Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım sen ilk zamanlar için pompa almak yerine. Pompa kiralasan daha iyi olur bence. Benim oğlum hiç emmedi. Hep sahip verdim. Ama bebek emmediginde ne yaparsan yap süt azaliyor. Ama kiralanan pompalar en kuvvetlisi. Böyle zamanda en doğrusu kiralamak. Ben kiraladım. Ama vok azalmıştı sütüm fayda etmedi. Baştan kiralasaydim keşke o hale gelmezdim diye düşündüm. Aylık kiralanabiliyor. Bebek kendi emene kadar sürü korumana yardım eder. Bol su iç. Humana çayı gibi takviyelerden al. Ben denemedim ama ebebekteki anne sütü arttırıcı karda baya ise yariyormus diyorlar.

Kafa yukarda ayaklarla baskı yaptıgı için agrı oluyor evet daha haftam erken dönebilir dedi ama şu an oldugu pozisyon normalde olması gerekn pozisyon değilmiş

Esim yanima gorumcemin dugunu var panik olmamam gerek o yuzden doktorumda bu gun hastanede degilmis maalesef sahsi nosu da yok ulasamadim

Canım benki pimpirikli biri değilim ama ben de şu an düğün falan umursamaz nöbetçi de olsa bir doktora muayene olurdum.

Panik ol diye demiyorum. Tedbir her zaman iyidir.
Zaten su gelince anında doğum falan başlayıp bebek gelmiyor ama en azından ne olduğunu bilirsin

Ben yorulunca aşırı hissediyorum. Oturup ayağa kalkarken bazen. Kramp bile girdiği oluyor. Bebek baş geliş ve normal dedi. Benimde diğerlerinde yoktu ama bunda var olsa hatirlardim bu aciyi

Dün çok yorulmadım aslında birkaç dakika yürüdüm neden oldu anlamadım..

Arada oluyor. Özellikle dışarıda alaturka tuvaleti kullandığım zaman

Alaturkaya tam olarak oturmak imkansız artık zaten.
Bayramda misafirlikteydik. Ben klozet yerine alaturka tuvaleti tercih ettim ama tam oturamadım bile baya rahatsız etti.

Baskı mı bilmiyorum da bazen kas ağrısı yaşıyorum genital bölgede. Genelde kendimi çok yorduğum zaman oluyor.

Yorgun muydum acaba diye düşünmeye başladım
Bugün yok mesela. Bir de ishal olmuştum dün halsizlik de vardı..
Bugün de nefesim sıkışıyor gibi oluyor. İyice mıymıntı hissediyorum bu aralar kendimi

Canım dün ben de bunun için doktora gittim. Ondan önceki gece bacaklarıma renksiz kokusuz bir sıvı aktı. Dün de sızıntı şeklinde devam etti. Bir test aldırdılar. 300 TL ye. Onunla test ettiler. Ama çok fazla enfeksiyonum varmış. Amniyon sıvısı değilmiş ama emin de değillermiş. Üç gün sonra tekrar gel suyuna bakalım dediler. İdrar, kan tahlili yaptırdım. İki aydır mantar enfeksiyonum var. Bir türlü geçmedi. O enfeksiyon şiddetlenmiş dediler.

Bende İstanbul kosuyolunda uzun süreli hastane tipi pompa kiraladım ama benim sütüm üzüntü ve stresten kaynaklı gelmedi 11 ay boyunca sağım yaptım her sagdigimda 5 cc çıkıyordu günlük biriktirip veriyordum zor günlerdi ama herşey geçiyor düzeliyor

Canım bencede bir dr.a görün panik olmak değil ama ne olduğunu bilirsin inş suyun değildir gelen gidersen haber ver bizede

Canım hangi ildesin bilmiyorum ama ben İstanbul kosuyolunda medelanin hastane tipi süt sağma makinasını kiraladım uzun süreli kirala çok iyi oluyor zaten bebeğin şuan çıksa bile emme yetisi hemen gelişmeyebiliyor benim üzüntüden stresten sütüm gelmedi ama 11 ay sağım yaptım her sağımda 5 cc çıkıyordu günlük biriktirip veriyordum sonrada medelanin elektrikli süt pompasını aldım çok güzel biraz pahalı olabilir ama makina çok güzel

