- 5 Temmuz 2009
- 698
- 1.616
- 313
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.321
Ben bi diyetisyenle görüştüm. Süt yapacak besinler ağırlıklı bir diyete başlayalım diye. İlk 4 ay önermiyorum dediÜnlüler buraya gidiyo hep baya zayıflıyo acaba kaç pradoğumdan sonra bende gidiyim
2. Daha kolay oluyor biliyorsun dimiValla iyi ki gelmemişne cesaretse artık benim ki ama hastane çok yakındı eve ona güvendim. Hastaneye vardıktan 30 dk sonra doğum oldu
Aynen zaten herhalde ilk 6 ay yapamam , ama 6. Aydan sonra yaaaa öyle diyet yada bu sayfaya fiyat sorucam, en kötü mide botoxuBen bi diyetisyenle görüştüm. Süt yapacak besinler ağırlıklı bir diyete başlayalım diye. İlk 4 ay önermiyorum dedi
Benim preeklampsi nedeniyle yukseldi erken doğumdan sonra yaklaşık 1.5 sene devam etti alfamet kullanıyordum 13' u yüksek kabul etmiyorlar 14-10 ve sonrasında kullanıyordum günde 5-6 bazen daha fazla kullandığım oldu zararı yok olsa emzirme derler canım yüksek tansiyon çok tehlikeli o yüzden kullanman gerekiyor suanki stresten yükseliyordur bebeği. Evine dönerse inşallah düzelir hiç merak etme olabildiğince rahat olmasın ne kadar stres üzüntü o kadar problem yaşarsın ve çocuğuna bakmakta güçlük çekersin yaşadığım için söylüyorumönceki gebeliğinde tansiyon çıkıp doğumdan sonra kalıcı olan varmı ? Büyük tansiyon genelde 13-14 düşmüyor napcam ben bi ilaç verdiler 2-3 kez görünce yüksek rakamı anca öyle iç dediler içsem süte zararı olur mu
Hamilelik ten beri hiç olmadı zaten tüp bebek ben desem bile o yanaşmazHanımlar ,
Cinsel ilişkiyle ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Birlikte olanınız var mı ? Ya da benim gibi kedi gibi eşten köşe bucak kaçanınız
Asker arkadaşımmış gibi davranıyorum korkumdan
Teşekkür ederim ama fotoda öyle :) yoksa her yerim çatlak ve kilo aldı :)Bence harika görünüyosun maşallah diyerek baktım valla
Bol su iç... İdrarın yeşil olur fakat bu ilaç iyi çabuk geçiriyorSöylediğin iyi oldu canım
Hanımlar ,
Birlikte olanınız var mı ? Ya da benim gibi kedi gibi eşten köşe bucak kaçanınız
Ben hamilelikten sonra 1-2 kere olmuştuda sonra ultrasonda hareket ettğini zıpladdığınj fln görünce bıraktık 3. Aydan sonraHanımlar ,
Bugun ilk defa kasıklarımda ağrılar oluyo , ara araaaBen bu randevuyu salı çarşambaya alıyım artık bence
Hamilelik ten beri hiç olmadı zaten tüp bebek ben desem bile o yanaşmaz
Eh sen o dikişleri haketmişsinTatlım ben ilk doğumda evde baya oyalandim.Sabah kalktım kek börek yaptim. Belim filan ağrıyordu ama dışarı çıkmak istedim. İlk sancılar gdiginde dışarda geziyordum. Gezmeye devam ettim. Sonra eve gelince hastaneye hemen gitmem diye inat ettim. Banyoya bir tabure koydum. Ilık düşün altında oturdum saatlerce. Girdim çıktım banyoya. Sonra kan gelince artık mecbur kalktım. Üstümde şile bezi askılı elbise vardı evde giydiğim. Onla gittim. Ayağımda parmak arası terlik. Evde o kadar çok oyalanmisim ki 15 dk Nst sonra doğumhane o elbiseyle doğurdum.
Gayet olası sekilde devam ediyoruz. Risk olsa yapmazdık. Şuan riskli bir durum olmadıgı icin sorun etmiyorum ve hatta gerekli görüyorum.Hanımlar ,
Hanımlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?