- 15 Mart 2021
- 1.778
- 2.918
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.901
Koltuk altı derece , makas nedir yaÜniversite hastanesinde. Bize bir liste verdiler
Anne sütü (çıktığı zaman)
prematüre bebek bezi
Prematüre bebek maması
Yenidoğan ıslak mendil
Koltuk altı derece
Makas (bantların kesilmesi için)
Hypafix bant
Nazonem damla
Pişik önleyici krem
Bide göbek kateteri yazmışlar hatta mamanın pişik kreminin bezin filan markalarını yazmışlar aldık şimdide bizde bitti dedikçe alıp götürüyoruz hiç devlet karşılıyor filan demediler
Hiç dinlemiyorum zaten çok karışacak kimsede yokYa kızlar bayram gezmesinde bile orta yaş teyzelerden sürekli bir öneri bir öneri ," aa terlik giymemişsin bebeğin gazlı olacak " " aa arkanda pencere açık hemen kapat " doğumdan sonra nasıl kaçacagiz bunlardan bakalım . Ağustos sıcağında çocuğu örtmeye,kat kat giydirmeye çalışırlarsa isyan çıkarsize bu durumlarda doğrusunu anlatmaya çalışıyormusunuz , yoksa gecistiriyormusunuz?
AY evet herkes hasta olmaya başlamış geçiş mevsimindeyiz tehlikeli valla
Dikkat edinİçine kahve buz küpleri attığım için öksürüğüm geri döndü
Bende bunu merak ediyorum gündüz sakin ya da hareketten ben hissetmiyorum, ama gece kıpır kıpır umarım doğunca aynısı olmazValla kızlar maşaallah ben akşam bi yatılorum sabah 8 de gözümü açıyorum ..hiç nasıl yattığımı bilmiyorum..genelde hep sağda uyanıyorum..valla uyuyum da sağ sol farketmez şimdi uyuduğum yanıma kalacak..benim bebeklerde hep gece uyuyor
Çoook eskiden böyle şeyleri isteyip tekrardan ecza deposuna satarlardı. Hiç giyilmeyen varis çorapları paket paket pamuklar neler neler.Koltuk altı derece , makas nedir ya
Koskoca hastanede bunlar yokmu da insanlardan talep ediyorlar .
Yazık gerçekten ….
Gün içinde yoruluyor musun?Valla kızlar maşaallah ben akşam bi yatılorum sabah 8 de gözümü açıyorum ..hiç nasıl yattığımı bilmiyorum..genelde hep sağda uyanıyorum..valla uyuyum da sağ sol farketmez şimdi uyuduğum yanıma kalacak..benim bebeklerde hep gece uyuyor
Bende kesintisiz uyuyorum sağ sol çok dikkat etmiyorum ama. Uyuyabileyim yetiyor banaGün içinde yoruluyor musun?
Ben hep iş halinde olduğum için aynen benimde uykularım kesintisiz. Ama ben yorgunluğa verıyorum tamamen.
Bisey söyleyeyim rezalet cidden biz arefe günü şöyle bir gezelim dedik belki pijama falan alırım dedim kendime, bildiğin naylon pijamalara 250₺ istediler şaka gibi.Yarın İstanbula geçip öyle döneceğiz ilk hedefim bebek alışverişi için uğramak eminönüneresmen bitti tatil inanamasamda. Doğuma adım adım yaklaştım gibi geliyor. Bide tatilde kesin kilo aldım karnim sanki bir anda kocaman oldu
Ben ılıktan sıcak içiyorum yoksa kokuyo gibi geliyo:))İlk kez süt içtimkızlar siz bu pastörize sütleri ısıtıyor musunuz soğuk soğuk içtim ıykk
Ben de kolay kolay hasta olmam. Ama buna güvenememek gerek . Hasta olursak suan kötü olur. O yüzden dikkat etmek gerekiyorAy maşallah diyeyim ,buraları okuyunca kendimi sorugulamaya başlıyorum . Hiç bir mevsim dondurmayı kesmiyorum , hep soğuk su içiyorum . Çorap desen yok , hep tişört giyerim . Hiç hasta olmadım daha . Herhalde bünye buna alışkın olunca , geçişlerde sıkıntı olmuyor
Almasam bile gezeceğim çocukları alıp bak başının çaresine beni Eminönü'ne sal dedimBisey söyleyeyim rezalet cidden biz arefe günü şöyle bir gezelim dedik belki pijama falan alırım dedim kendime, bildiğin naylon pijamalara 250₺ istediler şaka gibi.
