Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Senin ferittin kaçtı canım en son
Benim son verdiğimde 16.8 di canım, ilacı günde 2 ye çıkarıp keçiboynuzu pekmezi yemeğe başladım 1 kaşık sabah aç karnina.yukselme var bence ferritin le beraber bu değerlerde düşüyordu sürekli ilk defa yükseliş var ama ferritin bakmamislar.p.tesi veririm belki sağlık ocağında tekrar görmek için.

İns yükselmiştir canım benim 23.2 ama bende düzenli ilaç kullanmam lazım diğer şeyler çıkmamış bakim onlar ne durumda

Nst konuşulmuş hanımlar bana son 2 haftadır bağlanıyor, ara ara sancılarım oluyor ve kordon kısa o yüzden tedbir amaçlı. Ama doktorum 32den sonra çekilir normalde demişti. Stressiz bir gebelik yaşamak istedikçe en yakınlarım tarafından her türlü strese sokuluyorum, sancı buna bağlı olabilir mi?

İns yükselmiştir canım benim 23.2 ama bende düzenli ilaç kullanmam lazım diğer şeyler çıkmamış bakim onlar ne durumda
İnşallah bakalım. Aynen düşük seninde ilaç kullaniyorsan zaten yapabilecek cokda bişey yok pekmezide deneyebilirsin.cikarsa çıkar artık napalim.80 lerden düştü benim, doktor bugün gebeliğin doğasında var kansızlık oluşması dedi.tedbir alıcaz artık elimizden geldikçe.

Ben de Günde 2 kere hap alıyorum. Bakalım yükselecek mi. 1 hafta daha kullanıp veririrm kan artık.

Ben az önce yaptım 57 miş benim ki

Ya beni kim görse 29 30 haftaya göre karnın ne kadar küçük diyor 1 2 3 sinir olmaya başladım
Sanki büyük küçük olması bi kriter
En son gittiğimde haftasıyla uyumluydu herseyi
16 Mayıs'ta bir sonraki kontrol
Var mı karnı küçük görünen
Millet daha doğmadan sinir etmeye başlıyor
Karnın küçük gelişimi nasıl ya kime ne manyak bu insanlar

S Sebepsizk benim dr.kan için birşey demiyor ama idrar tahlilini hep hastanede yaptırıyor sağlık ocağında yanlış çıkabiliyor dedi
Bende kanı sağlık ocağında idrarı hastanede veriyorum

Sabah bana da aynısını dediler takmıyorum ya vala ben 4 kilo aldım hafif bi karnım var o napim yani uğraşamam onlarla vala

Kızlar hastane çantasını hazırlayan varmı aranızda? Nezaman hazırlamak gerekiyordu acabaa
Ben zaten çok fazla sey almadım bi kargo var beklediğim sonrasında 32 33.haftlarda yıkayıp ütüleyip hazırlarım
Daha kendime gecelik yada yada takım vs birşey almadım bile
Sanırım gecelik yerine rahat bi kaçtane elbise alcam bakmadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…