- 24 Ocak 2022
- 151
- 174
- 18
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.421
Kafası yukarda dedi yani kasıklarıma baskı yapıyor ağrı yapıyor o yüzdende bol su iç dinlen dediNasıl ters miş..başaşağı mı dönmüş..benimkilerde büşaşağı dönmüş bukötü bişeymi de
Canım sen ilk zamanlar için pompa almak yerine. Pompa kiralasan daha iyi olur bence. Benim oğlum hiç emmedi. Hep sahip verdim. Ama bebek emmediginde ne yaparsan yap süt azaliyor. Ama kiralanan pompalar en kuvvetlisi. Böyle zamanda en doğrusu kiralamak. Ben kiraladım. Ama vok azalmıştı sütüm fayda etmedi. Baştan kiralasaydim keşke o hale gelmezdim diye düşündüm. Aylık kiralanabiliyor. Bebek kendi emene kadar sürü korumana yardım eder. Bol su iç. Humana çayı gibi takviyelerden al. Ben denemedim ama ebebekteki anne sütü arttırıcı karda baya ise yariyormus diyorlar.Herkesin anneler günü kutlu olsun
Doğumdan önce belki ilk günler lazım olur diye e bebekten bayb mom tekli elektrikli pompa almıştım şimdi elim ayağım oldu malumunuz. Ama 9-10 günde emiş gücü azaldı baya. Elektrikli pompa kullanmış olan varmı yada iyi bi marka bilen emiş gücü düşmeyecek kaliteli? Yeni pompa almam lazım
Kafa yukarda ayaklarla baskı yaptıgı için agrı oluyor evet daha haftam erken dönebilir dedi ama şu an oldugu pozisyon normalde olması gerekn pozisyon değilmişTers dediyse ayaklar aşağıdadır yani makat geliş, doğum pozisyonu olmadığı için ve artık kilo aldıkça dönmeleri yavaşlayıp zorlaşacağı için bu haftalardan sonra pozisyonunu söylüyorlar, yani seninkisi aslında doğuma uygun bir pozisyonda
Ama daha yeni 30lara gelindi bence 35lere kadar falan dönebilir. 2.5kilodan sonrası zor oluyomuş dönmede
Kafası yukarda ayaklar aşağıda dedi durmadı gereken poziyon tam tersiymiş dönebilir haftanerken dedi bakalım kısmtTers mi nasıl yani canım ters
Esim yanima gorumcemin dugunu var panik olmamam gerek o yuzden doktorumda bu gun hastanede degilmis maalesef sahsi nosu da yok ulasamadim
Ben yorulunca aşırı hissediyorum. Oturup ayağa kalkarken bazen. Kramp bile girdiği oluyor. Bebek baş geliş ve normal dedi. Benimde diğerlerinde yoktu ama bunda var olsa hatirlardim bu aciyi
Arada oluyor. Özellikle dışarıda alaturka tuvaleti kullandığım zaman
Baskı mı bilmiyorum da bazen kas ağrısı yaşıyorum genital bölgede. Genelde kendimi çok yorduğum zaman oluyor.
