Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayy burdan uzak kalmkata iy degilms seytan diyo ac bin kusur mesaji oku kac bölüm dizi cikar bilgi birikimi cikar cikarda cikar valla

Genitalde vajinada falan baskı hisseden var mı?
Ayağa kalkınca veya tuvalete oturunca hissediyorum. Rahim uzunluğunda falan problem yok normalde.
Önceki gebelikte hiç olmazdı. Anlayamıyorum o yüzden neden olduğunu..
Ben yorulunca aşırı hissediyorum. Oturup ayağa kalkarken bazen. Kramp bile girdiği oluyor. Bebek baş geliş ve normal dedi. Benimde diğerlerinde yoktu ama bunda var olsa hatirlardim bu aciyi

26+3 ve sanıyorum 940 gr doğdu mucize bebek ..
İyi olduğunu ve annesine sağlıcakla kavuşacağını hepimiz umutla bekliyoruz

Canım başları aşağıda dedi..biri biraz daha aşağıda dedi. Dönebilir falan demedi bilmilorumki dönerler mi 28.hagtada dönmüşlerdi işte..gerçi benim sezeryan olacak sıkıntı olmaz da

Stres yapma benımde kontrole gıttıgımde 14 lere cıkıyor.Ama evde bu kadar yuksekmıyor.Strese baglı oldugunu dusunuyorum.doktor 14 un ustu olmamalı dedı.Sen dedıgını yap cok dusunme dusundukce yukseltırsın.Dogumdan en gec 3 gun ıcınde normale doner dedı doktor

Ben hamileyken alfamet kullanıyodum onu kestiler norvasc verdiler onda da süte karışıp karışmadığı bilinmiyor yazıyor prospektüsünde o yüzden kararsız kaldım. Bi düşüyor sonra yine yükseliyor limon soda filan yapsam ilaçsız bebeğe antibiyotik dahil bi çok ilaç veriyolarmış zaten bide sütten almasın ilacı diye düşündüm de. İnşallah kalıcı olmaz normalde neyse de yine bi gebelik olursa Allah nasip ederde ozaman sıkıntı olur dimi kalırsa
evet stres baya yüksek ister istemez. Doğumdan sonra 10 gün geçti hala yüksek gidiyor inşallah kalıcı olmaz

Herkesin anneler günü kutlu olsun
Doğumdan önce belki ilk günler lazım olur diye e bebekten bayb mom tekli elektrikli pompa almıştım şimdi elim ayağım oldu malumunuz. Ama 9-10 günde emiş gücü azaldı baya. Elektrikli pompa kullanmış olan varmı yada iyi bi marka bilen emiş gücü düşmeyecek kaliteli? Yeni pompa almam lazım

Hastane tipi elektrikli pompalar kiralanabiliyor baya iyiler belli bi süre kiralayabilirsiniz isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…