Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende ilk doğumda takmadım oyuzden bilmiyorum canım dr.a sor istersen ulaşabiliyorsan
Doğum yaptıran doktoru tanımıyorum bisürü vardı hangisi yaptırdı görmedim bile üstüne haftasonu ve bayram girince nöbetçi olanlar taburcu etti. Kendi özel doktoruma danışayım bunu en iyisi teşekkür ederim
Göbek de gider ama daha geç. Doktora danışmak lazım sanırım.
teşekkür ederim

Aç gezmiyor olmanız lazım, diyeti biraz sorgulayabilirsiniz bence. Aç olduğunuz noktada protein iceren bir ara öğün eklemenizi öneririm.
Valla açım protein sebze dengesi çok güzel ama diyet listesiyle doyuyorum diyenlere pek de inanamıyorum açıkcası. Hele ki hamilelikte. Sonuçta bir kısıtlama mevcut. Yani sofraya oturup çorbasından ekmeğine pilavına yiyemedikten sonra ben tokluk hissedemiyorum. Yani ya bir kase çorba ya bir dilim ekmekse eğer bir dilim ekmekle bir çeşit yemeğimi ve bol salatamı yiyorum nasıl doyabilirim ki? O bir tabak bile ölçülüyken

Ay benim hiç belli değil hele bol giyersem. Geçen dolmuşa bindim ne kadar ücret dedim öğrenci şu kadar dediÖğrenci değilim dedim bebek haftasıyla uyumlu olsun da çok kilo olmasın +4kilodayım ben daha
Ben normal önden düğmeli bi pijama almayı düşünüyorum sonra da giyerim diye . Gerçi düğün öncesi suwen den almıştım gömlekmodel tatlış pijama onu da alacağım yanıma . Ekstra loğusa için almam heralde. Belki foto çekinmek için beyaz elbise alırım onun yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…