Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kapı süsü nasıl yaptırdınız bilmiyorum amaa ben buna bakıyorum hem erkek olduğu için okadar süslü makrome, balonlu flnolmasın dedim, bu hoşuma gidiyo galiba bunu yaptırıcam
Uzun zaman sonra gelip ilk gordugum mesaj bu olunca cevap vererek girizgah yapayim bari kizimin adi ela olcak insAllah bende bu kapi susunun birebir aynisini siparis verdim stokla ilgili ufak tefek degisikler olacak olsada hemen hemen aynisi olacak iykide erkenden siparis vermisim sira oluyormus yogunluk oluyormus boyle seylerde 25 gun sonrasi teslim olucakmis kargo suresinide katarsak 1 aya elimde inşAllah daha dün siparis verdim

Eklentiler

• IMG_20220507_232256.webp
    36 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20220507_232242.webp
    23 KB · Görüntüleme: 75
Kızzzz sen nerdesin kaç zamandır anaaaaaa kaybolma okadar uzun zaman merak ediyoz
Yaaaaa çok tatlı kapı süsü tam kızçelere lakin minnoş ela
Aynen bende oyuzden artık sipari veriyim anca belkide 1 aya gelir diye düşündümmm zaten bi tek kapı süsüm kaldı

Yaaa çok teşekkür ederim Sadece senin yaptırdığın yerde isim var galiba bende orda yaptırıcam

Genitalde vajinada falan baskı hisseden var mı?
Ayağa kalkınca veya tuvalete oturunca hissediyorum. Rahim uzunluğunda falan problem yok normalde.
Önceki gebelikte hiç olmazdı. Anlayamıyorum o yüzden neden olduğunu..
Baskı mı bilmiyorum da bazen kas ağrısı yaşıyorum genital bölgede. Genelde kendimi çok yorduğum zaman oluyor.

Ona bak buna bak derken en sonunda karar verdim deterjana
Bu hafta içi başlarım herhalde yıkamaya
Hafta sonu da büyük temizliği yaptıracağım. Ay sonu kendi kıyafetlerimi hazır ederim. Doğuma kadar yatıcam yeter çok yoruluyorum artık

Hayatin tantanasindan unutmusum gitmis yani buraya ozel degil genel olarak internetten uzak kaldm uzun bir sure ünlüler iki gün story atmayinca şey diyor ya sosyal medya detoksu yaptim onun gibi bisi oldu galiba ama cok sükür hersey yolunda bir sorun sıkıntı yok umarim herkes te cok iyidir bebislerde cok iyidir doğurmadan yazabildim cok sukur Bu arada senin attigin kapi süsü ile suan attigim arasinda kararsizdim bence kiz oldugu icin kokos olsun bari buda dedim erkek olsa kesinlikle boyle bisi yaptirirdim oglumdada porselen cerceveler vardi ozmn oyle bisi yaptirmistim hatta alta foto ekliycem ama oglum 1 yasina girmeden durduk yere dusup kirildi saklayamadim bile oyuzden en iyisi kirilmaya meyilli olmayacak seyler almak

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-07-23-36-43-30.webp
    45 KB · Görüntüleme: 119
Yaaa çok teşekkür ederim Sadece senin yaptırdığın yerde isim var galiba bende orda yaptırıcam
Yani yapışkanlu diye düşünme gayet kaliteli geldi , tasarimanya sayfası zaten, siparişi oluştırdukdan sonra sor sor kısmından sipariş numarnı yaz ismini yaz bebeğin , bebeğin isminide yapasınlar daha iyi bencede öyleeeee
Nedemek

Herseyden cok geri kaldim biliyorum ama uzun arayislar ve kararsizliklar sonunda bu lohusa takimini aldim kizlar sizce nasil bunuda yeni siparis verdim trendyoldan fotografli yorumlara baktim birsurudue rengi var alanlar cok memnundu ..

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-07-23-39-29-72_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 123
Herseyden cok geri kaldim biliyorum ama uzun arayislar ve kararsizliklar sonunda bu lohusa takimini aldim kizlar sizce nasil bunuda yeni siparis verdim trendyoldan fotografli yorumlara baktim birsurudue rengi var alanlar cok memnundu ..
Siyah aşığıyım ben, beğendim linkini atar mısın
Keşke sabahlığı da komple siyah olsaydı

Ooo baya ağır güzel duruyo ama dediğin gibi kırılmış mesela , kırılabilir en kötü çocuk yaramaz olsa sıkımtı yaşayabilirim nasıl bi bebek beni bekliyo bilemiyorum
Bu arada grupda bebişimin bile oldu erkenden şuan kuvezde ama büyücek inşallah geri kalan herkesde iyi çok şükür zamanı bekliyoruz kıyama toplama zamanlarında herkes yavaş yavaş çantalarda hazırlanıyor

Aaa kim dogurdu nezaman ve neden erken olmasina uzuldum ama rabbimin vardir bir bildigi umarim tez zamanda kavuşsunlar saglikla

Siyah aşığıyım ben, beğendim linkini atar mısın
Keşke sabahlığı da komple siyah olsaydı

Oylede cok simsiyah olurdu ya gerci zaten simsiyah bende siyah asigiyim oglumda acik renk almstm pisman oldum koyu candir ya dogumdan sonra göbüşü saklar

Genitalde vajinada falan baskı hisseden var mı?
Ayağa kalkınca veya tuvalete oturunca hissediyorum. Rahim uzunluğunda falan problem yok normalde.
Önceki gebelikte hiç olmazdı. Anlayamıyorum o yüzden neden olduğunu..
Arada oluyor. Özellikle dışarıda alaturka tuvaleti kullandığım zaman

Buda son olsun hastane cikis setimizde hazir henuz yaptirmamis olan varsa instagramda bir sayfa ben cok memnun kaldim isçilik kalite süper @kokostokalar diye bir sayfa erkekler icinde guzel modelleri var kizlar icinde

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-07-23-54-29-97.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 106
Bazı arkadaşlarımızin uyeligi pasiflesmis acaba neden bir sorunmu oldu kendielrimi gitti.. birde dogum yapan arkdsmz kim ya neden erken dogum yapti kac haftalik dogurdu ismini bilmiyorum ama cok cok gecmis olsun rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin inşallah

Çook iyi düşünmüşsün bencede gitgide ağırlaşıp yapamayacak hale geliyoruz.
Bende yıkadım ütüledim. Atılacaklar verilecekler güzel bir eleme yaptım evde bu hafta içi temizlik bitecek çantaları hazırlarım sonra tatil ve dinlenmece

Büyümelerini bekleriz artık

Aaa kim dogurdu nezaman ve neden erken olmasina uzuldum ama rabbimin vardir bir bildigi umarim tez zamanda kavuşsunlar saglikla
Gulumsebebek kullancı var o doğum yaptı, şuanlık iyi çok şükür İnşallah dahada iyi olucakkk aminnn

Merve hesabını neden pasifleştirdi bilemiyorumda
İpanayla bi ağız munakaşısı oldu herkesle oyuzden gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…