- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.381
Ayy burdan uzak kalmkata iy degilms seytan diyo ac bin kusur mesaji oku kac bölüm dizi cikarGulumsebebek kullancı var o doğum yaptı, şuanlık iyi çok şükürİnşallah dahada iyi olucakkk aminnn
Merve hesabını neden pasifleştirdi bilemiyorumda
İpanayla bi ağız munakaşısı oldu herkesle oyuzden gitti
Aynen bayaa şeyyyy çıkar kesinnnAyy burdan uzak kalmkata iy degilms seytan diyo ac bin kusur mesaji oku kac bölüm dizi cikarbilgi birikimi cikar cikarda cikar valla
Ben yorulunca aşırı hissediyorum. Oturup ayağa kalkarken bazen. Kramp bile girdiği oluyor. Bebek baş geliş ve normal dedi. Benimde diğerlerinde yoktu ama bunda var olsa hatirlardim bu aciyiGenitalde vajinada falan baskı hisseden var mı?
Ayağa kalkınca veya tuvalete oturunca hissediyorum. Rahim uzunluğunda falan problem yok normalde.
Önceki gebelikte hiç olmazdı. Anlayamıyorum o yüzden neden olduğunu..
26+3 ve sanıyorum 940 gr doğdu mucize bebek ..Bazı arkadaşlarımızin uyeligi pasiflesmis acaba neden bir sorunmu oldu kendielrimi gitti.. birde dogum yapan arkdsmz kim ya neden erken dogum yapti kac haftalik dogurdu ismini bilmiyorum ama cok cok gecmis olsun rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin inşallah
İnşAllah herşey dua ustune hepimiz dua edelim rabbimin izni ile o gunleride gorecegiz26+3 ve sanıyorum 940 gr doğdu mucize bebek ..
İyi olduğunu ve annesine sağlıcakla kavuşacağını hepimiz umutla bekliyoruz
Teşekkürler canım ayyy ilk anneler günüm bu benim çok duygulandım yıllardır beklediğim günlerden birisiAnneler günümüz kutlu mutlu olsun arkadaşlar
Çok güzel ve benim kızımın adı da ElaBuda son olsun hastane cikis setimizde hazir henuz yaptirmamis olan varsa instagramda bir sayfa ben cok memnun kaldim isçilik kalite süper@kokostokalar diye bir sayfa erkekler icinde guzel modelleri var kizlar icinde
Canım başları aşağıda dedi..biri biraz daha aşağıda dedi. Dönebilir falan demedi bilmilorumki dönerler miTers dediyse ayaklar aşağıdadır yani makat geliş, doğum pozisyonu olmadığı için ve artık kilo aldıkça dönmeleri yavaşlayıp zorlaşacağı için bu haftalardan sonra pozisyonunu söylüyorlar, yani seninkisi aslında doğuma uygun bir pozisyonda
Ama daha yeni 30lara gelindi bence 35lere kadar falan dönebilir. 2.5kilodan sonrası zor oluyomuş dönmede
Makat gelişi demek bebeğin başı midenizin orda..ayakları vajinanızın orda..Bana da o gün makat geliş geliş dedi ne demek bilmiyorum vala
Stres yapma benımde kontrole gıttıgımde 14 lere cıkıyor.Ama evde bu kadar yuksekmıyor.Strese baglı oldugunu dusunuyorum.doktor 14 un ustu olmamalı dedı.Sen dedıgını yap cok dusunme dusundukce yukseltırsın.Dogumdan en gec 3 gun ıcınde normale doner dedı doktorönceki gebeliğinde tansiyon çıkıp doğumdan sonra kalıcı olan varmı ? Büyük tansiyon genelde 13-14 düşmüyor napcam ben bi ilaç verdiler 2-3 kez görünce yüksek rakamı anca öyle iç dediler içsem süte zararı olur mu
Ben hamileyken alfamet kullanıyodum onu kestiler norvasc verdiler onda da süte karışıp karışmadığı bilinmiyor yazıyor prospektüsünde o yüzden kararsız kaldım. Bi düşüyor sonra yine yükseliyor limon soda filan yapsam ilaçsız bebeğe antibiyotik dahil bi çok ilaç veriyolarmış zaten bide sütten almasın ilacı diye düşündüm de. İnşallah kalıcı olmaz normalde neyse de yine bi gebelik olursa Allah nasip ederde ozaman sıkıntı olur dimi kalırsaBenim preeklampsi nedeniyle yukseldi erken doğumdan sonra yaklaşık 1.5 sene devam etti alfamet kullanıyordum 13' u yüksek kabul etmiyorlar 14-10 ve sonrasında kullanıyordum günde 5-6 bazen daha fazla kullandığım oldu zararı yok olsa emzirme derler canım yüksek tansiyon çok tehlikeli o yüzden kullanman gerekiyor suanki stresten yükseliyordur bebeği. Evine dönerse inşallah düzelir hiç merak etme olabildiğince rahat olmasın ne kadar stres üzüntü o kadar problem yaşarsın ve çocuğuna bakmakta güçlük çekersin yaşadığım için söylüyorum
evet stres baya yüksek ister istemez. Doğumdan sonra 10 gün geçti hala yüksek gidiyor inşallah kalıcı olmazStres yapma benımde kontrole gıttıgımde 14 lere cıkıyor.Ama evde bu kadar yuksekmıyor.Strese baglı oldugunu dusunuyorum.doktor 14 un ustu olmamalı dedı.Sen dedıgını yap cok dusunme dusundukce yukseltırsın.Dogumdan en gec 3 gun ıcınde normale doner dedı doktor
Hastane tipi elektrikli pompalar kiralanabiliyor baya iyiler belli bi süre kiralayabilirsiniz istersenizHerkesin anneler günü kutlu olsun
Doğumdan önce belki ilk günler lazım olur diye e bebekten bayb mom tekli elektrikli pompa almıştım şimdi elim ayağım oldu malumunuz. Ama 9-10 günde emiş gücü azaldı baya. Elektrikli pompa kullanmış olan varmı yada iyi bi marka bilen emiş gücü düşmeyecek kaliteli? Yeni pompa almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?