Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hastaneden kiralayabilirsin aslında, yada alacaksan medela al bence

Kizlar selam dusa girmistim ciktim makyaj yapiyordum altimdan bisey aktigini hissettim akintidir dedim sonra daha fazla akti kilodumu cikardim sirilsiklamdi o ara yere de akti biraz rengi sari gibi suyummu geliyor bu kadar cok akinti hic yadamamistim cok korkuyorum bilen biri cevap berebilirmi

Kız onlar döner bi daha gittiğinde başka pozisyon da olur hep aynı kalmıyor ya
Benim ilk gebelik canım bende senin gibiyim hiç anlamıyorum nasıl bişeydir

Amniyon sarı olmaz ama bu kadar çok olması beni tedirgin etti. Mutlaka doktorunla görüş canım

Amniyon su gibi beyaz olur ama bir gitmende fayda var. Bu kadar çok olması normal değil gibi.

Kesinlikle bir acile git. Daha önce de sıkıntı yaşamıştın sanırım sancı vs. gibi. İhmale gelmez haftalardayız. Sonucu bize de bildir lütfen. Geçmiş olsun

Kesinlikle bir acile git. Daha önce de sıkıntı yaşamıştın sanırım sancı vs. gibi. İhmale gelmez haftalardayız. Sonucu bize de bildir lütfen. Geçmiş olsun
Tesekkur ederim bekliyorum tekrari olucak mi diye

Ben senin yerinde olsam şu an giyiniyor ve araba ayarlıyor olurdum. Buraya yazmak yerine hemen eşinle buluş ve hastaneye geç lütfen.
Esim yanima gorumcemin dugunu var panik olmamam gerek o yuzden doktorumda bu gun hastanede degilmis maalesef sahsi nosu da yok ulasamadim

Madela ninki gayet güzel. Ben 2. El almıştım. Kullanmadım ama sıfırı hakkında güzel yorumlar var .Pilli de çalışıyor. Yeni modellerinde 2 gögus aynı anda kullanılabiliyor

Ben dün sordum doktora. Akar ve durmaz dedi .iç çamaşırını ıslatır bayağı hissedersin dedi ve 2 saat sonra falan idrar gibi kurumazmis .Yani devamlı akarmis .

Hastaneden kiralayabilirsin aslında, yada alacaksan medela al bence
Medikalciler kiralamaz mı ? Medela dediğin de hastane tipi mi olandan mı normal bendeki gibi mi?
Madela ninki gayet güzel. Ben 2. El almıştım. Kullanmadım ama sıfırı hakkında güzel yorumlar var .Pilli de çalışıyor. Yeni modellerinde 2 gögus aynı anda kullanılabiliyor
nerde bulabilirim gidip bakarak alabileceğim? E bebek tarzı yerlerde varmı yada medikalde mi çok bilmiyorum nasıl bulabileceğimi o yüzden baya detaylı sordum kusura bakmayın

Ben dün sordum doktora. Akar ve durmaz dedi .iç çamaşırını ıslatır bayağı hissedersin dedi ve 2 saat sonra falan idrar gibi kurumazmis .Yani devamlı akarmis .
Akti ic camasirimi islatti ama durdu suan devam etmiyor tekrar olmadida

Canım düzelir sadece sen stresi ne kadar erken bırakırsan o kadar çabuk duzelirsin seni uzenlerden uzak dur bebeğin iylesip kollarına gelecek dua et erken gelsin şuan benim ikinci hamileliğim coraspirin kullanıyorum şuana kadar hiç yükselmedi çok şükür Rabbime ikinci gebelikte daha çok kontrol altında olursun perinatalog kontrollerin olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…