- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.361
Uzun zaman sonra gelip ilk gordugum mesaj bu olunca cevap vererek girizgah yapayim bariKapı süsü nasıl yaptırdınız bilmiyorum amaa ben buna bakıyorum hem erkek olduğu için okadar süslü makrome, balonlu flnolmasın dedim, bu hoşuma gidiyo galiba bunu yaptırıcam
Kızzzz sen nerdesin kaç zamandır anaaaaaaUzun zaman sonra gelip ilk gordugum mesaj bu olunca cevap vererek girizgah yapayim barikizimin adi ela olcak insAllah bende bu kapi susunun birebir aynisini siparis verdim stokla ilgili ufak tefek degisikler olacak olsada hemen hemen aynisi olacak iykide erkenden siparis vermisim sira oluyormus yogunluk oluyormus boyle seylerde 25 gun sonrasi teslim olucakmis kargo suresinide katarsak 1 aya elimde inşAllah daha dün siparis verdim
Yaaa çok teşekkür ederimBenimkine yapışkanlı , ben bilerek siparş verdim ama yapışkanlığı olduğunu biliyodum, isim hediyesi vardı 50 tlye ucuz aldım oyuzden aklıma sonradan geldi ilerde uine bebeğim olursa diğer yapışkan ismini çıkarıp yeni yaparım diye
tasarımanya Ahşap Anı Küpleri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
—Ama yapışkansız boyalı olanlardan var favorilerimde
Babyroom Anne Bebek Anı Küp Seti Fotoğraf Çekim Ve Dekor Türkçe 4'lü Set Uv Baskı - Fiyatı, Yorumları
Babyroom Anne Bebek Anı Küp Seti Fotoğraf Çekim Ve Dekor Türkçe 4'lü Set Uv Baskı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl BİANNE ATÖLYESİ Bebek Anı Küp Seti Fotoğraf Çekim Ve Dekor Için Ingilizce. - Fiyatı, Yorumları
BİANNE ATÖLYESİ Bebek Anı Küp Seti Fotoğraf Çekim Ve Dekor Için Ingilizce. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl BüşşTasarım Anne Ve Bebek Ahşap Anı Hatıra Küpleri - Fiyatı, Yorumları
BüşşTasarım Anne Ve Bebek Ahşap Anı Hatıra Küpleri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Baskı mı bilmiyorum da bazen kas ağrısı yaşıyorum genital bölgede. Genelde kendimi çok yorduğum zaman oluyor.Genitalde vajinada falan baskı hisseden var mı?
Ayağa kalkınca veya tuvalete oturunca hissediyorum. Rahim uzunluğunda falan problem yok normalde.
Önceki gebelikte hiç olmazdı. Anlayamıyorum o yüzden neden olduğunu..
Hayatin tantanasindan unutmusum gitmis yani buraya ozel degil genel olarak internetten uzak kaldm uzun bir sure ünlüler iki gün story atmayinca şey diyor ya sosyal medya detoksu yaptim onun gibi bisi oldu galibaKızzzz sen nerdesin kaç zamandır anaaaaaakaybolma okadar uzun zaman merak ediyoz
Yaaaaa çok tatlı kapı süsü tam kızçelere lakin minnoş ela
Aynen bende oyuzden artık sipari veriyim anca belkide 1 aya gelir diye düşündümmm zaten bi tek kapı süsüm kaldı
Yani yapışkanlu diye düşünme gayet kaliteli geldi , tasarimanya sayfası zaten, siparişi oluştırdukdan sonra sor sor kısmından sipariş numarnı yaz ismini yaz bebeğin , bebeğin isminide yapasınlar daha iyi bencede öyleeeeeYaaa çok teşekkür ederimSadece senin yaptırdığın yerde isim var galiba bende orda yaptırıcam
Siyah aşığıyım ben, beğendimHerseyden cok geri kaldim biliyorum ama uzun arayislar ve kararsizliklar sonunda bu lohusa takimini aldim kizlar sizce nasil bunuda yeni siparis verdim trendyoldan fotografli yorumlara baktim birsurudue rengi var alanlar cok memnundu ..
