- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.221
İlki cok değişik gözüküyorBu arada lohusa gecelik pijama takımları konuşulmuş, benim ilk kızımdan kalanlar vardı pentiden ve suwenden almıştım o zamanlar. Bir iki defa giydim anca. Foto çekimini de iptal etmiştim hastanedeki. O kadar sıcaktı ve halim yoktuki kendimi berbat hissediyordumarayıp gelmeyin çok ağrım var demiştim Onlara ek şunları aldım. Sevmiyorum hamile lohusa takımlarını ya En azından sonradan da giyerim boşa gitmez
Haha bence mankenin çoraplarından ve duruşundan kaynaklı oİlki cok değişik gözüküyor
Olabilir. Sünnet olmuş gibi durmuş bir deHaha bence mankenin çoraplarından ve duruşundan kaynaklı o
Hahqhq allah seniOlabilir. Sünnet olmuş gibi durmuş bir de
Biz de elbise gibi durur diyorsun yaniHahqhq allah senibir de onların boyu uzun ya kısa fln olmuş biz de öyle durmaz dur gelsin giyip foto atıcam
Gelsin de kargo bakıcazBiz de elbise gibi durur diyorsun yani
Ben perşembe günü gittiğimde normal doğum için yatış yapan kadınn elinde telefonla oynuyordu birazda beklediler hiç bir sancısı yoktu
Doktora gideli 1 hafta olmuş.
Mayis 23 gibi giderim artık.
Devam sütü alanlar
Ne aldınız ? Neye dayanarak o markayı aldınız ?
Sabahin 5 inde basladi benimkideEvladım güzel yavrucuğum bugun karnımın içinde göbeğime vurmak yerine kasıklarıma kasıklarıma vurdu maşallah sağolsunahh canım oğlum benimmm anasının kuzusu
Abboowww o dahada zor yeminleee allah kolaylık versinnnSabahin 5 inde basladi benimkideuykumdan uyandim yani düşün
Zaten kizimda 6 da uyandi uyku yok yani , biri uzerimde geziyor biri karnimda cikacak delik ariyor şuan
Alıştım be gülümAbboowww o dahada zor yeminleee allah kolaylık versinnnuykusuzluk zaten kötü bide çocuklar kıpır kıpır
3 hafta dedi.Bana 32. haftadan sonra iki haftada bir çağırcam dedi. Ben bu sefer de bir hafta daha geç randevu ayarladım. 16 mayıs
Seni iki haftada bir çağırmadı mı? Erken diye gitmeyecek misin?
İçiyorum canım bende böbrek büyümesi var ya ondan oluyor benceAntibiyotik verebilir. Ama sen bu arada bol su içmeyi ihmal etme
Kahverengi den bende aldımBu arada lohusa gecelik pijama takımları konuşulmuş, benim ilk kızımdan kalanlar vardı pentiden ve suwenden almıştım o zamanlar. Bir iki defa giydim anca. Foto çekimini de iptal etmiştim hastanedeki. O kadar sıcaktı ve halim yoktuki kendimi berbat hissediyordumarayıp gelmeyin çok ağrım var demiştim Onlara ek şunları aldım. Sevmiyorum hamile lohusa takımlarını ya En azından sonradan da giyerim boşa gitmez
Bende böyle normal elbise tarzı alıcam kısa kollu ve askılı seninkiler gelince kalitesine vs bakar bizede yazarsınBu arada lohusa gecelik pijama takımları konuşulmuş, benim ilk kızımdan kalanlar vardı pentiden ve suwenden almıştım o zamanlar. Bir iki defa giydim anca. Foto çekimini de iptal etmiştim hastanedeki. O kadar sıcaktı ve halim yoktuki kendimi berbat hissediyordumarayıp gelmeyin çok ağrım var demiştim Onlara ek şunları aldım. Sevmiyorum hamile lohusa takımlarını ya En azından sonradan da giyerim boşa ggitmbenfd
3 kedi 1 köpek 1 erkek ve gelecek 1 bebekle en büyük huniyi bana ayırın lütfen2 kedi 2 cocuk bir eş
Doğum çantasına ilk koymam gereken renk renk huni olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?