- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.441
Valla doğru söylüyorsun benimde çevrem bir iki konuşmaya başladı küçük bi delirme yaşadım şimdi asayiş berkemalCanım senden de Allah razı olsun ben hep üzüntü ve stres yaşadım kendime zararım oldu bebeğime bakmakta çok zorlandım bunları sen yaşama inşallah tansiyonum o kadar yükseliyordu ki bebeğimde aşırı gazliydi mamayla besleniyordu sabaha kadar kucağımda boşluğa basar gibi dolanıyordum bana yardımcı olacak kimsem yoktu olanlar benim lohusaligimin daha kotu geçmesine sebep oldular o yüzden insanları bosver hiç tinlama sen iyi ol ki bebeğine bakasin birşey daha soylim erken doğan kız bebekler erkek bebeklere göre çok daha güçlü oluyor çok daha çabuk iylesiyormus bunu doktorlar söylüyor o yüzden daha sakin ol 2 saatte bir sağım yap sütun gelsin sen güçlü ol ki o savaşçı bebeğe daha rahat bakabilirsin canım birde uzun süreli kiralarsan pompayı indirim yapılıyor ben 11 ay kiraladım senelik kirala maddi olarak zorlar ama prematüre bebeklerin anne sütüne daha fazla ihtiyacı var
Amniyon sıvısı geldiğinde şiddetli bir şekilde geliyor, yarım saat bile durmuyor sürekli sızıyor, o olmadığı açık ama o şekilde bir akıntı olması da normal değil demek ki enfeksiyon var bir doktora görün muhakkak. Düğün vs dinleme on beş dakika sürecek muayenenKizlar selam dusa girmistim ciktim makyaj yapiyordum altimdan bisey aktigini hissettim akintidir dedim sonra daha fazla akti kilodumu cikardim sirilsiklamdi o ara yere de akti biraz rengi sari gibi suyummu geliyor bu kadar cok akinti hic yadamamistim cok korkuyorum bilen biri cevap berebilirmi
Amin canım inşallah eve de biraz biraz ayırmaya çalışıyorum büyüyüp daha çok ihtiyaç olunca işime yarar diye elimden geldiğince arttırmaya çalışıyorum inşallah kesilmezÇok iyi canım maşallahuzun süreli kiralarsan indirim yapılıyor onun midesi şuan minnacık ama sonra büyüyecek yetmeyecek o yüzden sütünü artırmaya calis güzel beslen en önemlisi uyku ve bol sıvı alımı güzel bir makinaylada desteklersin benim gibi sıkıntı yaşamazsın inşallah
Resmine bakıyorum hep sağarken hemşireler bi çay kaşığı dahi çıksa getirin demiş az çok demeden gönderiyorum şifa olsun inşallah kuzumaÇok güzel bir marka hic merak etme zaten minicik daha midesi. Ne çıktı bakmadan sağ bebegini hayal et hic merak etme hepsi geçecek ve kucağına alacaksın.
Lactamil kullanmadım onuda aldırayım diğer dediklerini bol bol kullanıyorum bol su da içiyorum birde dediğin gibi uyku çok önemli sanırım gece sağımı gündüzkünden daha bereketli oluyor gibi geldi bana da. Rabbim eksiltmesin arttırsın inşallahEbebekteki teneke kutuda olan kendi markasını çok öneriyorlar onu içmedim. Ama migrosta satılan maltana lardan cok içmiştim. Onlarında faydası oluyor. Humana çayı içtim. Lactamil içtim. Rezene içtim. Bunların hepsinin faydası olur. Bol su ve uykununda iyi alırsan kiralayacagin pompayla iyi bir sonuç alırsın bence. Bir de olumlu düşün
aylık 350 TL dediler satın almayı sormadım e bebekte biraz yorumlara baktım bi kaçtanesinin emiş gücü düştü filan yazmışlar hep bi çok farklı markada. Yarın bu görüştüğüm yerden satın alma fiyatını da sorayım hangisi daha iyi olursa ya kiralarım ya alırım artık inşallah emişi iyi gelir çoğaltır sütümüE bebek gibi tüm mağazalarda var, internette de bulabilirsin, hastaneler kiralıyor ama sanıyorum sana daha pahalıya gelir, o sebeple alman daha mantıklı
