- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.201
Tatlım korkma trendyoldanBen dantelli gecelik ya da Pijama takımı almicam kizlar çünkü hastane hariç bi daha giymem biliyorum bu tarz bakıyorum aslında kısa kol bulsam alırdım da kısa kol bulamadım pek trendyol da var güvenemedim.. Bi de pandali zürafali bi Pijama takımı alıp son olarak da bi tane belki lazım olur diye gecelik alcam onu da dantelli değil spor bi model alırım yine. siz neler aldınız fikir olsun bana ??
Heh benim kafadanBen dantelli gecelik ya da Pijama takımı almicam kizlar çünkü hastane hariç bi daha giymem biliyorum bu tarz bakıyorum aslında kısa kol bulsam alırdım da kısa kol bulamadım pek trendyol da var güvenemedim.. Bi de pandali zürafali bi Pijama takımı alıp son olarak da bi tane belki lazım olur diye gecelik alcam onu da dantelli değil spor bi model alırım yine. siz neler aldınız fikir olsun bana ??
Kizimda demir hapı kullanmadım ishal ettiği için o zaman 31.haftada düştü ama bu bebekte demir hapına rağmen erken haftalarda düştü düzelir inşallahOlabilir canım dediğin gibi elimizden geleni yapıyoruz yiyoruz ama olmayınca olmuyor
Ben kolsuz aldım sıcakta terden ölmek istemiyorum. Usursem üstüne sabahligini giyerim.Kısa kol almalıyım dimi ben de acaba uzun kol mu kısa kol mu emin olamadım
Antibiyotik verebilir. Ama sen bu arada bol su içmeyi ihmal etmeAynen canım çok kötü degil sanırım benim de idrar yoluyla başım belada lökosit 69 çıkmış yarın gitçem bakalım ne diyecek
Manken diyeti sevdim bunuYa boşver takma. Bebeğin gelişimi iyiyse sıkıntı yok. Doktorum karnın fazla büyümesin manken diyeti yap dedi dikkat ediyorum de bir daha öyle diyenlere.
Cok tesekkur ederim canım
Vayy iyi fikir bizim hortum yok da kova ile yıkarız balkonda oh bol su ile mis silmekten daha iyi pratik olur
Benim bundan da düşük.. demiri kullanıyorum hep ama artmıyor neyse daha azalmasında idare eder herhalde.
Benim de küçük dr suyun az olduğu için böyle demişti. Suyum düzeldi yine ufak bilmiyorum belki iç karnım geniştir..
Ya baktım da onlar normal Pijama takımı. Ben lohusa model alayım diyorum göğüs altından itibaren bol olanlardan. Belki sezeryan olurum bol rahat olur ya da normal doğum yaparım göbeğim kalır diye yine normal gecelik değil de lohusa model almak istiyorum ama bilmem yanlış mı düşünüyorum
Bence de ben kısa kollu bakayım
Kizlar siz lohusa model mi aldınız Pijama da normal Pijama takımı mı??
Ben rahat olur diye lohusa model alayım diyorum ama gogus altından itibaren bol oluyor onlar .. siz ne çeşit aldınız,normal Pijama takımı da sıkmadan olur mu doğum sonrası??
Ya benim sıkıntım aslında gebelik şekerimden kaynaklı. O yüzden biraz da psikolojik olabilir. Mesela kumpir yemek istiyorum, ama yiyemiyorum. Diyetisyen de söylüyo normal bir diyet listesi yapsak şu an yiyebilirdin ama şeker söz konusu olunca karbonhidrat baya baya kısıtlıBazen diyetisyenler cidden çok düşük kalorili diyetler veriyor anlamakta güçlük çekiyorum. Diyetkolik aplikasyonuna günde yediklerini yazın kaloriyi bir kontrol edin bence.
Kız neresi kocaman maşallah gayet fitsinAy ben de sabah çekmiştim tam 30 hafta şerefineartık kocaman oldu göbişler
Yok yok bu son bir haftada birden büyüdü yineKız neresi kocaman maşallah gayet fitsin
Canım şekerin çok yüksek gitmiyorsa ara ara biraz serbest bırak kendini.Ya benim sıkıntım aslında gebelik şekerimden kaynaklı. O yüzden biraz da psikolojik olabilir. Mesela kumpir yemek istiyorum, ama yiyemiyorum. Diyetisyen de söylüyo normal bir diyet listesi yapsak şu an yiyebilirdin ama şeker söz konusu olunca karbonhidrat baya baya kısıtlıistediklerimi yiyemeyince de o doyun hissiyatını alamıyorum maalesef
Bu haftalarda buyuyuveriyor bir anda takılmaYok yok bu son bir haftada birden büyüdü yineben artık taşıyamıyorum kızım da sürekli asılıyor sağolsun bir yandan da duygusalım son hamilelik sevmeye çalış diyorum hormonlar tavan yine
Üşüme ihtimalimiz var mı kiBen kolsuz aldım sıcakta terden ölmek istemiyorum. Usursem üstüne sabahligini giyerim.Geceliği askılı aldım. Sonra da giyerim.
Bayramın ilk günü baya saldım ve ne zamandır görmediğim değerleri gördüm maalesefCanım şekerin çok yüksek gitmiyorsa ara ara biraz serbest bırak kendini.
Ağustos başında doğum yapan gördüm üşümüştü bayaaaa, hastame soğundan sanırım ama o evde sanmıyorum üşüceğimiziÜşüme ihtimalimiz var mı ki
Ben sabahlik vs almam hiç sanırım
Yani ne bileyim hormonal olarka bir üşüme titreme gelir ya bazen onu düşündüm.Üşüme ihtimalimiz var mı ki
Ben sabahlik vs almam hiç sanırım
Kansızdık ondanKız onun ki düşükse ben ne yapayım 12ydi en son. Üstelik günde 2 demir hapı içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?