- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.541
Ya çok ilginç şişlik de yok bende. Ama bir yerde okudum vücut doğuma hazırlanırken pelvis kemikleri ile birlikte ayak kemikleri de genisleyebiliyormus. O da bana denk geldi sanırımAyaklarım şişmesine rağmen ayak numaram hic değişmedi benim.
Ahahaha benim daha bu kadar şişmedi ya akşamları rahatsız ediyor sadece. Böyle olsa asla takmazdım.Hamilelikden önce, hamilelikden sonra
Kendimi yaşlanmış hissediyorum
Hic sismedim halbuki ödem çok olur diye düşünüyordum. Şöyle doya doya bir hamilelik yaşayamadım kızlar. 15 kilo aldım diyemedim .inanın mutsuz olurum diye düşünürdüm ama öyle değilmiş.20.haftaya kadar mide bulantısı sonrasında korona şimdi de hastalıktan kurtulamıyorum. İnanın şöyle güzel güzel tatlı yapıp misler gibi yemek isterdim .3 gündür hastaydım yine kilo vermişim. Bu bir övünme değil aslaBenim normalde parmaklarım çok incedir şimdi Bol gelen yüzüğüm sıkmaya başladı, inşallah düzelir
Ayaklarım pek şişmedi ama daha 2 ay var kesin onlarda şişer
Bu ünlülere hamilelik yaramıyo herhalde hepsi incecikbi biz tombiş dolma parmaklarla gezicez herhalde
Asla ozlemicem. Bir antibiyotik bile içemiyorum. O özleyenler prensesler gibi hamilelik yaşayanlarO dediğin şeyi özleyeceğimi sanmıyorum.
Dışarda olması daha kontrol edilebilir bişi bana Gore
Hiç özlemedim inanırmısın ilkinde, bunda da sanmam. Keşke kocam taşıyabilse beş çocuk yaparım ama hamileliği sevemedim sevemiyorummmDoğunca da aynı bedende olmayı özlüyor insan
Asla karıştırmayacağım bende, pek karışmazlar zaten de biraz saçma müdahaleler olabilir engelleyeceğim.Ben baya kucağına verdim 19 ay araları temkinliydim ama kısıtlamadim. Yakin yasa rağmen hiç sorun yaşamadım. Halada eşitlerim sen abisin demem mesela. Bence 4 yaşındakide bebek yenidoganda 6 yasindakide. Babaanne anane karışıyor ama en güzeli onları çok müdahale ettirmemek. Zaten tedirgin ve kaygili olacak büyükler illaki biz bile kaygılıyız.
Benim öncekiler öyleymiş, bulantı dönemini çek gerisinde premses mod on muşumAsla ozlemicem. Bir antibiyotik bile içemiyorum. O özleyenler prensesler gibi hamilelik yaşayanlar
Ben de pisikopat gibi izledim sezaryen doğumu.Of sürekli doğum videosu izlemekten kendimi alamıyorum
Vallahi şaşkınımO dediğin şeyi özleyeceğimi sanmıyorum.
Dışarda olması daha kontrol edilebilir bişi bana Gore
Yüzde yüz katılıyorum.bence Hamılelıgın en guzel kısmı bigün bitecek olmasıBen de " allahım zaman nasıl geçecek " diye kara kara dusunuyordum
Bu konularda duygusuzum ya
Canım bir an evvel iyilesirsin inşallah. Bunlarda geçecek merak etme. Herkes farklı şeylerle sinaniyor işte. Kimimiz ödem kimimiz kilo, kimimiz hastalık, kimimiz başka sıkıntılar.... Ama inan bebesimizi saglia kucağımıza alınca hepsi geçmişte kalacak. Yok yere üzme kendini. Az kaldı sayılır. Bol bol sıvı almaya çalis. Dinlen.Hic sismedim halbuki ödem çok olur diye düşünüyordum. Şöyle doya doya bir hamilelik yaşayamadım kızlar. 15 kilo aldım diyemedim .inanın mutsuz olurum diye düşünürdüm ama öyle değilmiş.20.haftaya kadar mide bulantısı sonrasında korona şimdi de hastalıktan kurtulamıyorum. İnanın şöyle güzel güzel tatlı yapıp misler gibi yemek isterdim .3 gündür hastaydım yine kilo vermişim. Bu bir övünme değil aslainanın benimki de anormal .Her şey kararında olmalı. Şimdi de boğazımda farenjit çıktı en az 1 hafta yemek yiyemem .keşke sağlıklı olsam da kilom var ,odemim oldu diye şikayet etsem
Ben kullanıyorum ama sol kol agrısı yaşamadım . Diger yan etkilerin hepsini yaşıyorumArkadaşlar nidicard kullanıp sadece sol kolunda ağrı olan varmı bugün oldu olmuyordu önceden
Heee ben hep çekerim öyle klasörüm var instagramda tırnaklarımı fln uzatmayı süslemeyi severimElini niye çektin daha önce
Annemde takmaaadiyo ama ne biliyimAhahaha benim daha bu kadar şişmedi ya akşamları rahatsız ediyor sadece. Böyle olsa asla takmazdım.
Hic sismedim halbuki ödem çok olur diye düşünüyordum. Şöyle doya doya bir hamilelik yaşayamadım kızlar. 15 kilo aldım diyemedim .inanın mutsuz olurum diye düşünürdüm ama öyle değilmiş.20.haftaya kadar mide bulantısı sonrasında korona şimdi de hastalıktan kurtulamıyorum. İnanın şöyle güzel güzel tatlı yapıp misler gibi yemek isterdim .3 gündür hastaydım yine kilo vermişim. Bu bir övünme değil aslainanın benimki de anormal .Her şey kararında olmalı. Şimdi de boğazımda farenjit çıktı en az 1 hafta yemek yiyemem .keşke sağlıklı olsam da kilom var ,odemim oldu diye şikayet etsem
Kilo vermeneesra12 Kızzz neden şaşırdın
Bol su için ben ilk içtiğimde ölcem sanmıştım meğer suyu az içiyormuşum şimdi 4 lt içiyorum en az 3 lt eskisi gibi olmuyorum bide vücut alışıyor zamanla tabi ama bende farklı farklı şeyler ortaya çıkıyor hergüne bişi çıkıyor Allah kurtarsın hepimiziBen kullanıyorum ama sol kol agrısı yaşamadım . Diger yan etkilerin hepsini yaşıyorum
Kaç gram doğmuştu? Allah razı olsun canım iyi olacak Allah’ın izniyle süreç uzun henüz net bilgide yok yarını bekliyoruzCanım benim takip edemiyorum epeydir. Dualarımdasınız benimde ilk bebeğim prematüre geldi.. kendini kuvvetli tut prematüre gücü diye bir gerçek var okadar çabuk toparlayacak ki kuzucuk hep dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?