Esim yanima gorumcemin dugunu var panik olmamam gerek o yuzden doktorumda bu gun hastanede degilmis maalesef sahsi nosu da yok ulasamadim
Gecende Haziran annelerinden oldu suyu geldi sandı idrar dediler belki mesane baskısı olduğu için olabilir ama dr a gitmeden anlaşılmaz canım sen yine de bi ara bi git

Allah razı olsun valla bu yollardan geçmiş biriyle konuşmak herşeyin yolunda olduğunu duymak iyi geliyor gerçekten. Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayan anlıyor halden kendi öz annem bile bırak anlayabilmeyi tahmin dahi edemez hislerimi şükür daha iyi hissediyorum bugun anneler günü sebebiyle biraz sarsmış olsa da iyiyim genel manada bugun yüksekte çıkmadı henüz tansiyon inşallah biran önce geçer Rabbim kızıma kardeş nasip ederse sorunsuz gebelik süreci yaşarım bende senin gibi inşallah. Rabbim sağlıkla vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin
Az önce aradım bi medikalciyi haftalık 150 aylık 350 TL dediler medelaydı sanırım diğer arkadaşların dediği marka sordum varmış ondan kiralıcam. Hümana çayı bestlak damla kullanıyorum ilk günden beri. Bide e bebekte malt bira var iki kez içtim de işe yarıyor mu acaba ondanda alayımı kullanmışmıydın daha önce

Kızlar kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum sizede oluyor mu bazen
Canım çoğunlukla vitamin ve ferritin düşüklüğünden kaynaklanıyor seninde ferritin düşük o yüzden halsizlik oluyordur benim ferritin seninkinden çok çok düşük bende öyleyim ama evde çocuk olunca halsizde olsan kalkıp çok hareketli olmak zorunda kalıyorsun

İzmir’deki burda Bende aradım görüştüm aylık 350 TL miş ondan kiralayım diyorum medela varmış özellikle onu sordum hastane tipi. Az çıkıyor ama yetiyor hatta ikiye bölün sütü öyle dondurun dedi hemşire. fazla geliyor daha okadar besleyemiyoruz dedi 30 cc bile ikiye bölüyorum poşetlere

Canım senden de Allah razı olsun ben hep üzüntü ve stres yaşadım kendime zararım oldu bebeğime bakmakta çok zorlandım bunları sen yaşama inşallah tansiyonum o kadar yükseliyordu ki bebeğimde aşırı gazliydi mamayla besleniyordu sabaha kadar kucağımda boşluğa basar gibi dolanıyordum bana yardımcı olacak kimsem yoktu olanlar benim lohusaligimin daha kotu geçmesine sebep oldular o yüzden insanları bosver hiç tinlama sen iyi ol ki bebeğine bakasin birşey daha soylim erken doğan kız bebekler erkek bebeklere göre çok daha güçlü oluyor çok daha çabuk iylesiyormus bunu doktorlar söylüyor o yüzden daha sakin ol 2 saatte bir sağım yap sütun gelsin sen güçlü ol ki o savaşçı bebeğe daha rahat bakabilirsin canım birde uzun süreli kiralarsan pompayı indirim yapılıyor ben 11 ay kiraladım senelik kirala maddi olarak zorlar ama prematüre bebeklerin anne sütüne daha fazla ihtiyacı var

Çok iyi canım maşallah uzun süreli kiralarsan indirim yapılıyor onun midesi şuan minnacık ama sonra büyüyecek yetmeyecek o yüzden sütünü artırmaya calis güzel beslen en önemlisi uyku ve bol sıvı alımı güzel bir makinaylada desteklersin benim gibi sıkıntı yaşamazsın inşallah

Çok güzel bir marka hic merak etme zaten minicik daha midesi. Ne çıktı bakmadan sağ bebegini hayal et hic merak etme hepsi geçecek ve kucağına alacaksın.

Ebebekteki teneke kutuda olan kendi markasını çok öneriyorlar onu içmedim. Ama migrosta satılan maltana lardan cok içmiştim. Onlarında faydası oluyor. Humana çayı içtim. Lactamil içtim. Rezene içtim. Bunların hepsinin faydası olur. Bol su ve uykununda iyi alırsan kiralayacagin pompayla iyi bir sonuç alırsın bence. Bir de olumlu düşün

E bebek gibi tüm mağazalarda var, internette de bulabilirsin, hastaneler kiralıyor ama sanıyorum sana daha pahalıya gelir, o sebeple alman daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…