- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.121
Devam sütü alanlar
Ne aldınız ? Neye dayanarak o markayı aldınız ?
Kesinlikle özel sigorta çok mantıklı gibi evet , hamilelik öncesi yaptirmadigima çok pişmanım kendime ki planlı bir hamileliktiTabi, ilk 3 ay ayda iki kez gittiğin oluyor, sarılıktı kakaydı gazdı gelişimdi.. Sonra 1 yaşa kadar yine her ay götürüyorsun gelişim takibi aşılar vs.
Bazı sigortalar aşıları bile karşılıyor o haliyle hele çok çok mantıklı çünkü özel aşılar eğer yaptıracaksan çok maliyetli..
Dediğin gibi devlet kalabalık, çocuğun aynı doktor tarafından rutin kontrolünü önemsiyorum gelişim takibi açısında bu önemli bunu devlette yapabilmek büyük şehirlerde zor.
Senin ferittin kaçtı canım en son
Benim ferittin 2 aydır aynı sadece "4" hiç yükselme olmuyor nedenseBenim son verdiğimde 16.8 di canım, ilacı günde 2 ye çıkarıp keçiboynuzu pekmezi yemeğe başladım 1 kaşık sabah aç karnina.yukselme var bence ferritin le beraber bu değerlerde düşüyordu sürekli ilk defa yükseliş var ama ferritin bakmamislar.p.tesi veririm belki sağlık ocağında tekrar görmek için.
Şöylee bi bakış attim anladi zatenn
HahasssyxgdxgygzhyhctvyValla öylemi oldu biraz yaaaaallah kötü bişi yaşatmasında , valla böyle korkuyom siz dedikçe
Yani aslında çok rahatlıkda sıkıntı benim gibi olmasın kimse
Ama çok kafaya takmakda sıkıntı, bazıları gına getiriyo
Bana sormamıssın ama izmirdeyim yazayım aklında olsun dedimKesinlikle özel sigorta çok mantıklı gibi evet , hamilelik öncesi yaptirmadigima çok pişmanım kendime ki planlı bir hamileliktiİzmir'de onerdigin ya da iyi diye duyduğun çocuk doktoru önerin var mıdır acaba ?
Benim ferittin 2 aydır aynı sadece "4" hiç yükselme olmuyor nedense. Doktor 2 ye çıkardı bu ay bakalım yine yukselmezse demir serumu veririz dedi. Keçiboynuzu pekmezi de alayım olmadi.
Görkem Astarcıoğlu instagram hesabı @hekimanneKesinlikle özel sigorta çok mantıklı gibi evet , hamilelik öncesi yaptirmadigima çok pişmanım kendime ki planlı bir hamileliktiİzmir'de onerdigin ya da iyi diye duyduğun çocuk doktoru önerin var mıdır acaba ?
Çok teşekkür ederim ayrıntılı yazı için . Konakta oturuyorum o yüzden bu yazdıkların çok iyi oldu hepsi bu taraftaBana sormamıssın ama izmirdeyim yazayım aklında olsun dedim
Cocuk dr.u nagehan Katipoğlu
Tınaztepe de birlikte calışmıstık şimdi muayenehane açtı alsancakta çok iyi bir dr.dur araştırmak istersen
ben muhtemelen grupta konusuldugu gibi sağlık sigortası yaptırıp Nagehan hanıma gideceğim
Alsancak özel sağlık hastanesinde
Recep kahramaner
Medicana da cansever aydın hepsini çok severim ve çok güvenirim aklında olsun canım
Hekimanneyi takip ediyorum instagtamdan aslında tarzı ve genel olarak gorusleri de hoşuma gidiyor . Kafamda hep şey sorusu vardı , yoğunluk çok oluyor mu acaba ? Bı soru sorduğunuzda telefon ile hemen dönüş alabiliyor musunuz ? Birde sağlık sigortası olarak tam kapsamlı kabul oluyor galiba değil mi ?Görkem Astarcıoğlu instagram hesabı @hekimannecanım doktorumuz çok severim kızımı doğumundan beri takip ediyor inşallah oğlumuda ona götüreceğim alsancak ta muayenehanesi var çok ilgili bir doktor
Senin ki daha düşükmüş canım ben düzenli kullanmıyordum Demir’i falan artık kullanırım eşim de susmadı içmiyorsun etmiyorsunKesinlikle özel sigorta çok mantıklı gibi evet , hamilelik öncesi yaptirmadigima çok pişmanım kendime ki planlı bir hamileliktiİzmir'de onerdigin ya da iyi diye duyduğun çocuk doktoru önerin var mıdır acaba ?
Benim ferittin 2 aydır aynı sadece "4" hiç yükselme olmuyor nedense. Doktor 2 ye çıkardı bu ay bakalım yine yukselmezse demir serumu veririz dedi. Keçiboynuzu pekmezi de alayım olmadi.
Selim ismini çok severimSelimhan koycam
O boşa konuşuyor
Selim ismini çok severim
Selim ve Kerem
Ama oğlumun adının Aslan olması hahahahaha
Özel bir numara var direk o numaradan görkem hanımla irtibata geçip çocukla ilgili bi durumu konuşabiliyosun, yoğunlukta istediğim gün hep randevu bulabildim, yoğun dönemlerde de aciliyete göre eminim bir kolaylık sağlanır.Hekimanneyi takip ediyorum instagtamdan aslında tarzı ve genel olarak gorusleri de hoşuma gidiyor . Kafamda hep şey sorusu vardı , yoğunluk çok oluyor mu acaba ? Bı soru sorduğunuzda telefon ile hemen dönüş alabiliyor musunuz ? Birde sağlık sigortası olarak tam kapsamlı kabul oluyor galiba değil mi ?
Sen anlıyosun gıda geldiği günlerdeHahasssyxgdxgygzhyhctvy
Golden goat gerçekten kabız yapıyor. Ama hipp combiotic baya pahalıya geliyor çünkü büyük kutusu yok hoş golden goatinda yok. Bende hipp alırım gerekirse.İhtiyaç olursa Hipp Combiotic alıcam. Yorumları en hoşuma giden o oldu.
Golden Goat düşünüyodum bu arada çevremde 3 kişi Golden Goat alıp gaz yaptı kabız yaptı yeni bir arayışta Hipp aldım memnunum dediler vazgeçirdiler biraz aslında etkilendim
İsyaaaaaaaaaaan edesim geliyo sonra susuyorumSen anlıyosun gıda geldiği günlerdehahahhhahha
Evet öyleymiş, maddi açıdan biraz külfetli gibi sanki ama belki de gerek olmazGolden goat gerçekten kabız yapıyor. Ama hipp combiotic baya pahalıya geliyor çünkü büyük kutusu yok hoş golden goatinda yok. Bende hipp alırım gerekirse.
Çok güzelmişde, yazın seni terletmezmi temmuzda doğum yapcaz ya o sıkıntı yaratabilir onun dışında gzelBen dantelli gecelik ya da Pijama takımı almicam kizlar çünkü hastane hariç bi daha giymem biliyorum bu tarz bakıyorum aslında kısa kol bulsam alırdım da kısa kol bulamadım pek trendyol da var güvenemedim.. Bi de pandali zürafali bi Pijama takımı alıp son olarak da bi tane belki lazım olur diye gecelik alcam onu da dantelli değil spor bi model alırım yine. siz neler aldınız fikir olsun bana ??
Kısa kol almalıyım dimi ben de acaba uzun kol mu kısa kol mu emin olamadımÇok güzelmişde, yazın seni terletmezmi temmuzda doğum yapcaz ya o sıkıntı yaratabilir onun dışında gzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?