Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anlaşıyolarmı
7 aydır birlikteler asla asla asla anlaşamıyorlar
Bu beyaz olan dediğim gibi 9 yasında diğeri daha yeni 1 yasında oldu küçük oyun oynamak için atlayıp zıplıyor büyük korkuyor evde kaos
İlk zamanlar daha beterdi de bunada şükür diyorum
Anlaşacakları umudumu kaybettim ben birbirlerine tahammül etseler yeter

Ee kızlar Diyarbakır'daki Memorial bana ikiz gebelik doğum ücretine 5500 dedi..ben orda yapmayı düşünülorum
Ben 2019' da doğum paketine 10 bin verdim İstanbul şişli memoriale il il fiyat farkı oluyor ayrıca İstanbul'da ilçe ilçe farkediyor ben 450 TL NST'yi 2019' da cektiriyordum şuan 700-750 TL belki daha fazladır doktor muayenesi o zaman 750 TL'di . 12 günlük yatış+doğuma 53-55 bin civarı para ödedik aynı hastanede tüp bebek yaptırmıştım ilk önce farklı bikac hastaneye muayene için gittim doktorlardan memnun kalmayınca sislinin tüp bebek bölümünde de çok memnun kalmıştım o yüzden orada devam ettim bir de o zaman yaş riskim vardı 35 yaşındaydım ilk bebeğin tedirginliği heyecanı da etki etti şimdi ikinci bebegimi de orada transfer ettirdik ama bir daha asla kontrol için oraya gitmem şimdi gittiğim perinatalogum ve kontrol doktorumdan çok memnunum

Aynen küçükler biraz hareketli oluyor cidden çok sıkıntı inşallah kazasız belasız halledersinde anlaşırla daha bide bebiş gelcek aralarına

Bazen diyetisyenler cidden çok düşük kalorili diyetler veriyor anlamakta güçlük çekiyorum. Diyetkolik aplikasyonuna günde yediklerini yazın kaloriyi bir kontrol edin bence.

Kullancam artık napim
Su miktarını da artirmalisin ne kadar su içtiğini bilmiyorum ama ben suyu az ictigimde idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum kızıma hamileyken çok oluyordum suyu az içiyordum çalıştığım için birde bobreklerimde kristaloidler oluyordu taş da var zaten şuan evde olduğum için suyu çok içiyorum çok şükür daha olmadim

Ya boşver takma. Bebeğin gelişimi iyiyse sıkıntı yok. Doktorum karnın fazla büyümesin manken diyeti yap dedi dikkat ediyorum de bir daha öyle diyenlere.

Olabilir canım dediğin gibi elimizden geleni yapıyoruz yiyoruz ama olmayınca olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…