- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.261
Evde doğursaydın barı boşuna zahmet etmişsinTatlım ben ilk doğumda evde baya oyalandim.Sabah kalktım kek börek yaptim. Belim filan ağrıyordu ama dışarı çıkmak istedim. İlk sancılar gdiginde dışarda geziyordum. Gezmeye devam ettim. Sonra eve gelince hastaneye hemen gitmem diye inat ettim. Banyoya bir tabure koydum. Ilık düşün altında oturdum saatlerce. Girdim çıktım banyoya. Sonra kan gelince artık mecbur kalktım. Üstümde şile bezi askılı elbise vardı evde giydiğim. Onla gittim. Ayağımda parmak arası terlik. Evde o kadar çok oyalanmisim ki 15 dk Nst sonra doğumhane o elbiseyle doğurdum.
Evet şu anŞuandan mi bahsediyorsun.. çünkü ben suan kombiyi yakmayı düşünüyorum öyle soğudu 2 gündür havalar patik falan giyiyorum
Dışarısı 15 derece yokBen burda askılı elbiseyle gezerken bile afakanlar basıyor gibi hissediyorum genelde balkonda takılıyorumbakim temmuzda ne yapicam
Masallah bence hiç gobegin yok normal göbek gibi durmuş iç karnın geniş demekkiKızlar bu da bizim göbüşümüz. Artık eşimin kıyafetlerini giyiyorum
Yeni kalktığım için böyle gün içinde çok su içtiğimden galiba 2 katı oluyor.Masallah bence hiç gobegin yok normal göbek gibi durmuş iç karnın geniş demekki
Hiç göbüş yok maşaallah bu demek oluyor ki çatlama olasılığın azKızlar bu da bizim göbüşümüz. Artık eşimin kıyafetlerini giyiyorum
Bi yandan cekeydin de gözümüz göbüş göreydi
Bi yandan cekeydin de gözümüz göbüş göreydi
Yok yok akşamları çok şişiyor ve kaşınıyor. Şu an çatlak görünmüyor ama bazılarının doğumdan sonra belli oluyormuş.Hiç göbüş yok maşaallah bu demek oluyor ki çatlama olasılığın az
Bende hep 0 _3 aldım, bikac tanede 3_6 aldımArkadaşlar siz alt üst takım ve tulumlarda 0-3 ay mı alıyorsunuz yoksa direk 3-6 mi aldınız. Ben 3-6 ay bol olur diye 0-3 de alıyordum tulum ve alt üst takımlarda.. hata mı ediyorum?????
Evet suyum hastanede geldi. Niye öyleydim benden 1 ay önce doğuran arkadsim 1 günden fazla hastanede sancı çekmiş. Kimseyi de almamışlar yanına eşini annesini filan. Kız tek başına odada. Yakınları dışarda. Gece gitmişler hastaneye ertesi gün akşam doğurmuş. Onu duyunca ben mümkün mertebe geç gideyim dedim.2. Çocuk olsa anlarım da ilk doğumda nasıl böyle sakin kaldın vallahi tebrikler ama suyun gelmemiş bence ondan . Suyun gelse bebek oksijensiz kalır enfeksiyon kapar diye koşardin hastaneye
Valla dogururdum dogurmasina da işte bir anda cikiverince çocuk bir sürü yirtilmam oldu.Evde doğursaydın barı boşuna zahmet etmişsin
Siz de çok fitsiniz hanimefendiYok yok akşamları çok şişiyor ve kaşınıyor. Şu an çatlak görünmüyor ama bazılarının doğumdan sonra belli oluyormuş.
