Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayaklarım şişmesine rağmen ayak numaram hic değişmedi benim.
Ya çok ilginç şişlik de yok bende. Ama bir yerde okudum vücut doğuma hazırlanırken pelvis kemikleri ile birlikte ayak kemikleri de genisleyebiliyormus. O da bana denk geldi sanırım kendimi bildim bileli 36 giyerdim. Teeee ne zamandan ayakbalirim duruyordu. Artık olmuyorlar. Hayır daha önce hamilelik kilonun üstüne de çıktığım olmuştu. O zaman bile ayağım büyümedi. Ama bu sefer büyüme yok Allah'a şükür.

Hic sismedim halbuki ödem çok olur diye düşünüyordum. Şöyle doya doya bir hamilelik yaşayamadım kızlar. 15 kilo aldım diyemedim .inanın mutsuz olurum diye düşünürdüm ama öyle değilmiş.20.haftaya kadar mide bulantısı sonrasında korona şimdi de hastalıktan kurtulamıyorum. İnanın şöyle güzel güzel tatlı yapıp misler gibi yemek isterdim .3 gündür hastaydım yine kilo vermişim. Bu bir övünme değil asla inanın benimki de anormal .Her şey kararında olmalı. Şimdi de boğazımda farenjit çıktı en az 1 hafta yemek yiyemem .keşke sağlıklı olsam da kilom var ,odemim oldu diye şikayet etsem

Asla karıştırmayacağım bende, pek karışmazlar zaten de biraz saçma müdahaleler olabilir engelleyeceğim.

Şuan büyükler küçükler den daha mühim

Kızlar merhaba..ben zayıflamaya başladım.bayramdada hiç baklava şeker yemedim..29+1... Artık 30ların üstüne çıkmak istiyorum ..enson 70 kilo geliyordum..şimdi 67.6 kilo geldim..60 61 kilo ile gebe kaldım diye hesaplıyorumkorkuyorum bebekler iyi kilo almazsa diye..

Of sürekli doğum videosu izlemekten kendimi alamıyorum
Ben de pisikopat gibi izledim sezaryen doğumu. Hala da gözüm gidiyor videolara.
Geçen gün yeni doğanlara baktım keşfet anne karnından yeni çıkmış bebek doldu

O dediğin şeyi özleyeceğimi sanmıyorum.
Dışarda olması daha kontrol edilebilir bişi bana Gore
Vallahi şaşkınım Hamilelik zor ağır bir süreç ne olursa olsun.. Bazıları mesela emzirmeyi de çok seviyor ben 2 yıl emzirdim şahsen zahmetli geliyor 2 sene dolar dolmaz hemen kestim analık hep zor. Gerçekten hakkı ödenmez derler ya doğru.

Canım bir an evvel iyilesirsin inşallah. Bunlarda geçecek merak etme. Herkes farklı şeylerle sinaniyor işte. Kimimiz ödem kimimiz kilo, kimimiz hastalık, kimimiz başka sıkıntılar.... Ama inan bebesimizi saglia kucağımıza alınca hepsi geçmişte kalacak. Yok yere üzme kendini. Az kaldı sayılır. Bol bol sıvı almaya çalis. Dinlen.

Elini niye çektin daha önce
Heee ben hep çekerim öyle klasörüm var instagramda tırnaklarımı fln uzatmayı süslemeyi severim oyuzden var baya
Ahahaha benim daha bu kadar şişmedi ya akşamları rahatsız ediyor sadece. Böyle olsa asla takmazdım.
Annemde takmaaadiyo ama ne biliyim ilerde çıkartamasaam sıkıntı
‍♀Ayyyy doğru diyosun herşeyin iyisi kötüsü var cidden allah ilk başta sağlık versin allah Sağlıklı olsunda bebişler gerisi önemli değil

Ben kullanıyorum ama sol kol agrısı yaşamadım . Diger yan etkilerin hepsini yaşıyorum
Bol su için ben ilk içtiğimde ölcem sanmıştım meğer suyu az içiyormuşum şimdi 4 lt içiyorum en az 3 lt eskisi gibi olmuyorum bide vücut alışıyor zamanla tabi ama bende farklı farklı şeyler ortaya çıkıyor hergüne bişi çıkıyor Allah kurtarsın hepimizi

Canım benim takip edemiyorum epeydir. Dualarımdasınız benimde ilk bebeğim prematüre geldi.. kendini kuvvetli tut prematüre gücü diye bir gerçek var okadar çabuk toparlayacak ki kuzucuk hep dualarımdasınız
Kaç gram doğmuştu? Allah razı olsun canım iyi olacak Allah’ın izniyle süreç uzun henüz net bilgide yok yarını bekliyoruz

Hanımlar iyi bayramlar geçenlerde bir arkadaş park yatak olarak elele madre marka aldığını yazmıştı kim olduğunu hatırlayamadım kargosu geldimi memnunmu diye sıracaktım ayrıca önerebileceğiniz başka marka model park yatak varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…