- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.041
Bence almıştır:) normal ayarda gidiyor çoğu kişi gördüğüm kadarıylaYok yemekden değil, ağırlaştım çok cidden göbeğim aşırı büyüdü 1-2 haftada , yani bu olay inşallah bebeğe yarıyodur, bana yaramıyordur sadece
Birazcık daha büyük yapamamıslar
Bendeki böyle
Birazcık daha büyük yapamamıslar
Ben Ankara da armağan oyuncaktan almıştım. 3 4 yıl önce başka çeşitleri de vardı. Banyo seti vardı 2 katlı evi falan vardıNerde var? Koltuk takımı
Mutfak
Maşa takımı da aldım
Ve aile karakterlerini de .
Yanı bunların büyükleri var mı ?
Bu tavşanlardan da aldım. :) aynıları degil. Başka seri.Bendeki böyle
Eşya olarakBen Ankara da armağan oyuncaktan almıştım. 3 4 yıl önce başka çeşitleri de vardı. Banyo seti vardı 2 katlı evi falan vardı
Evet benim böyle pek çok şeyim var .Oyuncak almayi hele küçük oyuncak almayı çok seviyorumBu tavşanlardan da aldım. :) aynıları degil. Başka seri.
Bunlar Senin mi?
İnşallah hiç bir hasar falan olmadan gelir geçer canım iyi düşünüp iyi dileklerimizi yollayalım herşey iyi olsun bebişler sandığımızdan daha güçlü oluyorBüyüyor şükür doktor daha iyi dedi durumu için ama beyin içi hafif kanama varmış takip ediyoruz filan dedi o kafamı kurcalıyor araştırdım çok bişey bulamadım hasar riski nedir acaba kalıcılığı
yok canım şişliği gitmiş son resminde baya haliylede zayıflamış ama doktor 10-15 gün sonra kilo almaya başlar demişti henüz kilo almaya başlamadı 940 gram doğdu şuan kaça düştü bilmiyorum söylemediler
Aman minişlere sakin takılma.Evet benim böyle pek çok şeyim var .Oyuncak almayi hele küçük oyuncak almayı çok seviyorum
Eskiden böyle değildi amaAman minişlere sakin takılma.
Çıkılmıyor içinden. Çok pahalı
Ahhh ahhh ocaktan bu yana aldığımız suya 3 kez zam geldiEskiden böyle değildi ama
Bende öyle düşünüyorum en azından ben gidene kadar 2kg kesin olur , tekmeleri bile artık çok sertleşti kemikleri artık olgunlaştı herhalde
Eşim pazartesi izinli ama ogun gidemeye biliriz oyuzden diğer haftaya kalabilir bu gidişle gidişimiz, tam 32. Hafta gidicez galiba
2 olmamıştır:)
1800 en fazla
Daha 30. Hafta cunku
Gunde 30 gram aliyorlarmis seninkide tam tutuyor gunde 30 gram almış bebişin
Benimkide 1 kg almis olmasi lazim yani doktorumun 2 kg olmus demesi olağan
Teşekkür ederim canım not ettim inşallah yaklaşık iki ay sonra buna bakıp giderizNüfustan kimlik çıkıp çocuk sisteme kayıt olunca sosyal hizmetler diye bir yer var binası var bulursunuz yerini sora sora oraya başvuruluyormuş belki internetten de oluyordur.
Ya dur artık durYarın İstanbula geçip öyle döneceğiz ilk hedefim bebek alışverişi için uğramak eminönüneresmen bitti tatil inanamasamda. Doğuma adım adım yaklaştım gibi geliyor. Bide tatilde kesin kilo aldım karnim sanki bir anda kocaman oldu
Cok sagol canim doğum parası ve süt parası aynı yerden alınıyor mu yoksa ayrı yerden mi canim?
Biz çok az Arap sabunu karbonatlı su ile silelim demiştik direk yıkanıyor mu biz de mi öyle yapsak kiÖyle yapılacak . Bişi olacağını sanmıyorum
26 haftalikken 1.075 gramdi benimki önde gidiyor 10 gun kadar32. Haftada 2 kg oluyolarmış ortalama +-100gr gibi düşünebiliriz tabi erkekse (+) kızsa (-)
Muhtemelen öyle sen benden ileridesin 1 hafta kadar ne derlerse yapıcaz hatta ben bi doktora daha görünsemmi bu haftalarda diye düşünüyorumBen riskli değilim ama bu muayenede bana da nst yazmış haftasına göre önlem amaçlı istiyor bazı doktorlar galiba
Muayenem haftaya cumartesi 32+6 oluyorum gittiğimde
Aynı yere başvuruluyor canımTeşekkür ederim canım not ettim inşallah yaklaşık iki ay sonra buna bakıp giderizdoğum parası ve süt parası aynı yerden alınıyor mu yoksa ayrı yerden mi
Ya dur artık dur
Cok sagol canim doğum parası ve süt parası aynı yerden alınıyor mu yoksa ayrı yerden mi canim?
Biz çok az Arap sabunu karbonatlı su ile silelim demiştik direk yıkanıyor mu biz de mi öyle yapsak ki
Bende 32de gidicem ozmana kadar olur bencede 2kg32. Haftada 2 kg oluyolarmış ortalama +-100gr gibi düşünebiliriz tabi erkekse (+) kızsa (-)
Maşallah ben 25+2 de gitmişim en son 880 miş minik erkekim26 haftalikken 1.075 gramdi benimki önde gidiyor 10 gun kadar
26 haftalikken cogunun 900 civariydi ,birde ondan 2 kg olmustur dedim doktora gittigim gun 30+3 gunluk olcam
Kız sen ne zaman gittin en son doktoraBende öyle düşünüyorum en azından ben gidene kadar 2kg kesin olur , tekmeleri bile artık çok sertleşti kemikleri artık olgunlaştı herhalde
Eşim pazartesi izinli ama ogun gidemeye biliriz oyuzden diğer haftaya kalabilir bu gidişle gidişimiz, tam 32. Hafta gidicez galiba
Smilac aldım canım. Sebebi de daha onca Aptamil i çok zor biraktirdim o sebeple farklı bir şey denemek istedim. Bu marka çok oneriliyordu. Gaz da yapmıyormus. Bakalım deneyeceğiz.Devam sütü alanlar
Ne aldınız ? Neye dayanarak o markayı aldınız ?
Beşiğe baktim o sabit. Onu güzelce silerim.Teşekkür ederim canım not ettim inşallah yaklaşık iki ay sonra buna bakıp giderizdoğum parası ve süt parası aynı yerden alınıyor mu yoksa ayrı yerden mi
Ya dur artık dur
Biz çok az Arap sabunu karbonatlı su ile silelim demiştik direk yıkanıyor mu biz de mi öyle yapsak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?