- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.241
Vala bende yalnızım canımGünaydın herkese gününüz güzel geçsin
Yarın anneler günü ve ben yanlızım normalde takmam ama niyeyse bi içim buruk
Anneler günü için değilde yanlızlıktan cok sıkıldım galiba
Ben de çok beğendim kahve olan dün geldi hem düğmeleri açınca emzirebilinir hem de dığumdan sonra evde şık dururKahverengi den bende aldım
Hem evde günlük olarak da üstte durabilir ben beğendim
Kahverengi geldi canım ben baya beğendimmBende böyle normal elbise tarzı alıcam kısa kollu ve askılı seninkiler gelince kalitesine vs bakar bizede yazarsın
Sen benden fazla hakettin3 kedi 1 köpek 1 erkek ve gelecek 1 bebekle en büyük huniyi bana ayırın lütfen
Dün sabah gittiler eşim ve oğlum Isparta ya yarışaVala bende yalnızım canım
Ay bende sarma mı sarsam annem memleketten göndermiş tazecik bide de kayısı caglası göndermişDün sabah gittiler eşim ve oğlum Isparta ya yarışa
Hem sıkıldım hem aklım oğlumda hem giden diğer velilerden sinirimi bozanlar var ay ne bileyim boşluktan kuruyorum
Dün o sinirle balkonu topladım ne zamandır aklımdaydı gaza geldim bugunde sarma sarcam
Ben lohusa aldm. Pijama altı zaten beli ayarlanandan. Üstte dedigin gibi gogusten sonra bol normalde de giyebilirim benim icin sorun olmaz. Rahat olsun dedim. Beli Ayarlaniyor olmasi onemli bence.Fiyat hemen hemen aynı canım. Aslında 2 kilo aldım aşağı yukarı ama göbek daha büyük malum vücuduma oranla olmadı pazar gidip bi normal Pijama deneyeyim bakalım onu çok dar olursa lohusa alırım hem doğunca da rahat rahat giyerim karnım inince de giyerim Pijama salaş severim zaten ama bilemiyorum bakalım sizler ne aldiniz normal Pijama mi lohusa pijama mi
Tek huni bile yetmez2 kedi 2 cocuk bir eş
Doğum çantasına ilk koymam gereken renk renk huni olabilir
Tatlım ben ilk doğumda evde baya oyalandim.Resimler çekilmiş, göbekler konuşulmuş.
Benim 29 da ama bu kadar belli değil yada oturup çekince daha büyük çıkıyor tabii.
Salı muayeneyi bekliyorum. Boy kilo ölçüler nasıl göreceğiz.
Merak ettiğim birşey var. Normal doğum diyelim. Evde kasılmalar, sonra belli zaman sonra hastaneye gittik vs. Elbise mi daha uygun başka birşey mi? Yani odamızda devam ediyoruz misal açılmalara. Arada da nst vs olacak illa ki. Sonrasında normal doğum olsa bile hastane kıyafeti mi giydirilir ne yapılır kafam karıştıtedbirli olmam gerek
2. Çocuk olsa anlarım da ilk doğumda nasıl böyle sakin kaldın vallahi tebrikler ama suyun gelmemiş bence ondan . Suyun gelse bebek oksijensiz kalır enfeksiyon kapar diye koşardin hastaneyeTatlım ben ilk doğumda evde baya oyalandim.Sabah kalktım kek börek yaptim. Belim filan ağrıyordu ama dışarı çıkmak istedim. İlk sancılar gdiginde dışarda geziyordum. Gezmeye devam ettim. Sonra eve gelince hastaneye hemen gitmem diye inat ettim. Banyoya bir tabure koydum. Ilık düşün altında oturdum saatlerce. Girdim çıktım banyoya. Sonra kan gelince artık mecbur kalktım. Üstümde şile bezi askılı elbise vardı evde giydiğim. Onla gittim. Ayağımda parmak arası terlik. Evde o kadar çok oyalanmisim ki 15 dk Nst sonra doğumhane o elbiseyle doğurdum.
Ben pek tekmelerle uyanmıyorum. Ya da hissetmiyor uykudaykenGünaydın kizlar ben gece 12 dedimi uyuyorum. Sabah da 10 da anca gözümü aciyorum eskiden uyandirirdi vurup artık vurmuyor ki uyuyorum herhalde dana gibi yatıyorum yaa
Off harika bir doğum hikayesi. Hepimizin başınaTatlım ben ilk doğumda evde baya oyalandim.Sabah kalktım kek börek yaptim. Belim filan ağrıyordu ama dışarı çıkmak istedim. İlk sancılar gdiginde dışarda geziyordum. Gezmeye devam ettim. Sonra eve gelince hastaneye hemen gitmem diye inat ettim. Banyoya bir tabure koydum. Ilık düşün altında oturdum saatlerce. Girdim çıktım banyoya. Sonra kan gelince artık mecbur kalktım. Üstümde şile bezi askılı elbise vardı evde giydiğim. Onla gittim. Ayağımda parmak arası terlik. Evde o kadar çok oyalanmisim ki 15 dk Nst sonra doğumhane o elbiseyle doğurdum.
Bi yandan cekeydin de gözümüz göbüş göreydi
Ben burda askılı elbiseyle gezerken bile afakanlar basıyor gibi hissediyorum genelde balkonda takılıyorum
Şuandan mi bahsediyorsun.. çünkü ben suan kombiyi yakmayı düşünüyorum öyle soğudu 2 gündür havalar patik falan giyiyorumBen burda askılı elbiseyle gezerken bile afakanlar basıyor gibi hissediyorum genelde balkonda takılıyorumbakim temmuzda ne yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?