Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar sağlıksız yemek ve aşırı yemekle bebek kilo alsaydı
İlk cocugum 5 kilo doğardı benim
Ben yarın gideceğim bakalım. Hastalıktan hiçbir şey yiyemedim .1 kilo vermişim. Bakalım anne yemeyince bebek kilo alıyor muymuş en son 3 hafta önce gittim 1130 gramdi.

Oy maşallah Allah bir an evvel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin büyüyor minik savaşçı
Büyüyor şükür doktor daha iyi dedi durumu için ama beyin içi hafif kanama varmış takip ediyoruz filan dedi o kafamı kurcalıyor araştırdım çok bişey bulamadım hasar riski nedir acaba kalıcılığı
Ne guzel masallah
Peki kilo alimi nasil 940 gram dogmustu tabi şişlikte vardir o an şuan 1kg yi gecmistir insallah
yok canım şişliği gitmiş son resminde baya haliylede zayıflamış ama doktor 10-15 gün sonra kilo almaya başlar demişti henüz kilo almaya başlamadı 940 gram doğdu şuan kaça düştü bilmiyorum söylemediler

Kızlar sağlıksız yemek ve aşırı yemekle bebek kilo alsaydı
İlk cocugum 5 kilo doğardı benim
Yok yemekden değil, ağırlaştım çok cidden göbeğim aşırı büyüdü 1-2 haftada , yani bu olay inşallah bebeğe yarıyodur, bana yaramıyordur sadece

Ben almistir dedim şimdiye
Neyse o iyi olsunda kilo alir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…