Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım eşim 5ml olanı 80 TL almış.

Su konuda da kesinlikle katılıyorum milletimiz genel olarak kaba ve nankör malesef .. Ben hiç arada girmem ama inanın böyle böyle arada girenler yüzünden saatlerce beklediğim oldu .. sıradaki insanların kapıya birikmesi .. Dr iki dk çıksa hemen homurdanmalari inanın ben de sinir oluyorum wc ye gitse laf ediyorlar öğle arasında gitsin diye yahu belki adam cırcır oldu kısacası her iki taraf da kişiden kişiye fark ediyor hasta da bazen yorucu kişilik olabilir bazı dr da rahat olmasına gayet naif davranmamiza rağmen bizi köpek gibi azarlıyor.. Her çeşit insan var yani

Bide Eczacıları gömdüm
Ahahahq ama eczacı o daha zarara geliyor ml hesabi olarak 10 ml daha hesaplı ya geliyor bilgin olsun dedi tabi bende matematik 0 olduğu için ben bi arkadaşa sorayım hangi ml almış tekrar gelirim dedim çıktım kaziklanmayalim diye
Bazen düşünüyorum hadi bebeği hiç görmedim neyse de ya özele gidecek param olmasaydı suyun azaldığını bilmeden önlem almadan böyle böyle Allah korusun evladımı kaybetseydim.. Devlet sağlık sektörünün bence ödüllendirilmeye değil şöyle bir silkelenip kendine getirilmeye heeeuyy kendinize gelin çok saldınız siz insan sağlığından sorumlusunuz diye yüzlerine unuttukları gerçeği vurmaya ihtiyaçları var veteriner bile daha ilgilidir gelen hayvanlara inan bana bak bizzat şahit oldum da diyorum haaa haksızlık ediyor muyum bazı dr lara evet ama benim fikrim bu genel olarak değil lafım sadece bu kast ettiğim kısıma
Canım eşim 5ml olanı 80 TL almış.
Ben de dr un yazdığı hapı almak istemedim hem cok kotu kokuyor yazmışlar hem de bi hap daha eklemek istemedim içim dışım hap oldu fisfis i da sanırım devlet karşılamıyor ki dr hiç fisfis yazayım demesi 8 aydır oksapar igne oluyorum zaten iğne den bıktım onu da istemedim . Şu fisfis dan alayım dedim yahu onlar da amma pahalıymis 5ml ne kadar gider acaba

Çok haklısın valla canim. Maalesef cehalet en büyük sorunumuz zaten. İnsanla uğrasan meslekler işleri en zor olanlar maalesef.

Ayyyy düşünsene tüpler bağlanmış ve sen hamile kalıyorsun
Evet bunu da sabah duydum tüpleri bağlatcam dedim o yanımdaki hamile kadın benim eltimde bağlatmıştı şuan hamile dedi devletteki dr.a bağlattı dedi ben şok Sanırım bi klips ile bağlama bide komple kesme var o klips açılabiliyor heralde ben bir zararı yoksa kestircem hiçbir bağ kalmasın bu nedir böyle neyle korunacağız sürekli doğuramam ki

Ay son lafına cok güldüm
Cidden öyle insan şok olur bağlatip hamile kalsa. Zaten birden fazla çocuğun var Allah bağışlasın yaşını bilmiyorum ama 35 olduysan bence de kestir gitsin zaten gebelik de riskli olur artık.

9 lira gibi bi kar ne kadar kar oluyor ki canımda sen gene hangisi uygun görürsen alırsın ben alırken burada arkadaşların söylediğinden sordum pahalı bulunca bu markayı söyledi ml konusuna hiç girmedik uygun diye aldım

Aklımda bi fikir var ama kendime zarar olacak sanırım

Tam 35 oluyorum canım yeter artık 3. Çocuk geliyor bu bile fazla bence ama nasip böyleymiş. Korunmayı beceremedik bari garanti olsun dedim ama bunun da garantisi yoksa napcaz bilmem hap falan hormonlu saatine kadar dikkatli içmek gerekiyor spiralle de hamile kalınıyor kondom da her zaman istenmiyor eee napcaz menapoza kadar doğurup durcaz heralde

Eczacı bilgi verdi mi canim bu 5 ml ne kadar gidermiş??
O zaman garanti et klips taktırma direk kestir canım

Evettt bizde bugün doktordan çıktık ..
Çok şükür sorunumuz şimdilik şeker

28+1 ‘deyiz ..
Suyumuz iyi ,
Rahim Ağzı uzunluğumuz iyi,
1.277 kg - 37 cm boyundayız
Karın çevremiz 29+0 ve bunu da şekere bağlıyoruz ..
Karbonhidratı kesip , diyet
Son 2,5 ayımız kaldı , +6 kg bakalım kaç + olacak

Günde 3 bardak süt içmek gerekiyormus.

Ee gün de 3 bardak süt içersek demiri ne zaman alacağız
Süt ve demir en azın 2 saat arayla alınmalı diyorlar ama bence 2 saat yetersiz bir süre.
Troit
Magnezyum 2 kere
2 kere demir
3 bardak süt

Ne alırsan al belirli aralıklarla almak zorundasın

Yanı kırk tane tilki dolasacak ve hiçbirinin kuyruğu birbirine değmeyecek.

Günde 1 bardak ballı süt içiyorum sadece . O da sabah aç karına .
Bari kalsıyum vermişti doktor
Onu da 1 kere alayim az çok tamamlanmış olur. Yarış halindeyim sanki

Kendime hiçbişi yaptırmam. Kocam korunsun valla . Bu zamana kadar da öyle oldu ve olacak :)

Ve hiç kazara bişi yaşamadık açıkçası.

Süt gerçekten kilo aldırıyor ben havalar ısınınca sütü içmeyi bıraktım kahvaltı da sıcak şeyler bayıyor diye daha az kilo almaya başladı yada ben buna bağladım

Masa başında düz memurluk yapıp, günde muhatap olduğu 20-30 kişiye bilgisayardan evrak çıktısı vermeye üşenen, vatandaşa suratlı suratlı konuşan insanlar tanıyorum.
Doktorlar günde kaç hasta bakıyor, hepsini muayene ediyor. Bir de yanında gelen yakınlarıyla uğraşıyor. Sinirli olmaları, bıkkın olmaları, yorgun olmaları hoşumuza gitmiyor ama çoğu zaman onların da suçu değil bu.
Ama tabii bi muayene için özel muayenehanesinde dünya para alıp üzerine bir de sana tepeden bakanı, aptal muamelesi yapanı, gözü paradan başka şey görmeyeni de var.
Karşısında süklüm püklüm duran amcayı teyzeyi azarlayani da var.
Her mesleğin iyisi kötüsü var malesef. Ama mesleki haklar bunlardan bağımsız olmalı gözümüzde. Her meslek gurubu emeğinin karşılığını hakkıyla almali.

Süt gerçekten kilo aldırıyor ben havalar ısınınca sütü içmeyi bıraktım kahvaltı da sıcak şeyler bayıyor diye daha az kilo almaya başladı yada ben buna bağladım
Süte yeni başladım canim. Şurda 2-3 haftadır içiyor olabilirim.
Ama süt kilo aldırıyormuş bebeğe evet.
O yüzden doğuma kadar bırakmak istemiyorum sütü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…