Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yarın daha umutlu sözler duyacağına gönülden inanıyorum .
Rabbim’in izniyle hayırlı sevinçli haberler alırsın inşAllah ..
Bizimle de paylaş ..
Amin Allah razı olsun bezi ve ıslak mendili bitmiş onu götürdü de bi resim çektirebilmiş eşim gözlerini kapatmışlar sarılık olmuş burnundaki hortum yok ağzında var önceden hem ağızda hem burunda vardı. Bugun 1 buçukta arıcam doktorundan detaylı öğrencem

Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden sakınsın hiç bişeycik olmaz bebişe Allah’ın izniyle korktuğunuz gibi çıkmamış şükür. Temmuz anneleri nazara geldi herkese yazamıyorum ama az çok okumaya çalışıyorum herkeste bi sıkıntı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun olması gereken vakitte sağlıkla kucağınıza alın hepiniz bebişleri bende kuzuma kavuşayım sağlıkla

Ben nasip olursa normal doğum istiyorum bakalım nasip

Bende tam tersi düşünüyorum hazır covid gitti yoğunluk bitti daha ne rahatlar artık rahat mı battı diye düşünüyorum
Tatlım tek yoğunluk Covid değil ki. Hatta Covid döneminde polikinik hastaları azalmış oradaki doktorlar bir nebze rahat etmişti. Devlet hastanesinden bahsedeyim eskiye dönmüş tamamen. Ana baba günü aşırı derece kalabalık. İğne atsan yerr düşmez. Etraftaki insanlara bakıyorum çoğu hasta gibi bile görünmüyor. Evde olup canı sıkılan hastaneye geliyor maalesef. Ve konuşmalarına kulak misafiri olunca anlıyorsun gerçekten birşeyleri olmadığını. Doktorları da bezdiriyorlar. Tamam kabul bazen kaba doktorlarda olabiliyor ama kibar olanalri da bezdiriyorlar inan. Kalp doktoruna gitmistim. Kapıda bekliyorum sıramı doktor bazı hastalardan sonra EKG çekmek için başka odaya geçiyor gözlemledim. Ama orda benle birlikte bekleyen hastalar; bu ne biçim doktor nereye gidiyor iki saat diye yorumda bulunuyor. Dahiliye doktorum var. Çok kibar bir kadın. Normalde Güler yüzlü bir insandır. Akşam üzeri gittiğimde onu bile sürat aşık görüyorum. Beklerken bakıyorum.sirasi olmayanlar içeri dalıyor. İçeri 5 kişi giten mi ararsın. Doktorun ne dediğini anlamayip birden fazla anlattiran mi. Kapının önüne yigililiyorlar sanki sıra daha çabuk gelecek. Numarator olduğu halde her kapı açıldığında hurra içeri. Zaten randevu dakikaları da aşırı kısa. Ona yetişmek mümkün değil. O kapıdaki yigilma doktorların tuvalate gitmesine bile izin vermiyor. 5 dk insanı ihtiyaç karşılamaya çıksınlar hemen hastalar homurdanmaya başlıyorlar. Kısacası devlet hastanelerinin çoğunda durumun böyle olduğuna eminim. Ama sen şehir hastanesine godiyordun orası nasıl bilmiyorum. Ozellerde devletten bir tık daha iyi olmakla birlikte çoğu özelde de doktorlar aşırı yoğun ama en azından emeğinin karşılığını alıyor. Söyle söyleyim benim iş yerimde sonradan kadroya geçen temizlikçi nerdeyse doktorlar kadar maaş alıyor. Dolayısıyla bu kadar sene okuyup yemeyip icmeyip sahip olduğun meslek h hayatını tüketiyor hem de maaş karşılığı az oluyor. Bir de üstüne can güvenliğin olmuyorsa bence grev yapmakta çok haklılar.

Aynı durumdayım hatta gecen yetişemedim

Demek ki rahat nefes alıyor artık ciğerler iyi çok şükür bugün de güzel haberler alırsın inşallah canım gelişmelerden haberdar et bizi sürekli duamızdasın merak ediyoruz

kızlar cumartesi günü randevum var,2 hafta sonra da rapor için gitmem gerekecek
acaba haftaya mı ertelesem?haftaya gidersem rapor alacağım gün yani 32+0 da 9.güne denk geliyor.en azzından sadece rapor için gidip kayıt için ücret ödemiyim diye düşündüm.

