Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay kızlar konulardan farklı bir şey yazacağım. Kv ler bize 12 saat kadar uzakta bnm annemler de 1 saat kadar. Bizde hamileyim diye annemlere gittik bayramın 2. Günü döndük. Eşimde annesigili aradı görüntülü. Derken kv bana ee annenler nasıl dedi. Ben ne diyeceğim bilemedim. Çünkü ne kandil, ne özel günler arayıp sormazlar be mübarekler bari bu bayram arayın yada aramıyorsan bana sorma beni seviyorsun ben saygısızlık etmiyorum da neden aramaya yüksünüyorsun. Anlamadım ki. Bnde kendi aileme bu zamana kadar saygınız yetwrli sizde aramayın onlardan bekleyin dedim gari. Bana karşı bişileri yok olaylı bir evlilik yaşasakta ama bilemedim. İçimde kalmasın diye sizle paylaşmak istedim. Hakkınızı helal edin konu dışı.

En güzeli zaten ne yapıcan ne beklicen ortada olucan yapmıyolarsa yapmıcaksın kimsede birşey diyemez Keyfini sıkma boşver

En güzeli zaten ne yapıcan ne beklicen ortada olucan yapmıyolarsa yapmıcaksın kimsede birşey diyemez Keyfini sıkma boşver
Önce olsa takardım da. Ailemi de kendime alıştırdım bnde alıştım. Mesafeli takılıyorum. Ha bn kendim de öyle onlara karşı eşim ararsa konuşurum zaten. Dedim ya olaylı başladı mesafeli devam etti. Çok rahatım. Takıntı etmiyorum, bebişimi üzemem.

Zaten en güzel yani 12 saat uzak olmaları misssss kafa rahat huzur orda bide sıkıntılıysan yaa yan mahallende yada üst ktında olsalardı herşeyi güzel tarafından bakmak lazım

Emzirmek o kadar gözümde büyüyor ki anlatamam insan hiç mi ozlemez. Kızim 6 ay zorla emdi, belki de onunla güzel bir süreç gecirmedigim içindir

Kaç gram doğmuştu? Allah razı olsun canım iyi olacak Allah’ın izniyle süreç uzun henüz net bilgide yok yarını bekliyoruz
Yarın daha umutlu sözler duyacağına gönülden inanıyorum .
Rabbim’in izniyle hayırlı sevinçli haberler alırsın inşAllah ..
Bizimle de paylaş ..

K
Kolay gelsin canım
Bildigim kadariyla herkes iyi bi yaramazlik yok çok şükür

Ben aldım kargosu çok çabuk geldi eşimle ben çok kolay kurduk.

Bu yüzükler artık benim parmaklarımı sıkmaya başlıyo delireceğim incecik parmaklarım vardı şuan dolma
Gidiyo dimi doğumdan sonra
Kişiden kişiye değişiyor maalesef ben doğuma kadar taktım yüzüklerimi 23 kilo aldım bir de. Doğumdan sonra kısa bir süre takamadım ama sonra ellerim de ayaklarımda eski haline döndü. Arkadaşım sadece 12 kilo aldı doğumdan bir ay sonra eski kilosuna döndü ama yüzükleri asla olmadı. Nedendir bilmiyorum

Allah allah neden acaba cidden öyle oluyo, bazıları ödemi atamıyo , bazıları atabiliyo demekki, en azından doğuma kadar tuzu kesicem Belki bi işe yarar

Daha önce hamileliğinde gebelik şekeri çıkan var mı? Sonrasında kalıcı olmasından korkuyorum Geçiyor diyorlar ama çokta dikkat edebildiğim söylenemez

Sağlıkla kullansın bebişiniz Bende almak istiyorum ama prego miami modeli ile arada kaldım eleleyi göremediğim için kalite olarak kıyaslayamadım elele madrede anne yanı olabiliyor değilmi? Kalitesi nasıl
Ben de aynı fikirdeyim mesela kraft da seçeneğimdi canlı görünce eledim anne yanı bi tık kalitesiz kalkıyordu, elele madre istemiştim ama İstanbul hariç mağazası yokmuş bu yüzden riske atmadan prego miami almaya karar verdim ama benimki prego miami basic modeli yani donencesi falan yok . Allah izin verirse pazar günü alacağız beşiği heyecanlıyım rabbbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah hiç birimizin

Allah yardımcınız olsun. Rabbim dilerse olur sağlıkla büyüsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…