- 24 Ocak 2022
- 151
- 174
- 18
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.341
Aynen devam. Biraz sıklığı azaldı bu ara. Ama 36.haftadan sonra sperm rahim ağzını yumuşatıyormuş ve normal doğum ihtimalini artırıyormuş. 36dan sonra 2 güne bir planlıyorum sıkıntı olmazsaHanımlar ,
Cinsel ilişkiyle ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Birlikte olanınız var mı ? Ya da benim gibi kedi gibi eşten köşe bucak kaçanınız
Asker arkadaşımmış gibi davranıyorum korkumdan
Biz hiç cinsel perhiz yapmadık.Hanımlar ,
Birlikte olanınız var mı ? Ya da benim gibi kedi gibi eşten köşe bucak kaçanınız
EskişehirOrası hangi şehir?
İzmir yanıyor
İlk 2 ay miyom ve düşük ihtimalinden dikkat ettik. Ondan sonra herhangi bir olumsuzluk olmadığı için devam ettik.Hanımlar ,
Nasıl ters miş..başaşağı mı dönmüş..benimkilerde büşaşağı dönmüş bukötü bişeymi deBugün aniden gelen kasık ağrısıyla kendimi kadın doğum acilde buldum nst baglandı şükür sıkıntı yok ama doktor bebeğin ters durduğunu söyledi biraz moralim bozuldu döner değilmi daha haftası erken
Ters dediyse ayaklar aşağıdadır yani makat geliş, doğum pozisyonu olmadığı için ve artık kilo aldıkça dönmeleri yavaşlayıp zorlaşacağı için bu haftalardan sonra pozisyonunu söylüyorlar, yani seninkisi aslında doğuma uygun bir pozisyondaNasıl ters miş..başaşağı mı dönmüş..benimkilerde büşaşağı dönmüş bukötü bişeymi de
Doktorum sıkıntı yok demişti ama biz bebişe bi şey olur diye çok korkuyoruz başından beriHanımlar ,
Yok ya bu sefer mecburi sezeryan zaten.2. Daha kolay oluyor biliyorsun dimio kadar vakit kaybetme evde yolda doğurursun valla
Yani hiç olmamıştı bugun biraz ağrılı geçtiiii, şuan yok allahdan , neden olur acabaaaa bende merak ettimO kasık ağrısı bende de var. Çarşamba benim de aylık kontrolüm, bakalım neler diyecek doktor
Çok güzelmişKızlar suwende çoook tatlı gecelikler var 1+1 de kaçmazben kaptım iki tane sizde bakın yarın sonmuşEki Görüntüle 3061677 Eki Görüntüle 3061678
Ters mi nasıl yani canım tersBugün aniden gelen kasık ağrısıyla kendimi kadın doğum acilde buldum nst baglandı şükür sıkıntı yok ama doktor bebeğin ters durduğunu söyledi biraz moralim bozuldu döner değilmi daha haftası erken
Bana da o gün makat geliş geliş dedi ne demek bilmiyorum valaTers mi nasıl yani canım ters
Kız onlar döner bi daha gittiğinde başka pozisyon da olur hep aynı kalmıyor yaTers mi nasıl yani canım ters
Galiba isimli anı küplerinden de yaptırmıştınKapı süsü nasıl yaptırdınız bilmiyorum amaa ben buna bakıyorum hem erkek olduğu için okadar süslü makrome, balonlu flnolmasın dedim, bu hoşuma gidiyo galiba bunu yaptırıcam
Benimkine yapışkanlı , ben bilerek siparş verdim ama yapışkanlığı olduğunu biliyodum, isim hediyesi vardı 50 tlye ucuz aldım oyuzden aklıma sonradan geldi ilerde uine bebeğim olursa diğer yapışkan ismini çıkarıp yeni yaparım diyeGaliba isimli anı küplerinden de yaptırmıştınBende onlara bakıyorum ama nerde yaptırayım emin olamadım nette gördüklerim genelde yapışkanlı olanları Sen yaptırdığın yerin linkini atabilir misin
Normalde doğum pozisyonu bebeğin başı aşagıda oluyorBana da o gün makat geliş geliş dedi ne demek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?