Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Temmuzun başı bile erken olur bize cnm. Olsa olur ama olma ihtimali de düşük yani
Ben nasip olursa normal doğum istiyorum bakalım nasip
Niye bırakıyorlar acaba ?
Hekimlere gerçekten çook hak veriyorum . Onca yoğunluk , onca mesai derken covid bitti papuçları dama atıldı .
Bende tam tersi düşünüyorum hazır covid gitti yoğunluk bitti daha ne rahatlar artık rahat mı battı diye düşünüyorum

Kızlar hamilelikte kolestrol hapı kullananınız oldu mu hiç? Bugün hastaneden çıkışım yapılacak, her şey temiz sadece kolestrol yüksek, hap veririz dediler.
Ben de emin olamadım. Kötü olan 300 civarıymış. Diyet yapayım diyorum, hap al diyorlar
Böyle bir şey duydunuz mu hiç?

İste bak bende 9 kilo almıştım. Doğumdan sonra en az 1 sene takamadim yüzükleri. Ayakkabılar da olmadı. Kemikler büyüyor demek ki

Geçmiş olsun, neyin var ? Kaçırmışım

Daha önce hamileliğinde gebelik şekeri çıkan var mı? Sonrasında kalıcı olmasından korkuyorum Geçiyor diyorlar ama çokta dikkat edebildiğim söylenemez
Benim ilk hamilelegimde gebelik şekeri çıktı. Hamilelikten sonra şeker yüklemesi yine yapıldı. İnsülin direncim varmış zaten. İlaç kullandım. 9 senedir kullanıyorum. Bu nedenle 2. Gebelikte insuline geçtim. Ama gebrlikten önce varmış bende muhtemelen insulin direnci. Fark etmemiştim. Akşam yemeklerden sonra ağırlık çöküyordu. Sabah deli gibi aç uyanıyordum. Hepsi sekerdenmis. Yani bende zaten varmış. Daha önce belirti yoksa kalıcı olmaz sanmam.

Geçmiş olsun, neyin var ? Kaçırmışım
Geçen cuma akşamı uyuştum. Elim, gözüm, en kötüsü de dilim Direkt felç mi diye araştırma yaptılar. 1 haftadır hastanedeyim neredeyse.
Beyin tomografisi, boyun damarları ultrasonu, Hematoloji için testler.. Neyse ki öyle bir şey değilmiş.
Sadece kolestrol yüksek dediler.
Hiç ilaç alasım yok, bebişe zarar vermekten korkuyorum Zaten MR falan derken baya bir yıprandım.

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun, şimdi iyisin çok şükür dimi
MR bebeğe zarar vermiyor diyorlar ses dalgası ile çalıştığı için, ilaç da gerekliyse kullan çok az zaman kaldı zaten kar zarar hesabı yapmak lazım

Benım kıde yuksek cıkmıstı.Doktorum hamılelıkte kolestrol yuksek cıkar zaten cok normal bı durum dedı.Kolestrole bakmaları bıle sacma dedı.Ilac falan vermedı.

Niye bırakıyorlar acaba ?
Hekimlere gerçekten çook hak veriyorum . Onca yoğunluk , onca mesai derken covid bitti papuçları dama atıldı .
Valla kardeşim de doktor uzmanlığını alacak inşallah. 80kiloyla başladı 60a kadar düşmüş . Psikiyatri hapı kullanıyor. Annem yanında kaldı Ramazan’da kafasını kaldıramıyor aşırı yoruluyor sürekli uyuyor eve geldiğinde diye epey üzülmüştü. Buna rağmen maaşı benim maaşımdan 2-3bin fazla ben öğretmenim yarım gün çalışıyorum haftasonum 15tatilim yaz tatilim var . Çocuk daha izne bile çıkamadı. Bunu görünce haklarını alamıyorlar diye üzülüyorum. Ama tabi branş branş hastane hastane çok fark ediyor. Bazı doktorlara gerçekten rahat

İyiyim çok şükür Sonuçlar da iyi gelince rahatladım biraz.
Allah hepimize, bebişlerimizi de sağlık versin

Mayısın kacinda iş birakma olacakmış ki? Ben de haftaya gidecegim doktor direk gel burda listeye ekleyip randevu vercem dedi. Simdi boşa gitmis olmayim 1 saat yol gidiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…