- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.681
Canım eşim 5ml olanı 80 TL almış.Canim rica etsem kutunun fotoğrafını atar mısın tanıdık bi eczaneye sordum o da 111 ₺ dedi benim dediğim 10 ml lik 1000 ug olan . Eczacı belki 60 ₺ ye alan kişi 5 ml lik almıştır dedi bi kutuyu atar mısın canim acaba bana
Ahahahq ama eczacı o daha zarara geliyor ml hesabi olarak 10 ml daha hesaplı ya geliyor bilgin olsun dedi tabi bende matematik 0 olduğu için ben bi arkadaşa sorayım hangi ml almış tekrar gelirim dedim çıktım kaziklanmayalim diyeBide Eczacıları gömdüm
Bazen düşünüyorum hadi bebeği hiç görmedim neyse de ya özele gidecek param olmasaydı suyun azaldığını bilmeden önlem almadan böyle böyle Allah korusun evladımı kaybetseydim.. Devlet sağlık sektörünün bence ödüllendirilmeye değil şöyle bir silkelenip kendine getirilmeye heeeuyy kendinize gelin çok saldınız siz insan sağlığından sorumlusunuz diye yüzlerine unuttukları gerçeği vurmaya ihtiyaçları var veteriner bile daha ilgilidir gelen hayvanlara inan bana bak bizzat şahit oldum da diyorum haaa haksızlık ediyor muyum bazı dr lara evet ama benim fikrim bu genel olarak değil lafım sadece bu kast ettiğim kısımaOrada ki sorunların başka sebebi var bence. Akedemide çalıştığım için şunu soyleyim: usta çırak iliskisi bitti maalesef. Bizler bile asistanlariniza söz geciremiyoruz. İnan aynı tavrı kendi hocalarına da gösteriyorlar. Bunun bir sebebi bu kuşağın yapısal sorunu, diğeri ise maalesef daha üst kuşağın saygınlığının ortadan kaldırılması. Herkes kendini üst görme eğiliminde. Bize mutavaziligi öğretmişti hocalarımız biz ardinizdan gelenlere ogretemiyoruz maalesef. Çünkü bizi usta olarak görmüyorlar mesai arkadaşı olarak görüyorlar sadece . Bu durum tıp alanında da aynı. Tabi sen haklısın randevu aldığın doktora gidemedigin için kizmakta ama asistanların davranışı sadece tıp alninda böyle değil maalsef. Çoğu alanda aynı kraldan çok kralcilar adap ve üslup ogretemedigimiz için bu haldeler maalesef
Ben de dr un yazdığı hapı almak istemedim hem cok kotu kokuyor yazmışlar hem de bi hap daha eklemek istemedim içim dışım hap oldu fisfis i da sanırım devlet karşılamıyor ki dr hiç fisfis yazayım demesi 8 aydır oksapar igne oluyorum zaten iğne den bıktım onu da istemedim . Şu fisfis dan alayım dedim yahu onlar da amma pahalıymisCanım eşim 5ml olanı 80 TL almış.
Çok haklısın valla canim. Maalesef cehalet en büyük sorunumuz zaten. İnsanla uğrasan meslekler işleri en zor olanlar maalesef.yazdıkların çok güzel özetlemiş canım... bizde çalışıyoruz gün içinde herkes sigara içmeye wc ye oraya buraya rahat rahat gidiyor hava alıyor ama doktorlara bakıyorsun 5 dk ayrılamıyorlar ayrılsalar hastalar neredeyse dövecek olay çıkarıyorlar.. herkes kendince çok önemli saygısız millet olarak iyice tuhaflaştık.. geçen endokrin bölümündeyim randevu almadan gelmiş bakacaksın diye ısrar ediyor doktor sistemde girişiniz olmayınca nasıl bakıyım dese de anlamıyor gerçekten halkımız çok cahil ve bencil ,, tabi çok suratsız kötü davranan doktorlar da var ama azınlık .. ayrıca mesai saatleri 3-5 dk. bir hasta bakma zorunluluğu , çok az verilen maaşlar da cabası sonuna kadar destekliyorum doktorlarımızı bir doktor kolay yetişmiyor maddi manevi en zor şartlar altında okuyorlar bir kitapları dünya para o kadar emek o kadar çalışma karşısında laftan anlamaz, rica etmesini öğrenememiş, kaba saba insanlara sağlık hizmeti vermek ...
