Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Süte yeni başladım canim. Şurda 2-3 haftadır içiyor olabilirim.
Ama süt kilo aldırıyormuş bebeğe evet.
O yüzden doğuma kadar bırakmak istemiyorum sütü :)
Ben yazları işten gelince buzlu kahve yapar içerdim sütlü acaba şimdide yapsam mı ee sonuçta içinde süt var işe yaramı ki

Valla ben hic icmiyordum sut canim deli gibi inet sutu organik koy sutu istiyordu hamile kaldigimdan beri satin alinanida istemiyordum anneannemin inegide hamileydi sagmiyorlardi sonrasindada bir turlu gitmek nasip olmadi dun sonunda birinden gondermisler sabahtan beri deli gibi sut iciyorum cok istemis canim

Kesinlikle haklısın canım. Özlük hakları bunlardan bağımsız olarak verilmeli. Her meslekte var maalesef olması gerektiği gibi davranmayan ya da hakkı yenilen.

Çok fazla da içme kansızlık olur :)

Yok canim kendi muayenesi var ona ragmen yogun olmasina şaşırdım, birde eşim beklemez biliyorum huyunu onuda dusundum salı iyi oldu

Dünde misafirliğe gittik memlekette beni üniversite öğrenciisi sandılar pek bi hoşuma gitti, dedim göbeği görmüyosunuz herhalde
sanırım beni kilolu sandılar
yaşımıda öğrenince, küçük duruyosun fln dediler bi hoşuma gitti
Bazıları sadece göbeğin şişmiş yüzden kilo almamışızsın aynısın diyolar
Hep bir hamilelik muhabbetleri kadınlar arasında

Yok bişi sormadım bende hiç tek fıs yapılacak iki günde bir yaparsın etkili baya dedi
İçindeki şişe çok mu ufak canım
Ben koy falan bulamam şimdi ne denk gelirse torku sutas içim alıyorum hatta geçen gün migros sut aldım onu içiyorum koy sutu tadi yağı bir başka olur ama kim uğraşacak bulmaya gidip almaya amaaaan memlekete doğumdan sonra gidince içerim artık nasipse
Yok canim kendi muayenesi var ona ragmen yogun olmasina şaşırdım, birde eşim beklemez biliyorum huyunu onuda dusundum salı iyi oldu
Anladim benim esim de sinir oluyir hem özel olup hem beklemeye bu eşler sabırsız sanırım hani devlete gidiyorsan söyleyeyim dedim boşa gitme diye canim

Kendime hiçbişi yaptırmam. Kocam korunsun valla . Bu zamana kadar da öyle oldu ve olacak :)

Ve hiç kazara bişi yaşamadık açıkçası.
Canım eşime kalsa o çok çocuk meraklısı o yüzden ona güvenemem artık benim işi kökünden halletmem şart

Meyveler sebzeler sütler senin düzenine ve planlamana hayranım valla ben bazen ne ne zaman denk gelirse içiyorum o yüzden de vitaminleri almama rağmen çok faydasını göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…