- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.141
Pentide bu tarz takımlar 140 170 lira civarına düşmüş çok beğendim ama daha önce aldım 3 takım hazırladım diye almadımBen dantelli gecelik ya da Pijama takımı almicam kizlar çünkü hastane hariç bi daha giymem biliyorum bu tarz bakıyorum aslında kısa kol bulsam alırdım da kısa kol bulamadım pek trendyol da var güvenemedim.. Bi de pandali zürafali bi Pijama takımı alıp son olarak da bi tane belki lazım olur diye gecelik alcam onu da dantelli değil spor bi model alırım yine. siz neler aldınız fikir olsun bana ??
Geçen sene temmuz ayını hatırlıyorum deli sıcaktı oyuzdennn senin için rahatsız olurKısa kol almalıyım dimi ben de acaba uzun kol mu kısa kol mu emin olamadım
Bunamis belli kiEşimin babannesi beni görür görmez büyümüş ha küçük zekeriya diyor(zekeriyada kayinpederim)
Size bıraktıkUlen biriniz de cihangir koyun
Cok tesekkur ederim canımAynı yere başvuruluyor canım
Vayy iyi fikir bizim hortum yok da kova ile yıkarız balkonda oh bol su ile mis silmekten daha iyi pratik olurBeşiğe baktim o sabit. Onu güzelce silerim.
Ama bebek arabası ve puset evet yıkanır tabii ki. Tertemiz olur hem de
Benim bundan da düşük.. demiri kullanıyorum hep ama artmıyor neyse daha azalmasında idare eder herhalde.Ferittin bayağı düşük canım
Benim de küçük dr suyun az olduğu için böyle demişti. Suyum düzeldi yine ufak bilmiyorum belki iç karnım geniştir..Ya beni kim görse 29 30 haftaya göre karnın ne kadar küçük diyor 1 2 3 sinir olmaya başladım
Sanki büyük küçük olması bi kriter
En son gittiğimde haftasıyla uyumluydu herseyi
16 Mayıs'ta bir sonraki kontrol
Var mı karnı küçük görünen
Millet daha doğmadan sinir etmeye başlıyor
Karnın küçük gelişimi nasıl ya kime ne manyak bu insanlar
Ya baktım da onlar normal Pijama takımı. Ben lohusa model alayım diyorum göğüs altından itibaren bol olanlardan. Belki sezeryan olurum bol rahat olur ya da normal doğum yaparım göbeğim kalır diye yine normal gecelik değil de lohusa model almak istiyorum ama bilmem yanlış mı düşünüyorumPentide bu tarz takımlar 140 170 lira civarına düşmüş çok beğendim ama daha önce aldım 3 takım hazırladım diye almadım
Bence de ben kısa kollu bakayımGeçen sene temmuz ayını hatırlıyorum deli sıcaktı oyuzdennn senin için rahatsız olur
Ismi duyunca aklima pis pis espiriler geliyiiiUlen biriniz de cihangir koyun
Eşimin yegane favori ismiUlen biriniz de cihangir koyun
Bende bardak tabak vs koyuyorum aslında
Çok kilo almadıysan kendi bedeninden bir beden büyük alsan iş görür canım ama çok fiyat farkı yoksa lohusa olanlardan olabilirCok tesekkur ederim canım
Vayy iyi fikir bizim hortum yok da kova ile yıkarız balkonda oh bol su ile mis silmekten daha iyi pratik olur
Benim bundan da düşük.. demiri kullanıyorum hep ama artmıyor neyse daha azalmasında idare eder herhalde.
Benim de küçük dr suyun az olduğu için böyle demişti. Suyum düzeldi yine ufak bilmiyorum belki iç karnım geniştir..
Ya baktım da onlar normal Pijama takımı. Ben lohusa model alayım diyorum göğüs altından itibaren bol olanlardan. Belki sezeryan olurum bol rahat olur ya da normal doğum yaparım göbeğim kalır diye yine normal gecelik değil de lohusa model almak istiyorum ama bilmem yanlış mı düşünüyorum
Bence de ben kısa kollu bakayım
Kizlar siz lohusa model mi aldınız Pijama da normal Pijama takımı mı??
Ben rahat olur diye lohusa model alayım diyorum ama gogus altından itibaren bol oluyor onlar .. siz ne çeşit aldınız,normal Pijama takımı da sıkmadan olur mu doğum sonrası??
Kendinden sehpalı gadınnn
Doktorum bana gerek yok demişti, hiç takmadım ben.Hanımlar önceden sezeryan olmuş yada bu konu hakkında bilgisi olanlar korseyi doğumdan sonra nezaman takmalıyız kaç gün sonra yani ve korse nasıl olmalı bel mi bacaklı mı
Fiyat hemen hemen aynı canım. Aslında 2 kilo aldım aşağı yukarı ama göbek daha büyük malum vücuduma oranla olmadı pazar gidip bi normal Pijama deneyeyim bakalım onu çok dar olursa lohusa alırım hem doğunca da rahat rahat giyerim karnım inince de giyerim Pijama salaş severim zaten ama bilemiyorum bakalım sizler ne aldiniz normal Pijama mi lohusa pijama miÇok kilo almadıysan kendi bedeninden bir beden büyük alsan iş görür canım ama çok fiyat farkı yoksa lohusa olanlardan olabilir
4 kilo vermişim 1 haftada ama göbeğim aynı duruyorDoktorum bana gerek yok demişti, hiç takmadım ben.
Göbek de gider ama daha geç. Doktora danışmak lazım sanırım.4 kilo vermişim 1 haftada ama göbeğim aynı duruyor
2 kilo muFiyat hemen hemen aynı canım. Aslında 2 kilo aldım aşağı yukarı ama göbek daha büyük malum vücuduma oranla olmadı pazar gidip bi normal Pijama deneyeyim bakalım onu çok dar olursa lohusa alırım hem doğunca da rahat rahat giyerim karnım inince de giyerim Pijama salaş severim zaten ama bilemiyorum bakalım sizler ne aldiniz normal Pijama mi lohusa pijama mi
Bende ilk doğumda takmadım oyuzden bilmiyorum canım dr.a sor istersen ulaşabiliyorsanHanımlar önceden sezeryan olmuş yada bu konu hakkında bilgisi olanlar korseyi doğumdan sonra nezaman takmalıyız kaç gün sonra yani ve korse nasıl olmalı bel mi bacaklı mı
2 3 gündür benimde çok sık oluyorKızlar bugün karnım çok şişti ve taş gibi oldu. Şimdi de oğlum aşağı tarafta acayip hareketli. Canımı yakıyor hatta. En altta. Çıkmaya zorluyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?