Canım dün ben de bunun için doktora gittim. Ondan önceki gece bacaklarıma renksiz kokusuz bir sıvı aktı. Dün de sızıntı şeklinde devam etti. Bir test aldırdılar. 300 TL ye. Onunla test ettiler. Ama çok fazla enfeksiyonum varmış. Amniyon sıvısı değilmiş ama emin de değillermiş. Üç gün sonra tekrar gel suyuna bakalım dediler. İdrar, kan tahlili yaptırdım. İki aydır mantar enfeksiyonum var. Bir türlü geçmedi. O enfeksiyon şiddetlenmiş dediler.Kizlar selam dusa girmistim ciktim makyaj yapiyordum altimdan bisey aktigini hissettim akintidir dedim sonra daha fazla akti kilodumu cikardim sirilsiklamdi o ara yere de akti biraz rengi sari gibi suyummu geliyor bu kadar cok akinti hic yadamamistim cok korkuyorum bilen biri cevap berebilirmi
Bende İstanbul kosuyolunda uzun süreli hastane tipi pompa kiraladım ama benim sütüm üzüntü ve stresten kaynaklı gelmedi 11 ay boyunca sağım yaptım her sagdigimda 5 cc çıkıyordu günlük biriktirip veriyordum zor günlerdi ama herşey geçiyor düzeliyorCanım sen ilk zamanlar için pompa almak yerine. Pompa kiralasan daha iyi olur bence. Benim oğlum hiç emmedi. Hep sahip verdim. Ama bebek emmediginde ne yaparsan yap süt azaliyor. Ama kiralanan pompalar en kuvvetlisi. Böyle zamanda en doğrusu kiralamak. Ben kiraladım. Ama vok azalmıştı sütüm fayda etmedi. Baştan kiralasaydim keşke o hale gelmezdim diye düşündüm. Aylık kiralanabiliyor. Bebek kendi emene kadar sürü korumana yardım eder. Bol su iç. Humana çayı gibi takviyelerden al. Ben denemedim ama ebebekteki anne sütü arttırıcı karda baya ise yariyormus diyorlar.
Canım bencede bir dr.a görün panik olmak değil ama ne olduğunu bilirsin inş suyun değildir gelen gidersen haber ver bizedeKizlar selam dusa girmistim ciktim makyaj yapiyordum altimdan bisey aktigini hissettim akintidir dedim sonra daha fazla akti kilodumu cikardim sirilsiklamdi o ara yere de akti biraz rengi sari gibi suyummu geliyor bu kadar cok akinti hic yadamamistim cok korkuyorum bilen biri cevap berebilirmi
Bende öyleyim hele evde is falan yaparsam daha da yorgun oluyorumKızlar kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum sizede oluyor mu bazen
Canım hangi ildesin bilmiyorum ama ben İstanbul kosuyolunda medelanin hastane tipi süt sağma makinasını kiraladım uzun süreli kirala çok iyi oluyor zaten bebeğin şuan çıksa bile emme yetisi hemen gelişmeyebiliyor benim üzüntüden stresten sütüm gelmedi ama 11 ay sağım yaptım her sağımda 5 cc çıkıyordu günlük biriktirip veriyordum sonrada medelanin elektrikli süt pompasını aldım çok güzel biraz pahalı olabilir ama makina çok güzelHerkesin anneler günü kutlu olsun
Doğumdan önce belki ilk günler lazım olur diye e bebekten bayb mom tekli elektrikli pompa almıştım şimdi elim ayağım oldu malumunuz. Ama 9-10 günde emiş gücü azaldı baya. Elektrikli pompa kullanmış olan varmı yada iyi bi marka bilen emiş gücü düşmeyecek kaliteli? Yeni pompa almam lazım
Gecende Haziran annelerinden oldu suyu geldi sandı idrar dediler belki mesane baskısı olduğu için olabilir ama dr a gitmeden anlaşılmaz canım sen yine de bi ara bi gitEsim yanima gorumcemin dugunu var panik olmamam gerek o yuzden doktorumda bu gun hastanede degilmis maalesef sahsi nosu da yok ulasamadim
