- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.061
Ben 25+2 de gitmişim en sonKız sen ne zaman gittin en son doktoraben hiç hatırlamıyorum.
Biraz kullananlara bakayım dedimKız sen ne zaman gittin en son doktoraben hiç hatırlamıyorum.
Smilac aldım canım. Sebebi de daha onca Aptamil i çok zor biraktirdim o sebeple farklı bir şey denemek istedim. Bu marka çok oneriliyordu. Gaz da yapmıyormus. Bakalım deneyeceğiz.
Hipp aldımDevam sütü alanlar
Ne aldınız ? Neye dayanarak o markayı aldınız ?
Seni en rahat hamiş ilan ediyoruz sarı bombaaBen 25+2 de gitmişim en son
Şimdide 32. Haftada gidicem 16 mayısdan sonra giderim herhalde o hafta içi
Evet, ara sıra onlara da bakıyorumSurrender haziran anneleri 2 ye bölünmüştü 2 ay once falan , 2022 ikiler burcu anneleri diye topik actilar arada onlarada bak diye söylüym dedim
Ben şimdi 33de gidicem sonra her haftaBenimde 1 hafta oldu. 32 34 36 37 38 dedi bana. Sık gibi geldi ama
Valla öylemi oldu biraz yaaaaSeni en rahat hamiş ilan ediyoruz sarı bombaa
Beben hareket ediyor ya artik ondan rahatsın işte hem bi riskte yok masallah diyelim ,yani kötü anlamda demiyoruz kiz rahatina bakValla öylemi oldu biraz yaaaaallah kötü bişi yaşatmasında , valla böyle korkuyom siz dedikçe
Yani aslında çok rahatlıkda sıkıntı benim gibi olmasın kimse
Ama çok kafaya takmakda sıkıntı, bazıları gına getiriyo
Bi başlasa kilo alımı devamı gelir Allah’ın izniyle de işte hayırlısı bekliyoruz en geç 1 haftaya başlar sanırımBen almistir dedim şimdiye
Neyse o iyi olsunda kilo alir elbet
Allah’a şükür canım güçlü duruyor güçlüde çıkacak inşallah kalıcı bişey olmasa diye dua ediyorum Allah’ın izniyleİnşallah hiç bir hasar falan olmadan gelir geçer canım iyi düşünüp iyi dileklerimizi yollayalım herşey iyi olsun bebişler sandığımızdan daha güçlü oluyor
Hazır olsunHayırlı akşamlar hamisler
Dün doktor kontrolümüz vardı normalde 28+5 olması gerekiyordu 30 haftayla uyumlu çıktı bebeğim biraz ileri gitmis1370 gr cikti ve boyunu sormayı unuttum şuan çok merak ediyorm boyu ne kadar aceba diye hastane çantasını ne zaman hazırlamalıyız hamisler ben artk hazırlasam da kaygisi gitse diyorm biraz da heycan yapyorm galiba ama erken mi bilemedim o kadar kıyafet ve minik minik tek tek utulemekte 2 günümü alır heralde
Valla piyasada cok temiz icerikli sutler dönmüyor, ben Sma alcam yine galiba ,oda kizimda kullanip bi sikinti yasamadigim icin alayim diyorum tekrardanDevam sütü alanlar
Ne aldınız ? Neye dayanarak o markayı aldınız ?
Insallah canim bir an evel toparlanirBi başlasa kilo alımı devamı gelir Allah’ın izniyle de işte hayırlısı bekliyoruz en geç 1 haftaya başlar sanırım
Allah’a şükür canım güçlü duruyor güçlüde çıkacak inşallah kalıcı bişey olmasa diye dua ediyorum Allah’ın izniyle
Bari konulacak bir isim olsaEşimin babannesi beni görür görmez büyümüş ha küçük zekeriya diyor(zekeriyada kayinpederim)
Sen de " evet büyüyor küçük ahmet " diyeydin. ( babanın adını ahmet olarak saydım)Eşimin babannesi beni görür görmez büyümüş ha küçük zekeriya diyor(zekeriyada kayinpederim)
Yok ben çok fazla yorulmuyorum hep yatış ya..10 dakka ayakta kalsam karnım taş gibi oluyor..sancım var bugünGün içinde yoruluyor musun?
Ben hep iş halinde olduğum için aynen benimde uykularım kesintisiz. Ama ben yorgunluğa verıyorum tamamen.
Benimki yorgunluktanYok ben çok fazla yorulmuyorum hep yatış ya..10 dakka ayakta kalsam karnım taş gibi oluyor..sancım var bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?