Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Pentide bu tarz takımlar 140 170 lira civarına düşmüş çok beğendim ama daha önce aldım 3 takım hazırladım diye almadım

Aynı yere başvuruluyor canım
Cok tesekkur ederim canım
Beşiğe baktim o sabit. Onu güzelce silerim.
Ama bebek arabası ve puset evet yıkanır tabii ki. Tertemiz olur hem de
Vayy iyi fikir bizim hortum yok da kova ile yıkarız balkonda oh bol su ile mis silmekten daha iyi pratik olur
Ferittin bayağı düşük canım
Benim bundan da düşük.. demiri kullanıyorum hep ama artmıyor neyse daha azalmasında idare eder herhalde.
Benim de küçük dr suyun az olduğu için böyle demişti. Suyum düzeldi yine ufak bilmiyorum belki iç karnım geniştir..
Pentide bu tarz takımlar 140 170 lira civarına düşmüş çok beğendim ama daha önce aldım 3 takım hazırladım diye almadım
Ya baktım da onlar normal Pijama takımı. Ben lohusa model alayım diyorum göğüs altından itibaren bol olanlardan. Belki sezeryan olurum bol rahat olur ya da normal doğum yaparım göbeğim kalır diye yine normal gecelik değil de lohusa model almak istiyorum ama bilmem yanlış mı düşünüyorum
Geçen sene temmuz ayını hatırlıyorum deli sıcaktı oyuzdennn senin için rahatsız olur
Bence de ben kısa kollu bakayım

Kizlar siz lohusa model mi aldınız Pijama da normal Pijama takımı mı??
Ben rahat olur diye lohusa model alayım diyorum ama gogus altından itibaren bol oluyor onlar .. siz ne çeşit aldınız,normal Pijama takımı da sıkmadan olur mu doğum sonrası??

Hanımlar önceden sezeryan olmuş yada bu konu hakkında bilgisi olanlar korseyi doğumdan sonra nezaman takmalıyız kaç gün sonra yani ve korse nasıl olmalı bel mi bacaklı mı

Çok kilo almadıysan kendi bedeninden bir beden büyük alsan iş görür canım ama çok fiyat farkı yoksa lohusa olanlardan olabilir

Çok kilo almadıysan kendi bedeninden bir beden büyük alsan iş görür canım ama çok fiyat farkı yoksa lohusa olanlardan olabilir
Fiyat hemen hemen aynı canım. Aslında 2 kilo aldım aşağı yukarı ama göbek daha büyük malum vücuduma oranla olmadı pazar gidip bi normal Pijama deneyeyim bakalım onu çok dar olursa lohusa alırım hem doğunca da rahat rahat giyerim karnım inince de giyerim Pijama salaş severim zaten ama bilemiyorum bakalım sizler ne aldiniz normal Pijama mi lohusa pijama mi

Kızlar bugün karnım çok şişti ve taş gibi oldu. Şimdi de oğlum aşağı tarafta acayip hareketli. Canımı yakıyor hatta. En altta. Çıkmaya zorluyor sanki

2 kilo mu çıkmaz almışsın maşallah ben normal aldım sonrada giymek için ama bi tane lohusa takımı aldım çok hafif dantelli Sabahlıklı olsun dedimmbitane de

Kızlar bugün karnım çok şişti ve taş gibi oldu. Şimdi de oğlum aşağı tarafta acayip hareketli. Canımı yakıyor hatta. En altta. Çıkmaya zorluyor sanki
2 3 gündür benimde çok sık oluyor
Sık sık olunca da endişe ediyorum açıkçası
16 sında gidicem söyleyeceğim yine dr.a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…