- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.481
Ben kullanıyorum canım hala..sabah akşamKizlar aranızda hâlâ progestan fitil kullanan var mi ?
Hastaneye gittim gelen sıvı amniyon sivisi degilmis amnisur testi negatif ckti bebegin suyuda yeterli dedi nst bagladi bebegin kalp atislarinda sorun cikti yatis verdi ama dogum olursa yogun bakimda yer olmadigini ve bebegi baska hastaneye sevk edicegini soyledi kabul etmedim yatisi bugun birde kendi doktoruma gidicem umarim sorun olmazCanım ne durumdasın bilmiyorum ama daha geçen gün, aynı durumdan muzdarip bi arkadaşımın başına geldi . Yüksek seviyede enfeksiyon çıkmış , amniyon sıvısı için de test verdi çok şükür “crp sedimantasyon” diye bi değeri nerdeyse tavan yapmış meğer ..
Kaça kadar kullanacaksın bi sey dedi mi canim ? Benim de dün bitti bugün gidip sağlık ocağına yazdircam randevum da perşembe dr artik kullanma derse elimde kalır mı kiBen kullanıyorum canım hala..sabah akşam
Geçmiş olsun. Sorun yoksa neden yatış verdi?Hastaneye gittim gelen sıvı amniyon sivisi degilmis amnisur testi negatif ckti bebegin suyuda yeterli dedi nst bagladi bebegin kalp atislarinda sorun cikti yatis verdi ama dogum olursa yogun bakimda yer olmadigini ve bebegi baska hastaneye sevk edicegini soyledi kabul etmedim yatisi bugun birde kendi doktoruma gidicem umarim sorun olmaz
Aaaaa çok geçmiş olsun bebeğin kalp atışında neden sorun varmış peki bi sebep söylemedi mi ??Hastaneye gittim gelen sıvı amniyon sivisi degilmis amnisur testi negatif ckti bebegin suyuda yeterli dedi nst bagladi bebegin kalp atislarinda sorun cikti yatis verdi ama dogum olursa yogun bakimda yer olmadigini ve bebegi baska hastaneye sevk edicegini soyledi kabul etmedim yatisi bugun birde kendi doktoruma gidicem umarim sorun olmaz
Geçmiş olsun. Sorun yoksa neden yatış verdi?
Azalma varmis kalp atislarindaAaaaa çok geçmiş olsun bebeğin kalp atışında neden sorun varmış peki bi sebep söylemedi mi ??
Geçmiş olsun. Bence kendi doktorunda nst ile takip yapar kesin net sonuç alınır.Azalma varmis kalp atislarinda
Ama işte sebebi neymiş yani bi açıklama yapmadı mı sana dr . Ne bileyim kakasını yapmış enfeksiyon var ya da suyu az gibi ?Azalma varmis kalp atislarinda
Çok geçmiş olsun, ne zaman gideceksin kendi doktorunaAzalma varmis kalp atislarinda
Doktoruna yaz canım biz ne desek şimdi yanlış yönlendirmiş oluruzkızlar günaydın, benim bugün çok yoğun akıntım var biraz fazla korkutuyor. kıvamlı olarak geliyor ama çok yoğun. Ne olabilir acaba?
Benim de önce renksiz ve yoğun bir akıntım vardı sonra sarımsı renkli bir akıntıya çevirdi ama herkeste böyle olmayabilir tabiikızlar günaydın, benim bugün çok yoğun akıntım var biraz fazla korkutuyor. kıvamlı olarak geliyor ama çok yoğun. Ne olabilir acaba?
siz son durumunuzu bildirebilir misiniz? bende iş çıkışı doktora gideceğim, normalde sabahları yoğundu ama bu kadar değildi. Kesik kesik krem gibi sanki, kaşıntımda var hafif. :/Benim de önce renksiz ve yoğun bir akıntım vardı sonra sarımsı renkli bir akıntıya çevirdi ama herkeste böyle olmayabilir tabiiAntibiyotik ve fitil kullandım 10 güne bir de kontrole gidiyorum hatta bugün tekrar gidicem ama geçmedi bu sefer ne önerir doktor bilmiyorum Sende doktoruna danış istersen biran önce takibe alsın
Bildiririm tabii kisiz son durumunuzu bildirebilir misiniz? bende iş çıkışı doktora gideceğim, normalde sabahları yoğundu ama bu kadar değildi. Kesik kesik krem gibi sanki, kaşıntımda var hafif. :/
Hayir suyu tam dedi baska birsey de soylemedi simdi gidiyorum kendi doktorumaAma işte sebebi neymiş yani bi açıklama yapmadı mı sana dr . Ne bileyim kakasını yapmış enfeksiyon var ya da suyu az gibi ?
Simdi cikiyorumÇok geçmiş olsun, ne zaman gideceksin kendi doktoruna
Doğum sekli son anda netleşecek planlı sezeryan degilse. Yani bu haftalar çok erken doğum şekli için aslında. Catı muayenesi yapan doktorlar var ama benim doktorum doğum başlamadan anlaşılmaz diye yapmıyor. Beni 32 34 36 sonrada her hafta çağıracak diğerlerinde de öyleydi. Zaman banada hızlı ilerliyor gibi geliyor amaKızlar günaydııın
Bugün 33. Hafta başladı. Zaman çok hızlı akmıyor muKalktım ofise geldim ama bizimki baya baya içerde boks yapıyor. Kız çocuğu sakin durur anne karnında derlerdi, koca bi yalanmış, dün gece yalvardım resmen annecim biraz dur uyuyayım diye
Çarşamba da doktor randevum var. Sizce srtık doğum şekli tarihi vs netleşir mi bu hafta? Yoksa bi sonrakine mi? Bi de bugüne kadar hep ayda 1 gittim. Bundan sonra sıklaşacak mı dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?