Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Amin inşallah insan görerek almak istiyor yorumları çok güzel ana emin olamıyorum prego miami nin farklı modelleri olduğunu bilmiyordum bunuda sizden öğrenmiş oldum teşekkür ederim
Evet oluyor. Plastik aksamları vs gayet sağlam duruyor
Sizden cesaret aldım sipariş vereceğim galiba biraz daha bakınayım vakit çok daha benim teşekkür ederim

Günaydın kızlar..bayram ramazan derken bitirdik Allah tekrarını nasip etsin..Mayıs ayı var önümüzde çabucak bitsin Haziran'ın ortasında doğururum diye hayal ediyorum
Kiz seninki ikiz diye öyle diyorsun demi demi senle haftamız aynı haziran ortası bana erken olur çünkü
Yarin doktora gidemiyirum çok yoğunmus , salı gunune zor randevu alabildim
Sağlıkçılar mayıs ayında 6 gün is bırakma yapacaklar özele gidiyorsan sorun yok devletse tarihlere dikkat et de git boşa gitmemiş olursun

Temmuzun başı bile erken olur bize cnm. Olsa olur ama olma ihtimali de düşük yani

Niye bırakıyorlar acaba ?
Hekimlere gerçekten çook hak veriyorum . Onca yoğunluk , onca mesai derken covid bitti papuçları dama atıldı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…