Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim anneliğim zor ödenebilir ama anneminki no her anne için geçerli değil bu bence.

Senin kilonla bebeğinin kilosunun hiç bir alakası yok ya.
Sağlıklı besleniyosan endişelenme hiç. Bol bol kuruyemiş, balık ve proteinden zengin beslen. Süt ve süt ürünlerini tüket bak nasıl şişiyo bebişler

Valla ilk hamileliğimde yüzük çıkmadı parmağım iyice suisti zorladikca. Bu sefer baya sıktı. Nerdeyse yüzüğü kestirecektim o derece. O yüzden şimdi baştan cikardim gitti. O riske girmeye gerek yok.

Zaten öyle yapıyorum canım..yayla çorbası bol salata .. süt..yumurta.. çiğ badem ceviz..kaşar ..midem yandıkça süt artık midem küçülüyor hissediyorum hemen yanıyor

Benim seker ooo 170i buluyor yemekten sonra. Belli ki dikkat etmekle olmayacak. diyet beni ağlatacak cinsten olmadikca duzene girmeyecek. Of nasil kirilacak bu istah ya. Çok zor bi 11 hafta beni bekliyor. Surekli kabullenemiyordum, kacacak yerim bulacak bahanem kalmadi. Bir suru de puding kek karisimi almıştım dun. Uhuhuhu

Ahahah ben bunu Agustosa yaziyordum aslinda. Karisti aklim karbonhidrat azalinca

Zaten öyle yapıyorum canım..yayla çorbası bol salata .. süt..yumurta.. çiğ badem ceviz..kaşar ..midem yandıkça süt artık midem küçülüyor hissediyorum hemen yanıyor
Bende mide yanması çok çok yaşıyorum keşke küçülüyor olsa ama malesef kapakçığı açıldığı için canım

Bebişler yukarı ittirip bastırdıkça açılıyormuş.
Güzelde besleniyosun hiç korkma.

Korkulacak yükseklikte değilmiş o değerler ya, ben diyet yapıyorum çok dikkat ediyorum ona rağmen 170-200 arası ve doktorum sorun değil stres yapma dedi. Dikkate devam ediyorum.

Sen eğer hiç diyet yapmadan bu sayıları görüyorsan hele hiç korkma

Valla ilk hamileliğimde yüzük çıkmadı parmağım iyice suisti zorladikca. Bu sefer baya sıktı. Nerdeyse yüzüğü kestirecektim o derece. O yüzden şimdi baştan cikardim gitti. O riske girmeye gerek yok.
Yüzüğümden olmıyım şimdiden çıkarıyım ozman

Gercekten mi? Sanki 2 haftadir sekerim yukseldiginden beri bebek icerde kasiliyor givi geliyor. Bogazimi tutamadigim her an kotu hiasediyorum. Ilk gebeligimde hic boyle cikmiyordu. 20. Haftadan beri olcuyorum iyiydi, seviniyordum şekerim yok bu sefer cikmayacak belki diye. Sonra Covid gecirdim ya ondan ya da zamani yeni gelmisti. Birden 170leri gormeye basladim. Normal yiyorum cok sıkı diyette degilim. Ya çok zor diyet yapmak ya. Ona özel öğün hazirlamak hiç kolay değil. Kolay gelsin hepimize

Canim ya ben bugün gittim bundan almaya bana 111₺ dedi ben de almadım, yarın başka eczaneye sorcam 3 günde zam mı geldi ki

Ben hep bu durumdayım başından beri canım abartıyor gibi oluyordum stresi ama insan başına gelince anlıyor çok kafaya takılan sinir bozucu bir durum cidden
Herkes kafasına göre satıyo yazıklar olsun sor da al canım 60 liraya aldım diğerini de sor belki daha uygun söyler
Vallahi ben de şaşırdım adama 111 mi daha 3 gün önce bi arkadaşım 60 a aldı dedim suratıma bakıyor bön bön.. fark konularda bu kadarı da fazla yani yarın başka yerlere bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…