- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.761
Ben de öyle olduğunu düşünüyorum.Olabilir bunu da düşündüm aslındasonuç olarak 400 tl filan alıp otururuz gibi geliyor bana.
Katılıyorum.Canım o sekilde beslenmeyle bebek kilo alsaydı
30 kilo almıştım ilk çocukta ve cocuk doğdu 2780 g
Ama karık çevre meselesine bisi diyemem
Günde 2 muz
Kaşar
3 bardak süt
Ve bol meyve ye daha çok faydasını gorursun bebek için eminim
Öyle söyleyen doktoru ilk defa duyuyorum gerçekten enteresan.Katılıyorum.
Aburcubur Fast food malesef bebeğe sıfır fayda. Ancak bize kilo aldırıyor. Yağ depolamamıza yarıyor.
helenxy Bebek kilo alsın istiyorsan kalsiyumdan ve proteinden zengin beslenmek gerek. Doktorum bana her bebek bir şekilde belli kiloya ulaşır ve doğar, eğer zeki ve sağlıklı bir çocuğun olsun istiyorsan haftada 2 balık 2 et muhakkak ye dedi. Kof kilo değilde gelişim mühim olan
Canım o sekilde beslenmeyle bebek kilo alsaydı
30 kilo almıştım ilk çocukta ve cocuk doğdu 2780 g
Ama karık çevre meselesine bisi diyemem
Günde 2 muz
Kaşar
3 bardak süt
Ve bol meyve ye daha çok faydasını gorursun bebek için eminim
Resimler çizilecek, kırmızı keselere konulacak, gül dalına asılacak, sabah olmadan alınacak, akan suya tutulacakAy bugün Hıdırellez gecesikimler neler yapacak? Ben resim çizeceğim geçen yıl bebiş çizmiştim ev çizmiştim ev de aldık bebiş de geliyor inşallah adaçayı tüttürürüm bi de nazar varsa çıksın
Evet mimik yine iki günde bir düşünürsek bir ay yeterİçindeki şişe çok mu ufak canım
Ben koy falan bulamam şimdi ne denk gelirse torku sutas içim alıyorum hatta geçen gün migros sut aldım onu içiyorumkoy sutu tadi yağı bir başka olur ama kim uğraşacak bulmaya gidip almaya amaaaan memlekete doğumdan sonra gidince içerim artık nasipse
Anladim benim esim de sinir oluyir hem özel olup hem beklemeye bu eşler sabırsız sanırımhani devlete gidiyorsan söyleyeyim dedim boşa gitme diye canim
Kendin için evet kilo alırsınKaşar, muz burada görmüştüm yiyorum zaten bayağı. Bir de biraz zayıf gördü herhalde beni o yüzden ye dedi. İnşallah karın çevresine de etki eder. Çünkü her gün çokça kaşara, 2-3 muza hiçbir değişiklik göstermiyor hala
Katılıyorum.
Aburcubur Fast food malesef bebeğe sıfır fayda. Ancak bize kilo aldırıyor. Yağ depolamamıza yarıyor.
helenxy Bebek kilo alsın istiyorsan kalsiyumdan ve proteinden zengin beslenmek gerek. Doktorum bana her bebek bir şekilde belli kiloya ulaşır ve doğar, eğer zeki ve sağlıklı bir çocuğun olsun istiyorsan haftada 2 balık 2 et muhakkak ye dedi. Kof kilo değilde gelişim mühim olan
İlk zamanlar hiç kirlenmiyor çorapEn çok aldığım şey çorap olabilir evet
Kendin için evet kilo alırsın
Ama bebek o tarz beslenmeyle kilo almaz.
Ve biraz da yapı meselesı de var tabii.
