- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.181
Aaa maşallah çok tatlı kar topuAh o da minik değil ki ablası
9 yaşında oldu pamuğum
Birde simsiyah varAaa maşallah çok tatlı kar topu
AnlaşıyolarmıBirde simsiyah var
Bu sütlaç o gomis (gs liler anladı)
7 aydır birlikteler asla asla asla anlaşamıyorlarAnlaşıyolarmı
Ben 2019' da doğum paketine 10 bin verdim İstanbul şişli memorialeEe kızlar Diyarbakır'daki Memorial bana ikiz gebelik doğum ücretine 5500 dedi..ben orda yapmayı düşünülorum
Aynen küçükler biraz hareketli oluyor cidden çok sıkıntı inşallah kazasız belasız halledersinde anlaşırla7 aydır birlikteler asla asla asla anlaşamıyorlar
Bu beyaz olan dediğim gibi 9 yasında diğeri daha yeni 1 yasında oldu küçük oyun oynamak için atlayıp zıplıyor büyük korkuyor evde kaos
İlk zamanlar daha beterdi de bunada şükür diyorum
Anlaşacakları umudumu kaybettim ben birbirlerine tahammül etseler yeter
Ama o benim aldığımdan farklı bir model sanırım. Benim aldığım bundan değil.Biraz kullananlara bakayım dedim
Bu cıktı. Tarihi yeni bu arada
Bazen diyetisyenler cidden çok düşük kalorili diyetler veriyor anlamakta güçlük çekiyorum. Diyetkolik aplikasyonuna günde yediklerini yazın kaloriyi bir kontrol edin bence.Valla açım protein sebze dengesi çok güzel ama diyet listesiyle doyuyorum diyenlere pek de inanamıyorum açıkcası. Hele ki hamilelikte. Sonuçta bir kısıtlama mevcut. Yani sofraya oturup çorbasından ekmeğine pilavına yiyemedikten sonra ben tokluk hissedemiyorum. Yani ya bir kase çorba ya bir dilim ekmekse eğer bir dilim ekmekle bir çeşit yemeğimi ve bol salatamı yiyorumnasıl doyabilirim ki? O bir tabak bile ölçülüyken
Bende demir ilacı içiyorum yinede düşük üstelik yediklerime dikkat ediyorum demirin emilimini azaltmayacak yiyecek ve içeceklere üstelik saatlerine dikkat ediyorum ama düşüyor önceden de demir depomuz çok dolu olmadığı içindirDemir ilacı da içiyorum ama
2 kedi 2 cocuk bir eşAynen küçükler biraz hareketli oluyor cidden çok sıkıntı inşallah kazasız belasız halledersinde anlaşırladaha bide bebiş gelcek aralarına
Su miktarını da artirmalisin ne kadar su içtiğini bilmiyorum ama ben suyu az ictigimde idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum kızıma hamileyken çok oluyordum suyu az içiyordum çalıştığım için birde bobreklerimde kristaloidler oluyordu taş da var zaten şuan evde olduğum için suyu çok içiyorum çok şükür daha olmadimKullancam artık napim
Kız onun ki düşükse ben ne yapayım 12ydi en son. Üstelik günde 2 demir hapı içiyorum.Ferittin bayağı düşük canım
Yandın yaaaa resmennnnnn2 kedi 2 cocuk bir eş
Doğum çantasına ilk koymam gereken renk renk huni olabilir
Benimde 9'du en sonKız onun ki düşükse ben ne yapayım 12ydi en son. Üstelik günde 2 demir hapı içiyorum.
Valla ben günde 2 ilaç içiyorum benim ki 12 idi en son.Senin ferittin kaçtı canım en son
Ya boşver takma. Bebeğin gelişimi iyiyse sıkıntı yok. Doktorum karnın fazla büyümesin manken diyeti yap dedi dikkat ediyorum de bir daha öyle diyenlere.Ya beni kim görse 29 30 haftaya göre karnın ne kadar küçük diyor 1 2 3 sinir olmaya başladım
Sanki büyük küçük olması bi kriter
En son gittiğimde haftasıyla uyumluydu herseyi
16 Mayıs'ta bir sonraki kontrol
Var mı karnı küçük görünen
Millet daha doğmadan sinir etmeye başlıyor
Karnın küçük gelişimi nasıl ya kime ne manyak bu insanlar
Aynen bende öyle c vitamini alıyorum. Asla süt yrunu ya da çay tuketmiyorum. 2 saat ara veriyorumBenimde 9'du en sonaşırı dikkat etmeme rağmen demirin emilimini azaltmayacak yiyecek ve içeceklere saatlerine dikkat etmeme rağmen
Pazartesi kontrole gittiğimde bakalım ne diyecek doktorlarimAynen bende öyle c vitamini alıyorum. Asla süt yrunu ya da çay tuketmiyorum. 2 saat ara veriyorum
Aynen canım çok kötü degil sanırım benim de idrar yoluyla başım belada lökosit 69 çıkmış yarın gitçem bakalım ne diyecekValla ben günde 2 ilaç içiyorum benim ki 12 idi en son.Senin ki iyi bence
Olabilir canım dediğin gibi elimizden geleni yapıyoruz yiyoruz ama olmayınca olmuyorBende demir ilacı içiyorum yinede düşük üstelik yediklerime dikkat ediyorum demirin emilimini azaltmayacak yiyecek ve içeceklere üstelik saatlerine dikkat ediyorum ama düşüyor önceden de demir depomuz çok dolu olmadığı içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?