- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.301
Üç gün önde olması normal sanki, neden öyle dedi acaba? 28+5 de benim kız 1.550 grdı. Benim de şekerim var 10 gün önden gidiyor bebek ama ilk kızımda önden giderdi aynı ki şekerim yoktu onda. O da 3.150 doğdu. Sezeryan için böyle aöylüyo olabilir mi?Bugün kontrolüm vardı 29+0 gebelik şekerim çıkmıştı dikkat ediyorum ama bebek iri biraz dikkat et dedi 1446 gram olmuş üç gün önde gidiyormuş. 3 hafta sonra 32 olucam çalışamaz raporu için gidicem bakalım o zmana kadar kaç kilo olucak 3750 falan olur doğuma kadar dedi. İri devam ederse normal olmayabilir çatı muayenesine göre karar veririz dedi. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Sezeryan için söylediğini düşünmüyorum canım çünkü sordu nasıl istiyorsun doğumu diye bende doğum şekli önemli değil sağlıkla gelsin başka bişey istemiyorum dedim bakalım nasıl ilerlicek bu zmana kadar hep uyumluydu haftasıyla belki de şekere bağladı bilemiyorum canım ama yine de dikkat edicem ölçümleri söyledi ama unuttum belki de bazı ölçümler önde çıktı ondna söyledi bilemiyorum suyu falan iyimiş. 8 kilo aldım sadece kilo alımın güzel dediÜç gün önde olması normal sanki, neden öyle dedi acaba? 28+5 de benim kız 1.550 grdı. Benim de şekerim var 10 gün önden gidiyor bebek ama ilk kızımda önden giderdi aynı ki şekerim yoktu onda. O da 3.150 doğdu. Sezeryan için böyle aöylüyo olabilir mi?
Selimhan koycam
O boşa konuşuyor
Resimler çekilmiş, göbekler konuşulmuş.
Benim 29 da ama bu kadar belli değil yada oturup çekince daha büyük çıkıyor tabii.
Salı muayeneyi bekliyorum. Boy kilo ölçüler nasıl göreceğiz.
Merak ettiğim birşey var. Normal doğum diyelim. Evde kasılmalar, sonra belli zaman sonra hastaneye gittik vs. Elbise mi daha uygun başka birşey mi? Yani odamızda devam ediyoruz misal açılmalara. Arada da nst vs olacak illa ki. Sonrasında normal doğum olsa bile hastane kıyafeti mi giydirilir ne yapılır kafam karıştıtedbirli olmam gerek
Kızlar şok markette depend 53 liraalmak isteyenler varsa haberiniz olsun
Tatlım ben ilk doğumda evde baya oyalandim.Sabah kalktım kek börek yaptim. Belim filan ağrıyordu ama dışarı çıkmak istedim. İlk sancılar gdiginde dışarda geziyordum. Gezmeye devam ettim. Sonra eve gelince hastaneye hemen gitmem diye inat ettim. Banyoya bir tabure koydum. Ilık düşün altında oturdum saatlerce. Girdim çıktım banyoya. Sonra kan gelince artık mecbur kalktım. Üstümde şile bezi askılı elbise vardı evde giydiğim. Onla gittim. Ayağımda parmak arası terlik. Evde o kadar çok oyalanmisim ki 15 dk Nst sonra doğumhane o elbiseyle doğurdum.
Bence harika görünüyosun maşallah diyerek baktım valla14 kilo tüm vücuduma yayıldı
Peki bu açılmalar işte ilk 4 5 cm diyelim evde tolere edilebilir şekilde mi oluyor? Herkesin acı eşiği yada kasılmaları aynı olmaz tabii de elimizde az buçuk bir veri olsun.Tatlım ben ilk doğumda evde baya oyalandim.Sabah kalktım kek börek yaptim. Belim filan ağrıyordu ama dışarı çıkmak istedim. İlk sancılar gdiginde dışarda geziyordum. Gezmeye devam ettim. Sonra eve gelince hastaneye hemen gitmem diye inat ettim. Banyoya bir tabure koydum. Ilık düşün altında oturdum saatlerce. Girdim çıktım banyoya. Sonra kan gelince artık mecbur kalktım. Üstümde şile bezi askılı elbise vardı evde giydiğim. Onla gittim. Ayağımda parmak arası terlik. Evde o kadar çok oyalanmisim ki 15 dk Nst sonra doğumhane o elbiseyle doğurdum.
