- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.101
Benim son verdiğimde 16.8 di canım, ilacı günde 2 ye çıkarıp keçiboynuzu pekmezi yemeğe başladım 1 kaşık sabah aç karnina.yukselme var bence ferritin le beraber bu değerlerde düşüyordu sürekli ilk defa yükseliş var ama ferritin bakmamislar.p.tesi veririm belki sağlık ocağında tekrar görmek için.Senin ferittin kaçtı canım en son
Eşimin babannesi beni görür görmez büyümüş ha küçük zekeriya diyor(zekeriyada kayinpederim)
İns yükselmiştir canım benim 23.2 ama bende düzenli ilaç kullanmam lazım diğer şeyler çıkmamış bakim onlar ne durumdaBenim son verdiğimde 16.8 di canım, ilacı günde 2 ye çıkarıp keçiboynuzu pekmezi yemeğe başladım 1 kaşık sabah aç karnina.yukselme var bence ferritin le beraber bu değerlerde düşüyordu sürekli ilk defa yükseliş var ama ferritin bakmamislar.p.tesi veririm belki sağlık ocağında tekrar görmek için.
İnşallah bakalım. Aynen düşük seninde ilaç kullaniyorsan zaten yapabilecek cokda bişey yok pekmezide deneyebilirsin.cikarsa çıkar artık napalim.80 lerden düştü benim, doktor bugün gebeliğin doğasında var kansızlık oluşması dedi.tedbir alıcaz artık elimizden geldikçe.İns yükselmiştir canım benim 23.2 ama bende düzenli ilaç kullanmam lazım diğer şeyler çıkmamış bakim onlar ne durumda
Ben de Günde 2 kere hap alıyorum. Bakalım yükselecek mi. 1 hafta daha kullanıp veririrm kan artık.Surrender benim ferritin yükselmiş bence biraz öyle hissettim hemogram almisdi bugün doktor hgb değeri 10.6 di geçen sefer bu sefer 11.2 olmuş, hct de 32.9 mus 33.7 olmuş.bu iki değerde kanla baglantili.p.tesi sağlık ocağında bir kan daha vereyim ferritini merak ettim
2 ilaç ve 4 beş gündür de keçiboynuzu pekmezi ne başladım faydası oldu herhelde bilemedim.
Ben az önce yaptım 57 miş benim kiİnşallah bakalım. Aynen düşük seninde ilaç kullaniyorsan zaten yapabilecek cokda bişey yok pekmezide deneyebilirsin.cikarsa çıkar artık napalim.80 lerden düştü benim, doktor bugün gebeliğin doğasında var kansızlık oluşması dedi.tedbir alıcaz artık elimizden geldikçe.
Hadi bakalım yükselir inşallahBen de Günde 2 kere hap alıyorum. Bakalım yükselecek mi. 1 hafta daha kullanıp veririrm kan artık.
Sabah bana da aynısını dediler takmıyorum ya vala ben 4 kilo aldım hafif bi karnım var o napim yani uğraşamam onlarla valaYa beni kim görse 29 30 haftaya göre karnın ne kadar küçük diyor 1 2 3 sinir olmaya başladım
Sanki büyük küçük olması bi kriter
En son gittiğimde haftasıyla uyumluydu herseyi
16 Mayıs'ta bir sonraki kontrol
Var mı karnı küçük görünen
Millet daha doğmadan sinir etmeye başlıyor
Karnın küçük gelişimi nasıl ya kime ne manyak bu insanlar
Ben zaten çok fazla sey almadım bi kargo var beklediğim sonrasında 32 33.haftlarda yıkayıp ütüleyip hazırlarımKızlar hastane çantasını hazırlayan varmı aranızda? Nezaman hazırlamak gerekiyordu acabaa
Ben 10 kg aldım daha kg ya birsey diyen olmadıSabah bana da aynısını dediler takmıyorum ya vala ben 4 kilo aldım hafif bi karnım var o napim yani uğraşamam onlarla vala
İnş güzel çıksın sonuçlarınKan da bi çıksın yarın gösterim artık doktora canım bakalım ne cokıcak
Evet canım malesef bu enfeksiyon basıma bela olduİnş güzel çıksın sonuçların
İnsan antibiyotik vs kullanmak istemiyor gebelikte ama mecburbolunca yapacak birşey yok
İçmem daha yararlı enfeksiyonda
Hamile kalmaSın çocuk yok çocuk olur karnım yokBen 10 kg aldım daha kg ya birsey diyen olmadı
Ama herkes çok biliyor gibi küçük teşhisi koydu karnıma
Aynen kesinlikle hareket ediyor diye rahatım bencede bende öyle düşünüyorumBeben hareket ediyor ya artik ondan rahatsın işte hem bi riskte yok masallah diyelim ,yani kötü anlamda demiyoruz kiz rahatina bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?