Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Katılıyorum.
Aburcubur Fast food malesef bebeğe sıfır fayda. Ancak bize kilo aldırıyor. Yağ depolamamıza yarıyor.

helenxy Bebek kilo alsın istiyorsan kalsiyumdan ve proteinden zengin beslenmek gerek. Doktorum bana her bebek bir şekilde belli kiloya ulaşır ve doğar, eğer zeki ve sağlıklı bir çocuğun olsun istiyorsan haftada 2 balık 2 et muhakkak ye dedi. Kof kilo değilde gelişim mühim olan

Öyle söyleyen doktoru ilk defa duyuyorum gerçekten enteresan.

Kaşar, muz burada görmüştüm yiyorum zaten bayağı. Bir de biraz zayıf gördü herhalde beni o yüzden ye dedi. İnşallah karın çevresine de etki eder. Çünkü her gün çokça kaşara, 2-3 muza hiçbir değişiklik göstermiyor hala

Resimler çizilecek, kırmızı keselere konulacak, gül dalına asılacak, sabah olmadan alınacak, akan suya tutulacak
Bayılırım hıdrelleze, her göçmen gibi

Evet mimik yine iki günde bir düşünürsek bir ay yeter

Kendin için evet kilo alırsın
Ama bebek o tarz beslenmeyle kilo almaz.

Ve biraz da yapı meselesı de var tabii.

Çok kurallı besleniyorum aslında karın çevresi 10 gün geride olduğu için. Et günlerim, sebze günlerim, balık günlerim hep belli. Ara öğünleri atlamam, kuruyemişi bırakmam vs. Belki de beni zayıf gördü doktor bilmiyorum. Vallahi şu gelişimi eşitleyecekse her şeyi yaparım 1 kg bile olamamış yavrum

İlk zamanlar hiç kirlenmiyor çorap yürümediklerinden çok olmuş bende de 10 tane var
Aslında 1 yasa kadar var. Yenidoğan hic yok ıclerınde. Ama unutmuşuz işte bebeklerin nasıl olduğunu.
Kayınvalıdem de kıyafetlere cok dedi. Halbuki 12-18 ay bile var içlerinde. Ama işte dediğim gibi unutmuşuz bebeklerin nr kadar minnoş oldugunu
Ben hiç-bir şeyi yenidoğan almadım 3-6
6-9 9-12
Hatta 18 ay

Slm kızlar ben midem den çok rahatsızım yanıyor resmen ne yersem asit oluyor randevu aldım siz ne durumdasınız ne yapıyorsunuz aynı olan bir yöntem bulan varmı
Buna çok dikkat edin
O asit daha sonra yukarı çıkıp farenjite neden oluyor .bknz:ben
Doktorum aslında dedi bana .miden yanmasa da 1 tane rennie iç yat dedi .
Ben ilk baslarda iğrenç mide bulantilari çektiğim için mide yanması canımı çok yakmadı. B
Bir de akşam 8 den sonra bir şey yemiyorum .Ona rağmen oluyor bende

Ay eğer çalışmayanlara veriliyorsa bilgi alırsan bana da yaz 2 paket bez parası da bi seydir madem hakkımız var alalım devlet boyuna bizden alıyor..
Cizince ne yapacağız hic yapmadım daha önce belki yaparım heveslendim
Bu olaya ben katılmıyorum savaşlarda yokluklar doğan çocuklar da gayet sağlam ve zeki şu devirde kaç aile kurban kesmeden düzenli et yiyor haftada 2 hic sanmam.. hele birden fazla çocuğu falan varsa tek maaşsa sofraya yemek koyduğuna şükrediyorum.
Resimler çizilecek, kırmızı keselere konulacak, gül dalına asılacak, sabah olmadan alınacak, akan suya tutulacak
Bayılırım hıdrelleze, her göçmen gibi
Gül dalı yoksa bi de akan su için musluk olur mu ?
0-3 de mi almadın?? Direk 3-6 mi giyecek büyük olmaz mi ben de 0 almıyorum ama 3 er parçalı 2 hastane çıkışı 10 ar parçalı 1 hastane çıkışı toplam 3 hastane çıkışı var yeter diye 0 ay hiç almadım direk 0-3 bakıyorum .

Canım ssklı çalışanlar için değil mi bunlar memurlar sadece doğum ücreti ve 300 TL ilk çocuk ücreti alır herhalde doğum belgemizi çalıştığımız kuruma vericez biz bir de şu 300 TL için başvurabiliriz diğerleri zaten ihtiyaç sahipleri diye geçiyor benim bildiğim bu şekilde ama detaylı bilen aydınlatsın

Almadım sanirim. Cunku zaten yatıyorlar ve hızla kilo alacaklar.dırekt 3-6 dan başladım ben

Sürekli çoraba para veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…