Aslında 1 yasa kadar var. Yenidoğan hic yok ıclerınde. Ama unutmuşuz işte bebeklerin nasıl olduğunu.İlk zamanlar hiç kirlenmiyor çorapyürümediklerinden çok olmuş bende de 10 tane var
Şuan ne kadar olmuş bebek ?İnşallah etki eder vallahi bu kadar kurallı beslenmeye ne ben ne bebiş doğru dürüst kilo alamadık 1 hafta da öyle deneyeyim bol protein şeklinde
İlk zamanlar hiç kirlenmiyor çorapyürümediklerinden çok olmuş bende de 10 tane var
Buna çok dikkat edinSlm kızlar ben midem den çok rahatsızım yanıyor resmen ne yersem asit oluyor randevu aldım siz ne durumdasınız ne yapıyorsunuz aynı olan bir yöntem bulan varmı
Ay eğer çalışmayanlara veriliyorsa bilgi alırsan bana da yaz 2 paket bez parası da bi seydirSigortalılara doğum parası veriliyor diye biliyorum bende hatta insanlar o yüzden işleri ağır bile olsa bırakmak istemiyorlar o parayı kaybetmemek için. Ben çalışmıyorum sigortam da yok bana 1 defalığına küçük bir miktar verecek ikinci kızımda çıkmıştı bu kanun çok az bişeydi zaten ama olsun bunda da alırım hakkımı 2 paket bez parası da devletten olsun
Cizince ne yapacağız hic yapmadım daha önce belki yaparım heveslendimAy bugün Hıdırellez gecesikimler neler yapacak? Ben resim çizeceğim geçen yıl bebiş çizmiştim ev çizmiştim ev de aldık bebiş de geliyor inşallah adaçayı tüttürürüm bi de nazar varsa çıksın
Bu olaya ben katılmıyorum savaşlarda yokluklar doğan çocuklar da gayet sağlam ve zekiKatılıyorum.
Gül dalı yoksa bi de akan su için musluk olur muResimler çizilecek, kırmızı keselere konulacak, gül dalına asılacak, sabah olmadan alınacak, akan suya tutulacak
Bayılırım hıdrelleze, her göçmen gibi
0-3 de mi almadın?? Direk 3-6 mi giyecek büyük olmaz mi ben de 0 almıyorum ama 3 er parçalı 2 hastane çıkışı 10 ar parçalı 1 hastane çıkışı toplam 3 hastane çıkışı var yeter diye 0 ay hiç almadım direk 0-3 bakıyorum .Aslında 1 yasa kadar var. Yenidoğan hic yok ıclerınde. Ama unutmuşuz işte bebeklerin nasıl olduğunu.
Kayınvalıdem de kıyafetlere cok dedi. Halbuki 12-18 ay bile var içlerinde. Ama işte dediğim gibi unutmuşuz bebeklerin nr kadar minnoş oldugunu
Ben hiç-bir şeyi yenidoğan almadım 3-6
6-9 9-12
Hatta 18 ay
Canım ssklı çalışanlar için değil mi bunlar memurlar sadece doğum ücreti ve 300 TL ilk çocuk ücreti alır herhalde doğum belgemizi çalıştığımız kuruma vericez biz bir de şu 300 TL için başvurabiliriz diğerleri zaten ihtiyaç sahipleri diye geçiyor benim bildiğim bu şekilde ama detaylı bilen aydınlatsınkızlar bir arkadaşım bana şu iki linki yolladı.
Yeni annelere 2022'de en az 12 bin 454 lira doğum parası
Yeni asgari ücretle birçok hesap değişti. Bunlardan biri de çalışan annelere doğum izni kapsamında yapılan ödeme. 2021 yılında 8 bin 903 lira olan en düşük...www.posta.com.tr
Doğum Parası Hesaplama 2025
Doğum iznine ayrılan kadın çalışanımızın brüt ücretine göre doğum parası ne kadar alacağını burada öğren.sgk.hesaplama.in
doğum parası veriliyormuş bu şekilde baksana diye. Bu gerçek mi var mı böyle bir şey bilen varsa
Almadım sanirim. Cunku zaten yatıyorlar ve hızla kilo alacaklar.dırekt 3-6 dan başladım benAy eğer çalışmayanlara veriliyorsa bilgi alırsan bana da yaz 2 paket bez parası da bi seydirmadem hakkımız var alalım devlet boyuna bizden alıyor..
Cizince ne yapacağız hic yapmadım daha önce belki yaparım heveslendim
Bu olaya ben katılmıyorum savaşlarda yokluklar doğan çocuklar da gayet sağlam ve zekişu devirde kaç aile kurban kesmeden düzenli et yiyor haftada 2 hic sanmam.. hele birden fazla çocuğu falan varsa tek maaşsa sofraya yemek koyduğuna şükrediyorum.
Gül dalı yoksa bi de akan su için musluk olur mu?
0-3 de mi almadın?? Direk 3-6 mi giyecek büyük olmaz mi ben de 0 almıyorum ama 3 er parçalı 2 hastane çıkışı 10 ar parçalı 1 hastane çıkışı toplam 3 hastane çıkışı var yeter diye 0 ay hiç almadım direk 0-3 bakıyorum .
Çorabı kast etmedim ayol kıyafetten bahsediyorumAlmadım sanirim. Cunku zaten yatıyorlar ve hızla kilo alacaklar.dırekt 3-6 dan başladım ben
Sürekli çoraba para veremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?