Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?

Benim artık kalkışım oturuşum her şeyim zorlaşmaya başladı. Buna da şükür tabi ama baya ağırlaştım artık. Hala işe gidip geliyorum tam gün, sorun yaşamıyorum ama diz ağrısı başladı bi de bebiş hiç olmadığı kadar hareketli ve sert vuruşlarda

Hanımlar ,
Cinsel ilişkiyle ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Birlikte olanınız var mı ? Ya da benim gibi kedi gibi eşten köşe bucak kaçanınız
Asker arkadaşımmış gibi davranıyorum korkumdan

Benim preeklampsi nedeniyle yukseldi erken doğumdan sonra yaklaşık 1.5 sene devam etti alfamet kullanıyordum 13' u yüksek kabul etmiyorlar 14-10 ve sonrasında kullanıyordum günde 5-6 bazen daha fazla kullandığım oldu zararı yok olsa emzirme derler canım yüksek tansiyon çok tehlikeli o yüzden kullanman gerekiyor suanki stresten yükseliyordur bebeği. Evine dönerse inşallah düzelir hiç merak etme olabildiğince rahat olmasın ne kadar stres üzüntü o kadar problem yaşarsın ve çocuğuna bakmakta güçlük çekersin yaşadığım için söylüyorum

Hanımlar ,
Birlikte olanınız var mı ? Ya da benim gibi kedi gibi eşten köşe bucak kaçanınız
Hamilelik ten beri hiç olmadı zaten tüp bebek ben desem bile o yanaşmaz

Hanımlar ,

Biz aynen devam. İlk öğrendiğimizde sadece doktora gidene kadar ara vermiştik sonra tam gaz Doktor da hiçbir değişikliğe gerek yok demişti geçen ay.

Hanımlar ,
Ben hamilelikten sonra 1-2 kere olmuştuda sonra ultrasonda hareket ettğini zıpladdığınj fln görünce bıraktık 3. Aydan sonra
Şimdi zaten kıpırdayamıyorum olmaz gülerm yani

Allahım bu el parmak uyuşması nolcak böyle gün icinde bile bazen el parmaklarimin ucu hissiz bişey tutmak kaldırmak açmak zor geliyor gücüm hic kalmamlış ellerimde

Eh sen o dikişleri haketmişsin

Suda doğuracakmışsın az kalsın

Hanımlar ,
Gayet olası sekilde devam ediyoruz. Risk olsa yapmazdık. Şuan riskli bir durum olmadıgı icin sorun etmiyorum ve hatta gerekli görüyorum.

Benim alt bilgilerde doktor kan tahlili isteyebilir diyor ne alaka ayrica kirmizi bilgilerde yazan boy kilo ile yesil kisimda yazanlar arasında cok fark var saçma

Hanımlar ,

Ağrım sızım olmadığı müddetçe devam ediyoruz, tabii ki eski sıklığı azaldı ama ben iki taraf için de hem fiziksel hem psikolojik bir ihtiyaç olarak görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…