Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İlki cok değişik gözüküyor

Ben perşembe günü gittiğimde normal doğum için yatış yapan kadınn elinde telefonla oynuyordu birazda beklediler hiç bir sancısı yoktu

Ben sancım varken evde duş alıp kaş bıyık aldıktan sonra topikte takıldım sabaha kadar.
Hastaneye gitseydim de oturup bekleyecektim. Hem de daha çok muayene edeceklerdi
Adet sancısı gibi bir şey zaten

Evladım güzel yavrucuğum bugun karnımın içinde göbeğime vurmak yerine kasıklarıma kasıklarıma vurdu maşallah sağolsun ahh canım oğlum benimmm anasının kuzusu
Sabahin 5 inde basladi benimkide uykumdan uyandim yani düşün
Zaten kizimda 6 da uyandi uyku yok yani , biri uzerimde geziyor biri karnimda cikacak delik ariyor şuan

Sabahin 5 inde basladi benimkide uykumdan uyandim yani düşün
Zaten kizimda 6 da uyandi uyku yok yani , biri uzerimde geziyor biri karnimda cikacak delik ariyor şuan
Abboowww o dahada zor yeminleee allah kolaylık versinnn uykusuzluk zaten kötü bide çocuklar kıpır kıpır

Kahverengi den bende aldım

Hem evde günlük olarak da üstte durabilir ben beğendim

Bende böyle normal elbise tarzı alıcam kısa kollu ve askılı seninkiler gelince kalitesine vs bakar bizede yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…