- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.741
Atlattık şükür ters geldi birde baya sancı da çektim ufacık zaten kafası aşağıda olsa sancı odasında bile doğururdum çok ıkındım tutmaya çalışsamda istem dışı. Sezeryanda alırlarken kolu vücudu biraz morarmış su gibi cildi tutup çıkarırken olmuş kalıcı değil geçecek dediler bizde sağlıkla kurban bayramına kucağımıza alsak Allah’ın izniyle çifte bayram yapsakSağ salim atlatmışsınız doğumu çok şükür, bundan sonrası da sayılı gün çabuk geçer insallah. Alt komsum da erken dogum yapmış, 2 ay kuvezde kalmış minnak yenice çıktı. Daha 1 ay olmadı eve geleli, çok hızlı toparlanmış maşallah. Seninki de bi bakmışsın gelmiş kucağına❤
Amin canım Allah razı olsun erkenci çıktı bizim minik kızgulumsebebek doğum yapmış yeni gördüm. Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin canım. İnşallah hemen toparlanır yanına gelir bebeciğin
Olsun yeter ki sağlıklı olsun da varsın dışarıda büyüsün küçük doğanlar daha çabuk toparlanır derler eskiden böyle imkanlar yokken bile erken doğup evde büyüyenler var atlatır Allahın izniyle en kısa zamanda kavuşursunuz inşallahAmin canım Allah razı olsun erkenci çıktı bizim minik kız
Canım benim, hayırlısıyla inşallah ❤Atlattık şükür ters geldi birde baya sancı da çektim ufacık zaten kafası aşağıda olsa sancı odasında bile doğururdum çok ıkındım tutmaya çalışsamda istem dışı. Sezeryanda alırlarken kolu vücudu biraz morarmış su gibi cildi tutup çıkarırken olmuş kalıcı değil geçecek dediler bizde sağlıkla kurban bayramına kucağımıza alsak Allah’ın izniyle çifte bayram yapsak
AyyyyyyBende +13 ve 90 ama aramızda 2-3 hafta var
Ayyy onlar halt etmiş bi kereeeeeeeBanada tam tersi dediler ya
Yüzüne noldu niye şiş dediler ,uykusuzmusun cokmu uyudun halsizmisin işmi yaptin gibi cümleler cok duydum ve yuzum şiş evet
Kesin banda öyle dicek yaaaaa doktor kiloma laf yapcak diye korkuyom ama dedim ona en başta ben 100e girerim diyeBende +14 deyimdoktor yemene lütfen dikkat et dedi
Evet sanırım tatlı ve sarmalarım eseriOha
1 haftada 3 kilo mu aldın ?
Çalışan anneler için tabikide var biliyorum bende 12-13 bin tl veriyo devlet, yarısını doğumdan önce, yarısını doğumdan sonrakızlar bir arkadaşım bana şu iki linki yolladı.
Yeni annelere 2022'de en az 12 bin 454 lira doğum parası
Yeni asgari ücretle birçok hesap değişti. Bunlardan biri de çalışan annelere doğum izni kapsamında yapılan ödeme. 2021 yılında 8 bin 903 lira olan en düşük...www.posta.com.tr
Doğum Parası Hesaplama 2025
Doğum iznine ayrılan kadın çalışanımızın brüt ücretine göre doğum parası ne kadar alacağını burada öğren.sgk.hesaplama.in
doğum parası veriliyormuş bu şekilde baksana diye. Bu gerçek mi var mı böyle bir şey bilen varsa
Bu kilolar pek kalıcı kilo olmuyorlar hormonlarla ödemle falan şişiyor insan doğumdan sonra çoğu gidiyor ama açılan iştahı kontrol altına alamazsan doğumdan sonra yediklerin gerçek kiloya dönüşüyor. Bunları da hayırlısıyla bir doğuralım da sonrasında düşünürüzAyyyyyyhalimiz duman diyosun
Ayyy onlar halt etmiş bi kereeeeeeehiç öyle değilsin
Kesin banda öyle dicek yaaaaa doktor kiloma laf yapcak diye korkuyom ama dedim ona en başta ben 100e girerim diye
Evet sanırım tatlı ve sarmalarım eserioffff çok moralim bozuldu
Vallaaaa bu bayramda bazıları diyo veremiyon bazıları diyo veriyon boşver diye bir sürü şey kafamı abele ettilerBu kilolar pek kalıcı kilo olmuyorlar hormonlarla ödemle falan şişiyor insan doğumdan sonra çoğu gidiyor ama açılan iştahı kontrol altına alamazsan doğumdan sonra yediklerin gerçek kiloya dönüşüyor. Bunları da hayırlısıyla bir doğuralım da sonrasında düşünürüz
Sigortalılara doğum parası veriliyor diye biliyorum bende hatta insanlar o yüzden işleri ağır bile olsa bırakmak istemiyorlar o parayı kaybetmemek için. Ben çalışmıyorum sigortam da yok bana 1 defalığına küçük bir miktar verecek ikinci kızımda çıkmıştı bu kanun çok az bişeydi zaten ama olsun bunda da alırım hakkımı 2 paket bez parası da devletten olsunkızlar bir arkadaşım bana şu iki linki yolladı.
Yeni annelere 2022'de en az 12 bin 454 lira doğum parası
Yeni asgari ücretle birçok hesap değişti. Bunlardan biri de çalışan annelere doğum izni kapsamında yapılan ödeme. 2021 yılında 8 bin 903 lira olan en düşük...www.posta.com.tr
Doğum Parası Hesaplama 2025
Doğum iznine ayrılan kadın çalışanımızın brüt ücretine göre doğum parası ne kadar alacağını burada öğren.sgk.hesaplama.in
doğum parası veriliyormuş bu şekilde baksana diye. Bu gerçek mi var mı böyle bir şey bilen varsa
Ömür boyu kilo alıp vermiş biri olarak söylim hamilelik kilosu en hızlı giden kilodur. Diğer inatçı kilolar da eğer bir hastalığın falan yoksa spor ve diyetle giderler.Vallaaaa bu bayramda bazıları diyo veremiyon bazıları diyo veriyon boşver diye bir sürü şey kafamı abele ettilerAynen allahdan şuanlık sorun yapmıuorum bi doğsunda sağlıklı bebişlerimi kiloyu sonradan hallederiz
Rabbim bebeğinizi size bagislasin inşallahAmin Allah razı olsun bezi ve ıslak mendili bitmiş onu götürdü de bi resim çektirebilmiş eşim gözlerini kapatmışlar sarılık olmuş burnundaki hortum yok ağzında var önceden hem ağızda hem burunda vardı. Bugun 1 buçukta arıcam doktorundan detaylı öğrencem
Ben etrafımda hiç duymadım o kadar yüksek rakamlar alanlar da o yüzden alan var mı diye merak ettim.Çalışan anneler için tabikide var biliyorum bende 12-13 bin tl veriyo devlet, yarısını doğumdan önce, yarısını doğumdan sonra
Kamuda çalışanlar için geçerli değil bence. Çünkü gerçekten hiç etrafımda böyle bir şey duymadım.Ben etrafımda hiç duymadım o kadar yüksek rakamlar alanlar da o yüzden alan var mı diye merak ettim.
Olabilir bunu da düşündüm aslındaKamuda çalışanlar için geçerli değil bence. Çünkü gerçekten hiç etrafımda böyle bir şey duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?