- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.601
Bende salı gidecem galiba ..tam 30+0 oluyorYarin doktora gidemiyirumçok yoğunmus , salı gunune zor randevu alabildim
Evet oluyor. Plastik aksamları vs gayet sağlam duruyorSağlıkla kullansın bebişiniz Bende almak istiyorum ama prego miami modeli ile arada kaldım eleleyi göremediğim için kalite olarak kıyaslayamadım elele madrede anne yanı olabiliyor değilmi? Kalitesi nasıl
Aaa hadi bakalım senleaynıyız..29+2 benimde..bebişin kilosu kaç çıkıcakGünaydınlar
Ben bugün gidiyorum 29+1 olduk
Amin inşallah insan görerek almak istiyor yorumları çok güzel ana emin olamıyorum prego miami nin farklı modelleri olduğunu bilmiyordum bunuda sizden öğrenmiş oldum teşekkür ederimBen de aynı fikirdeyim mesela kraft da seçeneğimdi canlı görünce eledim anne yanı bi tık kalitesiz kalkıyordu, elele madre istemiştim ama İstanbul hariç mağazası yokmuş bu yüzden riske atmadan prego miami almaya karar verdim ama benimki prego miami basic modeli yani donencesi falan yok . Allah izin verirse pazar günü alacağız beşiği heyecanlıyımrabbbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah hiç birimizin
Sizden cesaret aldım sipariş vereceğim galiba biraz daha bakınayım vakit çok daha benim teşekkür ederimEvet oluyor. Plastik aksamları vs gayet sağlam duruyor
Sen en son ne zaman gittinAaa hadi bakalım senleaynıyız..29+2 benimde..bebişin kilosu kaç çıkıcakkıyaslama değil tabiki sadece benimkiler de kaç oldular yaklaşık olarakdiye merak ettiğim den
Kiz seninki ikiz diye öyle diyorsun demi demi senle haftamız aynı haziran ortası bana erken olur çünküGünaydın kızlar..bayram ramazan derken bitirdikAllah tekrarını nasip etsin..Mayıs ayı var önümüzde çabucak bitsin Haziran'ın ortasında doğururum diye hayal ediyorum
Sağlıkçılar mayıs ayında 6 gün is bırakma yapacaklar özele gidiyorsan sorun yok devletse tarihlere dikkat et de git boşa gitmemiş olursunYarin doktora gidemiyirumçok yoğunmus , salı gunune zor randevu alabildim
Temmuzun başı bile erken olur bize cnm. Olsa olur ama olma ihtimali de düşük yaniKiz seninki ikiz diye öyle diyorsun demi demi senle haftamız aynı haziran ortası bana erken olur çünkü
Sağlıkçılar mayıs ayında 6 gün is bırakma yapacaklar özele gidiyorsan sorun yok devletse tarihlere dikkat et de git boşa gitmemiş olursun
Sezeryansa doktor temmuz 5 ya da 7 gibi gün verebilir sana :)Temmuzun başı bile erken olur bize cnm. Olsa olur ama olma ihtimali de düşük yani
Normal olmasını umuyorum ama kısmet tabiSezeryansa doktor temmuz 5 ya da 7 gibi gün verebilir sana :)
Anladım . Yine 38 den itibaren gelme ihtimali yüksek.Normal olmasını umuyorum ama kısmet tabi
Niye bırakıyorlar acaba ?Kiz seninki ikiz diye öyle diyorsun demi demi senle haftamız aynı haziran ortası bana erken olur çünkü
Sağlıkçılar mayıs ayında 6 gün is bırakma yapacaklar özele gidiyorsan sorun yok devletse tarihlere dikkat et de git boşa gitmemiş olursun
Kız erken gelir diyorlar doğru mu.....
Anladım . Yine 38 den itibaren gelme ihtimali yüksek.
Allah bilir tabii
İlki 38 de geldi. Öyle derler niyeyseKız erken gelir diyorlar doğru mu
Benim oğlanların biri 37+1de biri 39+4 te geldi bakalım kız ne zaman gelecekİlki 38 de geldi. Öyle derler niyeyse
Ee senin oğlan da erken gelmişBenim oğlanların biri 37+1de biri 39+4 te geldi bakalım kız ne zaman gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?