- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.641
Amin Allah razı olsun bezi ve ıslak mendili bitmiş onu götürdü de bi resim çektirebilmiş eşim gözlerini kapatmışlar sarılık olmuş burnundaki hortum yok ağzında var önceden hem ağızda hem burunda vardı. Bugun 1 buçukta arıcam doktorundan detaylı öğrencemYarın daha umutlu sözler duyacağına gönülden inanıyorum .
Rabbim’in izniyle hayırlı sevinçli haberler alırsın inşAllah ..
Bizimle de paylaş ..
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim dualarınız içinAllah yardımcınız olsun. Rabbim dilerse olur sağlıkla büyüsün inşallah.
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden sakınsın hiç bişeycik olmaz bebişe Allah’ın izniyle korktuğunuz gibi çıkmamış şükür. Temmuz anneleri nazara geldi herkese yazamıyorum ama az çok okumaya çalışıyorum herkeste bi sıkıntı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun olması gereken vakitte sağlıkla kucağınıza alın hepiniz bebişleri bende kuzuma kavuşayım sağlıklaGeçen cuma akşamı uyuştum. Elim, gözüm, en kötüsü de dilimDirekt felç mi diye araştırma yaptılar. 1 haftadır hastanedeyim neredeyse.
Beyin tomografisi, boyun damarları ultrasonu, Hematoloji için testler.. Neyse ki öyle bir şey değilmiş.
Sadece kolestrol yüksek dediler.
Hiç ilaç alasım yok, bebişe zarar vermekten korkuyorumZaten MR falan derken baya bir yıprandım.
Tatlım tek yoğunluk Covid değil ki. Hatta Covid döneminde polikinik hastaları azalmış oradaki doktorlar bir nebze rahat etmişti. Devlet hastanesinden bahsedeyim eskiye dönmüş tamamen. Ana baba günü aşırı derece kalabalık. İğne atsan yerr düşmez. Etraftaki insanlara bakıyorum çoğu hasta gibi bile görünmüyor. Evde olup canı sıkılan hastaneye geliyor maalesef. Ve konuşmalarına kulak misafiri olunca anlıyorsun gerçekten birşeyleri olmadığını. Doktorları da bezdiriyorlar. Tamam kabul bazen kaba doktorlarda olabiliyor ama kibar olanalri da bezdiriyorlar inan. Kalp doktoruna gitmistim. Kapıda bekliyorum sıramı doktor bazı hastalardan sonra EKG çekmek için başka odaya geçiyor gözlemledim. Ama orda benle birlikte bekleyen hastalar; bu ne biçim doktor nereye gidiyor iki saat diye yorumda bulunuyor. Dahiliye doktorum var. Çok kibar bir kadın. Normalde Güler yüzlü bir insandır. Akşam üzeri gittiğimde onu bile sürat aşık görüyorum. Beklerken bakıyorum.sirasi olmayanlar içeri dalıyor. İçeri 5 kişi giten mi ararsın. Doktorun ne dediğini anlamayip birden fazla anlattiran mi. Kapının önüne yigililiyorlar sanki sıra daha çabuk gelecek. Numarator olduğu halde her kapı açıldığında hurra içeri. Zaten randevu dakikaları da aşırı kısa. Ona yetişmek mümkün değil. O kapıdaki yigilma doktorların tuvalate gitmesine bile izin vermiyor. 5 dk insanı ihtiyaç karşılamaya çıksınlar hemen hastalar homurdanmaya başlıyorlar. Kısacası devlet hastanelerinin çoğunda durumun böyle olduğuna eminim. Ama sen şehir hastanesine godiyordun orası nasıl bilmiyorum. Ozellerde devletten bir tık daha iyi olmakla birlikte çoğu özelde de doktorlar aşırı yoğun ama en azından emeğinin karşılığını alıyor. Söyle söyleyim benim iş yerimde sonradan kadroya geçen temizlikçi nerdeyse doktorlar kadar maaş alıyor. Dolayısıyla bu kadar sene okuyup yemeyip icmeyip sahip olduğun meslek h hayatını tüketiyor hem de maaş karşılığı az oluyor. Bir de üstüne can güvenliğin olmuyorsa bence grev yapmakta çok haklılar.Ben nasip olursa normal doğum istiyorum bakalım nasip