Ooo baya ağır güzel duruyo ama dediğin gibi kırılmış mesela , kırılabilir en kötü çocuk yaramaz olsa sıkımtı yaşayabilirimHayatin tantanasindan unutmusum gitmis yani buraya ozel degil genel olarak internetten uzak kaldm uzun bir sure ünlüler iki gün story atmayinca şey diyor ya sosyal medya detoksu yaptim onun gibi bisi oldu galibaama cok sükür hersey yolunda bir sorun sıkıntı yok umarim herkes te cok iyidir bebislerde cok iyidir doğurmadan yazabildim cok sukur Bu arada senin attigin kapi süsü ile suan attigim arasinda kararsizdim bence kiz oldugu icin kokos olsun bari buda dedim erkek olsa kesinlikle boyle bisi yaptirirdim oglumdada porselen cerceveler vardi ozmn oyle bisi yaptirmistim hatta alta foto ekliycem ama oglum 1 yasina girmeden durduk yere dusup kirildi saklayamadim bile oyuzden en iyisi kirilmaya meyilli olmayacak seyler almak
Öyle yapıcamYani yapışkanlu diye düşünme gayet kaliteli geldi , tasarimanya sayfası zaten, siparişi oluştırdukdan sonra sor sor kısmından sipariş numarnı yaz ismini yaz bebeğin , bebeğin isminide yapasınlar daha iyi bencede öyleeeee
Nedemek
Aaa kim dogurdu nezaman ve neden erken olmasina uzuldum ama rabbimin vardir bir bildigi umarim tez zamanda kavuşsunlar sagliklaOoo baya ağır güzel duruyo ama dediğin gibi kırılmış mesela , kırılabilir en kötü çocuk yaramaz olsa sıkımtı yaşayabilirimnasıl bi bebek beni bekliyo bilemiyorum
Bu arada grupda bebişimin bile oldu erkenden şuan kuvezde ama büyücek inşallahgeri kalan herkesde iyi çok şükür zamanı bekliyoruz kıyama toplama zamanlarında herkes yavaş yavaş çantalarda hazırlanıyor
Ben de ben deKızlar suwende çoook tatlı gecelikler var 1+1 de kaçmazben kaptım iki tane sizde bakın yarın sonmuşEki Görüntüle 3061677 Eki Görüntüle 3061678
Siyah aşığıyım ben, beğendimlinkini atar mısın
Keşke sabahlığı da komple siyah olsaydı
Normal doğum pozisyonunda degil demek. Ama zamanla dönebilir tabii. Baş geliş deyince de doğum pozisyonu olacakBana da o gün makat geliş geliş dedi ne demek bilmiyorum vala
Arada oluyor. Özellikle dışarıda alaturka tuvaleti kullandığım zamanGenitalde vajinada falan baskı hisseden var mı?
Ayağa kalkınca veya tuvalete oturunca hissediyorum. Rahim uzunluğunda falan problem yok normalde.
Önceki gebelikte hiç olmazdı. Anlayamıyorum o yüzden neden olduğunu..
Ona bak buna bak derken en sonunda karar verdim deterjana
Bu hafta içi başlarım herhalde yıkamaya
Hafta sonu da büyük temizliği yaptıracağım. Ay sonu kendi kıyafetlerimi hazır ederim. Doğuma kadar yatıcam yeter çok yoruluyorum artık
Eki Görüntüle 3061713
Gulumsebebek kullancı var o doğum yaptı, şuanlık iyi çok şükürAaa kim dogurdu nezaman ve neden erken olmasina uzuldum ama rabbimin vardir bir bildigi umarim tez zamanda kavuşsunlar saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?