- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.021
Arkadaşım 18 kilo almış hamile diyorki bir gittim doktora bebek 750 gram dedi asla yemem artık diyorVallaaaaa merak ediyorum bende yaaaa cidden, c çok ağırlaştım bu aralar, inşalllah bu kiloyu bebem almıştır
Benimde 1 hafta oldu. 32 34 36 37 38 dedi bana. Sık gibi geldi amaDoktora gideli 1 hafta olmuş.
Mayis 23 gibi giderim artık.
Bana 3 hafta sonra geldi. Cumartesiye geliyor 3 hafta sonrası. Ben de işte pazartesi giderim dedim 23 mayısa denk geliyor işte.Benimde 1 hafta oldu. 32 34 36 37 38 dedi bana. Sık gibi geldi ama
Sanırım bende busefer gittiğimde banada aynısı olursa bende yemeği keserimArkadaşım 18 kilo almış hamile diyorki bir gittim doktora bebek 750 gram dedi asla yemem artık diyor
Onlarda bizi takip ediyo, geçen baktım bizdeki doğumu konuşmuşlarVarmi bisiler orda varsa gelem
Ben şu aralar az yiyorum ve sevınçlıyımArkadaşım 18 kilo almış hamile diyorki bir gittim doktora bebek 750 gram dedi asla yemem artık diyor
Evet gördüm iki topiktede erken dogum olduya birden popi oldukOnlarda bizi takip ediyo, geçen baktım bizdeki doğumu konuşmuşlar
Bu aileyi çok seviyorum ben .Bende de anne baba 1 kız 1 oğlan olanından varKargolarım geliyor teker teker
Kızım bunları bir görse
Doğumda görecek beklesındaha 5 kargom var gelecek
Ben yarın gideceğim bakalım. Hastalıktan hiçbir şey yiyemedim .1 kilo vermişim. Bakalım anne yemeyince bebek kilo alıyor muymuşKızlar sağlıksız yemek ve aşırı yemekle bebek kilo alsaydı
İlk cocugum 5 kilo doğardı benim
Buz dolabını görünce ufak çaplı şok yaşadım. Ölçülerine bakmadım ama bu kadar da küçük beklemıyordumBu aileyi çok seviyorum ben .Bende de anne baba 1 kız 1 oğlan olanından var
Bu aileyi çok seviyorum ben .Bende de anne baba 1 kız 1 oğlan olanından var
Büyüyor şükür doktor daha iyi dedi durumu için ama beyin içi hafif kanama varmış takip ediyoruz filan dedi o kafamı kurcalıyor araştırdım çok bişey bulamadım hasar riski nedir acaba kalıcılığıOy maşallah Allah bir an evvel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin büyüyor minik savaşçı
yok canım şişliği gitmiş son resminde baya haliylede zayıflamış ama doktor 10-15 gün sonra kilo almaya başlar demişti henüz kilo almaya başlamadı 940 gram doğdu şuan kaça düştü bilmiyorum söylemedilerNe guzel masallah
Peki kilo alimi nasil 940 gram dogmustu tabi şişlikte vardir o an şuan 1kg yi gecmistir insallah
Yok yemekden değil, ağırlaştım çok cidden göbeğim aşırı büyüdü 1-2 haftada , yani bu olay inşallah bebeğe yarıyodur, bana yaramıyordur sadeceKızlar sağlıksız yemek ve aşırı yemekle bebek kilo alsaydı
İlk cocugum 5 kilo doğardı benim
Büyük olan oyuncakları da var .Ben küçük oyuncak biriktirdigimden oyuncakcida görmüştüm.Buz dolabını görünce ufak çaplı şok yaşadım. Ölçülerine bakmadım ama bu kadar da küçük beklemıyordum
Almıştır bence yineBen yarın gideceğim bakalım. Hastalıktan hiçbir şey yiyemedim .1 kilo vermişim. Bakalım anne yemeyince bebek kilo alıyor muymuşen son 3 hafta önce gittim 1130 gramdi.
Nerde var? Koltuk takımıBüyük olan oyuncakları da var .Ben küçük oyuncak biriktirdigimden oyuncakcida görmüştüm.
Muhtemelen 1.750 olmustur canimBen yarın gideceğim bakalım. Hastalıktan hiçbir şey yiyemedim .1 kilo vermişim. Bakalım anne yemeyince bebek kilo alıyor muymuşen son 3 hafta önce gittim 1130 gramdi.
Ben almistir dedim şimdiyeBüyüyor şükür doktor daha iyi dedi durumu için ama beyin içi hafif kanama varmış takip ediyoruz filan dedi o kafamı kurcalıyor araştırdım çok bişey bulamadım hasar riski nedir acaba kalıcılığı
yok canım şişliği gitmiş son resminde baya haliylede zayıflamış ama doktor 10-15 gün sonra kilo almaya başlar demişti henüz kilo almaya başlamadı 940 gram doğdu şuan kaça düştü bilmiyorum söylemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?