Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım ne durumdasın bilmiyorum ama daha geçen gün, aynı durumdan muzdarip bi arkadaşımın başına geldi . Yüksek seviyede enfeksiyon çıkmış , amniyon sıvısı için de test verdi çok şükür “crp sedimantasyon” diye bi değeri nerdeyse tavan yapmış meğer ..

Senin doktor ozman hafta sonuda çalışıyo, benimki çalışmıyo yaa hafta sonu
Az kaldı senin tatilde
Artık sık sık gidicen yaaa belki gösterir busefer bıdık

Canım sana da çok geçmiş olsun ..
Gerçekten bu hamilelikte enfeksiyon olayı çok can sıkıcı .
Aslında her ay idrar tahlili mecburi olsa ya
Sende herhangi bi belirti var mıydı peki ?
Akıntı , kaşıntı vs gibi

Ayy inşallah canım

Avent bile emiş gücü olarak zamanla düşüyormuş, ama medela iyi diye duydum araştır bakalım.
Bebişe şifa olsun

Enfeksiyon için nasıl bi tedavi verdiler

ssevilll satın alınanlarla kiralananlar aynı değil canım. Hastane tipi büyük kiralanıyor. Onların emiş gücü daha yüksek. Medelenin normal dışarda satilanindan faklı onlar.
Evet evet canım biliyorum arkadasimda görmüştüm, medelablnin ev tipinden de memnun kalmıştı o ondan onerdim bide süreci uzun , 3-5 ayda parasını çıkartır gibi geldi kiralamaya satin almada .. artık deneyimleyerek ilerleyecek

Senin doktor ozman hafta sonuda çalışıyo, benimki çalışmıyo yaa hafta sonu
Az kaldı senin tatilde
Artık sık sık gidicen yaaa belki gösterir busefer bıdık
Evet çalışıyo c.tesi,cigdem hocayı da bi gün gordum hatta, belki doğum falan vardı ya da ameliyata gelmiştir.
Evet 1 ay sonra çıkarım büyük ihtimalle.
Inşallah iyi olsunlar önce bir de güzel foto versinler iyi geliyo insana

Çok güzell güle güle kullanın acaba nereden verdiniz sipariş

Ayy çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım çalışırken ciddi anlamda su tüketimi olmuyor her dakika WC ye gitmek zorunda kalınıyor ben kızımda çalışıyordum sağlık personeliyim su icemedigim için çok ciddi enfeksiyonlarim oldu ve uzun süreli geçmiyordu uzun süreli antibiyotik kullanıyordum seninde bu yüzden olmuş olabilir inşallah sağlıkla gelir minik kuş

Resmine bakıyorum hep sağarken hemşireler bi çay kaşığı dahi çıksa getirin demiş az çok demeden gönderiyorum şifa olsun inşallah kuzuma

Galactago diye bitkisel bir damla var onu kullananlar da memnundu. Bir araştır bence.
Ben hiç kullanmadım. Malt içecek ve lactamil içmiştim zamanında.
E bebekteki promalt ın tadını hiç beğenememiştim.
Uykunun ve bol suyun etkisi hepsinden daha çok tabi..

Bnde de oluyor. Bana doktorum çocuk ayakları aşağıda, dönmemiş o yüzden sancın ağrın çok olır demişti. Bn ona yoruyorum. Özellikle tekmelemeler olduounda.

Benimki de aşağıda ama baş geliş. Çok baskı hissediyorum. Çok sık tuvalete çıkıyorum.
Tam idrar testi istedim o yüzden ama bir şey çıkmamıştı.
Tekmeleri bazen gerçekten can yakıyor.

Arabada giderken falan 20-30 dakika oturursam ayağa kalkınca bacak aramda ciddi ağrı ve baskı hissediyorum

Aynen hafta sonu tek doğum için gidiyo inşallah benim paşada poz verir albüm yapalım

yoncambenim haftata kaldi demek senin randevu
Neyse kismet o zamanaymis o kadr bekledin 1 hafta daha bekeleriz senle birlikte
Valla bu sefer gerçekden isteyerek almıştım, şansa 1 hafta gecikicem normalde hiç dolmazdı, nasıl oldu anlamadım, izinlimi nedir
32.haftada gitmiş olucam artık,
Sen yarın gitmiyomusun

Valla bu sefer gerçekden isteyerek almıştım, şansa 1 hafta gecikicem normalde hiç dolmazdı, nasıl oldu anlamadım, izinlimi nedir
32.haftada gitmiş olucam artık,
Sen yarın gitmiyomusun
Aynen olabilir izinli olup birikmis hastasi vardir
Yok salı gidecehim 10 da randevum
Merak etme yazacam buraya

Evet promalt bende hiç beğenmedim geçenlerde eşim 2 tane almış deneyim diye beğenmedim alma başka dedim ama burda tavsiye edilip sitesinde yorumları şahane görünce bugun gidip aldık öyle böyle içerim artık yeterki bollaşsın süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…