Aslında 1 kilo aldım ama yemek yiyince bi kilo daha ekleniyor tartıya ben onu da kilo aldım sayıp moda giriyorum seviniyorum2 kilo muçıkmaz almışsın maşallah ben normal aldım sonrada giymek için ama bi tane lohusa takımı aldım çok hafif dantelli Sabahlıklı olsun dedimmbitane de
Vallahi ya donuyorum
Ben hiç almicam dantelli falan hastanede o halde sanmıyorum güzel pozum olacağını. Allah izin verirse bebişin kırkı cikinca normal bi fotografciya gidip eski klasik pozlardan bi iki tane çektirecegim tamam işte. Canım ben de aslında normal Pijama alacaktım önden düğmeli ama doğum sonrası sezeryan olursa belimi göbeğimi sıkar ya da ne bileyim göbeğim hemen inmezse dite lohusa pijamasi almaya karar verdim o da auni önden düğmeli oluyor sadece ek olarak göğüs altından itibaren bol oluyor ben onu ilerde normalde de giyerim Pijama bol olir zatenAy benim hiç belli değil hele bol giyersem. Geçen dolmuşa bindim ne kadar ücret dedim öğrenci şu kadar dediÖğrenci değilim dedim bebek haftasıyla uyumlu olsun da çok kilo olmasın +4kilodayım ben daha
Ben normal önden düğmeli bi pijama almayı düşünüyorum sonra da giyerim diye . Gerçi düğün öncesi suwen den almıştım gömlekmodel tatlış pijama onu da alacağım yanıma . Ekstra loğusa için almam heralde. Belki foto çekinmek için beyaz elbise alırım onun yerine
Ay alayım ben de ya o zaman yorumlarda kumaşı çok ince iç gösteriyor rengi alakasız geldi falan yazıyorlar kafam karışıyor. Lohusa önden düğmeli alacağım aslinda normal Pijama takımı alacaktım ama lohusa nin göğüs alti daha bol oluyor diye ondan alayım dedim ilerde çok bol gelirse annem daraltir yanlarıTatlım korkma trendyoldanben Trendyoldan aldım 3-4 farklı model aldım. Beğenmediklerimi geri yolladım. Beğendiğim kaldı. Az biraz dantelli kolsuz bir model almıştım. Bir de pentiden gecelik aldım. Hepsi Trendyol dan.
Aslında ucuz da ama giymem ben hastanede zaten ağrı sızı poz düşünecek halim olmaz amaaan almicam dedim sonrasında da elbise ile çekiliriz fotoğraf zaten doğum sonrası güzel bi elbise bakarım belkiHeh benim kafadanben asla öyle dantel mantel giymem bi dünya paraya gerek yok o gömlek tarzı attığımdan almayı düşünüyorum bende
Bana kalsa ben de öyle alırım da annem hamile kadın terler sırtı tutulur dedikçe kısa kol alayım bari diyorumBen kolsuz aldım sıcakta terden ölmek istemiyorum. Usursem üstüne sabahligini giyerim.Geceliği askılı aldım. Sonra da giyerim.
Cok güzeller güle güle giy
Dr değilim tabi ama hamilesin yani kaçamaklar yap bazısı hiç yükleme yaptırmıyor bilmeden doğuruyor öyle stres de etkili yemedikçe stres olur insanYa benim sıkıntım aslında gebelik şekerimden kaynaklı. O yüzden biraz da psikolojik olabilir. Mesela kumpir yemek istiyorum, ama yiyemiyorum. Diyetisyen de söylüyo normal bir diyet listesi yapsak şu an yiyebilirdin ama şeker söz konusu olunca karbonhidrat baya baya kısıtlıistediklerimi yiyemeyince de o doyun hissiyatını alamıyorum maalesef
Aynen öyle benim de göğüs altının bol olması hoşuma gittiBen lohusa aldm. Pijama altı zaten beli ayarlanandan. Üstte dedigin gibi gogusten sonra bol normalde de giyebilirim benim icin sorun olmaz. Rahat olsun dedim. Beli Ayarlaniyor olmasi onemli bence.
Ayyy masaallah söyle bir poz yok ya hep yüzü kapalıSelam arkadaşlar bugün kontrolumuz vardı tosbiğim 28+4 1532 gr olmuşuzGelişim olarak önde gidiyor gözüküyor. En geç 20 temmuz gibi sezeryanla aliriz dedi.
Aldıklarım geldi de daha önce bebek eşyası ile ilgim olmadığı için bilgim yok ondan mı bilmiyorum...Bende hep 0 _3 aldım, bikac tanede 3_6 aldım
Maşallah evet tosbik görünüyor..bizlerinkinden önde..Selam arkadaşlar bugün kontrolumuz vardı tosbiğim 28+4 1532 gr olmuşuzGelişim olarak önde gidiyor gözüküyor. En geç 20 temmuz gibi sezeryanla aliriz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?