- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.581
En güzeli zaten ne yapıcan ne beklicen ortada olucan yapmıyolarsa yapmıcaksın kimsede birşey diyemezAy kızlar konulardan farklı bir şey yazacağım. Kv ler bize 12 saat kadar uzakta bnm annemler de 1 saat kadar. Bizde hamileyim diye annemlere gittik bayramın 2. Günü döndük. Eşimde annesigili aradı görüntülü. Derken kv bana ee annenler nasıl dedi. Ben ne diyeceğim bilemedim. Çünkü ne kandil, ne özel günler arayıp sormazlar be mübarekler bari bu bayram arayın yada aramıyorsan bana sorma beni seviyorsun ben saygısızlık etmiyorum da neden aramaya yüksünüyorsun. Anlamadım ki. Bnde kendi aileme bu zamana kadar saygınız yetwrli sizde aramayın onlardan bekleyin dedim gari. Bana karşı bişileri yok olaylı bir evlilik yaşasakta ama bilemedim. İçimde kalmasın diye sizle paylaşmak istedim.Hakkınızı helal edin konu dışı.
Önce olsa takardım da. Ailemi de kendime alıştırdım bnde alıştım. Mesafeli takılıyorum. Ha bn kendim de öyle onlara karşı eşim ararsa konuşurum zaten. Dedim ya olaylı başladı mesafeli devam etti.En güzeli zaten ne yapıcan ne beklicen ortada olucan yapmıyolarsa yapmıcaksın kimsede birşey diyemezKeyfini sıkma boşver
Zaten en güzel yani 12 saat uzak olmalarıÖnce olsa takardım da. Ailemi de kendime alıştırdım bnde alıştım. Mesafeli takılıyorum. Ha bn kendim de öyle onlara karşı eşim ararsa konuşurum zaten. Dedim ya olaylı başladı mesafeli devam etti.Çok rahatım. Takıntı etmiyorum, bebişimi üzemem.
Emzirmek o kadar gözümde büyüyor ki anlatamamVallahi şaşkınımHamilelik zor ağır bir süreç ne olursa olsun.. Bazıları mesela emzirmeyi de çok seviyor ben 2 yıl emzirdim şahsen zahmetli geliyor 2 sene dolar dolmaz hemen kestim analık hep zor. Gerçekten hakkı ödenmez derler ya doğru.
Yarın daha umutlu sözler duyacağına gönülden inanıyorum .Kaç gram doğmuştu? Allah razı olsun canım iyi olacak Allah’ın izniyle süreç uzun henüz net bilgide yok yarını bekliyoruz
Kolay gelsin canımSelam kızlar, bayramınız güzel geçmiştir umarım. Ben taşınmakla uğraşıyordum. Hala da yerleşmeye çalışıyorum.
Geçmiş sayfalara bakamıyorum hiç. Kimsenin sıkıntısı yok inşallah.
Ben aldım kargosu çok çabuk geldi eşimle ben çok kolay kurduk.Hanımlar iyi bayramlar geçenlerde bir arkadaş park yatak olarak elele madre marka aldığını yazmıştı kim olduğunu hatırlayamadım kargosu geldimi memnunmu diye sıracaktım ayrıca önerebileceğiniz başka marka model park yatak varmı?
Kişiden kişiye değişiyor maalesefBu yüzükler artık benim parmaklarımı sıkmaya başlıyodelireceğim incecik parmaklarım vardı şuan dolma
Gidiyo dimi doğumdan sonra
Sağol canım. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geliyoruz, herkes iyi olsun amanK
Kolay gelsin canım
Bildigim kadariyla herkes iyi bi yaramazlik yok çok şükür
Allah allah neden acaba cidden öyle oluyo, bazıları ödemi atamıyo , bazıları atabiliyo demekki, en azından doğuma kadar tuzu kesicemKişiden kişiye değişiyor maalesefben doğuma kadar taktım yüzüklerimi 23 kilo aldım bir de. Doğumdan sonra kısa bir süre takamadım ama sonra ellerim de ayaklarımda eski haline döndü. Arkadaşım sadece 12 kilo aldı doğumdan bir ay sonra eski kilosuna döndü ama yüzükleri asla olmadı. Nedendir bilmiyorum
Sağlıkla kullansın bebişiniz Bende almak istiyorum ama prego miami modeli ile arada kaldım eleleyi göremediğim için kalite olarak kıyaslayamadım elele madrede anne yanı olabiliyor değilmi? Kalitesi nasılBen aldım kargosu çok çabuk geldi eşimle ben çok kolay kurduk.
Ben de aynı fikirdeyim mesela kraft da seçeneğimdi canlı görünce eledim anne yanı bi tık kalitesiz kalkıyordu, elele madre istemiştim ama İstanbul hariç mağazası yokmuş bu yüzden riske atmadan prego miami almaya karar verdim ama benimki prego miami basic modeli yani donencesi falan yok . Allah izin verirse pazar günü alacağız beşiği heyecanlıyımSağlıkla kullansın bebişiniz Bende almak istiyorum ama prego miami modeli ile arada kaldım eleleyi göremediğim için kalite olarak kıyaslayamadım elele madrede anne yanı olabiliyor değilmi? Kalitesi nasıl
Cok sukur tasınma olayı bitti. Ufak tefek alınacaklar var ev icin. Bebegin hic biseyi yok dahaSpatzi bugün aklımdan geçmiştin, nerelerdesin yoksun Bayadır, taşındın mı?
Allah yardımcınız olsun. Rabbim dilerse olur sağlıkla büyüsün inşallah.Merak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?