Benim kuzenim sancı 10dkdan aşağı düşünce hastaneye gitmişti ozmanda 3 cm açılması olmuştu sanırım. 4 saat sonra doğum yapmıştı , ama bütün sancıyı odasında herkesin yanında çekti özel olduğu için, bebeğin gelicğeini anlayınca aldılar doğumhaneyeeePeki bu açılmalar işte ilk 4 5 cm diyelim evde tolere edilebilir şekilde mi oluyor? Herkesin acı eşiği yada kasılmaları aynı olmaz tabii de elimizde az buçuk bir veri olsun.. Hastaneye erken gitmek istemiyorum ben de çünkü. Ortam değişikliği süreci yavaşlatır çünkü.
Tabi 4-5 cm açıklıkdw bir şey olmuyor zaten. Yürüyüş ve ılık duş açılmayı arttırıyor. Ben gün boyu yürüdüm. Sancım sabahtan başladı ama aynı adet sancısı gibiydi. Akşam 9 gibi buyuk sancı geldi. O zaman tamam dedim artık gitmek gerekiyor. Büyük sanciyi anlamamak mümkün değil. Çocuğun çıkmaya çalıştığını anladım. O büyük sanci 3-4 kere girdi zaten. Hastane yakındı 5 dk da gittik. Akşam 9.30 da çocuk doğdu. Hastaneye gittiğimde 10 cm olmuştu açıklık.Peki bu açılmalar işte ilk 4 5 cm diyelim evde tolere edilebilir şekilde mi oluyor? Herkesin acı eşiği yada kasılmaları aynı olmaz tabii de elimizde az buçuk bir veri olsun.. Hastaneye erken gitmek istemiyorum ben de çünkü. Ortam değişikliği süreci yavaşlatır çünkü.
Valla iyi ki gelmemişSen benden daha çok beklemişsin valla. Bir de dışarı çıkmışsın. İyi ki sokakta suyun gelmemiş.
Benim nst ve 2-3 muayene kadar vaktim oldu
Banyoda da çok oyalanmadım. Ama evde oyalandım sabaha kadar
Cidden yaaa ılık duş alınca geliyomuş ciddenTabi 4-5 cm açıklıkdw bir şey olmuyor zaten. Yürüyüş ve ılık duş açılmayı arttırıyor. Ben gün boyu yürüdüm. Sancım sabahtan başladı ama aynı adet sancısı gibiydi. Akşam 9 gibi buyuk sancı geldi. O zaman tamam dedim artık gitmek gerekiyor. Büyük sanciyi anlamamak mümkün değil. Çocuğun çıkmaya çalıştığını anladım. O büyük sanci 3-4 kere girdi zaten. Hastane yakındı 5 dk da gittik. Akşam 9.30 da çocuk doğdu. Hastaneye gittiğimde 10 cm olmuştu açıklık.
Evde ılık duş almanın etkisi çok oldu. Hastaneye daha önce gitseydim. Belki o kadar çabuk acilma olmayacaktı.
Aynen hep konuşacaklar ve ben duymayacağımEşimin babannesi de oğluma bakıp "ayynı x (kayınpeder)" derdi. Zerre benzemez herkes bana benzetir.
Ki eşim de babasına benzemez
İsmini istediğini koysan da benzerlikten yürüyeceklerdir
Gidince direk nst te bağlayıp sonra hasta önlüğü giydirdiler. O şekilde müdahale etmeleri daha kolay zaten.
Bir defa nst ye bağlandım sürekli bağlı kalmadım. Zaten o aşamada en iyi veriyi açılma veriyor
Benim hastane de o şekildeymiş. Son zamana kadar stres olmaması için odada duruluyor.Benim kuzenim sancı 10dkdan aşağı düşünce hastaneye gitmişti ozmanda 3 cm açılması olmuştu sanırım. 4 saat sonra doğum yapmıştı , ama bütün sancıyı odasında herkesin yanında çekti özel olduğu için, bebeğin gelicğeini anlayınca aldılar doğumhaneyeee
Böyle güzel doğumlarımız olur inşallah. Tabii aniden fırlamadan ve kesisiz nasipseTabi 4-5 cm açıklıkdw bir şey olmuyor zaten. Yürüyüş ve ılık duş açılmayı arttırıyor. Ben gün boyu yürüdüm. Sancım sabahtan başladı ama aynı adet sancısı gibiydi. Akşam 9 gibi buyuk sancı geldi. O zaman tamam dedim artık gitmek gerekiyor. Büyük sanciyi anlamamak mümkün değil. Çocuğun çıkmaya çalıştığını anladım. O büyük sanci 3-4 kere girdi zaten. Hastane yakındı 5 dk da gittik. Akşam 9.30 da çocuk doğdu. Hastaneye gittiğimde 10 cm olmuştu açıklık.
Evde ılık duş almanın etkisi çok oldu. Hastaneye daha önce gitseydim. Belki o kadar çabuk acilma olmayacaktı.
Bence iyi öyleee senin içinnn en azındanBenim hastane de o şekildeymiş. Son zamana kadar stres olmaması için odada duruluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?