Bende tam tersi düşünüyorum hazır covid gitti yoğunluk bitti daha ne rahatlar artık rahat mı battı diye düşünüyorum
Aynı durumdayım hatta gecen yetişemedimGünaydın kızlar klozete kanka olan var mı benim gibidiyetli annenin diyetli çişi misali az az sık sık lavabodayım ay 30.haftada böyle 34+larda altıma kaçırmadan bari diyorum ne zaman ayağa kalksam lavaboya koşuyorum resmen
Demek ki rahat nefes alıyor artık ciğerler iyi çok şükür bugün de güzel haberler alırsın inşallah canım gelişmelerden haberdar et bizi sürekli duamızdasın merak ediyoruzAmin Allah razı olsun bezi ve ıslak mendili bitmiş onu götürdü de bi resim çektirebilmiş eşim gözlerini kapatmışlar sarılık olmuş burnundaki hortum yok ağzında var önceden hem ağızda hem burunda vardı. Bugun 1 buçukta arıcam doktorundan detaylı öğrencem
Benimki 42de geldiKız erken gelir diyorlar doğru mu
40 hafta degil mıydı gebelıkBenimki 42de geldi
Kesinlikle katılıyorum maaş iyileştirmesi ve çalışma saatleri düzenlenmeli yoksa Dr bulamıcaz devlette malesef.. Öte yandan bazıları gerçekten hala herkese kötü davranıyor kibarca bir şey söylesek bile azarlanıyoruz özellikle aile hekimi olup bunu yapan var dayanamayıp bir ikisini şikayet ettim normalde çok anlayışla karşılarım her şeyi ama her meslekte var böylesi o yüzden genel anlamda sağlıkçılar haklı bence deTatlım tek yoğunluk Covid değil ki. Hatta Covid döneminde polikinik hastaları azalmış oradaki doktorlar bir nebze rahat etmişti. Devlet hastanesinden bahsedeyim eskiye dönmüş tamamen. Ana baba günü aşırı derece kalabalık. İğne atsan yerr düşmez. Etraftaki insanlara bakıyorum çoğu hasta gibi bile görünmüyor. Evde olup canı sıkılan hastaneye geliyor maalesef. Ve konuşmalarına kulak misafiri olunca anlıyorsun gerçekten birşeyleri olmadığını. Doktorları da bezdiriyorlar. Tamam kabul bazen kaba doktorlarda olabiliyor ama kibar olanalri da bezdiriyorlar inan. Kalp doktoruna gitmistim. Kapıda bekliyorum sıramı doktor bazı hastalardan sonra EKG çekmek için başka odaya geçiyor gözlemledim. Ama orda benle birlikte bekleyen hastalar; bu ne biçim doktor nereye gidiyor iki saat diye yorumda bulunuyor. Dahiliye doktorum var. Çok kibar bir kadın. Normalde Güler yüzlü bir insandır. Akşam üzeri gittiğimde onu bile sürat aşık görüyorum. Beklerken bakıyorum.sirasi olmayanlar içeri dalıyor. İçeri 5 kişi giten mi ararsın. Doktorun ne dediğini anlamayip birden fazla anlattiran mi. Kapının önüne yigililiyorlar sanki sıra daha çabuk gelecek. Numarator olduğu halde her kapı açıldığında hurra içeri. Zaten randevu dakikaları da aşırı kısa. Ona yetişmek mümkün değil. O kapıdaki yigilma doktorların tuvalate gitmesine bile izin vermiyor. 5 dk insanı ihtiyaç karşılamaya çıksınlar hemen hastalar homurdanmaya başlıyorlar. Kısacası devlet hastanelerinin çoğunda durumun böyle olduğuna eminim. Ama sen şehir hastanesine godiyordun orası nasıl bilmiyorum. Ozellerde devletten bir tık daha iyi olmakla birlikte çoğu özelde de doktorlar aşırı yoğun ama en azından emeğinin karşılığını alıyor. Söyle söyleyim benim iş yerimde sonradan kadroya geçen temizlikçi nerdeyse doktorlar kadar maaş alıyor. Dolayısıyla bu kadar sene okuyup yemeyip icmeyip sahip olduğun meslek h hayatını tüketiyor hem de maaş karşılığı az oluyor. Bir de üstüne can güvenliğin olmuyorsa bence grev yapmakta çok haklılar.
