- 22 Kasım 2019
- 1.541
- 3.566
- 83
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.281
İllaki yapıyorum tabi ama bir kere başlayınca devamı geliyor bayramda öyle oldu meselaDr değilim tabi ama hamilesin yani kaçamaklar yap bazısı hiç yükleme yaptırmıyor bilmeden doğuruyor öyle stres de etkili yemedikçe stres olur insan
Belki hastane kıyafeti de verirler ama benim izlediğim bütün normal doğum hikayelerinde elbise giyiyorlar ki mantıken de açılma kontrolü yapılacağı için pijama zor olur.Resimler çekilmiş, göbekler konuşulmuş.
Benim 29 da ama bu kadar belli değil yada oturup çekince daha büyük çıkıyor tabii.
Salı muayeneyi bekliyorum. Boy kilo ölçüler nasıl göreceğiz.
Merak ettiğim birşey var. Normal doğum diyelim. Evde kasılmalar, sonra belli zaman sonra hastaneye gittik vs. Elbise mi daha uygun başka birşey mi? Yani odamızda devam ediyoruz misal açılmalara. Arada da nst vs olacak illa ki. Sonrasında normal doğum olsa bile hastane kıyafeti mi giydirilir ne yapılır kafam karıştıtedbirli olmam gerek
Bunu verdi bide bi tane daha iç 5 gün sonra tekrar yap eğer geçmemişse kültür isteriz dedi umarım işe yarar kültürde neye bakıyorlar ve allah korusun bisey çıksa ne yapıyorlar
Kültürde üreme varsa bebeğe geçme durumu var . Fakat öyle kolay kolay sadece idrar enfeksiyonuyla olmuyormuş bildiğim kadarıyla .. Yani pütürlü yeşil akıntı , fazla koku vs gibi belirtiler de olmalıBunu verdi bide bi tane daha iç 5 gün sonra tekrar yap eğer geçmemişse kültür isteriz dedi umarım işe yarar kültürde neye bakıyorlar ve allah korusun bisey çıksa ne yapıyorlar
Ben hiç almicam dantelli falan hastanede o halde sanmıyorum güzel pozum olacağını. Allah izin verirse bebişin kırkı cikinca normal bi fotografciya gidip eski klasik pozlardan bi iki tane çektirecegim tamam işte. Canım ben de aslında normal Pijama alacaktım önden düğmeli ama doğum sonrası sezeryan olursa belimi göbeğimi sıkar ya da ne bileyim göbeğim hemen inmezse dite lohusa pijamasi almaya karar verdim o da auni önden düğmeli oluyor sadece ek olarak göğüs altından itibaren bol oluyor ben onu ilerde normalde de giyerim Pijama bol olir zaten
Ay alayım ben de ya o zaman yorumlarda kumaşı çok ince iç gösteriyor rengi alakasız geldi falan yazıyorlar kafam karışıyor. Lohusa önden düğmeli alacağım aslinda normal Pijama takımı alacaktım ama lohusa nin göğüs alti daha bol oluyor diye ondan alayım dedim ilerde çok bol gelirse annem daraltir yanlarıdantelli almayacağım giymem çünkü doğum paketinde fotoğraf çekimi de var ama dandik iki poz mus değmez 40 im cikinca çektirirken belki
İdrar tahlilim aynı seninki gibiydi aynı ilacı verdiler 8 saat arayla günde 3 kez içtim ve 3 lt su içtim 10 gün sonra üürolojide tahlil de kültür de temiz çıktı dikkat et ağır iş de yapma bu olaydan sonraki günlerde lekelenme yaşadım tahlilinde senin de kanama çıkmış muhtemelen içeride az bi kanama olmuş olabilir
Bu ilacı ben kullandım daha önce..çabuk yanma ve ağrıyı kasiyor..biraz terletiyor bide idrarın yemyeşil oluyor korkmaBunu verdi bide bi tane daha iç 5 gün sonra tekrar yap eğer geçmemişse kültür isteriz dedi umarım işe yarar kültürde neye bakıyorlar ve allah korusun bisey çıksa ne yapıyorlar
77yle doğuma ğirersin71 kilodan herkese selamlardoğuma kadar tahmini kaç kilo daha alırım kızlar. Şuana kadar +14
Max toplamda 20 olursun diyorum71 kilodan herkese selamlardoğuma kadar tahmini kaç kilo daha alırım kızlar. Şuana kadar +14
Valla umarım verebilirim daha şimdiden kafaya taktım77yle doğuma ğirersin
Elimde karam bitter kare çikolatayı yerken yorumlarını okuyorum.İllaki yapıyorum tabi ama bir kere başlayınca devamı geliyor bayramda öyle oldu meselakahvaltıyla bi başladık gerisi felaket. Son 1 ay verdim kendime 8. aydan sonra biraz daha bırakıcam
Olsun doğumdan sonra hepsi gidiyo dert etmeEyvah eyvah güya hedefim 69 du
Ne yapalım bizi de şeker vurduElimde karam bitter kare çikolatayı yerken yorumlarını okuyorum.Bence de biraz bırak.
Aa bitti bile
Söylediğin iyi oldu canımBu ilacı ben kullandım daha önce..çabuk yanma ve ağrıyı kasiyor..biraz terletiyor bide idrarın yemyeşil oluyor korkma
Olabilir canım bilmiyorum kanama var zaten idrar da dedi umarım ilaçlar işe yararİdrar tahlilim aynı seninki gibiydi aynı ilacı verdiler 8 saat arayla günde 3 kez içtim ve 3 lt su içtim 10 gün sonra üürolojide tahlil de kültür de temiz çıktı dikkat et ağır iş de yapma bu olaydan sonraki günlerde lekelenme yaşadım tahlilinde senin de kanama çıkmış muhtemelen içeride az bi kanama olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?