Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dr değilim tabi ama hamilesin yani kaçamaklar yap bazısı hiç yükleme yaptırmıyor bilmeden doğuruyor öyle stres de etkili yemedikçe stres olur insan
İllaki yapıyorum tabi ama bir kere başlayınca devamı geliyor bayramda öyle oldu mesela kahvaltıyla bi başladık gerisi felaket. Son 1 ay verdim kendime 8. aydan sonra biraz daha bırakıcam

Belki hastane kıyafeti de verirler ama benim izlediğim bütün normal doğum hikayelerinde elbise giyiyorlar ki mantıken de açılma kontrolü yapılacağı için pijama zor olur.
İlk bebeklerde göbek az çıkıyor ya ikincilerde çok çabuk ve daha büyük oluyor heleki benim gibi 15 ay sonra hamile kalınca

Bunu verdi bide bi tane daha iç 5 gün sonra tekrar yap eğer geçmemişse kültür isteriz dedi umarım işe yarar kültürde neye bakıyorlar ve allah korusun bisey çıksa ne yapıyorlar
Kültürde üreme varsa bebeğe geçme durumu var . Fakat öyle kolay kolay sadece idrar enfeksiyonuyla olmuyormuş bildiğim kadarıyla .. Yani pütürlü yeşil akıntı , fazla koku vs gibi belirtiler de olmalı
Gönlünü rahat eyle , aksatmadan düzenli şekilde kullan .Allah’ın izniyle atlatmış olursun

Valla bende ne halde olurum normal mi olcak sezeryan mı bilmiyorum ama yanımda eşim kalsın istiyorum o da zaten fotoğraf ile ilgileniyor . Profesyonel makinemiz lenslerimiz var Kendi kendimize çekeriz ekstra fotoğrafçı tutmayacağım yani

İdrar tahlilim aynı seninki gibiydi aynı ilacı verdiler 8 saat arayla günde 3 kez içtim ve 3 lt su içtim 10 gün sonra üürolojide tahlil de kültür de temiz çıktı dikkat et ağır iş de yapma bu olaydan sonraki günlerde lekelenme yaşadım tahlilinde senin de kanama çıkmış muhtemelen içeride az bi kanama olmuş olabilir

Bunu verdi bide bi tane daha iç 5 gün sonra tekrar yap eğer geçmemişse kültür isteriz dedi umarım işe yarar kültürde neye bakıyorlar ve allah korusun bisey çıksa ne yapıyorlar
Bu ilacı ben kullandım daha önce..çabuk yanma ve ağrıyı kasiyor..biraz terletiyor bide idrarın yemyeşil oluyor korkma

İllaki yapıyorum tabi ama bir kere başlayınca devamı geliyor bayramda öyle oldu mesela kahvaltıyla bi başladık gerisi felaket. Son 1 ay verdim kendime 8. aydan sonra biraz daha bırakıcam
Elimde karam bitter kare çikolatayı yerken yorumlarını okuyorum. Bence de biraz bırak.

Aa bitti bile

Ünlüler buraya gidiyo hep baya zayıflıyo acaba kaç pra doğumdan sonra bende gidiyim

Eklentiler

• 61BE40F9-EC6C-48AC-93A1-4AF6591B02D1.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 154
Olabilir canım bilmiyorum kanama var zaten idrar da dedi umarım ilaçlar işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…