- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.521
Canim benim öyle haklisin ki bilinçaltina kodluyoruz sonra başımıza getiriyoruz Insaallah guzel sorunsuz bitecek sağlıklı huzurlu gunlere az kaldı diyelim:)Hiç okumayın bile , kötüyü okuyarak bilinç altimiza yerleştirmemize gerek yok hiç bir kötü şeyi . Herkeste farklı olabilir ama en iyisini bizi bulacağını düşünelim . Mesela simdi bayram olunca farklı farklı kişiler doğum hikayesi anlatmak isteyebiliyor , başta direk söylüyorum "olumsuz bir şey içeriyorsa lütfen anlatmayın" neden kötü olasılıkları dinleyip kendimi ona hazırlayalım ki
Ayaklarım şişmesine rağmen ayak numaram hic değişmedi benim.Ben yüzuklerimi uzunca bir süre takamadim.Ayakkabılarının bazıları bir daha hiç olmadı. 36 numara giyiyordum. 37-38 bandına çıktım.
O dediğin şeyi özleyeceğimi sanmıyorum.Doğunca da aynı bedende olmayı özlüyor insan
Ben de " allahım zaman nasıl geçecek " diye kara kara dusunuyordumKızlar doğuma zaman azaldıkça, test yapıp hamileliğimi ilk öğrendiğim gündeki mutluluğumu anımsar özler oldum şimdiden.. bebeğimize kavuşmak apayrı bir sevinç mutluluk ama öğrendiğim an keşke hiç geçmese çok mutlu oluyor insanhele ki uzun süre bekledikten sonra
Bu sefer ben de özlemeyebilirimO dediğin şeyi özleyeceğimi sanmıyorum.
Dışarda olması daha kontrol edilebilir bişi bana Gore
Amin inşallahBenim de ayaklarım yanıyor gece ama şeker yükleme testim de normal çıktı... tansiyonum desen hep düşük ama ödemim var . Şundan dolayı böyle oluyor diyemiyorum hiçAllah yardımcımız olsun sağ sağlim geçirelim inşallah bu günlerimizi
Bendim canım kıpkırmızı kan işedim böbrek ağrısı ile acillik oldum orada ortaya çıktı.Kızlarrrr böbrek büyümesi olan arkadaş hanginiz di ya benim tek taraflı bazen gerçekten çok agrıyor idrar rengim bile turuncuya döndü sanki ya da su mu az içtim ay bilmiyorum gerci bu turuncu işi oluyor gidiyorum bi antibiyotik yeter artık antibiyotik içmek istemiyorum
Ay ins ins canım biran önce bitseydi hayırlısıylaAmin inşallah
Bendim canım kıpkırmızı kan işedim böbrek ağrısı ile acillik oldum orada ortaya çıktı.
Sağ da orta solda başlangıç seviye büyüme var bende de malesef ağrı yapıyor. İdrar rengini kontrol ediyorum.
Dr bana son çare stent kateter takılması gerektiğini ama pek onerilemdigini erken doğumu tetikledigini söyledi ben düzenli kontrol altında olacağım doğuma kadar inşallah takmaya gerek kalmadan atlatırız.
Mutlaka 3 haftada bir böbrek usg çekilecek ve üroloji ye kontrol e geleceksin dediler boyle ilerleyeceğiz bakalım
Çarpıntı diyorsan bana da oluyor bazenMerhabalar herkese
Cok değişik gelebilir ama kalp atışlarını kulağında duyan var mı ?
Nasıl anlatacagımı bilemeden Google yazdım sabah yanlız değilmişim yaşayan
Genelde yüksek tansiyon da oluyor yazıyor ama benim tansiyon normalden bile düşük
Çok değişik bi durum merak ettim var mı sizde yasayan
Benim akşama doğru çok rahatsız ettiği için bayadır takmıyorum yüzük. Düzelir heralde doğumdan sonra. Kalıcı olan da varmış. Bir arkadaşım ayaklarım bir daha küçülmedi demiştiBu yüzükler artık benim parmaklarımı sıkmaya başlıyodelireceğim incecik parmaklarım vardı şuan dolma
Gidiyo dimi doğumdan sonra
Kendimi bildim bileli hem kulak çınlamam hem kalp ritmi duyma olayım vardır. Bazen artar bazen azalır kulağımın üstüne yatınca hep daha net duyarım falan. Sizin ki tansiyon ya da çarpıntı mı bilemem ama benim ki doğuştan bi olay bence bu yüzden yüksek ses sevmem zaten 7/24 bitmeyen bir ses duyuyorum bir de gürültü çekemiyorumMerhabalar herkese
Cok değişik gelebilir ama kalp atışlarını kulağında duyan var mı ?
Nasıl anlatacagımı bilemeden Google yazdım sabah yanlız değilmişim yaşayan
Genelde yüksek tansiyon da oluyor yazıyor ama benim tansiyon normalden bile düşük
Çok değişik bi durum merak ettim var mı sizde yasayan
Benim normalde parmaklarım çok incedir şimdi Bol gelen yüzüğüm sıkmaya başladı, inşallah düzelirBenim akşama doğru çok rahatsız ettiği için bayadır takmıyorum yüzük. Düzelir heralde doğumdan sonra. Kalıcı olan da varmış. Bir arkadaşım ayaklarım bir daha küçülmedi demişti
Çarpıntı gibi ama işte o kalp sesi direk kulağında ok değişik bir durum 7/24 degil ama günün en az 6 7 saati o sekildeyimÇarpıntı diyorsan bana da oluyor bazen
Bı çınlama değil ama sanırım sen ne demek istediğimi anladınKendimi bildim bileli hem kulak çınlamam hem kalp ritmi duyma olayım vardır. Bazen artar bazen azalır kulağımın üstüne yatınca hep daha net duyarım falan. Sizin ki tansiyon ya da çarpıntı mı bilemem ama benim ki doğuştan bi olay bence bu yüzden yüksek ses sevmem zaten 7/24 bitmeyen bir ses duyuyorum bir de gürültü çekemiyorum
Onu bilmiyorum 6-7 saat çok uzun değil mi ben 1-2 kere olsa panik oluyorumÇarpıntı gibi ama işte o kalp sesi direk kulağında ok değişik bir durum 7/24 degil ama günün en az 6 7 saati o sekildeyim
Doktor doğum sonrası geçebilir ama yine de kontrole gel dedi..sen de muhakkak doktoruna danış..inşallah geçer, iz ve rahatsızlık kalmaz.Ah canim benim ya Allah yardımcımız olsun ama sanki cok hareket yaptıkça daha da aziyor gibi benim ki hic çözümü yok gibi tek temennim kalıcı olmasın
Elini niye çektin daha önceHamilelikden önce, hamilelikden sonra
Kendimi yaşlanmış hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?