Evet bunu da sabah duydum tüpleri bağlatcam dedim o yanımdaki hamile kadın benim eltimde bağlatmıştı şuan hamile dedi devletteki dr.a bağlattı dedi ben şokAyyyy düşünsene tüpler bağlanmış ve sen hamile kalıyorsun
Ay son lafına cok güldümEvet bunu da sabah duydum tüpleri bağlatcam dedim o yanımdaki hamile kadın benim eltimde bağlatmıştı şuan hamile dedi devletteki dr.a bağlattı dedi ben şokSanırım bi klips ile bağlama bide komple kesme var o klips açılabiliyor heralde ben bir zararı yoksa kestircem hiçbir bağ kalmasın bu nedir böyle neyle korunacağız sürekli doğuramam ki
9 lira gibi bi kar ne kadar kar oluyor ki canımda sen gene hangisi uygun görürsen alırsın ben alırken burada arkadaşların söylediğinden sordum pahalı bulunca bu markayı söyledi ml konusuna hiç girmedik uygun diye aldımAhahahq ama eczacı o daha zarara geliyor ml hesabi olarak 10 ml daha hesaplı ya geliyor bilgin olsun dedi tabi bende matematik 0 olduğu için ben bi arkadaşa sorayım hangi ml almış tekrar gelirim dedim çıktım kaziklanmayalim diye
Bazen düşünüyorum hadi bebeği hiç görmedim neyse de ya özele gidecek param olmasaydı suyun azaldığını bilmeden önlem almadan böyle böyle Allah korusun evladımı kaybetseydim.. Devlet sağlık sektörünün bence ödüllendirilmeye değil şöyle bir silkelenip kendine getirilmeye heeeuyy kendinize gelin çok saldınız siz insan sağlığından sorumlusunuz diye yüzlerine unuttukları gerçeği vurmaya ihtiyaçları var veteriner bile daha ilgilidir gelen hayvanlara inan bana bak bizzat şahit oldum da diyorum haaa haksızlık ediyor muyum bazı dr lara evet ama benim fikrim bu genel olarak değil lafım sadece bu kast ettiğim kısıma
Ben de dr un yazdığı hapı almak istemedim hem cok kotu kokuyor yazmışlar hem de bi hap daha eklemek istemedim içim dışım hap oldu fisfis i da sanırım devlet karşılamıyor ki dr hiç fisfis yazayım demesi 8 aydır oksapar igne oluyorum zaten iğne den bıktım onu da istemedim . Şu fisfis dan alayım dedim yahu onlar da amma pahalıymis5ml ne kadar gider acaba
Aklımda bi fikir var ama kendime zarar olacak sanırımEvet bunu da sabah duydum tüpleri bağlatcam dedim o yanımdaki hamile kadın benim eltimde bağlatmıştı şuan hamile dedi devletteki dr.a bağlattı dedi ben şokSanırım bi klips ile bağlama bide komple kesme var o klips açılabiliyor heralde ben bir zararı yoksa kestircem hiçbir bağ kalmasın bu nedir böyle neyle korunacağız sürekli doğuramam ki
Tam 35 oluyorum canım yeter artık 3. Çocuk geliyor bu bile fazla bence ama nasip böyleymiş. Korunmayı beceremedik bari garanti olsun dedim ama bunun da garantisi yoksa napcaz bilmem hap falan hormonlu saatine kadar dikkatli içmek gerekiyor spiralle de hamile kalınıyor kondom da her zaman istenmiyor eee napcaz menapoza kadar doğurup durcaz heraldeAy son lafına cok güldüm
Cidden öyle insan şok olur bağlatip hamile kalsa. Zaten birden fazla çocuğun var Allah bağışlasın yaşını bilmiyorum ama 35 olduysan bence de kestir gitsin zaten gebelik de riskli olur artık.
