Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biraz kullananlara bakayım dedim
Bu cıktı. Tarihi yeni bu arada

Eklentiler

• Screenshot_20220506-173917_Google.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 54
Seni en rahat hamiş ilan ediyoruz sarı bombaa
Valla öylemi oldu biraz yaaaa allah kötü bişi yaşatmasında , valla böyle korkuyom siz dedikçe
Yani aslında çok rahatlıkda sıkıntı benim gibi olmasın kimse
Ama çok kafaya takmakda sıkıntı, bazıları gına getiriyo

Beben hareket ediyor ya artik ondan rahatsın işte hem bi riskte yok masallah diyelim ,yani kötü anlamda demiyoruz kiz rahatina bak

Hayırlı akşamlar hamisler
Dün doktor kontrolümüz vardı normalde 28+5 olması gerekiyordu 30 haftayla uyumlu çıktı bebeğim biraz ileri gitmis 1370 gr cikti ve boyunu sormayı unuttum şuan çok merak ediyorm boyu ne kadar aceba diye hastane çantasını ne zaman hazırlamalıyız hamisler ben artk hazırlasam da kaygisi gitse diyorm biraz da heycan yapyorm galiba ama erken mi bilemedim o kadar kıyafet ve minik minik tek tek utulemekte 2 günümü alır heralde

Ben almistir dedim şimdiye
Neyse o iyi olsunda kilo alir elbet
Bi başlasa kilo alımı devamı gelir Allah’ın izniyle de işte hayırlısı bekliyoruz en geç 1 haftaya başlar sanırım
İnşallah hiç bir hasar falan olmadan gelir geçer canım iyi düşünüp iyi dileklerimizi yollayalım herşey iyi olsun bebişler sandığımızdan daha güçlü oluyor
Allah’a şükür canım güçlü duruyor güçlüde çıkacak inşallah kalıcı bişey olmasa diye dua ediyorum Allah’ın izniyle

Hazır olsun
Hazırdan zarar gelmez:)
Maşallah bebişe . Ee büyüyorlar artık

Insallah canim bir an evel toparlanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…