Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben perşembe günü gittiğimde normal doğum için yatış yapan kadınn elinde telefonla oynuyordu birazda beklediler hiç bir sancısı yoktu

Gunde 30 gram aliyorlarmis seninkide tam tutuyor gunde 30 gram almış bebişin
Benimkide 1 kg almis olmasi lazim yani doktorumun 2 kg olmus demesi olağan
Ayy 30 Gr mi oluyormuş sen ne zaman gidiceksin kontrole.
Ben haftaya cuma gidicem ve nst ye bağlıcakmış çok erken değil mi riskli gebe olduğumdan mı acaba
Canım bugün sordum bende merak ettiğim için.32 hatta bir sorun yoksa 34 den once rutin olarak nst ye baslamiyoruz sorun yoksa dedi.riskli gebelik tansiyon şeker vs şeyler olduğunda daha önce cagirilabilir dedi nst için.
Sorma valla artık doğum kiloları nerdeyse yavaş yavaş çok şükür güzel gidiyor şimdilik.

Bende tansiyon var büyük kayıplar var ondan herhalde ben zaten doktor çağırmadan gidiyorum adam bıktı ne zaman istersen gel geçerken Bile uğraya bilirsin diye dalga geçti

Ben perşembe günü gittiğimde normal doğum için yatış yapan kadınn elinde telefonla oynuyordu birazda beklediler hiç bir sancısı yoktu
Evet, hafiften tatlı tatlı giriyor sancı
Korkulacak bisi degil. Sen niye normal yapmıyorsun diyorsan " açılma büyüdükçe sancılar arşa çıkıyor ve ben zaten vajınusmustum
Korkarım ordan bir insan çıkarmaya

İyi ozman okadar korkmıyımmm bilmeyince insan tırsıyo
Nasil atlamisim bu detayi
Vallaaaa yaaaa ama değişir belki haziran ortası kontrolde
İyi demekki okadar korkmaya gerek yok hemen olmuyo
Sorma valla artık doğum kiloları nerdeyse yavaş yavaş çok şükür güzel gidiyor şimdilik.
Yaaaa maşallah evettt çok şükür

Ah keşke normal yapsan ama psikoloji de çok büyük engel işte
Sezeryandan sonra iç organlarıda almışlar gibi geziyorsun 6 ay ben öyle hissediyorum 3. Sezeryan olucak benim rahim ağzım dikili riskli gebelik falan filan derken normal yapamadım

Aynen . Ama ben çok korkarım o andan.
Yoksa sezeryan daha basit degil yanı normalden

Koltuk altı derece , makas nedir ya
Koskoca hastanede bunlar yokmu da insanlardan talep ediyorlar .
Yazık gerçekten ….
Bilmiyorum ki her bebeğe ayrı özel kullanıyorlar galiba diye düşündüm
Göbek bağı düşmüş bugün yeni katater aldırdılar artık damardan beslenecekmiş

Salı günü gidecegim canım

Bende tansiyon var büyük kayıplar var ondan herhalde ben zaten doktor çağırmadan gidiyorum adam bıktı ne zaman istersen gel geçerken Bile uğraya bilirsin diye dalga geçti
Ondan erken cagirmisdi büyük ihtimalle, olsun tedbirli olmak her zaman iyidir.sen nasıl için rahat ediyorsa öyle yap boşver dalga geçenleri de.yeterki kafan fahat olsun

Aynen . Ama ben çok korkarım o andan.
Yoksa sezeryan daha basit degil yanı normalden
Ben genel anestezi isticem inşallah kabul oğlumda ki doktorum 10 yıl önce çok ısrar etmişti bebeğini senden önce kaynanan görecek deyip kızdırmaya çalışıyordu ama kesin tansiyonu fırlatırım genel anesteziyi iyi görmüyorlar

Aman ben de bebekte iyi olsun da
Önce kim görürse görsün yahu
Ne saçma düşünce

Benimde genel olacak
Narkoz severim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…