- 15 Mart 2021
- 1.778
- 2.918
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.161
Bu gidişle kara kışta doğururuzGeçen sene temmuz ayını hatırlıyorum deli sıcaktı oyuzdennn senin için rahatsız olur
Oooooo nasıl büyümüş kızsz..benim ikiz göbekten büyük maşallah
Ailem çocuğun gizli bir ikizi olduğunu düşünüyorOooooo nasıl büyümüş kızsz..benim ikiz göbekten büyük maşallah
Kızlar kan iyi sanki He ne dersiniz şimdi çıkmış Buda
Bende atıyım dedim amaaa felaket bi görüntüm vardı katana gibi atamadımAilem çocuğun gizli bir ikizi olduğunu düşünüyor
biraz genetik ya, ic karın hiç yok bende
Resme bir daha bak bir cesaret gelirBende atıyım dedim amaaa felaket bi görüntüm vardı katana gibi atamadım
Doğum yaptıran doktoru tanımıyorum bisürü vardı hangisi yaptırdı görmedim bile üstüne haftasonu ve bayram girince nöbetçi olanlar taburcu etti. Kendi özel doktoruma danışayım bunu en iyisi teşekkür ederimBende ilk doğumda takmadım oyuzden bilmiyorum canım dr.a sor istersen ulaşabiliyorsan
teşekkür ederimGöbek de gider ama daha geç. Doktora danışmak lazım sanırım.
Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin amaSize bıraktık3. Çocuğa evrene mesaj çoktan gitti
Oturdugun icin yayılmış kilolar. Ayakta foto çek. Baya fark olur :)
Bidaha düşün bakalım bak halimeeeeResme bir daha bak bir cesaret gelir
Valla açım protein sebze dengesi çok güzel ama diyet listesiyle doyuyorum diyenlere pek de inanamıyorum açıkcası. Hele ki hamilelikte. Sonuçta bir kısıtlama mevcut. Yani sofraya oturup çorbasından ekmeğine pilavına yiyemedikten sonra ben tokluk hissedemiyorum. Yani ya bir kase çorba ya bir dilim ekmekse eğer bir dilim ekmekle bir çeşit yemeğimi ve bol salatamı yiyorumAç gezmiyor olmanız lazım, diyeti biraz sorgulayabilirsiniz bence. Aç olduğunuz noktada protein iceren bir ara öğün eklemenizi öneririm.
Kesinlikle öyle para tuzağı . Şuan daha pahalıdırBenim özel hastanenin nst ücreti 30 TL..abartılırlar ya 450 TL nedir? Alt üstü bi cihaz almışlar .sadece göbeğine koyuyor emek yok bişey yok..cidden para tuzağı
Ahh minik kediyide yerimmm ponçik şeyBiz 3 kız takılıyoruz
Ay benim hiç belli değil hele bol giyersem. Geçen dolmuşa bindim ne kadar ücret dedim öğrenci şu kadar dediYa beni kim görse 29 30 haftaya göre karnın ne kadar küçük diyor 1 2 3 sinir olmaya başladım
Sanki büyük küçük olması bi kriter
En son gittiğimde haftasıyla uyumluydu herseyi
16 Mayıs'ta bir sonraki kontrol
Var mı karnı küçük görünen
Millet daha doğmadan sinir etmeye başlıyor
Karnın küçük gelişimi nasıl ya kime ne manyak bu insanlar
Ben normal önden düğmeli bi pijama almayı düşünüyorum sonra da giyerim diye . Gerçi düğün öncesi suwen den almıştım gömlekmodel tatlış pijama onu da alacağım yanıma . Ekstra loğusa için almam heralde. Belki foto çekinmek için beyaz elbise alırım onun yerineBen dantelli gecelik ya da Pijama takımı almicam kizlar çünkü hastane hariç bi daha giymem biliyorum bu tarz bakıyorum aslında kısa kol bulsam alırdım da kısa kol bulamadım pek trendyol da var güvenemedim.. Bi de pandali zürafali bi Pijama takımı alıp son olarak da bi tane belki lazım olur diye gecelik alcam onu da dantelli değil spor bi model alırım yine. siz neler aldınız fikir olsun bana ??
Ah o da minik değil ki ablasıAhh minik kediyide yerimmm ponçik şeyiyi sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?