Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Isinsin bir an evel herkes hic olmadigi kadar hasta oldu bu kiz halada oluyor

Kalkıp arada yürüyüş yapıcaz bu gidişle ağırlaştıkça ağrı da artmaz inşallah

Ben ankaradayim cok şükür memnunum. Ama evet çok pahali kesinlikle.

Tabi, ilk 3 ay ayda iki kez gittiğin oluyor, sarılıktı kakaydı gazdı gelişimdi.. Sonra 1 yaşa kadar yine her ay götürüyorsun gelişim takibi aşılar vs.
Bazı sigortalar aşıları bile karşılıyor o haliyle hele çok çok mantıklı çünkü özel aşılar eğer yaptıracaksan çok maliyetli..
Dediğin gibi devlet kalabalık, çocuğun aynı doktor tarafından rutin kontrolünü önemsiyorum gelişim takibi açısında bu önemli bunu devlette yapabilmek büyük şehirlerde zor.

Özel sigorta bebek içinde çok mantikli. Aşıları karşılıyor bizimki mesela özel asilarda çok iyi olmustu ben normal asilarida hastanede yaptırdım hep. Kalça ultrasonu işitme testi hiç beklemedim hepsi aynı hastanede halloldu. Topuk kanını bile hastane halletti hiç sağlık ocağına gitmedik. Bide ikinci oğlumda sarılık sınırdaydı o yüzden ilk 15 gün 2 günde bir kontrol oldu yatmadı hastaneye. Sonra zaten her ay rutin kontrol için gittik. 6 yaşında büyük küçük 4.5 hala aynı doktorda devam ediyoruz tüm bilgileri var doktorda ilk doğumdan itibaren randevu bulamasam bile ilgilenir gidince. Cocuklarda doktor işleri çok oluyor.

%100 katılıyorum ben hiç önemli değilim hangi doktora gitmişim falan ama çocuğun bu rutinleri mühim bence

Vallaaaaa merak ediyorum bende yaaaa cidden, c çok ağırlaştım bu aralar, inşalllah bu kiloyu bebem almıştır
Bende böyle diyordum bugün gttim 1839 Gr olmuş çok şükür bebisde almış bence hızlı kilo almaya basladiklari için bizde agirlasiyoruz artık. Plasenta ölçümüm de 40 44 mm arası cikdi bayağı yukarı çıkmış artık.gecen sefer 20 di.32 ye kadar demişlerdi zaten tam bu zamanlarda çıkıyor demekki.

Sen en son ne zaman gitmiştin
700 grami kac gunde almis onu hesapliycamda

Aaaaaa çıkmış cidden, benimki kaç oldu acaba gidince sorucam nerde nereye konumlandı diye plesanta
Yaaaa evet okudum sabah maşallah baya büyümüş bebekler kilo alınca cidden hoşuma gidiyo yaaaa resmen bebek görünümüne bşladılar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…