Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Iyi ettin canim baska arakadslarda ögrenmis oldu

Spatzi bende sanıyorum metabolizmanızı düştü diye asla hastalıktan kurtulamadım, kızımda edip durdum eşimde şikayet etmeye başladı korkuyo da bişi olucak diye. Covit ve eve kapanma cidden normal mikropları bile etkilemiş çok çok ağır geçiyor hafif nezleler bile

Banada tam tersi dediler ya
Yüzüne noldu niye şiş dediler ,uykusuzmusun cokmu uyudun halsizmisin işmi yaptin gibi cümleler cok duydum ve yuzum şiş evet

Kızlar bu arada son aylar çok alınıyor diyolar ya, ben buna katılmıyorum son ay hele şişkinlikten büyümüş olmaktan falan benim İştahım iyice gitmişti ki kış mevsimiydi.
Havalar ısındı, bol su ve meyve durumu var. Evlerden çok dışarıda olacağız, sıcaktan etkilenip yiyemeyeceğiz falan şuan ki kilolalara el en fazla 5 kilo alınır bence hiç korkmayın

Banada tam tersi dediler ya
Yüzüne noldu niye şiş dediler ,uykusuzmusun cokmu uyudun halsizmisin işmi yaptin gibi cümleler cok duydum ve yuzum şiş evet
Banada yüzün şişmemiş olsa başka yerlerde bişi yok sadece karnın var falan dediler. Bence moralim bozulmasın diye öyle dediler her yerimin maşallahı var ama

Banada cok sismissin sen dogurcan heralde dediler +5 kilodayim ama odem cok yzuum elim ayaklarim sis

Herkes sağlıklı besleniyor maşallah doktor bugün bana pis beslen dedi börek çörek hamburger ye biraz kilo alsın bebek dedi, karın çevresi normale yaklaşabilirmiş böyle. Ve mide yanmalarım başladı, Ay ne zormuş

Erken doğum oldu canım geçen perşembe gecesi. Ben iyiyim evdeyim bebek yoğun bakımda 2-3 aylık süreçten bahşediyor doktoru
Sağ salim atlatmışsınız doğumu çok şükür, bundan sonrası da sayılı gün çabuk geçer insallah. Alt komsum da erken dogum yapmış, 2 ay kuvezde kalmış minnak yenice çıktı. Daha 1 ay olmadı eve geleli, çok hızlı toparlanmış maşallah. Seninki de bi bakmışsın gelmiş kucağına❤

Ben sgklıyım kendi işyerimizde. 32+0 olması şart mı? Yoksa 32. Hafta içinde bir gün rapor alsam devletten geçerli oluyor mu? Bu işleri pek bilmiyorum şuan.

Hadi yaa ben 32+0 cumartesi günü oluyorum. Nasıl yapcam onu ki her hafta persembe eşim goturuyordu aslında persembeye bekletmeyim o zaman. Gittgim doktor uzakta. Ona soriyim alabilirsin derse olmadi Pazartesi kendim yakin ilcedeki diger doktora gideyim. Ögrendigim iyi oldu.

Meyveler sebzeler sütler senin düzenine ve planlamana hayranım valla ben bazen ne ne zaman denk gelirse içiyorum o yüzden de vitaminleri almama rağmen çok faydasını göremedim
Evde abur cubur bulundurmuyorum bilerek.
E çocukta olduğu için mecbur sebze çeşit olmak zorunda.
Cocuktan önce haftada 1 kez sebze olurdu evde . Şuan haftada degıskenlık gösterse bile 4 gün sebze oluyor.

Abur cubur olmadığı için evde meyvelerle kendimizi geçiştirmek zorunda kalıyoruz.

Süte de yeni başladım bebek kilo alsın dedim:)

Ama dediğim gibi her daim düzen aynı şekilde ilerlemıyor
Bazen aksayabiliyor. ☺

Canım eşime kalsa o çok çocuk meraklısı o yüzden ona güvenemem artık benim işi kökünden halletmem şart
Benim kız "3.bebeği de sonra yaparsın " dedi.

Oldu hayatım cocuk doğurmakla mi gececek " dedım
Allah olmayana versin
Çoluk çocuğumuza ve bizlere sağlıklı sekilde yaşamayı nasip etsin.

Canım o sekilde beslenmeyle bebek kilo alsaydı
30 kilo almıştım ilk çocukta ve cocuk doğdu 2780 g

Ama karık çevre meselesine bisi diyemem

Günde 2 muz
Kaşar
3 bardak süt
Ve bol meyve ye daha çok faydasını gorursun bebek için eminim

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…