- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.001
Hadi bişey kalmamış, sende güzel haberlerle gel inşallahSalı günü gidecegim canım
Kesinlikle öyle, sağlıkla gelsinler inşallah gerisi hallolur bir şekilde yolu bulunur.Aynen canım maddiyatı falan hiç umursamıyorum zaten tek isteğim sağlıkla gelsin
Aynen onu da soriyim ama sanmam benim doktor vermez gibibenim de 2 gün doktor yok asistanı 2 gün öne çekeriz dedi belki sizinkilerde yapabilirler bir sorun
5 haftadan sonra heyecanlıyım:)))Biz gidemiyozz sen git bacim gör bebeni
Serklaj kacinci haftada yapildi canim ,diger çocuklardami bu sekilde dunyaya gelmistiAh keşke normal yapsan ama psikoloji de çok büyük engel işte
Sezeryandan sonra iç organlarıda almışlar gibi geziyorsun 6 ay ben öyle hissediyorum 3. Sezeryan olucak benim rahim ağzım dikili riskli gebelik falan filan derken normal yapamadım
Darısı başımızaHazıran annelerine tıklıyorum bazen
36.haftada olan var
Doktor kaynanama gıcıktıAman ben de bebekte iyi olsun da
Önce kim görürse görsün yahu
Ne saçma düşünce
Benimde genel olacak
Narkoz severim ben
Amin inşallah2,5 kilo altında doğmasında kilo hic önemli degil.
Ve tabii ki 38 hafta dolsun :) cunku ciğer gelişimi tamamlanmış olsun.
Küveze gerek kalmasın
Varmi bisiler orda varsa gelemHazıran annelerine tıklıyorum bazen
36.haftada olan var
Ne guzel masallahBilmiyorum ki her bebeğe ayrı özel kullanıyorlar galiba diye düşündüm
Göbek bağı düşmüş bugün yeni katater aldırdılar artık damardan beslenecekmiş
Serklaj bundan 3 yıl önce yaşadığım gebelikte yapıldı o sağlıklı sonuçlanmadı acil sezeryan falan oldu kanama artmasın diye almamışlar bende doktorlara küstüm bi daha gebelik düşünmediğinden aldırmadım öyle dikili kaldı rahim ağzıSerklaj kacinci haftada yapildi canim ,diger çocuklardami bu sekilde dunyaya gelmisti
Bazen yanlışlıkla basıyorum oraya girmiş oluyorum.bazen haftaları merak edip bakıyorum işte .normal ilerliyor her şeyVarmi bisiler orda varsa gelem
İnşallah zamanında sağlıcakla doguracaksınSerklaj bundan 3 yıl önce yaşadığım gebelikte yapıldı o sağlıklı sonuçlanmadı acil sezeryan falan oldu kanama artmasın diye almamışlar bende doktorlara küstüm bi daha gebelik düşünmediğinden aldırmadım öyle dikili kaldı rahim ağzı
İlk bebeğim tedaviyle olmuştu ondada önlem amaçlı yapılmıştı
Ben riskli değilim ama bu muayenede bana da nst yazmış haftasına göre önlem amaçlı istiyor bazı doktorlar galibaBen haftaya cuma gidicem ve nst ye bağlıcakmış çok erken değil mi riskli gebe olduğumdan mı acaba
Allahallah peki o serzeryanla olan yasiyor demiSerklaj bundan 3 yıl önce yaşadığım gebelikte yapıldı o sağlıklı sonuçlanmadı acil sezeryan falan oldu kanama artmasın diye almamışlar bende doktorlara küstüm bi daha gebelik düşünmediğinden aldırmadım öyle dikili kaldı rahim ağzı
İlk bebeğim tedaviyle olmuştu ondada önlem amaçlı yapılmıştı ozaman 12. Haftada yapıldı
Bebek arabası puseti vs nasıl yıkıyosunuz suyun altında sabunla yıkasak bişey olur mu kiKıyafetler yıkandı . Haftasonu Kayınvalıdeme katlattırdım her şeyi.
Sadece ilk zamanlar giyecegı kıyafetleri ütüledim.
Biraz büyük olanları kaldırdım . Bebek çantasını sirkeli bezle silerim, havalanır. Sonra çantaya yerlestırırım hastaneye gidecekleri.
Onun dışında bebek arabası yıkanacak
Beşik pusetı yıkanacak
Puset süngeri yıkanacak.
Onları eşim terasta yıkayacak.
Öyle yapılacak . Bişi olacağını sanmıyorumBebek arabası puseti vs nasıl yıkıyosunuz suyun altında sabunla yıkasak bişey olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?