Malt içeceği iç, ben arpa mayası hapı almıştım, çemen otu artırıyor, süt artici damlaları kullandım , lactamil kullandım, rezene çayı içtim ama rezeneyi doktorlar çok önermiyor bebeğe yan etki yapabilir diye ben hemen hemen her şeyi denedim ama kaliteli bir uyku uyumazsan stresten uzak durmazsan olmuyor canım inşallah artar ve kızına şifa olurAmin canım inşallah eve de biraz biraz ayırmaya çalışıyorum büyüyüp daha çok ihtiyaç olunca işime yarar diye elimden geldiğince arttırmaya çalışıyorum inşallah kesilmez
Resmine bakıyorum hep sağarken hemşireler bi çay kaşığı dahi çıksa getirin demiş az çok demeden gönderiyorum şifa olsun inşallah kuzuma
Lactamil kullanmadım onuda aldırayım diğer dediklerini bol bol kullanıyorum bol su da içiyorum birde dediğin gibi uyku çok önemli sanırım gece sağımı gündüzkünden daha bereketli oluyor gibi geldi bana da. Rabbim eksiltmesin arttırsın inşallah
aylık 350 TL dediler satın almayı sormadım e bebekte biraz yorumlara baktım bi kaçtanesinin emiş gücü düştü filan yazmışlar hep bi çok farklı markada. Yarın bu görüştüğüm yerden satın alma fiyatını da sorayım hangisi daha iyi olursa ya kiralarım ya alırım artık inşallah emişi iyi gelir çoğaltır sütümü
Bnde de oluyor. Bana doktorum çocuk ayakları aşağıda, dönmemiş o yüzden sancın ağrın çok olır demişti. Bn ona yoruyorum. Özellikle tekmelemeler olduounda.Genitalde vajinada falan baskı hisseden var mı?
Ayağa kalkınca veya tuvalete oturunca hissediyorum. Rahim uzunluğunda falan problem yok normalde.
Önceki gebelikte hiç olmazdı. Anlayamıyorum o yüzden neden olduğunu..
Amin canım inşallah eve de biraz biraz ayırmaya çalışıyorum büyüyüp daha çok ihtiyaç olunca işime yarar diye elimden geldiğince arttırmaya çalışıyorum inşallah kesilmez
Resmine bakıyorum hep sağarken hemşireler bi çay kaşığı dahi çıksa getirin demiş az çok demeden gönderiyorum şifa olsun inşallah kuzuma
Lactamil kullanmadım onuda aldırayım diğer dediklerini bol bol kullanıyorum bol su da içiyorum birde dediğin gibi uyku çok önemli sanırım gece sağımı gündüzkünden daha bereketli oluyor gibi geldi bana da. Rabbim eksiltmesin arttırsın inşallah
aylık 350 TL dediler satın almayı sormadım e bebekte biraz yorumlara baktım bi kaçtanesinin emiş gücü düştü filan yazmışlar hep bi çok farklı markada. Yarın bu görüştüğüm yerden satın alma fiyatını da sorayım hangisi daha iyi olursa ya kiralarım ya alırım artık inşallah emişi iyi gelir çoğaltır sütümü
Dediklerini not aldım birazdan aldırcam eksik olanları inşallah şifa olur kızıma emzirmek te nasip olurMalt içeceği iç, ben arpa mayası hapı almıştım, çemen otu artırıyor, süt artici damlaları kullandım , lactamil kullandım, rezene çayı içtim ama rezeneyi doktorlar çok önermiyor bebeğe yan etki yapabilir diye ben hemen hemen her şeyi denedim ama kaliteli bir uyku uyumazsan stresten uzak durmazsan olmuyor canım inşallah artar ve kızına şifa olur
bu yarın kiralamak için görüştüğüm yer medele marka var dedi satılık olmuyor ozaman bunlar dimi hastane tipi diye sordum başta çünkü var dedissevilll satın alınanlarla kiralananlar aynı değil canım. Hastane tipi büyük kiralanıyor. Onların emiş gücü daha yüksek. Medelenin normal dışarda satilanindan faklı onlar.
