Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bugün aniden gelen kasık ağrısıyla kendimi kadın doğum acilde buldum nst baglandı şükür sıkıntı yok ama doktor bebeğin ters durduğunu söyledi biraz moralim bozuldu döner değilmi daha haftası erken

Hanımlar ,
Cinsel ilişkiyle ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Birlikte olanınız var mı ? Ya da benim gibi kedi gibi eşten köşe bucak kaçanınız
Asker arkadaşımmış gibi davranıyorum korkumdan
Aynen devam. Biraz sıklığı azaldı bu ara. Ama 36.haftadan sonra sperm rahim ağzını yumuşatıyormuş ve normal doğum ihtimalini artırıyormuş. 36dan sonra 2 güne bir planlıyorum sıkıntı olmazsa

Hanımlar ,
Birlikte olanınız var mı ? Ya da benim gibi kedi gibi eşten köşe bucak kaçanınız
Biz hiç cinsel perhiz yapmadık.

Hanımlar ,
İlk 2 ay miyom ve düşük ihtimalinden dikkat ettik. Ondan sonra herhangi bir olumsuzluk olmadığı için devam ettik.

Belli bir aydan sonra zaten düşük riski kalmıyor çoğu kişide. Birşey yokken uzak durmayı anlamsız buluyorum.

36 37 sonrası da rahmi yumuşatması için ekstra bir çalışmaya girmek gerekebilir.

Nasıl ters miş..başaşağı mı dönmüş..benimkilerde büşaşağı dönmüş bukötü bişeymi de

Nasıl ters miş..başaşağı mı dönmüş..benimkilerde büşaşağı dönmüş bukötü bişeymi de
Ters dediyse ayaklar aşağıdadır yani makat geliş, doğum pozisyonu olmadığı için ve artık kilo aldıkça dönmeleri yavaşlayıp zorlaşacağı için bu haftalardan sonra pozisyonunu söylüyorlar, yani seninkisi aslında doğuma uygun bir pozisyonda
Ama daha yeni 30lara gelindi bence 35lere kadar falan dönebilir. 2.5kilodan sonrası zor oluyomuş dönmede

Hanımlar ,
Doktorum sıkıntı yok demişti ama biz bebişe bi şey olur diye çok korkuyoruz başından beri

Kapı süsü nasıl yaptırdınız bilmiyorum amaa ben buna bakıyorum hem erkek olduğu için okadar süslü makrome, balonlu flnolmasın dedim, bu hoşuma gidiyo galiba bunu yaptırıcam

Eklentiler

• 883D712F-3682-4D9D-8818-85E9BFE16427.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 131
  • 0442BA01-BF12-4E58-B890-E2255EC7233B.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 100
Kapı süsü nasıl yaptırdınız bilmiyorum amaa ben buna bakıyorum hem erkek olduğu için okadar süslü makrome, balonlu flnolmasın dedim, bu hoşuma gidiyo galiba bunu yaptırıcam
Galiba isimli anı küplerinden de yaptırmıştın Bende onlara bakıyorum ama nerde yaptırayım emin olamadım nette gördüklerim genelde yapışkanlı olanları Sen yaptırdığın yerin linkini atabilir misin

Benimkine yapışkanlı , ben bilerek siparş verdim ama yapışkanlığı olduğunu biliyodum, isim hediyesi vardı 50 tlye ucuz aldım oyuzden aklıma sonradan geldi ilerde uine bebeğim olursa diğer yapışkan ismini çıkarıp yeni yaparım diye
tasarımanya Ahşap Anı Küpleri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

—Ama yapışkansız boyalı olanlardan var favorilerimde

Genitalde vajinada falan baskı hisseden var mı?
Ayağa kalkınca veya tuvalete oturunca hissediyorum. Rahim uzunluğunda falan problem yok normalde.
Önceki gebelikte hiç olmazdı. Anlayamıyorum o yüzden neden olduğunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…