parmaklarım vardı şuan dolma
Gidiyo dimi doğumdan sonra
Ben yüzuklerimi uzunca bir süre takamadim. Ayakkabılarının bazıları bir daha hiç olmadı. 36 numara giyiyordum. 37-38 bandına çıktım.

Canım ben de ne tarafa yatarsam yatayım kalktığımda yattığım tarafta kalçadan bacağa uyuşmuş oluyor biraz sonra düzeliyor . Kan akışından kaynaklı heralde ama bi çözüm bulamadım

Herkese selaamm
Ağustos annelerinden geliyorum.
7 yaşına gircek olan kizçem de 30 temmuz doğumlu Erkek kardeşi de sezaryen olacağı için tahmini 8 Ağustos doğumlu olcak.
Sizin topiği de gezdim biraz. İleriye dönük şahane fikir oluyor. Sağolun
Özellikle kıyafet noktasında 2. çocuk olmasına rağmen çok karışığım resmen neyi ne kadar hangi ay vs. Sizleri de takipteyim sağlıklı ve zamanında doğumlar dilerim

Günaydın herkese iyi bayramlar koşturmaca ile geçiyor giremedim çok topige

Bayramı cocuguma iliklerine kadar hissettirdim memlekete geldim bebiste anladi bence nerde olduğunu

Ben ilk oğluma anlatıyorum herseyi işte kardeş gelmeye karar verince biz gidecez sen sonra geleceksin iste ilk zamanlar böyle olacak söyle olacak bak bunlar senindi falan filan şimdilik hevesle bekliyor insallah ters köşe yapmaz kv ler falan gelecek onlar oyalar onu zaten akılları çıkıyor oğlum kıskanırsa diye

Oğluma home wheels in araba setine karar verdim o onu ilk zamanlar oyalar kardeş getirdi diye değil de beni uslu uslu beklediği için vericem

Yazlik alışveriş yapmadım oğluma temmuzda bebise hediye gelirse ona gelmezse aldiklarimdan paketler veririm oda sevinir

Alışverişte 0 3 1 3 ay şeklinde aldim birazda 3 6 gerisi doğduktan sonra

Günaydın hamiş anneler.
Ben de bu hafta baya bayram yaşadım ve bebişe de yaşattım memlekete geldik biz de az biraz uzak yol boyu yattim uzandim oturdum vs. Anneannemi dedemi gordum. Anneannem hasta onu görmek istedim özellikle. Bir de bayramdan önce de var olan aşamadigim ayaklarda gerginlik hafif şislik ellerde de hafif sislik uykudayken ellerde uyuşma gecmedi. Hep cok ayakta kalma ama hareketsiz olma cok oturma ama cok da yatma biz napcaz ya en son amuda mı kalkayım bilemedim su da icmeye calisiyorum tuzu az yiyordum artk ona sa pas vermiyorum yemek tutsuzsa atmiyorum. Deliricim tansiyonum 10/6 11/7 dolaylarinda. Sanirim o da normal. Sacma durumdayim yahu kara kara son 2 ayı dusunuyorum. Her gün 1 kilo aliyorum sanki eşimin kilosunu gectim dalga konusu olduk

Ben yüzuklerimi uzunca bir süre takamadim. Ayakkabılarının bazıları bir daha hiç olmadı. 36 numara giyiyordum. 37-38 bandına çıktım.

Aynen

İlk doğumdan sonra uzun süre yüzük takmayı unuttum. Takmamak alışkanlık yaptı çünkü.
Geniş ayakkabılara geçiş yapınca da ayaklarım genişledi sanki. Topuklu hayal oldu zaten. Anca düğünlerde birkaç saat
37 giyerdim, 38 giyiyorum bayadır

Tesellim emzirmeyi bitirince sarkmış meme dokusunun zamanla biraz toparlayacak olmasını bilmek

Ben baya kucağına verdim 19 ay araları temkinliydim ama kısıtlamadim. Yakin yasa rağmen hiç sorun yaşamadım. Halada eşitlerim sen abisin demem mesela. Bence 4 yaşındakide bebek yenidoganda 6 yasindakide. Babaanne anane karışıyor ama en güzeli onları çok müdahale ettirmemek. Zaten tedirgin ve kaygili olacak büyükler illaki biz bile kaygılıyız.

Ah canim benim ya Allah yardımcımız olsun ama sanki cok hareket yaptıkça daha da aziyor gibi benim ki hic çözümü yok gibi tek temennim kalıcı olmasın

Günaydin , benimde 2 tane belirgin şekilde çıktı , geçen kontrolumde sordum doktora . Hamilelikte olması çok normal ,hemoroid de çıkabilir muhtemelen dedi. İlerleyen zamanlarda baskıyla birlikte ağrı da yapar dedi ki nitekim birkaç gündür de hafif hafif hissetiriryor.
Ah canim benim ya Allah yardımcımız olsun ama sanki cok hareket yaptıkça daha da aziyor gibi benim ki hic çözümü yok gibi tek temennim kalıcı olmasın
Anneme bahsettim ,2 hamileliğinde de olmuş ve doğumdan 1 ay sonra tamamen gitti dedi .

Öyle kötü senaryolar okudum ki gözüm korktu yok dogumda pıhtılar dökülmüş yok yoğun bakıma alinan olmus yok kiminde kalıcı olmus ....bakalim yarın dr gitcem o ne diyecek:) cok teşekkür ederim canım rahatladım biraz Allah beterinden korusun...

Hiç okumayın bile , kötüyü okuyarak bilinç altimiza yerleştirmemize gerek yok hiç bir kötü şeyi . Herkeste farklı olabilir ama en iyisini bizi bulacağını düşünelim . Mesela simdi bayram olunca farklı farklı kişiler doğum hikayesi anlatmak isteyebiliyor , başta direk söylüyorum "olumsuz bir şey içeriyorsa lütfen anlatmayın" neden kötü olasılıkları dinleyip kendimi ona hazırlayalım ki

Kızlar doğuma zaman azaldıkça, test yapıp hamileliğimi ilk öğrendiğim gündeki mutluluğumu anımsar özler oldum şimdiden.. bebeğimize kavuşmak apayrı bir sevinç mutluluk ama öğrendiğim an keşke hiç geçmese çok mutlu oluyor insan hele ki uzun süre bekledikten sonra

Doğunca da aynı bedende olmayı özlüyor insan

Canım benim takip edemiyorum epeydir. Dualarımdasınız benimde ilk bebeğim prematüre geldi.. kendini kuvvetli tut prematüre gücü diye bir gerçek var okadar çabuk toparlayacak ki kuzucuk hep dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…