- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.081
Ee kızlar Diyarbakır'daki Memorial bana ikiz gebelik doğum ücretine 5500 dedi..ben orda yapmayı düşünülorumNst bile 450 lira tek nst yani bu. 20 dk bağlayıp kendi haline bırakıyorlarbende bebeğe bez verdiler kıyafet giydirdiler diye seviniyorum. özel sigorta olmasa asla tercih etmem.
Babamin adini ablam.ogluna koyduSen de " evet büyüyor küçük ahmet " diyeydin. ( babanın adını ahmet olarak saydım)
Benim özel hastanenin nst ücreti 30 TL..abartılırlar ya 450 TL nedir? Alt üstü bi cihaz almışlar .sadece göbeğine koyuyor emek yok bişey yok..cidden para tuzağıBende NST ye 450 TL veriyordum benim özel sigortam yoktu orada tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım tedirgin olmuştum farklı hastaneye gitmeye ama gittiğim doktor preeklampsi geçirdigimi farkedemedi ya da insanı önemsemedi ölürse ölsün dedi yine tüp bebegi orda yaptırdım ama muayene için asla gitmem tüp bebek bölümü daha iyi insanı onemsiyorlar ama diğer bölümlerde seni yürüyen para olarak görüyorlar
İl il değişiyor. Sgk anlaşması yok ankaranin a plus diye geçiyor ondan böyle.Ee kızlar Diyarbakır'daki Memorial bana ikiz gebelik doğum ücretine 5500 dedi..ben orda yapmayı düşünülorum
Selim i kabul ediyorsa selimhan a bişi denemesi gerekBabamin adini ablam.ogluna koydu
Selimhan koycam kim ne derse desin eşimde tek selim olsun dedi yok dedim oyle kaldi
Bende haftaya gidince nst ye gerçek..sancım oluyor çünküBen haftaya cuma gidicem ve nst ye bağlıcakmış çok erken değil mi riskli gebe olduğumdan mı acaba
32de benide bağlayacak. Kontrol amaçlı. Riskli değil gebeligim aslında.Ben haftaya cuma gidicem ve nst ye bağlıcakmış çok erken değil mi riskli gebe olduğumdan mı acaba
Der çünkü beni sinir etmesi lazim biraz söyletmesi lazim ,illaha gereksizlik yapcakSelim i kabul ediyorsa selimhan a bişi denemesi gerek
Hepsi olmasa da %75 i boyle erkeklerınDer çünkü beni sinir etmesi lazim biraz söyletmesi lazim ,illaha gereksizlik yapcak
Ultrason kağıdındaFL değeri yazar ..o değeri 7 ile çarp boyunu öğrenirsinHayırlı akşamlar hamisler
Dün doktor kontrolümüz vardı normalde 28+5 olması gerekiyordu 30 haftayla uyumlu çıktı bebeğim biraz ileri gitmis1370 gr cikti ve boyunu sormayı unuttum şuan çok merak ediyorm boyu ne kadar aceba diye hastane çantasını ne zaman hazırlamalıyız hamisler ben artk hazırlasam da kaygisi gitse diyorm biraz da heycan yapyorm galiba ama erken mi bilemedim o kadar kıyafet ve minik minik tek tek utulemekte 2 günümü alır heralde
Ferittin bayağı düşük canım
İdrar rengin ,
Kullancam artık napimİdrar rengin ,
Lökosit ,Erikrosit falan gerçekten kötü durumda ama çok şükür ki tedavisi var .
Kaygı duymadan antibiyotik başlaman gerek .
Demir ilacı da içiyorum amaFerittin bayağı düşük canım
Aa gerçekten 37 cm misUltrason kağıdındaFL değeri yazar ..o değeri 7 ile çarp boyunu öğrenirsin
Senin ferittin kaçtı canım en sonSurrender benim ferritin yükselmiş bence biraz öyle hissettim hemogram almisdi bugün doktor hgb değeri 10.6 di geçen sefer bu sefer 11.2 olmuş, hct de 32.9 mus 33.7 olmuş.bu iki değerde kanla baglantili.p.tesi sağlık ocağında bir kan daha vereyim ferritini merak ettim
2 ilaç ve 4 beş gündür de keçiboynuzu pekmezi ne başladım faydası oldu herhelde bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?