Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gittik bugün doktora kızlar. 31+2 günlük 1800 gram 42 cm olmuşuz 3 haftada 600 gram almış. Suyu ve rahim ağzı normal dedi .Organları gelişimi iyiymiş. Kafası 33 .hafta çıktı. Koca kafalı olacak biraz. Ama sıkıntı değilmiş. Normal dogum olsa zor olurmuş ama zaten ben sezaryen istediğim için onda bir fark olmaz dedi .haziran in son haftasına istediğimiz bir gün ayarlayacağız.39.hafta bittiği zaman alıyormuş
Yüzünü bize çok göstermedi bu arada kızım

Bugün kontrolüm vardı 29+0 gebelik şekerim çıkmıştı dikkat ediyorum ama bebek iri biraz dikkat et dedi 1446 gram olmuş üç gün önde gidiyormuş. 3 hafta sonra 32 olucam çalışamaz raporu için gidicem bakalım o zmana kadar kaç kilo olucak 3750 falan olur doğuma kadar dedi. İri devam ederse normal olmayabilir çatı muayenesine göre karar veririz dedi. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Üç gün önde olması normal sanki, neden öyle dedi acaba? 28+5 de benim kız 1.550 grdı. Benim de şekerim var 10 gün önden gidiyor bebek ama ilk kızımda önden giderdi aynı ki şekerim yoktu onda. O da 3.150 doğdu. Sezeryan için böyle aöylüyo olabilir mi?

Sezeryan için söylediğini düşünmüyorum canım çünkü sordu nasıl istiyorsun doğumu diye bende doğum şekli önemli değil sağlıkla gelsin başka bişey istemiyorum dedim bakalım nasıl ilerlicek bu zmana kadar hep uyumluydu haftasıyla belki de şekere bağladı bilemiyorum canım ama yine de dikkat edicem ölçümleri söyledi ama unuttum belki de bazı ölçümler önde çıktı ondna söyledi bilemiyorum suyu falan iyimiş. 8 kilo aldım sadece kilo alımın güzel dedi

Selimhan koycam
O boşa konuşuyor

Eşimin babannesi de oğluma bakıp "ayynı x (kayınpeder)" derdi. Zerre benzemez herkes bana benzetir.
Ki eşim de babasına benzemez

İsmini istediğini koysan da benzerlikten yürüyeceklerdir

Gidince direk nst te bağlayıp sonra hasta önlüğü giydirdiler. O şekilde müdahale etmeleri daha kolay zaten.

Bir defa nst ye bağlandım sürekli bağlı kalmadım. Zaten o aşamada en iyi veriyi açılma veriyor

Sen benden daha çok beklemişsin valla. Bir de dışarı çıkmışsın. İyi ki sokakta suyun gelmemiş.
Benim nst ve 2-3 muayene kadar vaktim oldu
Banyoda da çok oyalanmadım. Ama evde oyalandım sabaha kadar

önceki gebeliğinde tansiyon çıkıp doğumdan sonra kalıcı olan varmı ? Büyük tansiyon genelde 13-14 düşmüyor napcam ben bi ilaç verdiler 2-3 kez görünce yüksek rakamı anca öyle iç dediler içsem süte zararı olur mu

Peki bu açılmalar işte ilk 4 5 cm diyelim evde tolere edilebilir şekilde mi oluyor? Herkesin acı eşiği yada kasılmaları aynı olmaz tabii de elimizde az buçuk bir veri olsun. . Hastaneye erken gitmek istemiyorum ben de çünkü. Ortam değişikliği süreci yavaşlatır çünkü.

Benim kuzenim sancı 10dkdan aşağı düşünce hastaneye gitmişti ozmanda 3 cm açılması olmuştu sanırım. 4 saat sonra doğum yapmıştı , ama bütün sancıyı odasında herkesin yanında çekti özel olduğu için, bebeğin gelicğeini anlayınca aldılar doğumhaneyeee

Tabi 4-5 cm açıklıkdw bir şey olmuyor zaten. Yürüyüş ve ılık duş açılmayı arttırıyor. Ben gün boyu yürüdüm. Sancım sabahtan başladı ama aynı adet sancısı gibiydi. Akşam 9 gibi buyuk sancı geldi. O zaman tamam dedim artık gitmek gerekiyor. Büyük sanciyi anlamamak mümkün değil. Çocuğun çıkmaya çalıştığını anladım. O büyük sanci 3-4 kere girdi zaten. Hastane yakındı 5 dk da gittik. Akşam 9.30 da çocuk doğdu. Hastaneye gittiğimde 10 cm olmuştu açıklık.

Evde ılık duş almanın etkisi çok oldu. Hastaneye daha önce gitseydim. Belki o kadar çabuk acilma olmayacaktı.

Sen benden daha çok beklemişsin valla. Bir de dışarı çıkmışsın. İyi ki sokakta suyun gelmemiş.
Benim nst ve 2-3 muayene kadar vaktim oldu
Banyoda da çok oyalanmadım. Ama evde oyalandım sabaha kadar
Valla iyi ki gelmemiş ne cesaretse artık benim ki ama hastane çok yakındı eve ona güvendim. Hastaneye vardıktan 30 dk sonra doğum oldu

Cidden yaaa ılık duş alınca geliyomuş cidden
Allah yine öyle kolay bi doğum nasip etsin sana

Aynen hep konuşacaklar ve ben duymayacağım

Benim hastane de o şekildeymiş. Son zamana kadar stres olmaması için odada duruluyor.

Böyle güzel doğumlarımız olur inşallah. Tabii aniden fırlamadan ve kesisiz nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…