Kesinlikle katılıyorum maaş iyileştirmesi ve çalışma saatleri düzenlenmeli yoksa Dr bulamıcaz devlette malesef.. Öte yandan bazıları gerçekten hala herkese kötü davranıyor kibarca bir şey söylesek bile azarlanıyoruz özellikle aile hekimi olup bunu yapan var dayanamayıp bir ikisini şikayet ettim normalde çok anlayışla karşılarım her şeyi ama her meslekte var böylesi o yüzden genel anlamda sağlıkçılar haklı bence de

Aynen canım benim ikiz olduğu için 36 da kesin alır..35i geçelim tamam dedi

Demek ki rahat nefes alıyor artık ciğerler iyi çok şükür bugün de güzel haberler alırsın inşallah canım gelişmelerden haberdar et bizi sürekli duamızdasın merak ediyoruz
İlk resminde önce sadece burnunda vardı hortum sonraki resminde hem ağzında hem burnunda vardı uykuda solunumu duruyo müdehale ediyoruz demişti doktor o yüzden arttırdılar diye düşündüm şimdi burnundaki çıkmış sadece ağzında var inşallah Yarabbim dediğin gibidir solunum normale dönüyordur hemen çıkartılmasını beklemiyorum tabi hortumların ama iyiye gittiğini bilmeye gerçekten çok ihtiyacım var saat gelse de arasam gelişmeleri haberdar ederim dualarınız için teşekkür ederim Allah kabul etsin

Mayısın kacinda iş birakma olacakmış ki? Ben de haftaya gidecegim doktor direk gel burda listeye ekleyip randevu vercem dedi. Simdi boşa gitmis olmayim 1 saat yol gidiyorum da.

5, 6, 17, 18, 26 ve 27 Mayıs tarihlerinde hekimlerin iş bırakacağı belirtildi​

Bak hemfikiriz aslında ben anlıyorum ve hep diyorum Allah yokluklarini göstermesin , yurt dışına göre çok şanslıyız sağlık sektörü olarak Allah razı olsun hepsinden. Benim demek istediğim inan bana hemsiresinden hasta bakıcısına dr una coooook değiştiler eskiden şehir hastsnesine gidince hayran kalırdım hizmette resmen özel hastane dersin ama şuan bak kaç aylık hamileyim ben 7 demi ben 7 aydır bir kere bile dr bulamadım canim sadece asistan.. Ayşe diye gidiyorum genç bi erkek çıkıyordu karşıma , Mehmet diye gidiyorum genç bir kız çıkıyordu karşıma bak suyum bitmeye yaklaşmış haberim yoktu bir tane usg fotom yoktu.. ayrıntılı usg de özele gittim de suyumun az olduğunu öğrendim çocuğun yüzünü gördüm ilk kez ve hemen havuc suyunu başladım şükür ise yaradı daha da azalmadı suyu ..
Şunu söylemek istedim ben aslında gittiğim yer üniversite hastanesi olsa dr bulamamayi asistan olmasını anlarım ama şehir hastanesinde bak covid öncesi öyle değildi artık dr bulamaz olmuştum genç genç öğrenciler.. zaten çalışmıyordu dr lar fırsattan istifade ve zaten covid diye hasta sayısı düşürüldü yani rahatlardi buna rağmen hâlâ daha fazlasını istemek gibi geliyordu bu grevler bana. Yahu kan alan hemşire bile burnundan kıl aldırmıyor hasta sayısı zaten düşmüş gelen 10 kişiye de mırın kirin ediyordu eski hallerini unuttular rahata alıştılar eskiden Ana baba günü olurdu bunları kast ettim ben . Mesela aile hekimi yahu senin neyine grev gelen iki hasta ya reçete yazıyorsun hepsi bu yani daha ne istiyorsun oturuyorsun boş boş .. covid dönemi sonrası kaburga ağrım oldu iki ay yer bulamadım göğüs bölümüne mesela randevu sayısı az diye demek istediğim bence yoğun bakım ve göğüs gibi bölümler hariç çoğu bölüm cooook rahattı suyunu çıkarttılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…