- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.981
Nasil atlamisim bu detayiBana en son gittiğimde verdi ki tarih 1 temmuz
Ben perşembe günü gittiğimde normal doğum için yatış yapan kadınn elinde telefonla oynuyordu birazda beklediler hiç bir sancısı yoktuCanım benim gece nişanım geldi. Banyo yaotım. Sabah 8 gibi doktora gittim. Öğlen 4 gibi sezeryanda alındım. Sancı çektim. 4 cm açılmış. Adet sancısı bile daha kötüydü benim için düşün. Yani hemen pıt diye olmuyor
O yüzden merak etme
Ayy 30 Gr mi oluyormuşGunde 30 gram aliyorlarmis seninkide tam tutuyor gunde 30 gram almış bebişin
Benimkide 1 kg almis olmasi lazim yani doktorumun 2 kg olmus demesi olağan
Canım bugün sordum bende merak ettiğim için.32 hatta bir sorun yoksa 34 den once rutin olarak nst ye baslamiyoruz sorun yoksa dedi.riskli gebelik tansiyon şeker vs şeyler olduğunda daha önce cagirilabilir dedi nst için.Ben haftaya cuma gidicem ve nst ye bağlıcakmış çok erken değil mi riskli gebe olduğumdan mı acaba
Sorma valla artık doğum kiloları nerdeyse yavaş yavaşAynennn genelde yakın günler aynı oluyo aşağı yukarı sanırımaynen merak ediyorum gidicem
2kg doğan yeğenim var onu düşünüyorum doğumunu aklıma bebişim geliyoayy şuan içimdeki bukadarmı dicem
Bende tansiyon var büyük kayıplar var ondan herhalde ben zaten doktor çağırmadan gidiyorum adam bıktı ne zaman istersen gel geçerken Bile uğraya bilirsin diye dalga geçtiAyy 30 Gr mi oluyormuşsen ne zaman gidiceksin kontrole.
Canım bugün sordum bende merak ettiğim için.32 hatta bir sorun yoksa 34 den once rutin olarak nst ye baslamiyoruz sorun yoksa dedi.riskli gebelik tansiyon şeker vs şeyler olduğunda daha önce cagirilabilir dedi nst için.
Sorma valla artık doğum kiloları nerdeyse yavaş yavaşçok şükür güzel gidiyor şimdilik.
Evet, hafiften tatlı tatlı giriyor sancıBen perşembe günü gittiğimde normal doğum için yatış yapan kadınn elinde telefonla oynuyordu birazda beklediler hiç bir sancısı yoktu
İyi ozman okadar korkmıyımmmCanım benim gece nişanım geldi. Banyo yaotım. Sabah 8 gibi doktora gittim. Öğlen 4 gibi sezeryanda alındım. Sancı çektim. 4 cm açılmış. Adet sancısı bile daha kötüydü benim için düşün. Yani hemen pıt diye olmuyor
O yüzden merak etme
Vallaaaa yaaaaNasil atlamisim bu detayi
İyi demekki okadar korkmaya gerek yok hemen olmuyoBen perşembe günü gittiğimde normal doğum için yatış yapan kadınn elinde telefonla oynuyordu birazda beklediler hiç bir sancısı yoktu
Yaaaa maşallah evettt çok şükürSorma valla artık doğum kiloları nerdeyse yavaş yavaşçok şükür güzel gidiyor şimdilik.
Saatler sürüyor telefonla oynamayıp ne yapcanBen perşembe günü gittiğimde normal doğum için yatış yapan kadınn elinde telefonla oynuyordu birazda beklediler hiç bir sancısı yoktu
Eşimde inanmamıştı bana. O da senin düşündüğün gibi hayal ediyordu cunkuİyi ozman okadar korkmıyımmmbilmeyince insan tırsıyo
Vallaaaa yaaaaama değişir belki haziran ortası kontrolde
İyi demekki okadar korkmaya gerek yok hemen olmuyo
Yaaaa maşallah evettt çok şükür
Ah keşke normal yapsan ama psikoloji de çok büyük engel işteEvet, hafiften tatlı tatlı giriyor sancı
Korkulacak bisi degil. Sen niye normal yapmıyorsun diyorsan " açılma büyüdükçe sancılar arşa çıkıyor ve ben zaten vajınusmustum
Korkarım ordan bir insan çıkarmaya
Yanına gidip kardeş sen ne zaman bağırcan diyesim geldi içimden habire dua ediyor sağlıkla doğursun diye kadın telle oynuyoSaatler sürüyor telefonla oynamayıp ne yapcan
Aynen . Ama ben çok korkarım o andan.Ah keşke normal yapsan ama psikoloji de çok büyük engel işte
Sezeryandan sonra iç organlarıda almışlar gibi geziyorsun 6 ay ben öyle hissediyorum 3. Sezeryan olucak benim rahim ağzım dikili riskli gebelik falan filan derken normal yapamadım
O bağırma anca çıkarken bebek oluyorYanına gidip kardeş sen ne zaman bağırcan diyesim geldi içimden habire dua ediyor sağlıkla doğursun diye kadın telle oynuyo
Bilmiyorum ki her bebeğe ayrı özel kullanıyorlar galiba diye düşündümKoltuk altı derece , makas nedir ya
Koskoca hastanede bunlar yokmu da insanlardan talep ediyorlar .
Yazık gerçekten ….
Salı günü gidecegim canımAyy 30 Gr mi oluyormuşsen ne zaman gidiceksin kontrole.
Canım bugün sordum bende merak ettiğim için.32 hatta bir sorun yoksa 34 den once rutin olarak nst ye baslamiyoruz sorun yoksa dedi.riskli gebelik tansiyon şeker vs şeyler olduğunda daha önce cagirilabilir dedi nst için.
Sorma valla artık doğum kiloları nerdeyse yavaş yavaşçok şükür güzel gidiyor şimdilik.
Ondan erken cagirmisdi büyük ihtimalle, olsun tedbirli olmak her zaman iyidir.sen nasıl için rahat ediyorsa öyle yap boşver dalga geçenleri de.yeterki kafan fahat olsunBende tansiyon var büyük kayıplar var ondan herhalde ben zaten doktor çağırmadan gidiyorum adam bıktı ne zaman istersen gel geçerken Bile uğraya bilirsin diye dalga geçti
Ben genel anestezi isticem inşallah kabul oğlumda ki doktorum 10 yıl önce çok ısrar etmişti bebeğini senden önce kaynanan görecek deyip kızdırmaya çalışıyorduAynen . Ama ben çok korkarım o andan.
Yoksa sezeryan daha basit degil yanı normalden
Oy maşallah Allah bir an evvel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin büyüyor minik savaşçıBilmiyorum ki her bebeğe ayrı özel kullanıyorlar galiba diye düşündüm
Göbek bağı düşmüş bugün yeni katater aldırdılar artık damardan beslenecekmiş
Aman ben de bebekte iyi olsun daBen genel anestezi isticem inşallah kabul oğlumda ki doktorum 10 yıl önce çok ısrar etmişti bebeğini senden önce kaynanan görecek deyip kızdırmaya çalışıyorduama kesin tansiyonu fırlatırım genel anesteziyi iyi görmüyorlar
Aynen canım maddiyatı falan hiç umursamıyorum zaten tek isteğim sağlıkla gelsinOndan erken cagirmisdi büyük ihtimalle, olsun tedbirli olmak her zaman iyidir.sen nasıl için rahat ediyorsa öyle yap boşver dalga geçenleri de.yeterki kağan fahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?