Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Eklentiler

• Screenshot_20220506-162157_Instagram~2.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20220506-162213_Instagram.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 70
Nerde var? Koltuk takımı
Mutfak
Maşa takımı da aldım
Ve aile karakterlerini de .

Yanı bunların büyükleri var mı ?
Ben Ankara da armağan oyuncaktan almıştım. 3 4 yıl önce başka çeşitleri de vardı. Banyo seti vardı 2 katlı evi falan vardı

Ben Ankara da armağan oyuncaktan almıştım. 3 4 yıl önce başka çeşitleri de vardı. Banyo seti vardı 2 katlı evi falan vardı
Eşya olarak
Banyo ve yatak odası almadım sadece. Geri kalan her şeyi aldım . Hatta mınyatur yemek tabakları yapanlar var
Meyve
Sebze hepsini aldım

Ev de alacaktım yırttım ondan. Cunku kızımın mobilya 3 katlı barbie evi var.
Onu kullanıyor

İnşallah hiç bir hasar falan olmadan gelir geçer canım iyi düşünüp iyi dileklerimizi yollayalım herşey iyi olsun bebişler sandığımızdan daha güçlü oluyor

2 olmamıştır:)
1800 en fazla
Daha 30. Hafta cunku

Gunde 30 gram aliyorlarmis seninkide tam tutuyor gunde 30 gram almış bebişin
Benimkide 1 kg almis olmasi lazim yani doktorumun 2 kg olmus demesi olağan

32. Haftada 2 kg oluyolarmış ortalama +-100gr gibi düşünebiliriz tabi erkekse (+) kızsa (-)

Nüfustan kimlik çıkıp çocuk sisteme kayıt olunca sosyal hizmetler diye bir yer var binası var bulursunuz yerini sora sora oraya başvuruluyormuş belki internetten de oluyordur.
Teşekkür ederim canım not ettim inşallah yaklaşık iki ay sonra buna bakıp gideriz doğum parası ve süt parası aynı yerden alınıyor mu yoksa ayrı yerden mi
Ya dur artık dur
Cok sagol canim doğum parası ve süt parası aynı yerden alınıyor mu yoksa ayrı yerden mi canim?
Öyle yapılacak . Bişi olacağını sanmıyorum
Biz çok az Arap sabunu karbonatlı su ile silelim demiştik direk yıkanıyor mu biz de mi öyle yapsak ki

32. Haftada 2 kg oluyolarmış ortalama +-100gr gibi düşünebiliriz tabi erkekse (+) kızsa (-)
26 haftalikken 1.075 gramdi benimki önde gidiyor 10 gun kadar
26 haftalikken cogunun 900 civariydi ,birde ondan 2 kg olmustur dedim doktora gittigim gun 30+3 gunluk olcam

Ben riskli değilim ama bu muayenede bana da nst yazmış haftasına göre önlem amaçlı istiyor bazı doktorlar galiba
Muayenem haftaya cumartesi 32+6 oluyorum gittiğimde
Muhtemelen öyle sen benden ileridesin 1 hafta kadar ne derlerse yapıcaz hatta ben bi doktora daha görünsemmi bu haftalarda diye düşünüyorum

Aynı yere başvuruluyor canım

Bende 32de gidicem ozmana kadar olur bencede 2kg
26 haftalikken 1.075 gramdi benimki önde gidiyor 10 gun kadar
26 haftalikken cogunun 900 civariydi ,birde ondan 2 kg olmustur dedim doktora gittigim gun 30+3 gunluk olcam
Maşallah ben 25+2 de gitmişim en son 880 miş minik erkekim

Kız sen ne zaman gittin en son doktora ben hiç hatırlamıyorum.
Devam sütü alanlar
Ne aldınız ? Neye dayanarak o markayı aldınız ?
Smilac aldım canım. Sebebi de daha onca Aptamil i çok zor biraktirdim o sebeple farklı bir şey denemek istedim. Bu marka çok oneriliyordu. Gaz da yapmıyormus. Bakalım deneyeceğiz.

Beşiğe baktim o sabit. Onu güzelce silerim.
Ama bebek arabası ve puset evet yıkanır tabii ki. Tertemiz olur hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…