- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.961
Bende öyle düşünüyorum en azından ben gidene kadar 2kg kesin olur , tekmeleri bile artık çok sertleşti kemikleri artık olgunlaştı herhaldeNe zaman gidecen tarih ver artikseninkide 2 kg oldu bence
2 olmamıştır:)2 kg olmuştur gadasını aldığımm ,3 gun 3 gece bayram ettik yarrraamistir illaki
Gunde 30 gram aliyorlarmis seninkide tam tutuyor gunde 30 gram almış bebişinAyy yok kız 14 nisanmis, 18 Nisan'da sonuç için gitmişim kan vermisdim.olcum 14 Nisan'da yapılmış.
Seninkide benzerdir bence günlerimiz aynı bebeklerde aynıydı aşağı yukarıAaaaaa çıkmış cidden, benimki kaç oldu acaba gidince sorucam nerde nereye konumlandı diye plesanta
Yaaaa evet okudum sabah maşallah baya büyümüş bebekler kilo alınca cidden hoşuma gidiyo yaaaaresmen bebek görünümüne bşladılar artık
Gunde 30 gram aliyorlar oyle hesaplayinca 2 kg çıkıyor2 olmamıştır:)
1800 en fazla
Daha 30. Hafta cunku
OhoooBende öyle düşünüyorum en azından ben gidene kadar 2kg kesin olur , tekmeleri bile artık çok sertleşti kemikleri artık olgunlaştı herhalde
Eşim pazartesi izinli ama ogun gidemeye biliriz oyuzden diğer haftaya kalabilir bu gidişle gidişimiz, tam 32. Hafta gidicez galiba
Valla bu haftalarda kimsenin 2 kilo çıkmadı dahaGunde 30 gram aliyorlar oyle hesaplayinca 2 kg çıkıyor
Tabi yaradiysa yediklerim
Bana en son gittiğimde verdi ki tarih 1 temmuzOhooo
Belki tarihte verir bakarsin
Geç olabilirBana en son gittiğimde verdi ki tarih 1 temmuz
Olabilir. Benimki 3 hafta sonra gel dediBen haftaya cuma gidicem ve nst ye bağlıcakmış çok erken değil mi riskli gebe olduğumdan mı acaba
Aynennn genelde yakın günler aynı oluyo aşağı yukarı sanırımSeninkide benzerdir bence günlerimiz aynı bebeklerde aynıydı aşağı yukarıgit artık sende ogren çocuk büyüdü iyice
benim de 34 gün oldu yarın gidicem..33 gundur gormuyorum seni anne guurppban
Aynen aslında bende öyle düşünüyorum haziran sonu fln olsaydı keşke,Geç olabilir
Ben tam 15 gün öncesi gibi düşünüyorum
Yaaani şurda 2 tahmin edek dedik kursağımizda koydun dee getValla bu haftalarda kimsenin 2 kilo çıkmadı daha
O yüzden dedimve hergün düzenli alacağını sanmıyorum 30 gramı.
Canım benim gece nişanım geldi. Banyo yaotım. Sabah 8 gibi doktora gittim. Öğlen 4 gibi sezeryanda alındım. Sancı çektim. 4 cm açılmış. Adet sancısı bile daha kötüydü benim için düşün. Yani hemen pıt diye olmuyorAynen aslında bende öyle düşünüyorum haziran sonu fln olsaydı keşke,haziran ortası gibi, gününü belki öne çektirmek isteyebilirim bebeğin kilosuna göre korkuyom sancı çekcem diye
Biz gidemiyozz sen git bacim gör bebenibenim de 34 gün oldu yarın gidicem..
aslında dün de yazmıştım rapor için 1 hafta sonraya erteleyecektim,doktora sordum çok ara olur siz bilirsiniz demiş...
ee ertelermiyim daha ,yarın görücem inşallah:)
Len deliYaaani şurda 2 tahmin edek dedik kursağımizda koydun dee get
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?