- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.721
Iyi ettin canim baska arakadslarda ögrenmis olduİçindeki şişe çok mu ufak canım
Ben koy falan bulamam şimdi ne denk gelirse torku sutas içim alıyorum hatta geçen gün migros sut aldım onu içiyorumkoy sutu tadi yağı bir başka olur ama kim uğraşacak bulmaya gidip almaya amaaaan memlekete doğumdan sonra gidince içerim artık nasipse
Anladim benim esim de sinir oluyir hem özel olup hem beklemeye bu eşler sabırsız sanırımhani devlete gidiyorsan söyleyeyim dedim boşa gitme diye canim
Banada tam tersi dediler yaDünde misafirliğe gittik memlekette beni üniversite öğrenciisi sandılar pek bi hoşuma gitti, dedim göbeği görmüyosunuz herhalde
sanırım beni kilolu sandılar
yaşımıda öğrenince, küçük duruyosun fln dediler bi hoşuma gitti
Bazıları sadece göbeğin şişmiş yüzden kilo almamışızsın aynısın diyolar
Hep bir hamilelik muhabbetleri kadınlar arasında
BanadaBanada tam tersi dediler ya
Yüzüne noldu niye şiş dediler ,uykusuzmusun cokmu uyudun halsizmisin işmi yaptin gibi cümleler cok duydum ve yuzum şiş evet
Bende +14 deyimVata millete hayırlı olsun bende 90 kilo olmuşum ve daha 2 ay varartık kesin 100 ü görürüm diyorum geçen hafta 87diydim bayram bana yaramadı
+14
Sağ salim atlatmışsınız doğumu çok şükür, bundan sonrası da sayılı gün çabuk geçer insallah. Alt komsum da erken dogum yapmış, 2 ay kuvezde kalmış minnak yenice çıktı. Daha 1 ay olmadı eve geleli, çok hızlı toparlanmış maşallah. Seninki de bi bakmışsın gelmiş kucağına❤Erken doğum oldu canım geçen perşembe gecesi. Ben iyiyim evdeyim bebek yoğun bakımda 2-3 aylık süreçten bahşediyor doktoru
Ben sgklıyım kendi işyerimizde. 32+0 olması şart mı? Yoksa 32. Hafta içinde bir gün rapor alsam devletten geçerli oluyor mu? Bu işleri pek bilmiyorum şuan.canım evet 32+0 olduğu gün doktora gitmemiz gerekiyor ben randevumu aldım ama aksilik benim doktor da 2 gün yok 2 gün geç gitmiş olucam asistanı biz tarihi 2 gün kaydırırız dedi.. eğer tam zamanında gitmeyince izin günümüzden gidiyormuş yani ne kadar geç gidersek bizim zararımızaymış.. aldığımız günde kuruma vermeliymişiz..
Hadi yaa ben 32+0 cumartesi günü oluyorum. Nasıl yapcam onu kicanım evet 32+0 olduğu gün doktora gitmemiz gerekiyor ben randevumu aldım ama aksilik benim doktor da 2 gün yok 2 gün geç gitmiş olucam asistanı biz tarihi 2 gün kaydırırız dedi.. eğer tam zamanında gitmeyince izin günümüzden gidiyormuş yani ne kadar geç gidersek bizim zararımızaymış.. aldığımız günde kuruma vermeliymişiz..
Evde abur cubur bulundurmuyorum bilerek.Meyveler sebzeler sütler senin düzenine ve planlamana hayranım valla ben bazen ne ne zaman denk gelirse içiyorum o yüzden de vitaminleri almama rağmen çok faydasını göremedim
Benim kız "3.bebeği de sonra yaparsın " dedi.Canım eşime kalsa o çok çocuk meraklısı o yüzden ona güvenemem artık benim işi kökünden halletmem şart
OhaVata millete hayırlı olsun bende 90 kilo olmuşum ve daha 2 ay varartık kesin 100 ü görürüm diyorum geçen hafta 87diydim bayram bana yaramadı
+14
Canım o sekilde beslenmeyle bebek kilo alsaydıHerkes sağlıklı besleniyor maşallah doktor bugün bana pis beslen dedibörek çörek hamburger ye biraz kilo alsın bebek dedi, karın çevresi normale yaklaşabilirmiş böyle. Ve mide yanmalarım başladı, Ay ne zormuş
İnşallahKızlar bu arada son aylar çok alınıyor diyolar ya, ben buna katılmıyorum son ay hele şişkinlikten büyümüş olmaktan falan benim İştahım iyice gitmişti ki kış mevsimiydi.
Havalar ısındı, bol su ve meyve durumu var. Evlerden çok dışarıda olacağız, sıcaktan etkilenip yiyemeyeceğiz falan şuan ki kilolalara el en fazla 5 kilo alınır bence hiç korkmayın
Amin cnm bende daha doğuramam Allah olmayanlara versin...Benim kız "3.bebeği de sonra yaparsın " dedi.
Oldu hayatım cocuk doğurmakla mi gececek " dedım
Allah olmayana versin
Çoluk çocuğumuza ve bizlere sağlıklı sekilde yaşamayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?