- 15 Mart 2021
- 1.778
- 2.918
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.461
Canım ne durumdasın bilmiyorum ama daha geçen gün, aynı durumdan muzdarip bi arkadaşımın başına geldi . Yüksek seviyede enfeksiyon çıkmış , amniyon sıvısı için de test verdi çok şükür “crp sedimantasyon” diye bi değeri nerdeyse tavan yapmış meğer ..Kizlar selam dusa girmistim ciktim makyaj yapiyordum altimdan bisey aktigini hissettim akintidir dedim sonra daha fazla akti kilodumu cikardim sirilsiklamdi o ara yere de akti biraz rengi sari gibi suyummu geliyor bu kadar cok akinti hic yadamamistim cok korkuyorum bilen biri cevap berebilirmi
Senin doktor ozman hafta sonuda çalışıyo, benimki çalışmıyo yaa hafta sonuBiz direk hocam siz verin randevuyu diyoruz ayarliyo asistanı soruyor.zaten hep c.tesi gittim çalıştığım icin ,ilk defa p.tesi gideceğim rapor icin o danormalde 5 haftada 1 cagiriyodu.dun yüzünü göremedik insallah 2 hafta sonra gösterir evet ya hakkaten dolu mu o kadar , bence de konuş artık zaten sonlara yaklaştık daha sık çağırırlar
Canım sana da çok geçmiş olsun ..Canım dün ben de bunun için doktora gittim. Ondan önceki gece bacaklarıma renksiz kokusuz bir sıvı aktı. Dün de sızıntı şeklinde devam etti. Bir test aldırdılar. 300 TL ye. Onunla test ettiler. Ama çok fazla enfeksiyonum varmış. Amniyon sıvısı değilmiş ama emin de değillermiş. Üç gün sonra tekrar gel suyuna bakalım dediler. İdrar, kan tahlili yaptırdım. İki aydır mantar enfeksiyonum var. Bir türlü geçmedi. O enfeksiyon şiddetlenmiş dediler.
Ayy inşallah canımGörüştüm sabah gidip alıcam inşallah verim yükselir de buzluğa da stoklarım sütlerden
24 al 12 öde kampanyası vardı malt içecek aldım e bebekten humana çaylardan aldım lactamil orda bulamadım Migros’tan aldım ama poşet çay şeklinde vardı. Ne varsa topladım geldim inşallah bol süt olur
bende gittiğim yere götürürüm diye düşündüm ama çok mu büyük acaba olsun artık zaten kızım çıkmadan nekadar uzağa gidebilirim ki evde sağarım. Bi deneyim çok merak ettim ilk sağımda bile farkı nekadar olacak
Avent bile emiş gücü olarak zamanla düşüyormuş, ama medela iyi diye duydumAmin canım inşallah eve de biraz biraz ayırmaya çalışıyorum büyüyüp daha çok ihtiyaç olunca işime yarar diye elimden geldiğince arttırmaya çalışıyorum inşallah kesilmez
Resmine bakıyorum hep sağarken hemşireler bi çay kaşığı dahi çıksa getirin demiş az çok demeden gönderiyorum şifa olsun inşallah kuzuma
Lactamil kullanmadım onuda aldırayım diğer dediklerini bol bol kullanıyorum bol su da içiyorum birde dediğin gibi uyku çok önemli sanırım gece sağımı gündüzkünden daha bereketli oluyor gibi geldi bana da. Rabbim eksiltmesin arttırsın inşallah
aylık 350 TL dediler satın almayı sormadım e bebekte biraz yorumlara baktım bi kaçtanesinin emiş gücü düştü filan yazmışlar hep bi çok farklı markada. Yarın bu görüştüğüm yerden satın alma fiyatını da sorayım hangisi daha iyi olursa ya kiralarım ya alırım artık inşallah emişi iyi gelir çoğaltır sütümü
Enfeksiyon için nasıl bi tedavi verdilerCanım dün ben de bunun için doktora gittim. Ondan önceki gece bacaklarıma renksiz kokusuz bir sıvı aktı. Dün de sızıntı şeklinde devam etti. Bir test aldırdılar. 300 TL ye. Onunla test ettiler. Ama çok fazla enfeksiyonum varmış. Amniyon sıvısı değilmiş ama emin de değillermiş. Üç gün sonra tekrar gel suyuna bakalım dediler. İdrar, kan tahlili yaptırdım. İki aydır mantar enfeksiyonum var. Bir türlü geçmedi. O enfeksiyon şiddetlenmiş dediler.
Evet evet canım biliyorum arkadasimda görmüştüm, medelablnin ev tipinden de memnun kalmıştı o ondan onerdim bide süreci uzun , 3-5 ayda parasını çıkartır gibi geldi kiralamaya satin almada .. artık deneyimleyerek ilerleyecekssevilll satın alınanlarla kiralananlar aynı değil canım. Hastane tipi büyük kiralanıyor. Onların emiş gücü daha yüksek. Medelenin normal dışarda satilanindan faklı onlar.
