Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen doğum mu yaptın kuzum? Iyi misiniz, ben girmiyorum kac haftadır.

Hem rapor alırsın hem 9. Günü bidaha görmüş olursun. Bence

Hanimlar bu calisabilir raporunu 32+0 dan sonra aliyoruz demi? Bi de ne kadar sürede alip kuruma vermek lazm hemen 32+0 olunca mı?
canım evet 32+0 olduğu gün doktora gitmemiz gerekiyor ben randevumu aldım ama aksilik benim doktor da 2 gün yok 2 gün geç gitmiş olucam asistanı biz tarihi 2 gün kaydırırız dedi.. eğer tam zamanında gitmeyince izin günümüzden gidiyormuş yani ne kadar geç gidersek bizim zararımızaymış.. aldığımız günde kuruma vermeliymişiz..

Günaydın kızlar
Sabah sağlık ocağındaydım kan idrar tahlili için ve tartılarak acı gerçekle yüzleştim 13 kg almışım 77 ile başladım ve tam 90 kg yum En çok kilo aldığım gebeliğim bu olacak ama sağlık olsun napalım ben normalde de çok hızlı kilo alıp verdiğim için yadırgamadım hamile değilken de bu kilolara çıkmıştım Benden 2 gün önde olan bir kadın geldi onun da 3. gebeliğiymiş ve sadece 1 kg almış Yapı meselesi bu işler malesef ben normal insan gibi yediğim zaman direkt kilo alıyorum her zaman dengeli ve saatli yemem gerekiyor hamilelikte de bu olamıyor malesef sağlıkla doğurayım da yine veririm
Ben devlet hastanesine gidiyorum şuan özelde 2 tane dr var eski doğumumda gittiğim dr özelde doğuma yakın ona geçerim diyordum ama bugün ebe o artık bırakacakmış doğum almamaya başlamış falan dedi. Özeldeki diğer dr.u da hiç bilmiyorum ama başka seçenek yok. Devletteki dr iyi ama o kadar yoğun ki her gün doğumları oluyor ve planlı sezaryenleri aynı güne topluyor 1 günde 15 tane doğumu oluyor. Özeldeki konforu bulamam hepsi yoğun ve yorgun olacaklar aceleye gelecek hatta tüplerini bağladığı biri tekrar hamile kalmış yani aceleden yaptığı işi de düzgün yapmıyor sanırım. Özel oda da bulunmuyormuş devlette yoğunluktan ben kesinlikle başkasıyla aynı odada yatmam. Tek bir dr seçeneğim kaldı ve hiç bilmediğim biri malesef

Kızlar 10 gün kontrol süresi sizce bayramı kapsıyor mudur ? Kontrole gideceğim de muayne ücreti verecek miyim vermeyecek miyim diye soru oluştu

Herkes kafasına göre satıyo yazıklar olsun sor da al canım 60 liraya aldım diğerini de sor belki daha uygun söyler
Canim rica etsem kutunun fotoğrafını atar mısın tanıdık bi eczaneye sordum o da 111 ₺ dedi benim dediğim 10 ml lik 1000 ug olan . Eczacı belki 60 ₺ ye alan kişi 5 ml lik almıştır dedi bi kutuyu atar mısın canim acaba bana

Ben e de her meslekte var maalesef öyle insanlar. Benim de tartistigim bir doktor oldu geçmişte ama bu geneli için aynı şeyi düşündürmuyor bana. İyileştirme şart. Dediğin gibi yoksa doktor bulamiyacagiz.

Bence de sıkıntın yoksa bekle öyle git daha mantıklı.

