Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Devam sütü alanlar
Ne aldınız ? Neye dayanarak o markayı aldınız ?

İhtiyaç olursa Hipp Combiotic alıcam. Yorumları en hoşuma giden o oldu.
Golden Goat düşünüyodum bu arada çevremde 3 kişi Golden Goat alıp gaz yaptı kabız yaptı yeni bir arayışta Hipp aldım memnunum dediler vazgeçirdiler biraz aslında etkilendim

Kesinlikle özel sigorta çok mantıklı gibi evet , hamilelik öncesi yaptirmadigima çok pişmanım kendime ki planlı bir hamilelikti İzmir'de onerdigin ya da iyi diye duyduğun çocuk doktoru önerin var mıdır acaba ?
Senin ferittin kaçtı canım en son

Benim ferittin 2 aydır aynı sadece "4" hiç yükselme olmuyor nedense. Doktor 2 ye çıkardı bu ay bakalım yine yukselmezse demir serumu veririz dedi. Keçiboynuzu pekmezi de alayım olmadi.

Bana sormamıssın ama izmirdeyim yazayım aklında olsun dedim
Cocuk dr.u nagehan Katipoğlu
Tınaztepe de birlikte calışmıstık şimdi muayenehane açtı alsancakta çok iyi bir dr.dur araştırmak istersen
ben muhtemelen grupta konusuldugu gibi sağlık sigortası yaptırıp Nagehan hanıma gideceğim
Alsancak özel sağlık hastanesinde
Recep kahramaner
Medicana da cansever aydın hepsini çok severim ve çok güvenirim aklında olsun canım

Görkem Astarcıoğlu instagram hesabı @hekimanne canım doktorumuz çok severim kızımı doğumundan beri takip ediyor inşallah oğlumuda ona götüreceğim alsancak ta muayenehanesi var çok ilgili bir doktor

Çok teşekkür ederim ayrıntılı yazı için . Konakta oturuyorum o yüzden bu yazdıkların çok iyi oldu hepsi bu tarafta hemen araştırayım

Görkem Astarcıoğlu instagram hesabı @hekimanne canım doktorumuz çok severim kızımı doğumundan beri takip ediyor inşallah oğlumuda ona götüreceğim alsancak ta muayenehanesi var çok ilgili bir doktor
Hekimanneyi takip ediyorum instagtamdan aslında tarzı ve genel olarak gorusleri de hoşuma gidiyor . Kafamda hep şey sorusu vardı , yoğunluk çok oluyor mu acaba ? Bı soru sorduğunuzda telefon ile hemen dönüş alabiliyor musunuz ? Birde sağlık sigortası olarak tam kapsamlı kabul oluyor galiba değil mi ?

Senin ki daha düşükmüş canım ben düzenli kullanmıyordum Demir’i falan artık kullanırım eşim de susmadı içmiyorsun etmiyorsun

Özel bir numara var direk o numaradan görkem hanımla irtibata geçip çocukla ilgili bi durumu konuşabiliyosun, yoğunlukta istediğim gün hep randevu bulabildim, yoğun dönemlerde de aciliyete göre eminim bir kolaylık sağlanır.
Evet o fikir ve görüş durumu çok önemli çünkü ben rahat bir anneyim, fonksiyonel tıpla ilgileniyorum ve doğal çocuk büyütme durumunu önemsiyorum Görkem hanım bu konularda benim isteklerime cevap veriyor.
Bir de gerçekten çok oyuncu ve tatlı dilli, tam bir çocuk doktoru

Golden goat gerçekten kabız yapıyor. Ama hipp combiotic baya pahalıya geliyor çünkü büyük kutusu yok hoş golden goatinda yok. Bende hipp alırım gerekirse.

Golden goat gerçekten kabız yapıyor. Ama hipp combiotic baya pahalıya geliyor çünkü büyük kutusu yok hoş golden goatinda yok. Bende hipp alırım gerekirse.
Evet öyleymiş, maddi açıdan biraz külfetli gibi sanki ama belki de gerek olmaz

İlk zamanlar belki desteklemek gerekirse diye düşündüm bende zaten şimdiden almayacağım

Ben dantelli gecelik ya da Pijama takımı almicam kizlar çünkü hastane hariç bi daha giymem biliyorum bu tarz bakıyorum aslında kısa kol bulsam alırdım da kısa kol bulamadım pek trendyol da var güvenemedim.. Bi de pandali zürafali bi Pijama takımı alıp son olarak da bi tane belki lazım olur diye gecelik alcam onu da dantelli değil spor bi model alırım yine. siz neler aldınız fikir olsun bana ??

Eklentiler

• Screenshot_20220506-211535_Chrome.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20220506-212314_Chrome.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 74
Çok güzelmişde, yazın seni terletmezmi temmuzda doğum yapcaz ya o sıkıntı yaratabilir onun dışında gzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…