Evet hastane tipi farklı bende kullandım ilk oğlumda başta emmiyordu ameda ve medela dünya markası ev tipleri var ama şuan için hastane tipiyle çok iyi verim alirisnDediklerini not aldım birazdan aldırcam eksik olanları inşallah şifa olur kızıma emzirmek te nasip olur
bu yarın kiralamak için görüştüğüm yer medele marka var dedi satılık olmuyor ozaman bunlar dimi hastane tipi diye sordum başta çünkü var dedi
Tabi bunların ev tıpi olanları var onlar satın alınıyor. Hastane tipi de satın alınır belki ama aşırı pahalltidir diye biliyorum.Dediklerini not aldım birazdan aldırcam eksik olanları inşallah şifa olur kızıma emzirmek te nasip olur
bu yarın kiralamak için görüştüğüm yer medele marka var dedi satılık olmuyor ozaman bunlar dimi hastane tipi diye sordum başta çünkü var dedi
Canım inşallah sende bir tanesi fayda eder hepsini almazsin ama kafan rahat olsun güzel uyu moralin yerinde olsun bol sıvıyla sütun gelir aaa tahin pekmez kat tabi şekerin yoksa oda çok yükseltiyor kuru incir çok iyi geliyorDediklerini not aldım birazdan aldırcam eksik olanları inşallah şifa olur kızıma emzirmek te nasip olur
E bebek de olmaz .Zaten medela Türkiye de çok satılmıyor. Hastane tipleri medikalcilerde vardır elbet .Kullanır bakarsın hoşuna giderse medela nin ev kullanımı olanını alırsın.Ben ev tipi olanını 2.elini aldım çünkü hastane tipi bana büyük geldi .ise de götürmek istiyorum.Medikalciler kiralamaz mı ? Medela dediğin de hastane tipi mi olandan mı normal bendeki gibi mi?
nerde bulabilirim gidip bakarak alabileceğim? E bebek tarzı yerlerde varmı yada medikalde mi çok bilmiyorum nasıl bulabileceğimi o yüzden baya detaylı sordum kusura bakmayın
Görüştüm sabah gidip alıcam inşallah verim yükselir de buzluğa da stoklarım sütlerdenEvet hastane tipi farklı bende kullandım ilk oğlumda başta emmiyordu ameda ve medela dünya markası ev tipleri var ama şuan için hastane tipiyle çok iyi verim alirisn
24 al 12 öde kampanyası vardı malt içecek aldım e bebekten humana çaylardan aldım lactamil orda bulamadım Migros’tan aldım ama poşet çay şeklinde vardı. Ne varsa topladım geldim inşallah bol süt olurCanım inşallah sende bir tanesi fayda eder hepsini almazsin ama kafan rahat olsun güzel uyu moralin yerinde olsun bol sıvıyla sütun gelir aaa tahin pekmez kat tabi şekerin yoksa oda çok yükseltiyor kuru incir çok iyi geliyor
bende gittiğim yere götürürüm diye düşündüm ama çok mu büyük acaba olsun artık zaten kızım çıkmadan nekadar uzağa gidebilirim ki evde sağarım. Bi deneyim çok merak ettim ilk sağımda bile farkı nekadar olacakE bebek de olmaz .Zaten medela Türkiye de çok satılmıyor. Hastane tipleri medikalcilerde vardır elbet .Kullanır bakarsın hoşuna giderse medela nin ev kullanımı olanını alırsın.Ben ev tipi olanını 2.elini aldım çünkü hastane tipi bana büyük geldi .ise de götürmek istiyorum.
Kiraladım satın alma fiyatını sormadım sabah alcam inşallah verimliliği yükselirTabi bunların ev tıpi olanları var onlar satın alınıyor. Hastane tipi de satın alınır belki ama aşırı pahalltidir diye biliyorum.
Ben her gittiğimde doktoruma soruyorum ne zaman geliyim.diye ,uygun mu diye sorup veriyor randevuyu sen de öyle yap benceSalı gününe randevu alıcaktım ama doktoeum fulll doluymuş mecbur 17 mayısa aldım en erken ozman boşmuş
Aaaaa ben hiç öyle konuşmuyorum valla yani bana öbür aya beklerim diyo, ama bu aralar 2 ayda bi gittim oyuzden böyle olduBen her gittiğimde doktoruma soruyorum ne zaman geliyim.diye ,uygun mu diye sorup veriyor randevuyu sen de öyle yap bence
Sevi Unisex Bebek Interlok Kundak Kuzu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLKizlar kundak aldınız mı biz bugün aldık ama galiba iade edicem. Bi uzun vardı bi de ufagi biz o an ufagi aldık ama sonra gözüme acayip ufak geldi 50 cm yazıyor bilgisinde ama omuz kısmı falan çok dar sanki . Siz ne aldınız atar mısınız ben de ona göre baksam ??
Biz direk hocam siz verin randevuyu diyoruz ayarliyo asistanı soruyor.zaten hep c.tesi gittim çalıştığım icin ,ilk defa p.tesi gideceğim rapor icin o daAaaaa ben hiç öyle konuşmuyorum valla yani bana öbür aya beklerim diyo, ama bu aralar 2 ayda bi gittim oyuzden böyle oldumaşallah doktorda full dolu olması ilginç geldi Zaten şimdi gidişimde kesin diğer gidişimi konuşurum doğum içinde konuşur onada randevu alınıyosa alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?