- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.701
Ben yazları işten gelince buzlu kahve yapar içerdim sütlü acaba şimdide yapsam mı ee sonuçta içinde süt varSüte yeni başladım canim. Şurda 2-3 haftadır içiyor olabilirim.
Ama süt kilo aldırıyormuş bebeğe evet.
O yüzden doğuma kadar bırakmak istemiyorum sütü :)
Bence yarar canim.Ben yazları işten gelince buzlu kahve yapar içerdim sütlü acaba şimdide yapsam mı ee sonuçta içinde süt varişe yaramı ki
Hem tok tutuyor sütlü olunca çok kilo vermiştim o şekildeBence yarar canim.
İyi hatırlattın gün içinde sütlü kahve içeyim bari
Ben de kilo almıyorum sanirimHem tok tutuyor sütlü olunca çok kilo vermiştim o şekilde
Ben 1 kilo almışım yine koyverdim gitti artık 16 kilo falan aldımBen de kilo almıyorum sanirim
Seviniyorum vallasabahlar aç karına tartılıyorum
12,5 kilo almış görünüyorum.
Bebek alsın ben almayayım
Akşamları da sütlü kahve içerim artık .
Valla ben hic icmiyordum sut canim deli gibi inet sutu organik koy sutu istiyordu hamile kaldigimdan beri satin alinanida istemiyordum anneannemin inegide hamileydi sagmiyorlardi sonrasindada bir turlu gitmek nasip olmadi dun sonunda birinden gondermisler sabahtan beri deli gibi sut iciyorum cok istemis canimGünde 3 bardak süt içmek gerekiyormus.
Ee gün de 3 bardak süt içersek demiri ne zaman alacağız
Süt ve demir en azın 2 saat arayla alınmalı diyorlar ama bence 2 saat yetersiz bir süre.
Troit
Magnezyum 2 kere
2 kere demir
3 bardak süt
Ne alırsan al belirli aralıklarla almak zorundasın
Yanı kırk tane tilki dolasacak ve hiçbirinin kuyruğu birbirine değmeyecek.
Günde 1 bardak ballı süt içiyorum sadece . O da sabah aç karına .
Bari kalsıyum vermişti doktor
Onu da 1 kere alayim az çok tamamlanmış olur. Yarış halindeyim sanki
Kesinlikle haklısın canım. Özlük hakları bunlardan bağımsız olarak verilmeli. Her meslekte var maalesef olması gerektiği gibi davranmayan ya da hakkı yenilen.Masa başında düz memurluk yapıp, günde muhatap olduğu 20-30 kişiye bilgisayardan evrak çıktısı vermeye üşenen, vatandaşa suratlı suratlı konuşan insanlar tanıyorum.
Doktorlar günde kaç hasta bakıyor, hepsini muayene ediyor. Bir de yanında gelen yakınlarıyla uğraşıyor. Sinirli olmaları, bıkkın olmaları, yorgun olmaları hoşumuza gitmiyor ama çoğu zaman onların da suçu değil bu.
Ama tabii bi muayene için özel muayenehanesinde dünya para alıp üzerine bir de sana tepeden bakanı, aptal muamelesi yapanı, gözü paradan başka şey görmeyeni de var.
Karşısında süklüm püklüm duran amcayı teyzeyi azarlayani da var.
Her mesleğin iyisi kötüsü var malesef. Ama mesleki haklar bunlardan bağımsız olmalı gözümüzde. Her meslek gurubu emeğinin karşılığını hakkıyla almali.
Ben akşamları meyve disinda yememeye çalışıyorum . Meyve de kilo aldırıyor ama en azından bebeğe de aldırıyorBen 1 kilo almışım yine koyverdim gitti artık 16 kilo falan aldım
Çok fazla da içme kansızlık olur :)Valla ben hic icmiyordum sut canim deli gibi inet sutu organik koy sutu istiyordu hamile kaldigimdan beri satin alinanida istemiyordum anneannemin inegide hamileydi sagmiyorlardi sonrasindada bir turlu gitmek nasip olmadi dun sonunda birinden gondermisler sabahtan beri deli gibi sut iciyorum cok istemis canim
BugunlukÇok fazla da içme kansızlık olur :)
Sütlaç yapma bari.Bugunlukgerisini sutlac yapayim bari duramam yoksa
Yok canim kendi muayenesi var ona ragmen yogun olmasina şaşırdım, birde eşim beklemez biliyorum huyunu onuda dusundum salı iyi olduKiz seninki ikiz diye öyle diyorsun demi demi senle haftamız aynı haziran ortası bana erken olur çünkü
Sağlıkçılar mayıs ayında 6 gün is bırakma yapacaklar özele gidiyorsan sorun yok devletse tarihlere dikkat et de git boşa gitmemiş olursun
Erken doğum oldu canım geçen perşembe gecesi. Ben iyiyim evdeyim bebek yoğun bakımda 2-3 aylık süreçten bahşediyor doktoruSen doğum mu yaptın kuzum? Iyi misiniz, ben girmiyorum kac haftadır.
İçindeki şişe çok mu ufak canımYok bişi sormadım bende hiç tek fıs yapılacak iki günde bir yaparsın etkili baya dedi
Ben koy falan bulamam şimdi ne denk gelirse torku sutas içim alıyorum hatta geçen gün migros sut aldım onu içiyorumValla ben hic icmiyordum sut canim deli gibi inet sutu organik koy sutu istiyordu hamile kaldigimdan beri satin alinanida istemiyordum anneannemin inegide hamileydi sagmiyorlardi sonrasindada bir turlu gitmek nasip olmadi dun sonunda birinden gondermisler sabahtan beri deli gibi sut iciyorum cok istemis canim
Anladim benim esim de sinir oluyir hem özel olup hem beklemeye bu eşler sabırsız sanırımYok canim kendi muayenesi var ona ragmen yogun olmasina şaşırdım, birde eşim beklemez biliyorum huyunu onuda dusundum salı iyi oldu
Canım eşime kalsa o çok çocuk meraklısı o yüzden ona güvenemem artık benim işi kökünden halletmem şartKendime hiçbişi yaptırmam. Kocam korunsun valla . Bu zamana kadar da öyle oldu ve olacak :)
Ve hiç kazara bişi yaşamadık açıkçası.
Bende +13 ve 90 ama aramızda 2-3 hafta varVata millete hayırlı olsun bende 90 kilo olmuşum ve daha 2 ay varartık kesin 100 ü görürüm diyorum geçen hafta 87diydim bayram bana yaramadı
+14
Meyveler sebzeler sütler senin düzenine ve planlamana hayranım valla ben bazen ne ne zaman denk gelirse içiyorum o yüzden de vitaminleri almama rağmen çok faydasını göremedimGünde 3 bardak süt içmek gerekiyormus.
Ee gün de 3 bardak süt içersek demiri ne zaman alacağız
Süt ve demir en azın 2 saat arayla alınmalı diyorlar ama bence 2 saat yetersiz bir süre.
Troit
Magnezyum 2 kere
2 kere demir
3 bardak süt
Ne alırsan al belirli aralıklarla almak zorundasın
Yanı kırk tane tilki dolasacak ve hiçbirinin kuyruğu birbirine değmeyecek.
Günde 1 bardak ballı süt içiyorum sadece . O da sabah aç karına .
Bari kalsıyum vermişti doktor
Onu da 1 kere alayim az çok tamamlanmış olur. Yarış halindeyim sanki
Oh oh gelsin kilolaar+13 kiloyla günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?