- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.941
Isinsin bir an evel herkes hic olmadigi kadar hasta oldu bu kiz halada oluyorBayramda evde değildik döndük iki akşamdır ben de açıyorum kombiyi
Bizde de bir ara havalar ısındı diye yazlıklar kışlıklar karıştı dolabın içinde
Bebeğin kıyafetlerini bitirince bizim yazlıklara gelecek sıra. O zamana hava anca ısınır zaten..
Kalkıp arada yürüyüş yapıcaz bu gidişleSol kalça kemiğim aciyor. Sağa dönüyorum sağ kalça kemiği ağrıyor. Bugün de sol kolum agriyor. Sağa sola yatınca bebek rahatsız olup vuruyor. Sırt üstü yatmak yasak nasıl olacak bu iş anlamadım bende
Ee hani ateşler basıyorduIsinsin bir an evel herkes hic olmadigi kadar hasta oldu bu kiz halada oluyor
Ben ankaradayim cok şükür memnunum. Ama evet çok pahali kesinlikle.Bende NST ye 450 TL veriyordum benim özel sigortam yoktu orada tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım tedirgin olmuştum farklı hastaneye gitmeye ama gittiğim doktor preeklampsi geçirdigimi farkedemedi ya da insanı önemsemedi ölürse ölsün dedi yine tüp bebegi orda yaptırdım ama muayene için asla gitmem tüp bebek bölümü daha iyi insanı onemsiyorlar ama diğer bölümlerde seni yürüyen para olarak görüyorlar
Tabi, ilk 3 ay ayda iki kez gittiğin oluyor, sarılıktı kakaydı gazdı gelişimdi.. Sonra 1 yaşa kadar yine her ay götürüyorsun gelişim takibi aşılar vs.Ama sanırım geç kaldım, çünkü çoğu sigorta doğumdan 15 gün sonra başlıyor
Ben sanırım yine de yaptırıcam, devlette bebekle çok zor cidden, aşırı kalabalık. İlerisi için de lazım bence
Ama sanırım geç kaldım, çünkü çoğu sigorta doğumdan 15 gün sonra başlıyor
Ben sanırım yine de yaptırıcam, devlette bebekle çok zor cidden, aşırı kalabalık. İlerisi için de lazım bence
Özel sigorta bebek içinde çok mantikli. Aşıları karşılıyor bizimki mesela özel asilarda çok iyi olmustu ben normal asilarida hastanede yaptırdım hep. Kalça ultrasonu işitme testi hiç beklemedim hepsi aynı hastanede halloldu. Topuk kanını bile hastane halletti hiç sağlık ocağına gitmedik. Bide ikinci oğlumda sarılık sınırdaydı o yüzden ilk 15 gün 2 günde bir kontrol oldu yatmadı hastaneye. Sonra zaten her ay rutin kontrol için gittik. 6 yaşında büyük küçük 4.5 hala aynı doktorda devam ediyoruz tüm bilgileri var doktorda ilk doğumdan itibaren randevu bulamasam bile ilgilenir gidince. Cocuklarda doktor işleri çok oluyor.Tabi, ilk 3 ay ayda iki kez gittiğin oluyor, sarılıktı kakaydı gazdı gelişimdi.. Sonra 1 yaşa kadar yine her ay götürüyorsun gelişim takibi aşılar vs.
Bazı sigortalar aşıları bile karşılıyor o haliyle hele çok çok mantıklı çünkü özel aşılar eğer yaptıracaksan çok maliyetli..
Dediğin gibi devlet kalabalık, çocuğun aynı doktor tarafından rutin kontrolünü önemsiyorum gelişim takibi açısında bu önemli bunu devlette yapabilmek büyük şehirlerde zor.
Basiyor halaEe hani ateşler basıyordu
N'oldu ?
Ben bu bebegimde kontrol için hastaneyi değiştirdimBen ankaradayim cok şükür memnunum. Ama evet çok pahali kesinlikle.
%100 katılıyorum ben hiç önemli değilim hangi doktora gitmişim falan ama çocuğun bu rutinleri mühim benceÖzel sigorta bebek içinde çok mantikli. Aşıları karşılıyor bizimki mesela özel asilarda çok iyi olmustu ben normal asilarida hastanede yaptırdım hep. Kalça ultrasonu işitme testi hiç beklemedim hepsi aynı hastanede halloldu. Topuk kanını bile hastane halletti hiç sağlık ocağına gitmedik. Bide ikinci oğlumda sarılık sınırdaydı o yüzden ilk 15 gün 2 günde bir kontrol oldu yatmadı hastaneye. Sonra zaten her ay rutin kontrol için gittik. 6 yaşında büyük küçük 4.5 hala aynı doktorda devam ediyoruz tüm bilgileri var doktorda ilk doğumdan itibaren randevu bulamasam bile ilgilenir gidince. Cocuklarda doktor işleri çok oluyor.
Sen niye gitmiyorsun?33 gundur gormuyorum seni anne guurppban
1 ay sonra gel dediSen niye gitmiyorsun?
Vallaaaaa merak ediyorum bende yaaaa cidden, c çok ağırlaştım bu aralar, inşalllah bu kiloyu bebem almıştır2 kg olmuştur gadasını aldığımm ,3 gun 3 gece bayram ettik yarrraamistir illaki
Bende böyle diyordum bugün gttim 1839 Gr olmuşVallaaaaa merak ediyorum bende yaaaa cidden, c çok ağırlaştım bu aralar, inşalllah bu kiloyu bebem almıştır
Ne zaman gidecen tarih ver artikVallaaaaa merak ediyorum bende yaaaa cidden, c çok ağırlaştım bu aralar, inşalllah bu kiloyu bebem almıştır
Sen en son ne zaman gitmiştinBende böyle diyordum bugün gttim 1839 Gr olmuşçok şükür bebisde almış bence hızlı kilo almaya basladiklari için bizde agirlasiyoruz artık. Plasenta ölçümüm de 40 44 mm arası cikdi bayağı yukarı çıkmış artık.gecen sefer 20 di.32 ye kadar demişlerdi zaten tam bu zamanlarda çıkıyor demekki.
18 Nisan da gitmişim 1130 Muş, bugün 1839 cikdiSen en son ne zaman gitmiştin
700 grami kac gunde almis onu hesapliycamda
Aaaaaa çıkmış cidden, benimki kaç oldu acaba gidince sorucam nerde nereye konumlandı diye plesantaBende böyle diyordum bugün gttim 1839 Gr olmuşçok şükür bebisde almış bence hızlı kilo almaya basladiklari için bizde agirlasiyoruz artık. Plasenta ölçümüm de 40 44 mm arası cikdi bayağı yukarı çıkmış artık.gecen sefer 20 di.32 ye kadar demişlerdi zaten tam bu zamanlarda çıkıyor demekki.
Ayy yok kız 14 nisanmis, 18 Nisan'da sonuç için gitmişim kan vermisdim.olcum 14 Nisan'da yapılmış.Sen en son ne zaman gitmiştin
700 grami kac gunde almis onu hesapliycamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?