Bebek kıyafetleri desen öyle, hiçbir sey almadım
Tahtakaleden süs hediyelik vs alacaksan başka tabi
Len sen doymadın mi almaya ?Almasam bile gezeceğim çocukları alıp bak başının çaresine beni Eminönü'ne sal dedimzaten çok oyalanmayiz biraz takılır birseyelr yer çıkarız tekrar maksat gezmek olsun yoksa çoktan bitirdim alisverisi
Bu arada grev falanda yokdu doktorlar yerindeydi gidecekler var ise eğer.Kontrole gttik bugün kızlarbebiisim çok büyümüş 3 3 buçuk haftada 700 kusur gr almış 1130 Gr di 1839 Gr olmuş ya 3 haftada 2 kilo almisdim bebisimde almış çok şükür 42 cm de boyumuz var.hastanenin eğitimi varmış gebe okulu ebe ile konuştuk falan bayağı bilgide aldık içim rahatladi biraz online eğitimlerine de katılacağım.insallah çok güzel dogumlarimiz olur
Len sen doymadın mi almaya ?
Doydum gibi ama böyle giderse 4.doguracagim. Yani hamilelik olmasa gözüme gelmiyor ama çok zorlanıyorum artık ve daha 2 ay var nerdeyseLen sen doymadın mi almaya ?
Bende özel hastanede çalışıyordum ama yoğun bakımı olmadığı için bilemiyorum ben İstanbul şişli memorialde doğum yapmıştım orda istemediler üstelik gittiğim bu hastanede nefes almak bile paralıÇalıştığım özel hastanede de mama bez ıslak mendil vs aileler getiriyordu
Her hastanede kural başka mı acaba yada devlet özel diye ayrılıyor bilemedim
Memorial zaten baştan alıyor hepsinin parasını ondan istemez. Doğum içinde bebek bezinden mamasina herseyi veriyorlar ama zaten faturada kitliyorlar fazlasıylaBende özel hastanede çalışıyordum ama yoğun bakımı olmadığı için bilemiyorum ben İstanbul şişli memorialde doğum yapmıştım orda istemediler üstelik gittiğim bu hastanede nefes almak bile paralısadece mama ve gaz damlalarını istediler ne bez ne ıslak mendil istemediler
Aç gezmiyor olmanız lazım, diyeti biraz sorgulayabilirsiniz bence. Aç olduğunuz noktada protein iceren bir ara öğün eklemenizi öneririm.Benim tercihim değil kız şekerden sebep diyetisyene gidiyorumYoksa hep aç geziyorum kilo almayı tercih ederdim
O kısmı kesinlikle doğrudur 12 gün yatış yapıldı artı doğum 2019 yılında 50 binden fazla 52-53 bin gibi para ödedikMemorial zaten baştan alıyor hepsinin parasını ondan istemez. Doğum içinde bebek bezinden mamasina herseyi veriyorlar ama zaten faturada kitliyorlar fazlasıyla
benim de 2 gün doktor yok asistanı 2 gün öne çekeriz dedi belki sizinkilerde yapabilirler bir sorunHadi yaa ben 32+0 cumartesi günü oluyorum. Nasıl yapcam onu kiher hafta persembe eşim goturuyordu aslında persembeye bekletmeyim o zaman. Gittgim doktor uzakta. Ona soriyim alabilirsin derse olmadi Pazartesi kendim yakin ilcedeki diger doktora gideyim. Ögrendigim iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?