Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evde doğursaydın barı boşuna zahmet etmişsin

Şuandan mi bahsediyorsun.. çünkü ben suan kombiyi yakmayı düşünüyorum öyle soğudu 2 gündür havalar patik falan giyiyorum
Evet şu an halı battaniye yorgan kışlık ne varsa kaldırdım bayramdan önce yürüyüşe önceden saat 2-3 gibi çıkardım şimdi 6dan önce çıkınca başıma güneş geçmiş gibi hissediyorum

Kızlar ya isimli anı küplerinden yaptıran oldu mu Nette gezerken hep yapışkanlı olanları görüyorum onlar da hiç hoşuma gitmiyor bir de bebek bakımı için hiç yoksa bir ön hazırlık olabilecek önerebileceğiniz kitap var mı

Selam arkadaşlar bugün kontrolumuz vardı tosbiğim 28+4 1532 gr olmuşuz Gelişim olarak önde gidiyor gözüküyor. En geç 20 temmuz gibi sezeryanla aliriz dedi.

Eklentiler

• Screenshot_20220507-130502_WhatsApp.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG-20220507-WA0000.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 111
2. Çocuk olsa anlarım da ilk doğumda nasıl böyle sakin kaldın vallahi tebrikler ama suyun gelmemiş bence ondan . Suyun gelse bebek oksijensiz kalır enfeksiyon kapar diye koşardin hastaneye
Evet suyum hastanede geldi. Niye öyleydim benden 1 ay önce doğuran arkadsim 1 günden fazla hastanede sancı çekmiş. Kimseyi de almamışlar yanına eşini annesini filan. Kız tek başına odada. Yakınları dışarda. Gece gitmişler hastaneye ertesi gün akşam doğurmuş. Onu duyunca ben mümkün mertebe geç gideyim dedim. Direk dogumhaneye girdim. Hemşire bakmak üzere elleyince suyum geldi direk

Evde doğursaydın barı boşuna zahmet etmişsin
Valla dogururdum dogurmasina da işte bir anda cikiverince çocuk bir sürü yirtilmam oldu. İnan doğumhaneye aldılar beni 10 dk bekledim kendimi tuttum doktor geldi oturdu. Ben doktoru görünce rahatlamaya bir bırakmışım kendimi çocuk cikiverdi zor tutuyordum kendimi. Evde de dogarmis. Dediğin gibi. Ama öyle bir anda çıkınca çok yirtmis yaramaz. 1 saat dikiş atıldı. Doğum çok kolay oldu. Ama sonra dikiş derdi cikti.

2 kilo mu çıkmaz almışsın maşallah ben normal aldım sonrada giymek için ama bi tane lohusa takımı aldım çok hafif dantelli Sabahlıklı olsun dedimmbitane de
Aslında 1 kilo aldım ama yemek yiyince bi kilo daha ekleniyor tartıya ben onu da kilo aldım sayıp moda giriyorum seviniyorum
Bu gidişle kara kışta doğururuz
yildizsavascisi
Vallahi ya donuyorum
Ben hiç almicam dantelli falan hastanede o halde sanmıyorum güzel pozum olacağını. Allah izin verirse bebişin kırkı cikinca normal bi fotografciya gidip eski klasik pozlardan bi iki tane çektirecegim tamam işte. Canım ben de aslında normal Pijama alacaktım önden düğmeli ama doğum sonrası sezeryan olursa belimi göbeğimi sıkar ya da ne bileyim göbeğim hemen inmezse dite lohusa pijamasi almaya karar verdim o da auni önden düğmeli oluyor sadece ek olarak göğüs altından itibaren bol oluyor ben onu ilerde normalde de giyerim Pijama bol olir zaten
Ay alayım ben de ya o zaman yorumlarda kumaşı çok ince iç gösteriyor rengi alakasız geldi falan yazıyorlar kafam karışıyor. Lohusa önden düğmeli alacağım aslinda normal Pijama takımı alacaktım ama lohusa nin göğüs alti daha bol oluyor diye ondan alayım dedim ilerde çok bol gelirse annem daraltir yanları dantelli almayacağım giymem çünkü doğum paketinde fotoğraf çekimi de var ama dandik iki poz mus değmez 40 im cikinca çektirirken belki
Heh benim kafadan ben asla öyle dantel mantel giymem bi dünya paraya gerek yok o gömlek tarzı attığımdan almayı düşünüyorum bende
Aslında ucuz da ama giymem ben hastanede zaten ağrı sızı poz düşünecek halim olmaz amaaan almicam dedim sonrasında da elbise ile çekiliriz fotoğraf zaten doğum sonrası güzel bi elbise bakarım belki
Ben kolsuz aldım sıcakta terden ölmek istemiyorum. Usursem üstüne sabahligini giyerim. Geceliği askılı aldım. Sonra da giyerim.
Bana kalsa ben de öyle alırım da annem hamile kadın terler sırtı tutulur dedikçe kısa kol alayım bari diyorum sabahligim var ama onu giyemem sanırım çünkü saten
Cok güzeller güle güle giy
Dr değilim tabi ama hamilesin yani kaçamaklar yap bazısı hiç yükleme yaptırmıyor bilmeden doğuruyor öyle stres de etkili yemedikçe stres olur insan
Ben lohusa aldm. Pijama altı zaten beli ayarlanandan. Üstte dedigin gibi gogusten sonra bol normalde de giyebilirim benim icin sorun olmaz. Rahat olsun dedim. Beli Ayarlaniyor olmasi onemli bence.
Aynen öyle benim de göğüs altının bol olması hoşuma gitti

Selam arkadaşlar bugün kontrolumuz vardı tosbiğim 28+4 1532 gr olmuşuz Gelişim olarak önde gidiyor gözüküyor. En geç 20 temmuz gibi sezeryanla aliriz dedi.
Ayyy masaallah söyle bir poz yok ya hep yüzü kapalı
Bende hep 0 _3 aldım, bikac tanede 3_6 aldım
Aldıklarım geldi de daha önce bebek eşyası ile ilgim olmadığı için bilgim yok ondan mı bilmiyorum...
0-3 ay gözüme çok ufak göründü özellikle kolları çok dar geldi sanki kolu sığmaz ordan bi de yıkanacak çekecek.. bilemedim değiştirsem mi 3-6 ay ile acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…