Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ne zaman gidecen tarih ver artik seninkide 2 kg oldu bence
Bende öyle düşünüyorum en azından ben gidene kadar 2kg kesin olur , tekmeleri bile artık çok sertleşti kemikleri artık olgunlaştı herhalde
Eşim pazartesi izinli ama ogun gidemeye biliriz oyuzden diğer haftaya kalabilir bu gidişle gidişimiz, tam 32. Hafta gidicez galiba

Ayy yok kız 14 nisanmis, 18 Nisan'da sonuç için gitmişim kan vermisdim.olcum 14 Nisan'da yapılmış.
Gunde 30 gram aliyorlarmis seninkide tam tutuyor gunde 30 gram almış bebişin
Benimkide 1 kg almis olmasi lazim yani doktorumun 2 kg olmus demesi olağan

Seninkide benzerdir bence günlerimiz aynı bebeklerde aynıydı aşağı yukarı git artık sende ogren çocuk büyüdü iyice

Ohooo
Belki tarihte verir bakarsin

Seninkide benzerdir bence günlerimiz aynı bebeklerde aynıydı aşağı yukarı git artık sende ogren çocuk büyüdü iyice
Aynennn genelde yakın günler aynı oluyo aşağı yukarı sanırım aynen merak ediyorum gidicem
2kg doğan yeğenim var onu düşünüyorum doğumunu aklıma bebişim geliyo ayy şuan içimdeki bukadarmı dicem

Aynen aslında bende öyle düşünüyorum haziran sonu fln olsaydı keşke, haziran ortası gibi, gününü belki öne çektirmek isteyebilirim bebeğin kilosuna göre korkuyom sancı çekcem diye
Canım benim gece nişanım geldi. Banyo yaotım. Sabah 8 gibi doktora gittim. Öğlen 4 gibi sezeryanda alındım. Sancı çektim. 4 cm açılmış. Adet sancısı bile daha kötüydü benim için düşün. Yani hemen pıt diye olmuyor
O yüzden merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…