Bu sefer ben de biraz erken bekliyorum. İns tatilimi yapıp geleyim, evi toplayayim. 7 Temmuzda beklerim kendilerini40ı geçirmezse sevinirim
Su gibi geçsin zaman diye gün sayıyorum vallaAynı durumdayım hatta gecen yetişemedim
Ben en son 28+2 degittim 1220ydiSen en son ne zaman gittin
Aynen canım benim ikiz olduğu için 36 da kesin alır..35i geçelim tamam dediKiz seninki ikiz diye öyle diyorsun demi demi senle haftamız aynı haziran ortası bana erken olur çünkü
Sağlıkçılar mayıs ayında 6 gün is bırakma yapacaklar özele gidiyorsan sorun yok devletse tarihlere dikkat et de git boşa gitmemiş olursun
İlk resminde önce sadece burnunda vardı hortum sonraki resminde hem ağzında hem burnunda vardı uykuda solunumu duruyo müdehale ediyoruz demişti doktor o yüzden arttırdılar diye düşündüm şimdi burnundaki çıkmış sadece ağzında var inşallah Yarabbim dediğin gibidir solunum normale dönüyordur hemen çıkartılmasını beklemiyorum tabi hortumların ama iyiye gittiğini bilmeye gerçekten çok ihtiyacım var saat gelse de arasam gelişmeleri haberdar ederim dualarınız için teşekkür ederim Allah kabul etsinDemek ki rahat nefes alıyor artık ciğerler iyi çok şükür bugün de güzel haberler alırsın inşallah canım gelişmelerden haberdar et bizi sürekli duamızdasın merak ediyoruz
NolamaaaazBenimki 42de geldi
7 temmuzda müsaitim diyorsunBu sefer ben de biraz erken bekliyorum. İns tatilimi yapıp geleyim, evi toplayayim. 7 Temmuzda beklerim kendilerini
Mayısın kacinda iş birakma olacakmış ki? Ben de haftaya gidecegim doktor direk gel burda listeye ekleyip randevu vercem dedi. Simdi boşa gitmis olmayim 1 saat yol gidiyorum da.
Bak hemfikiriz aslında ben anlıyorum ve hep diyorum Allah yokluklarini göstermesin , yurt dışına göre çok şanslıyız sağlık sektörü olarak Allah razı olsun hepsinden. Benim demek istediğim inan bana hemsiresinden hasta bakıcısına dr una coooook değiştiler eskiden şehir hastsnesine gidince hayran kalırdım hizmette resmen özel hastane dersin ama şuan bak kaç aylık hamileyim ben 7 demi ben 7 aydır bir kere bile dr bulamadım canim sadece asistan.. Ayşe diye gidiyorum genç bi erkek çıkıyordu karşıma , Mehmet diye gidiyorum genç bir kız çıkıyordu karşıma bak suyum bitmeye yaklaşmış haberim yoktu bir tane usg fotom yoktu.. ayrıntılı usg de özele gittim de suyumun az olduğunu öğrendim çocuğun yüzünü gördüm ilk kez ve hemen havuc suyunu başladım şükür ise yaradı daha da azalmadı suyu ..Tatlım tek yoğunluk Covid değil ki. Hatta Covid döneminde polikinik hastaları azalmış oradaki doktorlar bir nebze rahat etmişti. Devlet hastanesinden bahsedeyim eskiye dönmüş tamamen. Ana baba günü aşırı derece kalabalık. İğne atsan yerr düşmez. Etraftaki insanlara bakıyorum çoğu hasta gibi bile görünmüyor. Evde olup canı sıkılan hastaneye geliyor maalesef. Ve konuşmalarına kulak misafiri olunca anlıyorsun gerçekten birşeyleri olmadığını. Doktorları da bezdiriyorlar. Tamam kabul bazen kaba doktorlarda olabiliyor ama kibar olanalri da bezdiriyorlar inan. Kalp doktoruna gitmistim. Kapıda bekliyorum sıramı doktor bazı hastalardan sonra EKG çekmek için başka odaya geçiyor gözlemledim. Ama orda benle birlikte bekleyen hastalar; bu ne biçim doktor nereye gidiyor iki saat diye yorumda bulunuyor. Dahiliye doktorum var. Çok kibar bir kadın. Normalde Güler yüzlü bir insandır. Akşam üzeri gittiğimde onu bile sürat aşık görüyorum. Beklerken bakıyorum.sirasi olmayanlar içeri dalıyor. İçeri 5 kişi giten mi ararsın. Doktorun ne dediğini anlamayip birden fazla anlattiran mi. Kapının önüne yigililiyorlar sanki sıra daha çabuk gelecek. Numarator olduğu halde her kapı açıldığında hurra içeri. Zaten randevu dakikaları da aşırı kısa. Ona yetişmek mümkün değil. O kapıdaki yigilma doktorların tuvalate gitmesine bile izin vermiyor. 5 dk insanı ihtiyaç karşılamaya çıksınlar hemen hastalar homurdanmaya başlıyorlar. Kısacası devlet hastanelerinin çoğunda durumun böyle olduğuna eminim. Ama sen şehir hastanesine godiyordun orası nasıl bilmiyorum. Ozellerde devletten bir tık daha iyi olmakla birlikte çoğu özelde de doktorlar aşırı yoğun ama en azından emeğinin karşılığını alıyor. Söyle söyleyim benim iş yerimde sonradan kadroya geçen temizlikçi nerdeyse doktorlar kadar maaş alıyor. Dolayısıyla bu kadar sene okuyup yemeyip icmeyip sahip olduğun meslek h hayatını tüketiyor hem de maaş karşılığı az oluyor. Bir de üstüne can güvenliğin olmuyorsa bence grev yapmakta çok haklılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?