Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla doğru söylüyorsun benimde çevrem bir iki konuşmaya başladı küçük bi delirme yaşadım şimdi asayiş berkemal yarın kiralıcam belki daha fazla çıkarır sütü emiş gücü yüksek olunca inşallah. Hiç maddiyat düşünmüyorum artık yeterki sütümün devamı gelsin derdindeyim bebeğim için elimden gelen yapabildiğim tek şey süt sağmak Rabbim bunu elimden almasın kesilmesin inşallah

Amniyon sıvısı geldiğinde şiddetli bir şekilde geliyor, yarım saat bile durmuyor sürekli sızıyor, o olmadığı açık ama o şekilde bir akıntı olması da normal değil demek ki enfeksiyon var bir doktora görün muhakkak. Düğün vs dinleme on beş dakika sürecek muayenen

Amin canım inşallah eve de biraz biraz ayırmaya çalışıyorum büyüyüp daha çok ihtiyaç olunca işime yarar diye elimden geldiğince arttırmaya çalışıyorum inşallah kesilmez
Çok güzel bir marka hic merak etme zaten minicik daha midesi. Ne çıktı bakmadan sağ bebegini hayal et hic merak etme hepsi geçecek ve kucağına alacaksın.
Resmine bakıyorum hep sağarken hemşireler bi çay kaşığı dahi çıksa getirin demiş az çok demeden gönderiyorum şifa olsun inşallah kuzuma
Lactamil kullanmadım onuda aldırayım diğer dediklerini bol bol kullanıyorum bol su da içiyorum birde dediğin gibi uyku çok önemli sanırım gece sağımı gündüzkünden daha bereketli oluyor gibi geldi bana da. Rabbim eksiltmesin arttırsın inşallah
E bebek gibi tüm mağazalarda var, internette de bulabilirsin, hastaneler kiralıyor ama sanıyorum sana daha pahalıya gelir, o sebeple alman daha mantıklı
aylık 350 TL dediler satın almayı sormadım e bebekte biraz yorumlara baktım bi kaçtanesinin emiş gücü düştü filan yazmışlar hep bi çok farklı markada. Yarın bu görüştüğüm yerden satın alma fiyatını da sorayım hangisi daha iyi olursa ya kiralarım ya alırım artık inşallah emişi iyi gelir çoğaltır sütümü

Malt içeceği iç, ben arpa mayası hapı almıştım, çemen otu artırıyor, süt artici damlaları kullandım , lactamil kullandım, rezene çayı içtim ama rezeneyi doktorlar çok önermiyor bebeğe yan etki yapabilir diye ben hemen hemen her şeyi denedim ama kaliteli bir uyku uyumazsan stresten uzak durmazsan olmuyor canım inşallah artar ve kızına şifa olur

Genitalde vajinada falan baskı hisseden var mı?
Ayağa kalkınca veya tuvalete oturunca hissediyorum. Rahim uzunluğunda falan problem yok normalde.
Önceki gebelikte hiç olmazdı. Anlayamıyorum o yüzden neden olduğunu..
Bnde de oluyor. Bana doktorum çocuk ayakları aşağıda, dönmemiş o yüzden sancın ağrın çok olır demişti. Bn ona yoruyorum. Özellikle tekmelemeler olduounda.

ssevilll satın alınanlarla kiralananlar aynı değil canım. Hastane tipi büyük kiralanıyor. Onların emiş gücü daha yüksek. Medelenin normal dışarda satilanindan faklı onlar.

Dediklerini not aldım birazdan aldırcam eksik olanları inşallah şifa olur kızıma emzirmek te nasip olur
ssevilll satın alınanlarla kiralananlar aynı değil canım. Hastane tipi büyük kiralanıyor. Onların emiş gücü daha yüksek. Medelenin normal dışarda satilanindan faklı onlar.
bu yarın kiralamak için görüştüğüm yer medele marka var dedi satılık olmuyor ozaman bunlar dimi hastane tipi diye sordum başta çünkü var dedi

Evet hastane tipi farklı bende kullandım ilk oğlumda başta emmiyordu ameda ve medela dünya markası ev tipleri var ama şuan için hastane tipiyle çok iyi verim alirisn

Tabi bunların ev tıpi olanları var onlar satın alınıyor. Hastane tipi de satın alınır belki ama aşırı pahalltidir diye biliyorum.

Canım inşallah sende bir tanesi fayda eder hepsini almazsin ama kafan rahat olsun güzel uyu moralin yerinde olsun bol sıvıyla sütun gelir aaa tahin pekmez kat tabi şekerin yoksa oda çok yükseltiyor kuru incir çok iyi geliyor

E bebek de olmaz .Zaten medela Türkiye de çok satılmıyor. Hastane tipleri medikalcilerde vardır elbet .Kullanır bakarsın hoşuna giderse medela nin ev kullanımı olanını alırsın.Ben ev tipi olanını 2.elini aldım çünkü hastane tipi bana büyük geldi .ise de götürmek istiyorum.

Kizlar kundak aldınız mı biz bugün aldık ama galiba iade edicem. Bi uzun vardı bi de ufagi biz o an ufagi aldık ama sonra gözüme acayip ufak geldi 50 cm yazıyor bilgisinde ama omuz kısmı falan çok dar sanki . Siz ne aldınız atar mısınız ben de ona göre baksam ??

Eklentiler

• 20220508_205228.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 110
Evet hastane tipi farklı bende kullandım ilk oğlumda başta emmiyordu ameda ve medela dünya markası ev tipleri var ama şuan için hastane tipiyle çok iyi verim alirisn
Görüştüm sabah gidip alıcam inşallah verim yükselir de buzluğa da stoklarım sütlerden
24 al 12 öde kampanyası vardı malt içecek aldım e bebekten humana çaylardan aldım lactamil orda bulamadım Migros’tan aldım ama poşet çay şeklinde vardı. Ne varsa topladım geldim inşallah bol süt olur
bende gittiğim yere götürürüm diye düşündüm ama çok mu büyük acaba olsun artık zaten kızım çıkmadan nekadar uzağa gidebilirim ki evde sağarım. Bi deneyim çok merak ettim ilk sağımda bile farkı nekadar olacak

Ben her gittiğimde doktoruma soruyorum ne zaman geliyim.diye ,uygun mu diye sorup veriyor randevuyu sen de öyle yap bence
Aaaaa ben hiç öyle konuşmuyorum valla yani bana öbür aya beklerim diyo, ama bu aralar 2 ayda bi gittim oyuzden böyle oldu maşallah doktorda full dolu olması ilginç geldi Zaten şimdi gidişimde kesin diğer gidişimi konuşurum doğum içinde konuşur onada randevu alınıyosa alırım

Sevi Unisex Bebek Interlok Kundak Kuzu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Babyjem Penye Kundak Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Ben bundan aldımmm, kendim ayarlıcam sıklığını fln

Biz direk hocam siz verin randevuyu diyoruz ayarliyo asistanı soruyor.zaten hep c.tesi gittim çalıştığım icin ,ilk defa p.tesi gideceğim rapor icin o da normalde 5 haftada 1 cagiriyodu.dun yüzünü göremedik insallah 2 hafta sonra gösterir evet ya hakkaten dolu mu o kadar , bence de konuş artık zaten sonlara yaklaştık daha sık çağırırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…