Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tatlım korkma trendyoldan ben Trendyoldan aldım 3-4 farklı model aldım. Beğenmediklerimi geri yolladım. Beğendiğim kaldı. Az biraz dantelli kolsuz bir model almıştım. Bir de pentiden gecelik aldım. Hepsi Trendyol dan.

Heh benim kafadan ben asla öyle dantel mantel giymem bi dünya paraya gerek yok o gömlek tarzı attığımdan almayı düşünüyorum bende

Bazen diyetisyenler cidden çok düşük kalorili diyetler veriyor anlamakta güçlük çekiyorum. Diyetkolik aplikasyonuna günde yediklerini yazın kaloriyi bir kontrol edin bence.
Ya benim sıkıntım aslında gebelik şekerimden kaynaklı. O yüzden biraz da psikolojik olabilir. Mesela kumpir yemek istiyorum, ama yiyemiyorum. Diyetisyen de söylüyo normal bir diyet listesi yapsak şu an yiyebilirdin ama şeker söz konusu olunca karbonhidrat baya baya kısıtlı istediklerimi yiyemeyince de o doyun hissiyatını alamıyorum maalesef

Canım şekerin çok yüksek gitmiyorsa ara ara biraz serbest bırak kendini.

Canım şekerin çok yüksek gitmiyorsa ara ara biraz serbest bırak kendini.
Bayramın ilk günü baya saldım ve ne zamandır görmediğim değerleri gördüm maalesef kendime 1 ay verdim. 34-35 den sonra bırakıcam yavaş yavaş çok abartmadan. Son bir ay bıraktıran doktor çokmuş. Hem anne rahatlasın hem de artık son ay bebek biraz kilo alsın diye ama ben diyette olmama rağmen kilo iyi şükür bebişim

Bu arada lohusa gecelik pijama takımları konuşulmuş, benim ilk kızımdan kalanlar vardı pentiden ve suwenden almıştım o zamanlar. Bir iki defa giydim anca. Foto çekimini de iptal etmiştim hastanedeki. O kadar sıcaktı ve halim yoktuki kendimi berbat hissediyordum arayıp gelmeyin çok ağrım var demiştim Onlara ek şunları aldım. Sevmiyorum hamile lohusa takımlarını ya En azından sonradan da giyerim boşa gitmez

Eklentiler

• F0166B64-7A62-416A-B816-1502DF2D8EA4.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 90
  • 6060F681-9190-4A9C-B3D8-8FE9C5DA6E4F.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 95
  • 50F186BB-743F-43AE-8036-D3F43A7013F5.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…