Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
benim de 2 gün doktor yok asistanı 2 gün öne çekeriz dedi belki sizinkilerde yapabilirler bir sorun
Aynen onu da soriyim ama sanmam benim doktor vermez gibi 24 haftaliktaki idari izni bile 24+0 ol veririm demisti. Halbuki yakin vakitte gitmistim. Sonra ben de gidip yakin ilcedeki kadin dogumcudan alivermistim belgeyi. Izni de tam kullanamadik ama hayirlisi. En azndan kendi foktorum calisabilirsin risk yok desin de belgeyi herhangi birinden de alirim

Serklaj kacinci haftada yapildi canim ,diger çocuklardami bu sekilde dunyaya gelmisti

Aman ben de bebekte iyi olsun da
Önce kim görürse görsün yahu
Ne saçma düşünce

Benimde genel olacak
Narkoz severim ben
Doktor kaynanama gıcıktı herşeyi soruyordu bıktırmıştı adamı oda gaz veriyordu genel anestezi yi sağlıksız buluyordu.
Ki bende
2,5 kilo altında doğmasında kilo hic önemli degil.
Ve tabii ki 38 hafta dolsun :) cunku ciğer gelişimi tamamlanmış olsun.
Küveze gerek kalmasın
Amin inşallah

Bilmiyorum ki her bebeğe ayrı özel kullanıyorlar galiba diye düşündüm
Göbek bağı düşmüş bugün yeni katater aldırdılar artık damardan beslenecekmiş
Ne guzel masallah
Peki kilo alimi nasil 940 gram dogmustu tabi şişlikte vardir o an şuan 1kg yi gecmistir insallah

Serklaj kacinci haftada yapildi canim ,diger çocuklardami bu sekilde dunyaya gelmisti
Serklaj bundan 3 yıl önce yaşadığım gebelikte yapıldı o sağlıklı sonuçlanmadı acil sezeryan falan oldu kanama artmasın diye almamışlar bende doktorlara küstüm bi daha gebelik düşünmediğinden aldırmadım öyle dikili kaldı rahim ağzı
İlk bebeğim tedaviyle olmuştu ondada önlem amaçlı yapılmıştı ozaman 12. Haftada yapıldı

İnşallah zamanında sağlıcakla doguracaksın

Allahallah peki o serzeryanla olan yasiyor demi

Kıyafetler yıkandı . Haftasonu Kayınvalıdeme katlattırdım her şeyi.
Sadece ilk zamanlar giyecegı kıyafetleri ütüledim.
Biraz büyük olanları kaldırdım . Bebek çantasını sirkeli bezle silerim, havalanır. Sonra çantaya yerlestırırım hastaneye gidecekleri.

Onun dışında bebek arabası yıkanacak
Beşik pusetı yıkanacak
Puset süngeri yıkanacak.
Onları eşim terasta yıkayacak.

Bebek arabası puseti vs nasıl yıkıyosunuz suyun altında sabunla yıkasak bişey olur mu ki

Eger gunde 30 gr aliyoesa suan 1700 civarinda olmasi lazim benim bebisin 32+0 da gitcem kontrole 1930 gr olmasi lazim bakalim tutacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…