Allah razı olsun valla bu yollardan geçmiş biriyle konuşmak herşeyin yolunda olduğunu duymak iyi geliyor gerçekten. Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayan anlıyor halden kendi öz annem bile bırak anlayabilmeyi tahmin dahi edemez hislerimi şükür daha iyi hissediyorum bugun anneler günü sebebiyle biraz sarsmış olsa da iyiyim genel manada bugun yüksekte çıkmadı henüz tansiyon inşallah biran önce geçer Rabbim kızıma kardeş nasip ederse sorunsuz gebelik süreci yaşarım bende senin gibi inşallah. Rabbim sağlıkla vakti zamanında kucağına almayı nasip etsinCanım düzelir sadece sen stresi ne kadar erken bırakırsan o kadar çabuk duzelirsin seni uzenlerden uzak dur bebeğin iylesip kollarına gelecek dua et erken gelsin şuan benim ikinci hamileliğim coraspirin kullanıyorum şuana kadar hiç yükselmedi çok şükür Rabbime ikinci gebelikte daha çok kontrol altında olursun perinatalog kontrollerin olur inşallah
Az önce aradım bi medikalciyi haftalık 150 aylık 350 TL dediler medelaydı sanırım diğer arkadaşların dediği marka sordum varmış ondan kiralıcam. Hümana çayı bestlak damla kullanıyorum ilk günden beri. Bide e bebekte malt bira var iki kez içtim de işe yarıyor mu acaba ondanda alayımı kullanmışmıydın daha önceCanım sen ilk zamanlar için pompa almak yerine. Pompa kiralasan daha iyi olur bence. Benim oğlum hiç emmedi. Hep sahip verdim. Ama bebek emmediginde ne yaparsan yap süt azaliyor. Ama kiralanan pompalar en kuvvetlisi. Böyle zamanda en doğrusu kiralamak. Ben kiraladım. Ama vok azalmıştı sütüm fayda etmedi. Baştan kiralasaydim keşke o hale gelmezdim diye düşündüm. Aylık kiralanabiliyor. Bebek kendi emene kadar sürü korumana yardım eder. Bol su iç. Humana çayı gibi takviyelerden al. Ben denemedim ama ebebekteki anne sütü arttırıcı karda baya ise yariyormus diyorlar.
Canım çoğunlukla vitamin ve ferritin düşüklüğünden kaynaklanıyor seninde ferritin düşük o yüzden halsizlik oluyordur benim ferritin seninkinden çok çok düşük bende öyleyim ama evde çocuk olunca halsizde olsan kalkıp çok hareketli olmak zorunda kalıyorsunKızlar kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum sizede oluyor mu bazen
İzmir’deki burda Bende aradım görüştüm aylık 350 TL miş ondan kiralayım diyorum medela varmış özellikle onu sordum hastane tipi. Az çıkıyor ama yetiyor hatta ikiye bölün sütü öyle dondurun dedi hemşire. fazla geliyor daha okadar besleyemiyoruz dedi 30 cc bile ikiye bölüyorum poşetlereCanım hangi ildesin bilmiyorum ama ben İstanbul kosuyolunda medelanin hastane tipi süt sağma makinasını kiraladım uzun süreli kirala çok iyi oluyor zaten bebeğin şuan çıksa bile emme yetisi hemen gelişmeyebiliyor benim üzüntüden stresten sütüm gelmedi ama 11 ay sağım yaptım her sağımda 5 cc çıkıyordu günlük biriktirip veriyordum sonrada medelanin elektrikli süt pompasını aldım çok güzel biraz pahalı olabilir ama makina çok güzel
Canım senden de Allah razı olsun ben hep üzüntü ve stres yaşadım kendime zararım oldu bebeğime bakmakta çok zorlandım bunları sen yaşama inşallah tansiyonum o kadar yükseliyordu ki bebeğimde aşırı gazliydi mamayla besleniyordu sabaha kadar kucağımda boşluğa basar gibi dolanıyordum bana yardımcı olacak kimsem yoktu olanlar benim lohusaligimin daha kotu geçmesine sebep oldular o yüzden insanları bosver hiç tinlama sen iyi ol ki bebeğine bakasin birşey daha soylim erken doğan kız bebekler erkek bebeklere göre çok daha güçlü oluyor çok daha çabuk iylesiyormus bunu doktorlar söylüyor o yüzden daha sakin ol 2 saatte bir sağım yap sütun gelsin sen güçlü ol ki o savaşçı bebeğe daha rahat bakabilirsin canım birde uzun süreli kiralarsan pompayı indirim yapılıyor ben 11 ay kiraladım senelik kirala maddi olarak zorlar ama prematüre bebeklerin anne sütüne daha fazla ihtiyacı varAllah razı olsun valla bu yollardan geçmiş biriyle konuşmak herşeyin yolunda olduğunu duymak iyi geliyor gerçekten. Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayan anlıyor halden kendi öz annem bile bırak anlayabilmeyi tahmin dahi edemez hislerimi şükür daha iyi hissediyorum bugun anneler günü sebebiyle biraz sarsmış olsa da iyiyim genel manada bugun yüksekte çıkmadı henüz tansiyon inşallah biran önce geçer Rabbim kızıma kardeş nasip ederse sorunsuz gebelik süreci yaşarım bende senin gibi inşallah. Rabbim sağlıkla vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin
Az önce aradım bi medikalciyi haftalık 150 aylık 350 TL dediler medelaydı sanırım diğer arkadaşların dediği marka sordum varmış ondan kiralıcam. Hümana çayı bestlak damla kullanıyorum ilk günden beri. Bide e bebekte malt bira var iki kez içtim de işe yarıyor mu acaba ondanda alayımı kullanmışmıydın daha önce
Çok iyi canım maşallahİzmir’deki burda Bende aradım görüştüm aylık 350 TL miş ondan kiralayım diyorum medela varmış özellikle onu sordum hastane tipi. Az çıkıyor ama yetiyor hatta ikiye bölün sütü öyle dondurun dedi hemşire. fazla geliyor daha okadar besleyemiyoruz dedi 30 cc bile ikiye bölüyorum poşetlere
Çok güzel bir marka hic merak etme zaten minicik daha midesi. Ne çıktı bakmadan sağ bebegini hayal et hic merak etme hepsi geçecek ve kucağına alacaksın.İzmir’deki burda Bende aradım görüştüm aylık 350 TL miş ondan kiralayım diyorum medela varmış özellikle onu sordum hastane tipi. Az çıkıyor ama yetiyor hatta ikiye bölün sütü öyle dondurun dedi hemşire. fazla geliyor daha okadar besleyemiyoruz dedi 30 cc bile ikiye bölüyorum poşetlere
Ebebekteki teneke kutuda olan kendi markasını çok öneriyorlar onu içmedim. Ama migrosta satılan maltana lardan cok içmiştim. Onlarında faydası oluyor. Humana çayı içtim. Lactamil içtim. Rezene içtim. Bunların hepsinin faydası olur. Bol su ve uykununda iyi alırsan kiralayacagin pompayla iyi bir sonuç alırsın bence. Bir de olumlu düşünAllah razı olsun valla bu yollardan geçmiş biriyle konuşmak herşeyin yolunda olduğunu duymak iyi geliyor gerçekten. Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayan anlıyor halden kendi öz annem bile bırak anlayabilmeyi tahmin dahi edemez hislerimi şükür daha iyi hissediyorum bugun anneler günü sebebiyle biraz sarsmış olsa da iyiyim genel manada bugun yüksekte çıkmadı henüz tansiyon inşallah biran önce geçer Rabbim kızıma kardeş nasip ederse sorunsuz gebelik süreci yaşarım bende senin gibi inşallah. Rabbim sağlıkla vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin
Az önce aradım bi medikalciyi haftalık 150 aylık 350 TL dediler medelaydı sanırım diğer arkadaşların dediği marka sordum varmış ondan kiralıcam. Hümana çayı bestlak damla kullanıyorum ilk günden beri. Bide e bebekte malt bira var iki kez içtim de işe yarıyor mu acaba ondanda alayımı kullanmışmıydın daha önce
E bebek gibi tüm mağazalarda var, internette de bulabilirsin, hastaneler kiralıyor ama sanıyorum sana daha pahalıya gelir, o sebeple alman daha mantıklıMedikalciler kiralamaz mı ? Medela dediğin de hastane tipi mi olandan mı normal bendeki gibi mi?
nerde bulabilirim gidip bakarak alabileceğim? E bebek tarzı yerlerde varmı yada medikalde mi çok bilmiyorum nasıl bulabileceğimi o yüzden baya detaylı sordum kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?