Her şeyin başı sağlık, insan kaybedince anlıyor. Allahim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .hamilelik dönemi gerçekten çok zor ve yıpratıcıymıs .Anne olmak ne kutsal bir şeymiş. İnsanlar bana bunu söyleyince bunlar mal mı diyordum .Ne abartıyorlar .ama şimdi anlıyorum. Normal bir insanı etkilenmeyen şey bizi yıkıyor.
Kızlar yemenize icmenize giyinmenize dikkat edin .Ben bir dondurma yedim mahvoldum .Dogum yapsam bu kadar canım yanmazdi. Canimdan can gitti .keşke dikkat etseydim dedim .sizler dikkat edin .son zamanlardayız artık hasta olmamalıyız. Ben ettim siz etmeyin cokk pişmanım. Bir değer kem gözlerden uzak durun .

Kem gözler bana nazar ettiler
Hamile gibi değilmişim ,hiç kilo almamışım. Napiyim almadiysam. alsam suç almasam suç.

Surda 1.5 2 ayımız kaldı. Her şeye dikkat edelim .Sırtımızı usutmeyelim ,hava sıcak diye ince giymeyelim .bünyemiz çok zayıf düştü bunun farkına hasta olunca varıyoruz.

Olabilir canım belki öyledir çünkü çok fark var attım resmini benim elimde olan

Eklentiler

• C2AD083D-E2EE-47C5-B10A-CF05D885C37A.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 55
Ayyyy düşünsene tüpler bağlanmış ve sen hamile kalıyorsun

yazdıkların çok güzel özetlemiş canım... bizde çalışıyoruz gün içinde herkes sigara içmeye wc ye oraya buraya rahat rahat gidiyor hava alıyor ama doktorlara bakıyorsun 5 dk ayrılamıyorlar ayrılsalar hastalar neredeyse dövecek olay çıkarıyorlar.. herkes kendince çok önemli saygısız millet olarak iyice tuhaflaştık.. geçen endokrin bölümündeyim randevu almadan gelmiş bakacaksın diye ısrar ediyor doktor sistemde girişiniz olmayınca nasıl bakıyım dese de anlamıyor gerçekten halkımız çok cahil ve bencil ,, tabi çok suratsız kötü davranan doktorlar da var ama azınlık .. ayrıca mesai saatleri 3-5 dk. bir hasta bakma zorunluluğu , çok az verilen maaşlar da cabası sonuna kadar destekliyorum doktorlarımızı bir doktor kolay yetişmiyor maddi manevi en zor şartlar altında okuyorlar bir kitapları dünya para o kadar emek o kadar çalışma karşısında laftan anlamaz, rica etmesini öğrenememiş, kaba saba insanlara sağlık hizmeti vermek ...

Ben bugün doktora gittim şimdilik herşey yolunda haftaya doğum iznine ayrılıcam zaten riskli gebelik yüzünden 3 aydan itibaren rapor vermişti çok şükür baya zor dönemi atlattın beslenmene dikkat et yani tuzlu tatlı hhamur yeme diyor 1700 gram olmuş haftaya nst ye bağlıcakmış bakalım şimdilik herşey yolunda bide bebek bazen çok hareket ediyor sıkıntı okurum dedim hareket azsa sıkıntıdır hareket iyidir dedi

Orada ki sorunların başka sebebi var bence. Akedemide çalıştığım için şunu soyleyim: usta çırak iliskisi bitti maalesef. Bizler bile asistanlariniza söz geciremiyoruz. İnan aynı tavrı kendi hocalarına da gösteriyorlar. Bunun bir sebebi bu kuşağın yapısal sorunu, diğeri ise maalesef daha üst kuşağın saygınlığının ortadan kaldırılması. Herkes kendini üst görme eğiliminde. Bize mutavaziligi öğretmişti hocalarımız biz ardinizdan gelenlere ogretemiyoruz maalesef. Çünkü bizi usta olarak görmüyorlar mesai arkadaşı olarak görüyorlar sadece . Bu durum tıp alanında da aynı. Tabi sen haklısın randevu aldığın doktora gidemedigin için kizmakta ama asistanların davranışı sadece tıp alninda böyle değil maalsef. Çoğu alanda aynı kraldan çok kralcilar adap ve üslup ogretemedigimiz için bu haldeler maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…