- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.621
Sen nasılsın bitirdinmi işleriniVallahi bende sevemedim oyursan oturulmuyor yatsan yatılmıyor
Ben nasip olursa normal doğum istiyorum bakalım nasipTemmuzun başı bile erken olur bize cnm. Olsa olur ama olma ihtimali de düşük yani
Bende tam tersi düşünüyorum hazır covid gitti yoğunluk bitti daha ne rahatlar artık rahat mı battı diye düşünüyorumNiye bırakıyorlar acaba ?
Hekimlere gerçekten çook hak veriyorum . Onca yoğunluk , onca mesai derken covid bitti papuçları dama atıldı .
İlk doğumdu hem sabah doğum izni için gidip rapor aldım akşam suyum geldi ben şokEe senin oğlan da erken gelmiş
Ben de cnm bi aksilik olmazsa normal istiyorumBen nasip olursa normal doğum istiyorum bakalım nasip
Bende tam tersi düşünüyorum hazır covid gitti yoğunluk bitti daha ne rahatlar artık rahat mı battı diye düşünüyorum
Bitti canım sukur. Bende bu aralar nezle olmusum sesim falan bi tuaf burnum tıkalıSen nasılsın bitirdinmi işlerini
Benimki geç bile gelmiştiKız erken gelir diyorlar doğru mu
40ı geçirmezse sevinirimBenimki geç bile gelmişti40 küsur
Benim oglan tam tarihinde geldi dakik cocuk40ı geçirmezse sevinirim
İste bak bende 9 kilo almıştım. Doğumdan sonra en az 1 sene takamadim yüzükleri. Ayakkabılar da olmadı. Kemikler büyüyor demek kiKişiden kişiye değişiyor maalesefben doğuma kadar taktım yüzüklerimi 23 kilo aldım bir de. Doğumdan sonra kısa bir süre takamadım ama sonra ellerim de ayaklarımda eski haline döndü. Arkadaşım sadece 12 kilo aldı doğumdan bir ay sonra eski kilosuna döndü ama yüzükleri asla olmadı. Nedendir bilmiyorum
Geçmiş olsun, neyin var ? KaçırmışımKızlar hamilelikte kolestrol hapı kullananınız oldu mu hiç? Bugün hastaneden çıkışım yapılacak, her şey temiz sadece kolestrol yüksek, hap veririz dediler.
Ben de emin olamadım. Kötü olan 300 civarıymış. Diyet yapayım diyorum, hap al diyorlar
Böyle bir şey duydunuz mu hiç?
Benim ilk hamilelegimde gebelik şekeri çıktı. Hamilelikten sonra şeker yüklemesi yine yapıldı. İnsülin direncim varmış zaten. İlaç kullandım. 9 senedir kullanıyorum. Bu nedenle 2. Gebelikte insuline geçtim. Ama gebrlikten önce varmış bende muhtemelen insulin direnci. Fark etmemiştim. Akşam yemeklerden sonra ağırlık çöküyordu. Sabah deli gibi aç uyanıyordum. Hepsi sekerdenmis. Yani bende zaten varmış. Daha önce belirti yoksa kalıcı olmaz sanmam.Daha önce hamileliğinde gebelik şekeri çıkan var mı? Sonrasında kalıcı olmasından korkuyorumGeçiyor diyorlar ama çokta dikkat edebildiğim söylenemez
Geçen cuma akşamı uyuştum. Elim, gözüm, en kötüsü de dilimGeçmiş olsun, neyin var ? Kaçırmışım
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun, şimdi iyisin çok şükür dimiGeçen cuma akşamı uyuştum. Elim, gözüm, en kötüsü de dilimDirekt felç mi diye araştırma yaptılar. 1 haftadır hastanedeyim neredeyse.
Beyin tomografisi, boyun damarları ultrasonu, Hematoloji için testler.. Neyse ki öyle bir şey değilmiş.
Sadece kolestrol yüksek dediler.
Hiç ilaç alasım yok, bebişe zarar vermekten korkuyorumZaten MR falan derken baya bir yıprandım.
Benım kıde yuksek cıkmıstı.Doktorum hamılelıkte kolestrol yuksek cıkar zaten cok normal bı durum dedı.Kolestrole bakmaları bıle sacma dedı.Ilac falan vermedı.Kızlar hamilelikte kolestrol hapı kullananınız oldu mu hiç? Bugün hastaneden çıkışım yapılacak, her şey temiz sadece kolestrol yüksek, hap veririz dediler.
Ben de emin olamadım. Kötü olan 300 civarıymış. Diyet yapayım diyorum, hap al diyorlar
Böyle bir şey duydunuz mu hiç?
Valla kardeşim de doktor uzmanlığını alacak inşallah. 80kiloyla başladı 60a kadar düşmüş . Psikiyatri hapı kullanıyor. Annem yanında kaldı Ramazan’da kafasını kaldıramıyor aşırı yoruluyor sürekli uyuyor eve geldiğinde diye epey üzülmüştü. Buna rağmen maaşı benim maaşımdan 2-3bin fazla ben öğretmenim yarım gün çalışıyorum haftasonum 15tatilim yaz tatilim var . Çocuk daha izne bile çıkamadı. Bunu görünce haklarını alamıyorlar diye üzülüyorum. Ama tabi branş branş hastane hastane çok fark ediyor. Bazı doktorlara gerçekten rahatNiye bırakıyorlar acaba ?
Hekimlere gerçekten çook hak veriyorum . Onca yoğunluk , onca mesai derken covid bitti papuçları dama atıldı .
İyiyim çok şükürÇok üzüldüm çok geçmiş olsun, şimdi iyisin çok şükür dimi
MR bebeğe zarar vermiyor diyorlar ses dalgası ile çalıştığı için, ilaç da gerekliyse kullan çok az zaman kaldı zaten kar zarar hesabı yapmak lazım
Ben de biraz araştırayım bakalımBenım kıde yuksek cıkmıstı.Doktorum hamılelıkte kolestrol yuksek cıkar zaten cok normal bı durum dedı.Kolestrole bakmaları bıle sacma dedı.Ilac falan vermedı.
Mayısın kacinda iş birakma olacakmış ki? Ben de haftaya gidecegim doktor direk gel burda listeye ekleyip randevu vercem dedi. Simdi boşa gitmis olmayim 1 saat yol gidiyorum da.Kiz seninki ikiz diye öyle diyorsun demi demi senle haftamız aynı haziran ortası bana erken olur çünkü
Sağlıkçılar mayıs ayında 6 gün is bırakma yapacaklar özele gidiyorsan sorun yok devletse tarihlere dikkat et de git boşa gitmemiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?