Ahahahahaha ben istemeden hamile kaldığım için ilk günler kescem kökünden diye söylenip durdum eşime ama yapamıyoruz işteAklımda bi fikir var ama kendime zarar olacak sanırım
Eczacı bilgi verdi mi canim bu 5 ml ne kadar gidermiş??9 lira gibi bi kar ne kadar kar oluyor ki canımda sen gene hangisi uygun görürsen alırsın ben alırken burada arkadaşların söylediğinden sordum pahalı bulunca bu markayı söyledi ml konusuna hiç girmedik uygun diye aldım
O zaman garanti et klips taktırma direk kestir canımTam 35 oluyorum canım yeter artık 3. Çocuk geliyor bu bile fazla bence ama nasip böyleymiş. Korunmayı beceremedik bari garanti olsun dedim ama bunun da garantisi yoksa napcaz bilmem hap falan hormonlu saatine kadar dikkatli içmek gerekiyor spiralle de hamile kalınıyor kondom da her zaman istenmiyor eee napcaz menapoza kadar doğurup durcaz heralde
Yok bişi sormadım bende hiç tek fıs yapılacak iki günde bir yaparsın etkili baya dediEczacı bilgi verdi mi canim bu 5 ml ne kadar gidermiş??
O zaman garanti et klips taktırma direk kestir canım
Kendime hiçbişi yaptırmam. Kocam korunsun valla . Bu zamana kadar da öyle oldu ve olacak :)Tam 35 oluyorum canım yeter artık 3. Çocuk geliyor bu bile fazla bence ama nasip böyleymiş. Korunmayı beceremedik bari garanti olsun dedim ama bunun da garantisi yoksa napcaz bilmem hap falan hormonlu saatine kadar dikkatli içmek gerekiyor spiralle de hamile kalınıyor kondom da her zaman istenmiyor eee napcaz menapoza kadar doğurup durcaz heralde
Süt gerçekten kilo aldırıyor ben havalar ısınınca sütü içmeyi bıraktım kahvaltı da sıcak şeyler bayıyor diye daha az kilo almaya başladı yada ben buna bağladımGünde 3 bardak süt içmek gerekiyormus.
Ee gün de 3 bardak süt içersek demiri ne zaman alacağız
Süt ve demir en azın 2 saat arayla alınmalı diyorlar ama bence 2 saat yetersiz bir süre.
Troit
Magnezyum 2 kere
2 kere demir
3 bardak süt
Ne alırsan al belirli aralıklarla almak zorundasın
Yanı kırk tane tilki dolasacak ve hiçbirinin kuyruğu birbirine değmeyecek.
Günde 1 bardak ballı süt içiyorum sadece . O da sabah aç karına .
Bari kalsıyum vermişti doktor
Onu da 1 kere alayim az çok tamamlanmış olur. Yarış halindeyim sanki
Masa başında düz memurluk yapıp, günde muhatap olduğu 20-30 kişiye bilgisayardan evrak çıktısı vermeye üşenen, vatandaşa suratlı suratlı konuşan insanlar tanıyorum.yazdıkların çok güzel özetlemiş canım... bizde çalışıyoruz gün içinde herkes sigara içmeye wc ye oraya buraya rahat rahat gidiyor hava alıyor ama doktorlara bakıyorsun 5 dk ayrılamıyorlar ayrılsalar hastalar neredeyse dövecek olay çıkarıyorlar.. herkes kendince çok önemli saygısız millet olarak iyice tuhaflaştık.. geçen endokrin bölümündeyim randevu almadan gelmiş bakacaksın diye ısrar ediyor doktor sistemde girişiniz olmayınca nasıl bakıyım dese de anlamıyor gerçekten halkımız çok cahil ve bencil ,, tabi çok suratsız kötü davranan doktorlar da var ama azınlık .. ayrıca mesai saatleri 3-5 dk. bir hasta bakma zorunluluğu , çok az verilen maaşlar da cabası sonuna kadar destekliyorum doktorlarımızı bir doktor kolay yetişmiyor maddi manevi en zor şartlar altında okuyorlar bir kitapları dünya para o kadar emek o kadar çalışma karşısında laftan anlamaz, rica etmesini öğrenememiş, kaba saba insanlara sağlık hizmeti vermek ...
Süte yeni başladım canim. Şurda 2-3 haftadır içiyor olabilirim.Süt gerçekten kilo aldırıyor ben havalar ısınınca sütü içmeyi bıraktım kahvaltı da sıcak şeyler bayıyor diye daha az kilo almaya başladı yada ben buna bağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?