Evet çalışıyo c.tesi,cigdem hocayı da bi gün gordum hatta, belki doğum falan vardı ya da ameliyata gelmiştir.Senin doktor ozman hafta sonuda çalışıyo, benimki çalışmıyo yaa hafta sonu
Az kaldı senin tatilde
Artık sık sık gidicen yaaa belki gösterir busefer bıdık
Çok güzell güle güle kullanınUzun zaman sonra gelip ilk gordugum mesaj bu olunca cevap vererek girizgah yapayim barikizimin adi ela olcak insAllah bende bu kapi susunun birebir aynisini siparis verdim stokla ilgili ufak tefek degisikler olacak olsada hemen hemen aynisi olacak iykide erkenden siparis vermisim sira oluyormus yogunluk oluyormus boyle seylerde 25 gun sonrasi teslim olucakmis kargo suresinide katarsak 1 aya elimde inşAllah daha dün siparis verdim
Ayy çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım çalışırken ciddi anlamda su tüketimi olmuyor her dakika WC ye gitmek zorunda kalınıyor ben kızımda çalışıyordum sağlık personeliyim su icemedigim için çok ciddi enfeksiyonlarim oldu ve uzun süreli geçmiyordu uzun süreli antibiyotik kullanıyordum seninde bu yüzden olmuş olabilir inşallah sağlıkla gelir minik kuşCanım dün ben de bunun için doktora gittim. Ondan önceki gece bacaklarıma renksiz kokusuz bir sıvı aktı. Dün de sızıntı şeklinde devam etti. Bir test aldırdılar. 300 TL ye. Onunla test ettiler. Ama çok fazla enfeksiyonum varmış. Amniyon sıvısı değilmiş ama emin de değillermiş. Üç gün sonra tekrar gel suyuna bakalım dediler. İdrar, kan tahlili yaptırdım. İki aydır mantar enfeksiyonum var. Bir türlü geçmedi. O enfeksiyon şiddetlenmiş dediler.
Resmine bakıyorum hep sağarken hemşireler bi çay kaşığı dahi çıksa getirin demiş az çok demeden gönderiyorum şifa olsun inşallah kuzuma
Bnde de oluyor. Bana doktorum çocuk ayakları aşağıda, dönmemiş o yüzden sancın ağrın çok olır demişti. Bn ona yoruyorum. Özellikle tekmelemeler olduounda.
Aynen hafta sonu tek doğum için gidiyoEvet çalışıyo c.tesi,cigdem hocayı da bi gün gordum hatta, belki doğum falan vardı ya da ameliyata gelmiştir.
Evet 1 ay sonra çıkarım büyük ihtimalle.
Inşallah iyi olsunlar önce bir de güzel foto versinler iyi geliyo insana
Valla bu sefer gerçekden isteyerek almıştım, şansa 1 hafta gecikicem normalde hiç dolmazdı, nasıl oldu anlamadım, izinlimi nediryoncambenim haftata kaldi demek senin randevu
Neyse kismet o zamanaymis o kadr bekledin 1 hafta daha bekeleriz senle birlikte
Aynen olabilir izinli olup birikmis hastasi vardirValla bu sefer gerçekden isteyerek almıştım, şansa 1 hafta gecikicem normalde hiç dolmazdı, nasıl oldu anlamadım, izinlimi nedir
32.haftada gitmiş olucam artık,
Sen yarın gitmiyomusun
Ayyy 00:00 geçti ya pazartssi diye hesapladım bugunu hemenAynen olabilir izinli olup birikmis hastasi vardir
Yok salı gidecehim 10 da randevum
Merak etme yazacam buraya
Bende cok merak ediyorum artik göreyim yavrumu bu aralarda fazla hareketli sabah erkenden uyaniyo ,artik duzenli bi uykusu uyanma saati var yaAyyy 00:00 geçti ya pazartssi diye hesapladım bugunu hemenaynen beklemedeyim seni merak ediyorum bebişkoları
Dimi yaaaa evetttt belirli saatlerde uyanıp uyuyo, doktorlar takip edip yazın diyolar bu hareketleriBende cok merak ediyorum artik göreyim yavrumu bu aralarda fazla hareketli sabah erkenden uyaniyo ,artik duzenli bi uykusu uyanma saati var ya
Evet promalt bende hiç beğenmedim geçenlerde eşim 2 tane almış deneyim diye beğenmedim alma başka dedim ama burda tavsiye edilip sitesinde yorumları şahane görünce bugun gidip aldık öyle böyle içerim artık yeterki bollaşsın sütGalactago diye bitkisel bir damla var onu kullananlar da memnundu. Bir araştır bence.
Ben hiç kullanmadım. Malt içecek ve lactamil içmiştim zamanında.
E bebekteki promalt ın tadını hiç beğenememiştim.
Uykunun ve bol suyun etkisi hepsinden daha çok tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?