- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.561
Benim anneliğim zor ödenebilir ama anneminki noVallahi şaşkınımHamilelik zor ağır bir süreç ne olursa olsun.. Bazıları mesela emzirmeyi de çok seviyor ben 2 yıl emzirdim şahsen zahmetli geliyor 2 sene dolar dolmaz hemen kestim analık hep zor. Gerçekten hakkı ödenmez derler ya doğru.
Senin kilonla bebeğinin kilosunun hiç bir alakası yok ya.Kızlar merhaba..ben zayıflamaya başladım.bayramdada hiç baklava şeker yemedim..29+1... Artık 30ların üstüne çıkmak istiyorum ..enson 70 kilo geliyordum..şimdi 67.6 kilo geldim..60 61 kilo ile gebe kaldım diye hesaplıyorum korkuyorum bebekler iyi kilo almazsa diye..
Valla ilk hamileliğimde yüzük çıkmadı parmağım iyice suisti zorladikca. Bu sefer baya sıktı. Nerdeyse yüzüğü kestirecektim o derece. O yüzden şimdi baştan cikardim gitti.Heee ben hep çekerim öyle klasörüm var instagramda tırnaklarımı fln uzatmayı süslemeyi severimoyuzden var baya
Annemde takmaaadiyo ama ne biliyimilerde çıkartamasaam sıkıntı
♀Ayyyy doğru diyosun herşeyin iyisi kötüsü var cidden allah ilk başta sağlık versin allah Sağlıklı olsunda bebişler gerisi önemli değil
Orası öyle. Her doğuran da anne olamıyor.Benim anneliğim zor ödenebilir ama anneminki noher anne için geçerli değil bu bence.
Zaten öyle yapıyorum canım..yayla çorbası bol salata .. süt..yumurta.. çiğ badem ceviz..kaşar ..midem yandıkça sütSenin kilonla bebeğinin kilosunun hiç bir alakası yok ya.
Sağlıklı besleniyosan endişelenme hiç. Bol bol kuruyemiş, balık ve proteinden zengin beslen. Süt ve süt ürünlerini tüket bak nasıl şişiyo bebişler
Ahahah ben bunu Agustosa yaziyordum aslinda. Karisti aklim karbonhidrat azalincaBenim seker ooo 170i buluyor yemekten sonra. Belli ki dikkat etmekle olmayacak. diyet beni ağlatacak cinsten olmadikca duzene girmeyecek. Of nasil kirilacak bu istah ya. Çok zor bi 11 hafta beni bekliyor. Surekli kabullenemiyordum, kacacak yerim bulacak bahanem kalmadi. Bir suru de puding kek karisimi almıştım dun. Uhuhuhu
Bende mide yanması çok çok yaşıyorum keşke küçülüyor olsa ama malesef kapakçığı açıldığı için canımZaten öyle yapıyorum canım..yayla çorbası bol salata .. süt..yumurta.. çiğ badem ceviz..kaşar ..midem yandıkça sütartık midem küçülüyor hissediyorum hemen yanıyor
Korkulacak yükseklikte değilmiş o değerler ya, ben diyet yapıyorum çok dikkat ediyorum ona rağmen 170-200 arası ve doktorum sorun değil stres yapma dedi. Dikkate devam ediyorum.Benim seker ooo 170i buluyor yemekten sonra. Belli ki dikkat etmekle olmayacak. diyet beni ağlatacak cinsten olmadikca duzene girmeyecek. Of nasil kirilacak bu istah ya. Çok zor bi 11 hafta beni bekliyor. Surekli kabullenemiyordum, kacacak yerim bulacak bahanem kalmadi. Bir suru de puding kek karisimi almıştım dun. Uhuhuhu
Yüzüğümden olmıyım şimdiden çıkarıyım ozmanValla ilk hamileliğimde yüzük çıkmadı parmağım iyice suisti zorladikca. Bu sefer baya sıktı. Nerdeyse yüzüğü kestirecektim o derece. O yüzden şimdi baştan cikardim gitti.O riske girmeye gerek yok.
Gercekten mi? Sanki 2 haftadir sekerim yukseldiginden beri bebek icerde kasiliyor givi geliyor. Bogazimi tutamadigim her an kotu hiasediyorum. Ilk gebeligimde hic boyle cikmiyordu. 20. Haftadan beri olcuyorum iyiydi, seviniyordum şekerim yok bu sefer cikmayacak belki diye. Sonra Covid gecirdim ya ondan ya da zamani yeni gelmisti. Birden 170leri gormeye basladim. Normal yiyorum cok sıkı diyette degilim. Ya çok zor diyet yapmak ya. Ona özel öğün hazirlamak hiç kolay değil. Kolay gelsin hepimizeKorkulacak yükseklikte değilmiş o değerler ya, ben diyet yapıyorum çok dikkat ediyorum ona rağmen 170-200 arası ve doktorum sorun değil stres yapma dedi. Dikkate devam ediyorum.
Sen eğer hiç diyet yapmadan bu sayıları görüyorsan hele hiç korkma
Vallahi bende sevemedim oyursan oturulmuyor yatsan yatılmıyorHiç özlemedim inanırmısın ilkinde, bunda da sanmam. Keşke kocam taşıyabilse beş çocuk yaparım ama hamileliği sevemedim sevemiyorummm
Anaaa o kalp atısımıÇarpıntı diyorsan bana da oluyor bazen
Canim ya ben bugün gittim bundan almaya bana 111₺ dediBundan aldım canım diğerine 100 buna 60 dedi bende cimrilik yapıp bundan aldım
Eczacı sürekli gittiğim bi yer çok etkili olduğunu gün aşırı kullan vücudun şaşırmasın birden yükleme olmasın dedi inşallah iyi gelir
Kullandım tadı güzel Buda fısfısla şeklinde rahatsız etmedi
Herkes kafasına göre satıyo yazıklar olsun sor da al canım 60 liraya aldım diğerini de sor belki daha uygun söylerCanim ya ben bugün gittim bundan almaya bana 111₺ dediben de almadım, yarın başka eczaneye sorcam 3 günde zam mı geldi ki
Ben hep bu durumdayım başından beri canım abartıyor gibi oluyordum stresi ama insan başına gelince anlıyor çok kafaya takılan sinir bozucu bir durum ciddenKızlar merhaba..ben zayıflamaya başladım.bayramdada hiç baklava şeker yemedim..29+1... Artık 30ların üstüne çıkmak istiyorum ..enson 70 kilo geliyordum..şimdi 67.6 kilo geldim..60 61 kilo ile gebe kaldım diye hesaplıyorum korkuyorum bebekler iyi kilo almazsa diye..
Vallahi ben de şaşırdım adama 111 mi daha 3 gün önce bi arkadaşım 60 a aldı dedim suratıma bakıyor bön bön.. fark konularda bu kadarı da fazla yani yarın başka yerlere bakarımHerkes kafasına göre satıyo yazıklar olsun sor da al canım 60 liraya aldım diğerini de sor belki daha uygun söyler
Yok o benim kulağimda hissettiğim kalp atışıAnaaa o kalp atısımıHıckırıktan daha hafifce bisey oluyor arada altlarda.
Ben kendi kalp çarpıntımdan bahsediyorum amaAnaaa o kalp atısımıHıckırıktan daha hafifce bisey oluyor arada altlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?